Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) proci985

proci985
(őstag)

remélhetőleg tényleg realisztikus lesz majd... ha betartják, amit ígérnek, akkor ebből még valami nagoyn jó is kisülhet.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#2) konas

konas
(senior tag)

Jok voltak azok a kepek..Ennyi helyszin is csak jott tehet neki.. :R

SPECNAZ rulez

(#3) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Ez elvileg a 4.resz nem?

Only HC - BC2:mad1one / LG 42SL9000 led tv 225k

(#4) Doki-HUN1978

Doki-HUN1978
(tag)

Reméljük nem valami arcade vackot adnak ki a kezeik közül a srácok!

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#5) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Végre valaki. Rég nem volt jó igazi rally-s játék, a Colin 2005 volt az uccsók közt.
Remélem nem cseszik el és nem 5km-s etapok lesznek. :W
De majd kiderül. :)

TDU nick: Dieselzuchy

(#6) PH-User

PH-User
(őstag)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok rá...

★PH-User-nak 65 pozitív értékelése van és nincsen negatív értékelése a fórumon!★

(#7) elithun

elithun
(senior tag)
LOGOUT blog

Kár, hogy rallys, sajnos nem kedvelem. :(

(#5) zuchy: hiszen ott volt a csodálatos NFS Shift :DD

[ Szerkesztve ]

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#8) Morden24

Morden24
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmmm, remélem nagyon fasza lesz.

Jól jönne a Forza mellé valami jóféle rally-s játék :K

Things that try to look like things often do look more like things than things.

(#9) wdarty

wdarty
(újonc)

Dakart csináljanak inkább.

(#10) bzoley válasza proci985 (#1) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Mind ezt ígéri, de az elmúlt hat évben csak az RBR tudott valamit felmutatni.

[ Szerkesztve ]

Leadtek tvtuner driverek, PVR2, MCE EPG, Help - http://www.lhsite.hu

(#11) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(őstag)

Csak a Richard Burns rally féle fizikát hozza, és akkor befutó lesz... annak volt fizikája...
Imádtam azt a fizikát...

Meg remélem a Mitsubishi Lancer wrc 2005 benne lesz ;] Meghajtanám. ;]

[ Szerkesztve ]

Nem a képességeink határozzák meg hogy kik vagyunk, hanem a döntéseink...

(#12) suti_88

suti_88
(őstag)
LOGOUT blog

Támad a fekete bab? De most komolyan, bab? Amúgy volt már pár próbálkozásuk, de eleddig nem volt nekik értékelhető játékuk...

Gigabyte GA-MA78G-DS3H, AMD AthlonX2 4400+ G2 Brisbane-2300Mhz, Samsung HD250HJ, FSP BlueStorm II 400W, CoolerMaster Elite331 ház, 2x1giga/800Mhz DDR2 Kingmax Mars, Galaxy 8800GT 512MB

(#13) gempula

gempula
(tag)

Jó lenne már újra egy igazi WRC-s gamma. :U
Várom szeretettel.

Why Don't You Knock It Off With Them Negative Waves? *** Aki gazdaságtudományi karra jár(t), és azon belül nemzetközi gazdálkodás szakra, keressen már meg PÜ-ben! Köszönöm. ***

(#14) boeing válasza Sub-ZeRo (#11) üzenetére

boeing
(senior tag)

Igy van az volt a igazi szimulator :K ,pedig lenne piaca neki,mint a Simbin cucoknak.Jó lenne ha jól sikerálna ez. :K

(#15) asaca

asaca
(újonc)

mind a mai napig tolom rbr-t,háát azt nem hiszem hogy felülmulják

Mostanában-halálra unom magam.

(#16) Gondar

Gondar
(tag)

RBR 2-t a népnek :)

CPU:Intel C2D E6320@2,3 GHZ Alaplap:ASUS P5B RAM: 2*1Gb KINGMAX 800 VGA: Gianward 8600GT 256MB Vinyo:SAMSuNG 320 SATA II és SEAGATE 120 ATA Ház: PoW Turbine Táp: FSP 350 Watt

(#17) eL Geri

eL Geri
(kvázi-tag)

Hát én sajna nem hiszek benne, hogy kaptánk tőlük egy rendes rally-t :(
Egyébként milyen nemzetiségű csapat? Mert az angoljukon érződött, hogy nem az anyanyelvük.

Én mindig is a jó kis hosszú, fárasztóan nehéz rallys pályákat szeretem. A mostani DIRTös X-GAMEs amerikai sz@rság csak felhúz. A DIRT 1-ben még voltak egész jó rally szakaszok, de a DIRT 2 ilyen téren már egy vicc volt. Amikor végre volt 1-1 rallynak nevezett etap is, akkor is milyen rövid kis vackok voltak :W

(#18) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Mekkora szám lenne ha verné a Dirt2-t :P

légyszilégyszi PÜ-ben érdeklődj ha érdekel valami,neked is jobb ha hamarabb válaszolok! <<<

(#19) Osiris

Osiris
(senior tag)

Remélem a havas, jeges pályákat sem hagyják ki belőle, nekem abból van hiányom mostanában.. :K

"És mivel már billimos voltam, és imádtam a munkámat, azután ingyen vágtam a füvet."

(#20) aram01

aram01
(PH! addikt)

jók a képek

(#21) muxi-muxi

muxi-muxi
(fanatikus tag)

Black Beanék nagyon szépen modelleznek, szépek a pályáik is, de valahogy a végeredmény mindig tökéletlen. Ilyen volt a Squadra Corsa Alfa Romeo, a V8-as játékuk is, szerintem itt is elhasalnak. Azért bizakodjunk...

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#22) madstunt válasza ruzsabazsa (#18) üzenetére

madstunt
(őstag)
LOGOUT blog

hát a dirt2-t elnézve nem lesz nehéz megverni...

csak nekem hiányoznak a jó havas,jeges szakaszok?

RETRO MULTIGEMING http://logout.hu/bejegyzes/madstunt/retro_multigeming/friss.html#rel_msgs

(#23) Sub-ZeRo válasza boeing (#14) üzenetére

Sub-ZeRo
(őstag)

Így van. :)

Meg Gondarnak igaza van.:) Az kell a rally fanoknak.:)

Meg érdekes kép.. gravelen, tarmac felni + gumi.. Érdekes lehet úgy menni. :)

(#24) efegyke

efegyke
(tag)

Végre ilyen játék is lesz.Most játszom újra a Dirt1et 3madjára mert hiányzott a rally:)

AGP forever!

(#25) blacky36

blacky36
(tag)

Én is örülnék egy jó szimnek (RBR minőség) de a legutóbbi realisztikusnak hirdetett gamejük (super V8) után nem hiszek benne! Csilli-villi valami minimális kormánytámogatással ami elképzelhető Tőlük, sajnos!

http://www.barnardcastlelife.co.uk/

(#26) 30z.Samu

30z.Samu
(őstag)
LOGOUT blog

Jöjjön csak! :K

"Jöjj jöjj Turul Madár, Magyarország rossz úton jár!"

(#27) Doki-HUN1978 válasza eL Geri (#17) üzenetére

Doki-HUN1978
(tag)

Szerintem digók az urak...

"A szórakozottság a zsenik erénye"

(#28) JoeYi

JoeYi
(senior tag)
LOGOUT blog

az a srác a végén olyan mint egy éppen totál belőtt drogos, épphogy képben van... az angoljáról nem is beszélve

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#29) bishoplogan válasza JoeYi (#28) üzenetére

bishoplogan
(GAMEPODDER)
LOGOUT blog

Ilyen ha valaki túl komolyan veszi a munkáját. kockafejlesztő? sok gépelőtt ülés stb. ez is kiválthatja

(#30) B.Ricsike

B.Ricsike
(újonc)

Hát ideje lenne már egy normális Rally-s játékot összedobni PC-re. Nemcsak ezeket a retek DIRT-eket, mert az egy vicc, de annak is rossz.

Szerintem ha Grafikában sikerülne hozni egy jó szintet, értem itt az autót, a belsö nézetet, illetve a pályákat, és a nézöket, akkor már negyed siker lenne, hameg legalább az RBR fizikájának a felét is letudnák programozni, akkor szerintem sikeres játék lenne.

És nemértem h miért nem fejleszt senki Rally-s játékot, mert ugygondolom böven lenne benne potenciál.

Nekem fejben annyira jó elképzeléseim lennének:).

Nah de mind1, reméljük sikerül nekik összehozni valami jó dolgot, és elinditani vele, hogy esetleg más is fejlesszen Rally-s játékokat... hogy egyre jobbak legyenek

[ Szerkesztve ]

(#31) GabN73 válasza Doki-HUN1978 (#27) üzenetére

GabN73
(senior tag)
LOGOUT blog

aki nem tudná,olaszokat akart írni a barátom :DDD

kíváncsi leszek rá....Bár az NFS után már ajánlanám a céget a rosszpcjatekoknak mint "teszt alanyt"

www.netcups.eu

(#32) Tes Parker

Tes Parker
(újonc)

Ha hozza az RBR nyújtotta élményt akkor sikere lehet a játéknak,de ha nem akkor inkább ássákk el magukat. De már tényleg ideje lenne egy igazi jó rally-s játékot létrehozni mert folyton csak a körversenyeket nyomattják,semmi bajom a körözgetéssel csak már néha unalmas. Az RBR-ben szerintem a kevés pálya és a nem túl jó autó hangok voltak kicsit gázosak,de még így is a mai napig a legjobb rally-s játék. :R

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitceh Driving Force Pro

(#33) proci985

proci985
(őstag)

hú, közben leesett ki a fejlesztő, és minek az ellenfelének fogják szánni.

szóval Dirt2, ami hozzászólások alapján arcadebb a Dirtnél, ami szerintem már túl arcade volt... ok:D

én valami olyat várnék, mint a Race07 / GTR Evo / STCC rallyban. jó fizika, változatos játék, nagyon szépen testreszabható nehézség, esetleg még ha jól is néz ki...

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#34) Sub-ZeRo válasza Tes Parker (#32) üzenetére

Sub-ZeRo
(őstag)

Kevés pálya, gyér hang... majdnem minden autónak egy volt a hangja, bár ezen lehetett segíteni... de már elvult egy kicsit.... fizikája nem, mert messze a legjobb rally szimulátor.. csak a páylák, a kocsik, meg persze hogy nincs kör verseny mint a colinban... :O
Remélem alkotnak valami kézzel foghatót...

(#35) gempula válasza proci985 (#33) üzenetére

gempula
(tag)

én valami olyat várnék, mint a Race07 / GTR Evo / STCC rallyban. jó fizika, változatos játék, nagyon szépen testreszabható nehézség, esetleg még ha jól is néz ki...

Egyetértek. :K

Why Don't You Knock It Off With Them Negative Waves? *** Aki gazdaságtudományi karra jár(t), és azon belül nemzetközi gazdálkodás szakra, keressen már meg PÜ-ben! Köszönöm. ***

(#36) Shodan válasza proci985 (#33) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Ha valóban ezek csinálták a régi SCREAMEReket ,akkor ennek köze nem lesz az RBR-hez.
Annál árkádabb árkádra nem emlékszem azokból az időkből, max nfs2 vagy sega rally.

[ Szerkesztve ]

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#37) eddie17

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Most jött ki a csapat új játékának a demója, V8 superstars folytatása, de a fizika szerintem még mindig szörnyű benne. Remélem ebbe nem ezt akarják belerakni. Például abs nélkül sem blokkolnak a kerekek. Akkor minek bele abs?... :U

[ Szerkesztve ]

Galvanize the Empire! Deutsche Technik VW!

(#38) Bivaly

Bivaly
(tag)

Én meg azt remélem, hogy nem nagyon fog a CMR-ekre hasonlítani, kivéve a CMR1-et.

Inkább lenne olyan a fizikája, mint az RBR-nek. ;)

(#39) huszar90

huszar90
(tag)

A colin 2005 óta várok egy igazi rally-s játékra :(((

(#40) Thome

Thome
(őstag)
LOGOUT blog

És mikor kapunk már végre PC-re is valami Forza 3 szerűséget? :F

PS3: GT
X360: Forza
PC: -

(Gridet inkább ne említsétek, az valahogy nem szimulátor, szerintem! :DDD )

"Itt annyian akarnak segíteni (velem egyetemben), de te, mint egy borjú csak nézel a szarra és mosolyogsz!" mexicanraven

(#41) New Life válasza huszar90 (#39) üzenetére

New Life
(fanatikus tag)

Egyetértek!

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#42) csoli31

csoli31
(tag)

Úgy vártam már egy ilyen hírt, mint a Messiást! Végre egy rendes raly játék, Pc-re is (a DIRT2 nem az én világom). :R :R

(#43) szab0729

szab0729
(lelkes újonc)

A cím láttára nagyon megörültem, aztán...
3D belső nézet+karrier mód=vezetési élmény..majdnem, majd legközelebb..
Dirt2 ellenfele..ne számítsunk semmi jóra..
A srácok a stúdióban ki sem látszottak a textúrákból..,
fizikáról nem esett szó, talán a következő videóban..
Giovanni a videóban jól be volt lassulva, engem meggyőzött a lelkesedése.. :DDD
Lehet kicsit pesszimista vagyok, de annál jobban örülnék ha rám cáfolnának.

(#44) atike

atike
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó lenne már megint valami jó rallys program...

Elektromos érmevizsgálók eladók: http://href.hu/x/c7sw

(#45) LA_COSTE válasza Osiris (#19) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Ebben nagyon igazad van.
Adhatnának valami más nevet is már ezeknek a játékoknak. Csakhogy elrugaszkodjunk ezektől a megszokott nevektől.

"Qu'y a-t-il de pire que de perdre quelqu'un qu'on aime? Rien...."

(#46) schawo válasza Thome (#40) üzenetére

schawo
(senior tag)

rFactor
Live For Speed
NetKar Pro
iRacing
Csak hogy valódi szimulátorokat említsek. PC-n nem kicsit jobb a felhozatal mint konzolon.

(#47) kapcsandika válasza schawo (#46) üzenetére

kapcsandika
(senior tag)

A kolléga valóban nem rally játékokat említett de új rally sim nincs se konzolon se PC-n. Az LFS-ben van rallycross de az sem ugyanaz. RBR volt az igazi, csak már annyiszor végigvittem hogy kicsit unalmas...

(#48) heihachi válasza schawo (#46) üzenetére

heihachi
(őstag)

Ezek nagyon jó játékok, de sem a GT, sem a Forza nem ebben a stílusban indul. Tehát amit a kolléga mondott, az igaz, de az is igaz, amit Te mondasz.

(#49) zed1983

zed1983
(őstag)

Egy jó Forma1-e játék kéne már...

** Lian Li PC Ao5N ** Maximus III Formula ** Intel i5 750 ** EVGA GTX 260 ** __________ ** www.pc-style.hu -=--=--=--=- mod my machine ** _________

(#50) SoundBird

SoundBird
(újonc)

És végre PC-re is! :C
A nagy konzolozás után újra lehet igazi WRC pc-n!

Hajrá! :K

--- PC UPGRADE IN PROGRESS ---

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.