Igen, az sem ártana már. 
Bár ezévben jön az is nem?
Just when I thought I was out... they pull me back in!

Igen, az sem ártana már. 
Bár ezévben jön az is nem?
Just when I thought I was out... they pull me back in!

sose értettem, hogyan lehet kontrollerrel autóversenyezni 
egy RBR szintű játékban (persze ha létezne mégegy) hogyan lehetne az úton maradni?
persze csakis úgy, hogy arcade a játék, és naon messze van a szimulatortól !
mégis tele vagyunk a multiplatform autóversenyekkel, amik csak arcade módot tudnak,
és azt kell elszenvednünk PC-n is 
BlueGift - a LOGOUT.hu ajándéksorsolási rendszere // "Jelentkezz, Nyerj, és ha lehetőséged engedi, Ajándékozz Te is!" // http://logout.hu/blog/bluerainbow/index.html
Ha már nem lesz olyan unalmas mint a dirt 2 már jobb!
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

cool
idén F1 2010 meg wrc - maga a mennyország
fokozni úgy lehetne ha bejelentenék a nascar simracing2 -t 
PiHi van xD
Utoljára WRC Arcade-al játszottam ps1-en
Dirt-nél csak jobb lehet.

WRC eddig csak PS-n volt.
Mind idáig.
Kimondottan örülök, hogy most már Xbox-on is lesz. 
ha ez az a WRC ami anno PS akkorát ütött, örülök hogy lesz végre PC-n is 
Nem veszem egy kapta fa alá a Dirt-el, ugyan is az arcade játék ez pedig szimulátor.
Számomra PCre még mindig a Richard Burns Rally az etalon!
Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!

Na erre kiváncsi vagyok hogy lesz-e Dirt szintü.
Ha nem 10 féle pálya lesz benne, akkor már veri a Dirt-öt 

Nincs körverseny?
Dehogynincs, csak két példa
Kevés pálya?
Nagyon sok új pálya van nekem kb 11 gigányi köztük eredetieknél jobbak is
Csak pár gyors példa
"minden autónak egy volt a hangja"
Dehogyis minden autónak külön alaphangja lehet és eléggé jó lehet
New Toyota Corolla WRC Sound Preview
És egyáltalán nem elavult idén jöttek ki hozzá talán a legjobb módok
Havas
Esti
Fordított pályák, mixed mód,
HDR
postprocess
Teljes car packok tetszés szerint választható kocsikkal új menük belső nézetek kijelzők pálya textúrák stb.
Akkor miről is beszélünk?
Dehogy elavult így tulajdonképpen kint van egy RBR 2 mai igényeknek megfelelően.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Nincs körverseny benne. Az eredeti változatban nem volt körverseny, az hogy készítettek hozzá külön, két különbözö dolog. Nem úgy mint a colin rally-ban.
Hát nekem az audigy 4-el nem sok különbséget vettem észre pl Subaru és toyota, között. Ja hát persze, mert mind 2 autó ugyanazt a hangfájlt használta, annyi különbséggel hogy a toyotának kicsit az EQ másohgyan volt beállítva. De dettó ugyan az.
A módok. Hát igen, ha annyi pálya lett volna benne, mint a colinokban, nem nagyon kellett volna moddolni. Ja meg az rbr-ben, ha jártas vagy, egy pályán van vagy 6 ugyanolyan kanyar... Az egyik britt pályán pl.
Arról beszélünk, hogy a gyári rbr-t még lehetett volna egy kicsit fejleszteni... És akkor sokkal sokkal jobb lehetett volna, és nem kellene annyi módot, meg pályát letölteni hozzá és próbálgatni, hogy működök-e vagy sem. Mert a aki cseh pluginnel nyomja, annak rengeteg pályát le szabad tölteni, aki nem, annak csak álom marad... De ez csak egy példa.
Ja és köszi az okítást, online versenyeztem egy évig, és az én rbr-em sem hétköznapi...
Össz hang, össz autó, új textúrák, extra pályák vannak benne...
De az egész a gyári rbr-ből indult ki, úgy hogy a moddingoltat hanyagolhatjuk...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Te egyértelműen kijelentetted, hogy nincs benne körverseny ezt cáfoltam.
Mondjuk nekem nemis hiányzik.
autó alaphangok eng filok amiket sima ini-ben meg lehet nézni hogy vannak hozzárendelve kocsikhoz, de még ha ugyanazt az eng filet adjuk hozzá két kocsihoz akkor sem lesz azonos a hangja.
Ha járnál az itteni RBR fórumba nem kérdeznéd jártas vagyok-e :-)
Az RBR-t pedig nem azért kell fejlesztgetni mert mikor kiadták nem lett jó hanem mert azóta több év eltelt és a mai követelményeknek meg kell felelnie.
De ezt az új módokkal simán megteszi és nem az alapjátékot kéne összehasonlítgatni egy mai-val hanem a modosat szerintem.
Cseh pluginnél valóban vannak csak online használható pályák, de amiről én beszéltem francia rbrsr 2010-ban lévő 11 gigányi pálya jó része használható offline is.
Miért hagynánk a modding-okat?
Pont hogy ezektől lesz ez a játék a mai napig a legjobb Rally
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Igen, kijelentettem, mert nincs is benne, csak ha raksz be olyan pályát. Nekem igen.
Ha ez az új játék is ha kijön, és nem lesz benne körverseny, akkor sem lehet rámondani majd, hogy van benne, csak várni kell, míg valaki meg nem csinálja, móddal.
Nem lesz azonos, de annyira nem is tér el egymástól. Csak annyi hogy talán az egyik kcisit magasabb hangon szólal meg. Nekem ez a tapasztalatom a creative-al.
Ide nem járok még, de majd lehet hogy benézek.

Figyelj, vannak benne olyan dolgok, hogy az alapjátékban benne sem voltak. Pl. található benne útjelző táblák, én egyel sem találkoztam a játék során.
Hát sokan mondták, hogy lehetett volna még javítani, meg jobbra csinálni, de gyorsan kiadták. És ha még egy kis időt belöltek volna, mégjobb lehetett volna szerintem.
Szerintem meg egy mait, a régi alap játékkal.
Ha már az egyikben vannak módok, akkor legyen a másikban is... És legyen küztök 9 év, vagy több... Szerintem úgy fer.
Szerintem modding nélkül is az egyik legjobb rally-s. Igaz, kivannak cserélve benne az autók, de annyira nem foglakoztat, mert belső kamerából megyek, abból meg nem sokat látok az autóból. Hogy most a 2001-es subaruval megyek, vagy a 2006-al, az már mindegy.
Vagy a lancer wrc 2005-el. A fizikája legjobb az RBR-nek. És nekem ettől lesz a legjobb mai rallly-s játék...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Kíváncsian várom, mit hoznak ki a digók!
Milestone-t ismerve inkább arcade-osan könnyű lesz kilinccsel előre autózni ...
Ez első screenshot
- Valódi WRC-s navigátorok fogják mondani az itinert
- 13 ország (helyszín)
- karrier mód
- online / offline mód
- ultra-realisztikus fizika
- pályánkénti autó setup-olhatóság
- valós törés
- fotórealisztikus, valódi gyorsasági szakaszok
Megjelenés idén Párizsban, a francia WRC futam idején
◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►
(#66) Doki-HUN1978 válasza bokrosolajos (#65) üzenetére

Na erre én is kíváncsi vagyok! 
"A szórakozottság a zsenik erénye"

Várjuk szeretettel! Dirt 2 után jöhetne tényleg valami komolyabb.
Csak kp., az ár fix.

es remelem a havas palyakat sem feljtik ki 
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

csúnya lenne ha nem lenne benne havas pálya 
PiHi van xD

"RBR volt az igazi, csak már annyiszor végigvittem hogy kicsit unalmas..."
Hát akkor mér nem játszol online, mér nem próbálgatod az új pályák tömkelegét, amik már egész jó színvonalon jönnek ki, és a több mint 60 új autót már meg sem említem...nem is értem a hsz-ed
Ha te nem értenél akkor gugli---> rallysimfans
A fény ott van az alagút végénél 
http://www.youtube.com/watch?v=c4C9Yd6_Fdc
hangra is vannak ügyességek...tényleg nem értelek na 

Sorry, leírták már előttem... és amúgy is off lett volna!
Szintén nagyon várom már a gamét!
Van róla v.mi hír! Az RBR-ben volt, van 3 éves lemaradásom, így nehéz volt fölvenni a kesztyűt!
Szeretném majd ennél a gaménél!
Hogyan áll a dolog? Tudja v.ki? Remélem, nem csak a szájuk nagy és nem adnak ki egy gagyi "árkádot"!
Meríthetnének bőséggel az RBR-ből, az tény! Hiába minden más, még mindig az az etalon, bár a Dirt2 már elég jó irányt fogott meg, csak sok a "mellékvágány"...
[ Szerkesztve ]
Sportolói szemszögből közelítem meg a jövőt! - Győzzön a J.B.I. ! ;) ! ! -

Jajjj jajjj!!
Nagy félelmeim támadtak EZT a videót látva! Szóval nagggyon gyanús számomra, h. az egész fejlesztő "műhelyben" sehol sem láttam 1 db kormányt sem! Ez már így nem nagyon hiszem, h. szimulátoros lesz! Van a bácsi kezébe nagyon fasza kis X-box kar, a másik nagyon ügyesen tolja bill.-el, de ez így több, mint gáz!
Gyönyörű lesz, az látszik, adnak a designra, ez is rendben lesz, a játékmenet... Nem tudom, biztos jó lesz, de ha a fizikát elqrják, akkor hiába minden erőfeszítésük, engem nem fognak meggyőzni, pedig 1,5 éve (de legalább 1) ezt a játékot várom és szerintem már el is csesztem ezzel, h. sokat várok tőle!
V.ki nyugtasson meg!
Sportolói szemszögből közelítem meg a jövőt! - Győzzön a J.B.I. ! ;) ! ! -

Ez a gáma egy rakás kloáka
Arcade cucc, lepattan a kocsi a szalagkorlátról
A grafika ugxanott van, mint a csapat előző produkciója a SCAR amit tudott, azt tudja ez is, csak közben eltelt vagy 6 év
Ez egy promó termék, nem csinálhatták valósághűre, mert népszerűsíteni kell a WRC-t
Nem lehet moddingolni sem, mert nem engedi az FIA
Autók:
WRC
Citroen C4
Ford Focus 09 WRC
Ford Focus 08 WRC
Subaru WRC 07
S-WRC
Punto Abarth S2000
Ford Fiesta S2000
Skoda Fabia S2000
Peugeot 207 S2000
P-WRC
Subaru Impreza N4
Mitsubishi Lancer X
Mitsubishi Lancer IX
J-WRC
Suzuki Swift S1600
Citroen C2 S1600
Renault Clio R3
Honda Civic R3
Ford Fiesta R2
Citroen C2 R2
Suzuki Swift R2
Rally:
Rally Sweden
Rally Mexico
Jordan Rally
Rally of Turkey
Rally New Zealand
Rally de Portugal
Rally Bulgaria
Rally Finland
Rally Deutschland
Rally Japan
Rallye de France
Rally de Espana
Wales Rally GB
semmi legendás autó nincs benne, mint pl Lancia Delta HF Integrale vagy Toyota Celica GT4 vagy Audi Quattro vagy Renault 5 Maxi turbo
Nekem így még a CMR 05-nél is haloványabbnak tűnik
Az arcade mivolta miatt pedig inkább a Sega Revohoz hasonlítanám 
◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►