Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Karma

LOGOUT blog

Kár, hogy előre kiválasztották a primitív versenyszámokat :U Izgalmasabb lenne, ha a kihívó mondja, hogy mit csináljon utána a WP7-es :DDD

mukibuci: Például ;] Bár az nagyon övön aluli. Jobb szeretem a dokumentumkezeléses teszteket, pl. PDF emailben :)

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#2) mukibuci válasza Karma (#1) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

ki tud gyorsabban átküldeni egy mp3at bluetoothon :F ;]

szerk: esetleg még tudnám javasolni a ki tud hamarabb mass storage módban csatlakozni a PChez... van még valami, amit kihagytam?

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#3) donceleger8 válasza mukibuci (#2) üzenetére

donceleger8
(senior tag)

Ez jó! :))

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#4) redmonk'

redmonk'
(tag)

jesszusom, jottok allandoan ezzel a mass storage mod-dal bakker...mi lenne ha kiprobalnatok mennyi ideig tart mig betolt a zune meg atrakod a zenet/videot/kepet. dokumentumokra meg ott a skydrive szinkron ennyi, office doksikkal egyben.

btw, zene szamot elobb letoltok manapsag mobilnettel mint bluetoothon atmenne.

valamint nem kell programokat letolteni ahhoz, hogy legyen full facebook es twitter elerhetoseg stb.

!be hard, be ruthless!

(#5) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon ügyes a mikroszoftos kolléga, de pont mukibuci által is említettek miatt nem kéne egy WP7-es telefon se. Na meg a csempék is rondák. ;]

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#6) mukibuci válasza Karma (#1) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

egyébként küldhetnél egy olyan pdf-et emailben, amivel gondjai vannak, én még nem találkoztam ilyennel.

(#7) Karma válasza mukibuci (#6) üzenetére

LOGOUT blog

Nem azzal van a baj, hanem a netről megnyitott PDF-et nem tudod elküldeni emailben pl. nekem, mert nincs rá lehetőség.

De pl. kíváncsi lennék, milyen gyorsan töltesz fel egy fotót Google+-ra.

Vagy mondjuk milyen gyorsan csinálod meg azt, hogy csinálsz egy screenshotot valamiről, jegyzetelsz rá valamit, majd megosztod.

Asztali gépről videót streamelni lehet már? (Vö. Plex, Air Video, Emit, stb.)

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#8) gaben88 válasza mukibuci (#2) üzenetére

gaben88
(fanatikus tag)

Ha már mp3-at akarok küldözgetni, akkor azt gyorsabban megteszem e-mailben! :P

4S-t használok és tegnap elkezdtem nyomkodni egy Lumia 800-at. Rég éreztem ilyen "hazatértem" érzést. Ilyenkor esik le, hogy mennyire is jól át van gondolva a WP! :)

Samsung Omnia 7: KK2/KI1/KI2 - 7.10.8107.79 és iPhone 4S 16GB black: 5.1 és és BlackBerry 9700 | VIG - http://www.xbox.hu/

(#9) woland_y2k válasza Karma (#7) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

igen, mert az ms, meg a google is pont arrol hires, hogy teljes vallszeleseggel tamogatjak egymas megoldasait a sajat platformjukon. a naptarszinkronizaciot mennyi ideig tartott megoldania a googlenak? :U

az egesz "versenynek" meg pont az volt a lenyege, hogy teljesen alapdolgokat, amit szeles korben hasznalnak, mennyire gyorsan lehet megoldani adott platformon. nyilvan nem fog az ms olyat kitalalni, amibol nem o jon ki gyoztesen.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#10) mukibuci válasza gaben88 (#8) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

úgy látom, az irónia nem ment át :B

(#11) Karma válasza woland_y2k (#9) üzenetére

LOGOUT blog

Ez csak egy kifogás, attól még vagy meg lehet csinálni valamit, vagy nem :U

Break Driven Development

(#12) sheratan

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tényleg az lett volna a minimum, hogy a versenyzők mondjanak valamit, amit meg kell csinálni, de méginkább igazságos az, hogy az átlagember kezébe adják oda azt a wp7-et, hogy mennyire gyors és intuitív, mert az, hogy egy alkalmazott a saját fejlesztésű cuccukon előre begyakorolt dolgokkal vakít, az nem jelent sokat...

powered by Meizu MX

(#13) kari92

kari92
(újonc)

Sziasztok ! Lenne egy nagyon fontos kérdésem ! Az lenne,hogy Samsung Galaxy Tab 10.1 tableten lehet nézni online filmeket ?? Nem youtube-ra gondolok,hanem böngészőbe flash playerrel ! Nagyon fontos lenne ! Köszönöm

(#14) redmonk' válasza Karma (#7) üzenetére

redmonk'
(tag)

Ember, olvasd mar, hogy kitol mit akarsz! Google+ amugy is egy Facebook masolat csak mas a design ennyi.

Mert nem asztali gepen nezed a videoidat.

AZT MEG NE FELEJTSUK EL, HOGY A WP CSAK 1 NAGY UPDATE-N VAN TUL, EZZEL SZEMBEN A KONKURENCIA?!

!be hard, be ruthless!

(#15) domi007 válasza kari92 (#13) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

A hírhez meg: régi már eléggé..

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#16) catroot válasza sheratan (#12) üzenetére

catroot
(őstag)

Az egy dolog, hogy az MS-es csóka tapasztalt wp7 user, de az "ellenfél" is azért csak ismeri a saját telefonját...

Meg tényleg triviális dolgokat csináltak. Persze van olyan is, amit WP7-el nehezen vagy sehogy nem lehet megoldani.

"My brain hurts!"

(#17) Karma válasza redmonk' (#14) üzenetére

LOGOUT blog

Nem akarok én többet, csak hogy az iOS4 szintjét érje el a rendszer (iTunes File Sharing-szerű fájlkezelés az alkalmazásokon belül; file handler regisztrációk a különböző fájlkiterjesztésekhez; esetleg normális univerzális sharing mint az Androidon).

Az ugatás meg vicces, biztos ha hangosabban mondod akkor hangsúlyosabb lesz amit mondasz.

Break Driven Development

(#18) zooole

zooole
(fanatikus tag)

Senki sem felejtette el, de az iOS is tl van egy rakáson, mégis megvannak ugyan azon betegségei, ami miatt számomra inkább a konkurens jelentette a jobb választást.

Hidd el, WP-nél sem lesz Bluetooth fájlküldés, hasonlók. Csempék is maradnak.

nem vitatom, hogy az alapvető dolgok csempékkel egyszerűbbek, de ettől még szvsz csúnyák és a testreszabás is 0.

Legalább egy hátteret betehetnék csempék mögé. Úgy már elviselhetőbb lenne.

Az, hogy smooth tényleg jó, de az SGS2-m is az, lumia 800 ára pedig akörül van. SGS-ben pedig legalább érzem azt, hogy hardveresen is csúcskategória.

Lumia 900 végre kap egy normális méretű kijelzőt, a "gombok" viszont nem fognak annyi helyet foglalni. Az ár megint csak az egekben lesz, simán megkörnyékezi akár a Nexus-t is, számomra pedig most az a csúcs.

SGS2 (CM9)

(#19) sheratan válasza catroot (#16) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de itt most elvileg az lett volna a lényeg, hogy mennyivel jobb a wp7, mert gyorsabban elvégezhetőek rajta dolgok. de ezt úgy lehet értékelni, ha ugyanaz az ember végzi el gyorsabban, mint akár a jelenlegi saját telefonján.
mondjuk például az sms írás tökre nem függ a platformtól, wp7-en is kb ugyanolyan lassan tudnék gépelni, vagy még lassabban, mert a spéci karaktereket keresgélni kellene. de ettől még Géppuskakezű Aladár lehet, hogy elver sms írásban, viszont ennek semmi köze ahhoz, hogy min ír.

powered by Meizu MX

(#20) kolosanyi válasza Karma (#17) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erről eszembe jutott a szakállas humor (újonc a fórumon):
-SZIASZTOK! TUDNÁTOK SEGÍTENI? KICSIT ELAKADTAM...
-capslock
-KÖSZI, ÍGY NEM KELL TARTANOM A SHIFTET...
Vagy valami ilyesmi volt. :D

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#21) kari92 válasza domi007 (#15) üzenetére

kari92
(újonc)

Köszönöm,tudom,hogy támogatja a flash playert én arra lennék kíváncs,hogy HD-be le játsza-e az online filmeket,mert holnap akarok venni egyet :$

(#22) mukibuci válasza kari92 (#21) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

[link]

(#23) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

wp7 topicban mindig olyan érzésem van mint egy pár évvel ezelőtt ios topicban

(#24) zooole válasza kari92 (#21) üzenetére

zooole
(fanatikus tag)

SGS2 Beágyazott Youtube videókat képes nálam akadás mentesen futtatni 1080p-ben, közben scrollozgatok az oldalon. Nem akad, nincs vele gond. Galaxy Tab-on sem fog.

SGS2 (CM9)

(#25) catroot válasza sheratan (#19) üzenetére

catroot
(őstag)

Mintha rémlene, hogy lett volna ilyen összehasonlítás bizonyos platformok között (iOS vs Android vs WinMo asszem).

Lehetne így is, hogy "szűz kezek" kezeljék őket és úgy versenyezni. De szerintem így is van azért értelme.

@(#23) fricz19

Miért?

[ Szerkesztve ]

"My brain hurts!"

(#26) mrhitoshi válasza sheratan (#19) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tessék!

Én úgy gondolom, hogy a WP7 ilyen szempontból a legjobb. Ez a verseny is azt hangsúlyozza, hogy egy kattintás az egész, nem kell keresgélned, még csak az FB appot sem kell megnyitnod.. mert ugye integrálva egy csomó minden.

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#27) zooole

zooole
(fanatikus tag)

Lényegtelen, én inkább örülök, hogy olyan világban élünk, ahol ennyi választási lehetőség van.

Ráadásul a WP7 teljesen más szemszögből közelíti meg ezt, mint az Android. Így mindenki megtalálja a számításait.

SGS2 (CM9)

(#28) G-Guts

G-Guts
(tag)

A WP7-es teló tehát gyorsabban végzi el a műveleteket, mint a többi, ok legyen, ismerjük el, vagy hagyjuk rá. Na és?! Várni kell pár másodpercet a többi telefonnal, ez aztán marha nagy probléma! Azt kívánom, hogy csak ilyen problémám legyen egy okostelefonnal...

(#29) mukibuci válasza G-Guts (#28) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

mert milyen problémád van az okostelefonoddal? :)

(#30) G-Guts

G-Guts
(tag)

Nincs vele semmi problémám. Samsung Galaxy S, az első kiadás. Gyors, megbízható, az akksija is jól bírja (igen, nem elírás), jól betölti a weboldalakat is. Azért a pár másodperc gyorsaságért le nem cserélném egy WP7-es telefonra sem.

(#31) kcsa válasza mukibuci (#2) üzenetére

kcsa
(senior tag)

Na okoskák, pont ezeket a versenyszámokat szeretném pl. iphone ellen.

Akkor melyik a szar? :)

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#32) Arthuro_Adam válasza redmonk' (#4) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Mass Storage mód jól jön azoknak, akik nem szeretnének programot használni fájlok átrakásához, vagy mondjuk sokszor olyan gépekre töltenek fel a telefonról fájlokat, ahol nincs Zune, iTunes, és nem akarnak azzal szarakodni, hogy még azt is fel kell installálni.

Nincs azzal gond, ha valakit nem zavar ennek a hiánya, de elég könnyen érthető, ha valaki ragaszkodik ehhez a funkcióhoz.

sheratan: Szerintem ez a "verseny" kimondottan ötletes, és az egyáltalán nem baj, hogy mindenki a saját telefonjával csinálja, pont ez a lényeg, hogy a WP7 leveri az ellen gyakorlott felhasználóját is.

(#33) buvartacsko válasza Karma (#7) üzenetére

buvartacsko
(fanatikus tag)

Hát igen, mert a Google Plusot is rengetegen használják. :D

ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

(#34) Arthuro_Adam válasza buvartacsko (#33) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért a screenshotos felhasználás sem kimondottan általános, de azért jó a Note :)

(#35) kari92 válasza zooole (#24) üzenetére

kari92
(újonc)

Igen a telenorba is az sgs 2-n mutatta meg a csaj,de az sgs 2-nek erősebb a hardvere nem ? O.o mindenesetre remélem tudok rajt nézni online :) köszönöm :)

(#36) zooole válasza kari92 (#35) üzenetére

zooole
(fanatikus tag)

Alig erősebb, Az már nem változtat semmin. Max ha a nagyobb felbontáson elkezdenéd rángatni beágyazott youtube videóval FullHD-ban, egy kicsit megakadna. :)

Simán bírja. ott is van 2 magos Tegra, nem egy gyenge jószág az sem.

SGS2 (CM9)

(#37) RaveForce

RaveForce
(őstag)

vajon nem lehet h a hálózat/wifi sebessége miatt veszített a képfeltöltésben a wp7? :) am nem meglepő, köztudott h a wp7 jelenleg a legszélsebesebb rendszer, mindezt egy 2-3éves 1ghzes 1magos hw-en akár, és ez a nemsemmi! :R

[ Szerkesztve ]

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#38) kolosanyi válasza RaveForce (#37) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De most őszintén, nem mindegy ez? Fél perccel lassabban töltök fel egy képet Facebookra Androidról, na bumm. Ettől még nem dőlök a kardomba. Azt viszont már inkább kihangsúlyoztam volna, hogy a rendszer mennyire ergonomikus, mennyire gördülékeny stb. Ezt szerintem nem ezzel lehet jól mérni, hogy egy átlagjózsit megver egy gyakorlott WP user.

(#39) woland_y2k válasza RaveForce (#37) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

nem, asszem tul nagy volt a kep amit fel akart tolteni.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#40) mukibuci válasza kolosanyi (#38) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

biztos átlagjózsik mentek erre a kiálltításra egyébként. Kb mintha a pékkiállíátson versenyeznének, hogy ki süt hamarabb kenyeret, lehet elvéreznék, mert nem tudom, hogy liszten kívül mi kell bele :DDD

(#41) RaveForce válasza mukibuci (#40) üzenetére

RaveForce
(őstag)

najah, vhogy senkinél nemvolt ZTE Blade, vagy Samsung Galaxy Mini :DDD

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#42) kolosanyi válasza mukibuci (#40) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó, ebben van valami, oda nyilván nem az 1.0 user ment. Valamilyen szinten biztos mind a technika iránt érdeklődők kiállítása, de számomra ez nem reprezentatív minta így. És ezzel nem a WP érdemeit akarom csökkenteni, mert az tényleg f@sz@, csak valahogy furcsállom ezt. :)
Kenyér... Úgyis nemsokára aktuális lesz. :))

(#41) RaveForce
Jó, de ott nem is olyanokkal mászkál az átlagjózsi, kicsit komolyabbakat szoktak venni.

(#43) sheratan válasza mrhitoshi (#26) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem tudom, nekem éppen ez tetszik, hogy nincs minden szar integrálva. nem szeretném, ha a sok szemét a fb-ról bekerülne a telefonkönybe. kokrétan nem is használom telefonról (twittert sem, de azt egyáltalán nem). g+-t viszont igen, és ugye itt egy hiányosság jelenleg. akkor nem tudom milyen gyorsan kereste volna meg a csávó a Shanghai metrótérképen, hogy egy állomás melyik kijáratánál kell felmenni az úticél eléréséhez. vagy mennyi idő alatt keresett volna ki egy ismeretlen írásjegyet a szótárból (kézírásfelismeréssel).
igen, ezek nem olyan általános funkciók, bár a világ ezen részén elég sokan használják (többen, mint a fb-ot vagy twittert).
az integráltásngak pont az a hátránya, hogy az összes szolgáltatást nem tudod integrálni, és ha pont nem azok vannak beletéve, amiket te használsz, akkor szopás. kapásból tudnék mondani 5-öt, amit gyakrabban használok, mint a fb-ot, és nincsenek beletéve, de még tervben sem...