Ez már a második poszt erről az appról aminél rossz kép van betéve. Ha pedig direkt a régi app van a képen, akkor legalább írjátok alá.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Ez már a második poszt erről az appról aminél rossz kép van betéve. Ha pedig direkt a régi app van a képen, akkor legalább írjátok alá.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

Élőben [így] funkcionál.
Egyébként WP7-re nincs semmilyen FBMessenger? Olyan, amilyen droidon is van. 
Uncomfortable silences. Why do we feel it's necessary to yak about bullshit in order to be comfortable?

be van epitve a rendszerbe.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
A Fim Chat nevű progit próbáld, nekem bevált!

Köszi a linket!

Androidot nyomkodok, de nagyon csábít a vindóz. 
Uncomfortable silences. Why do we feel it's necessary to yak about bullshit in order to be comfortable?

Messanging /Me csempén belül online-ra teszed magad és voilà.
[ Szerkesztve ]
"My brain hurts!"

nem kicsit volt már ideje, hogy el lehessen érni végre a csoportokat, igazából fogalmam sincs, miért tartott kb. egy évig megcsinálni.
az új verzió amúgy nagyon jó, nekem így már az androidos kliens előtt van a rangsorban, bár a sebességén kicsit még mindig csiszolhatnának.
punks not read

Nagyon szép szerintem.
Jó, hogy tartja a droidos és iOS-es alapot, de kihasználja a szerintem marha jó WP-s kezelőfelületet (nem a csempéket, hanem ezt a betűtípust meg stílust).
Bár érdekes, mennyire rajongtak a beépített funkciókért aztán mégiscsak a külön natív app a jobb.
Droidra várós a frissítés, mert elég gáz.
SGS2 (CM9)

Fim Chat minek, mikor integrálva van a messaging-be az egész?
"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

nem, szvsz semmivel nem jobb a kulon app, nekem pl egyedul a csoportkezeles miatt kell neha.
chat beepitve, ismerosok allapotfrissitesei lejonnek a people hubba, ennyi eleg az fb-bol.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

Bocs az offért, de nem tudja valaki, hogy hogy lehet zune-on keresztül frissíteni az alkalmazásaimat? Van amikor ugye túl nagy a fájl és felajánlja, hogy csatlakoztassam, de mi van ha én alapból így szeretnék frissíteni? A választ előre is köszi!

Nekem még beraknák plusz az üzeneteket és megválnék a külső apptól.
@panatha
Kiválasztod az alkalmazást, hogy kezdje el letölteni és egyből rakod a gépre.
Pl. nagy játék esetén kiírja, hogy csatlakoztasd a Zune-hoz, vagy wifire. Ha valamelyik van, kezdi is a töltést.
[ Szerkesztve ]
"My brain hurts!"
(#14) woland_y2k válasza woland_y2k (#11) üzenetére

jaj, ize hulye vagyok, a kontaktok osszefuzese is jo, de persze az a rendszer erdeme, nem a kulon alkalmazase.

oda-vissza hasonlitom az android klienssel és a wp7-es elég furán jeleniti meg a news feed-et.. sokkal több mindent elhagy amit az androidos nem.
aztán a másik fura dolog, hogy reggel egyszerűen nem jelenit meg semmit, mintha törölte volna adott időpont után magát és csak az új infokat hajlandó betölteni..... nem tudok előző napra visszamenni benne.. ez tudatos???

igen,ezt én is sérelmezem!!!!!!de miért csinálja ezt???