Ajánlott annak aki már nem tudja mire költeni a pénzét 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
cannibal
(fanatikus tag)

CYX
(fanatikus tag)
Ahogyan az összes X-Fi kártya. Drágák és nincs bennük semmi érdemleges, amit egy alaplapi ne tudna, vagy egy 5-8 ezer forintos audigy ne tenne meg... szerintem.
Nekem alaplapra integrált Live! 24Bit-em van. nem toom h. annál érdemesebb-e ilyent venni....

Cloud_s
(fanatikus tag)
Én azt figyeltem meg, hogy a notebook alaplapokra integrált hangkeltők sokkal szebben szólnak, mint az asztali gépekbe szánt alaplapokra rakott társaik. Azonos gyártó esetén is.

Ijk
(PH! kedvence)
Ez így van. Én HD555 fejhallgatót használok, kipróbáltam a házimozi erősítő (optikai kábelen van a gépre kötve) kimenetén, és a lapotopba csatlakoztatva is, és egyáltalán nem tapasztaltam különbséget (pedig az erölködők elég jó dac-kal bírnak)
Beginning is easy - Continuing is hard.

frankie!
(őstag)
Ez gondolom akksis üzemmódban volt igaz...

frankie!
(őstag)
Ehelyett kicsivel drágábbért pl. egy USB-s M-Audio Transitot ajánlanék. Igaz nem kapsz kristályosítót, meg egyéb "nyalánkságokat", és "csak" sztereo, de ha valaki egy jó fülessel használja "csak" zenehallgatásra, hangminőségben nagyon keményen elporolja az összes Creative hangkárolyt. 

kovy79
(őstag)
Sztem egy noti tápról is szebben szól, lévén a trafó eléggé "elszeparált".
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Lacix29
(őstag)
Játékok hangját v. más 5.1-es hangot tud DolbyDigital-ban v. DTS-ben az optikai kimenetén kinyomni ?
drága és nem jobb annyival, mint amennyivel illene jobbnak lennie a beépített hangkodeknél
True Success is Blonde

WN31RD
(VIP)
Nem igazán látom, kinek lehet szüksége egy ilyen kártyára. A legtöbb embernek bőven elég egy laptop beépített hangkimenete, esetleg ráköti a gépét valami olcsó 5.1 cuccra. Aki viszont igényesebb ilyesmire, az feltehetően nem szar minőségű mp3-at hallgat, amelyhez esetleg jól jön a kristályizé funkció, akkor pedig egy kevésbé csilivili de komolyabb eszközzel, mint pl. a korábban említett Transit, jobban jár.
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
Nem tud*, ahogy egyetlen mas Creative kartya sem.
*: nyilvan a DVD-k hangja (meg a tobbi, eleve DD v DTS formatumu hangsav) passthroughban atmegy 5.1-ben.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Lacix29
(őstag)
*: nyilvan a DVD-k hangja (meg a tobbi, eleve DD v DTS formatumu hangsav) passthroughban atmegy 5.1-ben
Ja, hát azt a gagyi alaplapi cuccom is tudja (Realtek ALC650 asszem).
Hát akkor ez felejtős.
Nekem Audigy SE kártyám van és sztem jobban szól mint egy alaplapi, de nagyot csalódtam benne mikor a Vistában a mélynyómó nem akart megszólalni és sehogyysem tudtam megcsinálni, pedig az egy fontos része a hangnak!!!!!
Ezekkel is lehetne az oldalon foglalkozni, hogy ez miért maradt ki a Vista telepítőprogikból, a Creative nagyon elcseszett valamit!!!
Igaz, sz@r creative... a vista meg a megváltó 

arty
(senior tag)
évek óta nem veszi észre a creative, h ezzel lehetne felülmulni az integrált szutykok képességeit LÁTVÁNYOSAN. igy aztán évek óta nem veszek (creative) hangkártyát, mert semmi értelme.
amugy a teszt ellenére/mellett azt hiszem van létjogosultsága e kártyának: az optikai kimenet egyelőre nem minden laptopon található meg, de ezen túl a világon semmi értelme. olyan, mint az elmult évek creative termékei (zen, x-fi, stb)
[ Szerkesztve ]

StoneBridge
(senior tag)
A hangsúly épp ott van, hogy hogyan köti rá a gépét valamilyen 5.1 cuccra. Ezért kellett vennem nekem is anno SB Audigy2 ZS notebook-ot, mert ugye a hangrendszer kikötésére más megoldás nem volt, 5.1-hez az a kártya kellett.
Egyébként teljesen meg vagyok vele elégedve, viszont nem világos, hogy ehhez az új kártyához miért kell külön megvenni az 5.1 dokkolót (haszon?). Elég nevetségesnek tartom, a PCMCIA kártyánál megoldották ezt dokkoló nélkül, kábellel..
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

WN31RD
(VIP)
24e Ft-nál olcsóbban is lehet 5.1 kimenettel rendelkező hangkártyát venni laptophoz, és vannak eleve USB-s bemenettel rendelkező olcsó 5.1 hangszórókészletek is. Szóval csak az 5.1 miatt nem indokolt ez a drága kártya.
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
Ma összehasonlítottam a hangkártyáimat és az ASUS SupremeFX hangkártya nagyon el van maradva a Creativhoz képest, vagyis nekem ez a véleményem, és nagyon bánt hogy emiatt nem tudok áttérni a Vistára!! 

Jó lenne ha megoldanák a szoftverproblémát a Creativnál, vagy jó lenne ha valaki tudna nekem segíteni, hogy lehet a mélynyomóm is hangra bírni Vistában!!!
A Jetaudio szoftver BBE effektpackja ugyan mennyiben más mint ez a kristályosító?

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Évek óta azt mondom, hogy olcsó és jó integrált megoldást kellene előhozniuk, mert az emberek 99%-ának teljesen jó az integrált cumó. Erre most hoznak valamit, ami drága, és alig jobb az integráltnál.
Nem sajnálom, ha lecsődölnek, nagyon szemét módon bántak el a múltban a konkurenciával.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Dr. Akula
(PH! addikt)
Milyen express card hangkártyát érdemes venni notihoz? Nekem az alaplapi hangkártya sima 1000 ft-os fejhallgatóval is látványosan szarabb hangot produkál mint az asztali gépben az Audigy2, pedig nem vagyok egy vájtfülű.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

atis1986
(újonc)
Nekem volt módomban kipróbálni egy Toshiba Satelite A100-847 esben Logitech Z-5500-al. És iszonyatosan nagyot csalódtam, ugyanis a kártya öszeszedett mindenféle zajt a notiból(persze lehet hogy az én notim a hibás amiért nincs leárnyékolva rendesen, de szerintem elég sok notiban nem figyeltek erre oda)!
Dr. Akula:
Milyen express card hangkártyát? Ezt! Nincs is más! A többi még PCMCIA.
Elnézést, de vagy előítéletetek van, vagy fületek nincs. Egy noti hangvezérlő vs egy Audigy 2 ZS PCMCIA az föld és ég. Ha nektek nincs különbség... nos... ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.
Nem tudom, hogy ez mennyivel jobb/rosszabb mint az Au2ZS, de én most váltok notira, és egy Sennheiser HD212Pro-n a noti hangvezérlőjének olyan a hangja, hogy a csákányt állítanám bele legszívesebben. Notinál amit látsz, látvány, amit hallasz: hal(l)vány...
[ Szerkesztve ]
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

facsi2945
(újonc)
Sziasztok! Ezt kipróbálta már valaki?:
Játékok hangját v. más 5.1-es hangot tud DolbyDigital-ban v. DTS-ben az optikai kimenetén kinyomni ? Csak emiatt venném meg, de nem vagyok benne biztos, hogy képes rá...
[ Szerkesztve ]

Bakfark
(újonc)
Hi!
Plz help me!
Van egy msi notim aminek a jack kimenete elöl van és történt egy kis baleset, beleakadtam a kábelba megrántottam a gépet jack bemenet egyhén károsult. (tudom béna vagyok
És ebből kifolyólag akkor is szól a külső hangszóró ha, be van dugva a füles és ennek nem örülök. (meg mások sem
)
És arra gondoltam hogy nem fogom bedobni a szervízbe (volt már ott ram bővítés érdekében és 1 szenvedéssel teli hónapot kellett rá várnom) hanem veszek valami külső hangkártyát.
Először ebben a Express kártyás megoldásba gondolkodtam de most teljesen le tettem róla mivel túl drága és szar is, valamint az usb-s megoldáson.
kérdésem: hogyha bedugok egy usb-s hangkarit a gépbe és abba egy fülest akkor elkussol a notim külső hangszórója?
ty
Minőségi rozsdamentes acél korlátok és ipari termékek forgalmazása: http://www.faktumkft.hu/ceg.html