Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) rudymester

rudymester
(senior tag)

Bullet Asylum: hatalmas királyság, egyszerű de zúzós játékmenettel. Remek grafikája van, látványosak a robbanások és akár pár percre is elő lehet venni. Kipróbálni mindenképpen érdemes.

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#2) Apika

Apika
(PH! addikt)

Egész jó kis játékok...

(#3) mathaus=)

mathaus=)
(fanatikus tag)

Jók lennének ha nemlennének ilyen drágák .. vagy vmi unlock szerű izét kitalálhatnának WP7-re h ne kelljen mindent ilyen drágán megvenni..

Sony Ericsson - Live with Walkman 2.3.4 WT19i

(#4) rudymester válasza mathaus=) (#3) üzenetére

rudymester
(senior tag)

Anno a JAVA játékok korában is 4-600 forint volt egy progi hivatalosan, ráadásul ott ha letöröltem, akkor újra meg kellett vennem. Itt már szerencsére csak egyszer kell megvenni a profilhoz.

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#5) stevve válasza mathaus=) (#3) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez nem az a fórum. Különben pedig pár száz forint szerintem nem téma, mégsem tízezreket kérnek el...

PH semleges

(#6) hallerlaller

hallerlaller
(őstag)

Már megint ez a forma, olyan igazi tenyérbemászó a viselkedése, nem ez volt a microsoft fizetett trollja a CES-en is? :DDD

G-Nex&Nexus S

(#7) woland_y2k válasza hallerlaller (#6) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

[link]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#8) hallerlaller válasza woland_y2k (#7) üzenetére

hallerlaller
(őstag)

De bírtam mikor oltogatta az embereket a száz dodós feladványaival :DDD na mostantól ő a példaképem. (Evangelist az mit is jelent? Ez a troll hivatalos megnevezése? :F )

G-Nex&Nexus S

(#9) Maateeo

Maateeo
(tag)

Az NFS-t kipróbáltam, határozottan jó, szórakoztató és a kidolgozása is szép! Ajánlom minden WP7-es kollégának! :)

mathaus=): Ezek a szoftverek ennyi pénz megérnek. És ha csak havonta 1-2-t veszel, akkor igazából fel sem tűnik..

[ Szerkesztve ]

HTC HD7 16Gb ||| Privátban, ha 1 napon bellül nem válaszolnék, akkor keress telefonon!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.