Várom. Nekem tetszik.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
kingabo
(őstag)
Bakker ennyire nehéz lenne utána nézni a dolgoknak? 
Ez egy Wisbar Advanced Desktop skin, vagyis külön progi kell hozzá, csak úgy wm6.*-on nem használható. Készítő "oldala"
Semmi letöltési link a cikkben? 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Szerintem senki nem említette, hogy közvetlenül telepítheted WM6.5-re. SPB-t is skinnelhetsz úgy ahogy akarsz. . . 
Viszont kiegészítés, hogy a srácnak aki csinálja WVGA készüléke van (Toshiba TG01), és ezért először a WVGA változat készül el, a többire tovább kell várni - szóval HD2, Acer S200, Omnia II, Toshiba, stb. tulajok előnyben.
HTC HD7 - iPhone 4s - iPad2 32 GB - NikonD90 - a legjobb "fényképezős mobil" - Jabra BT 3030 - Sennheiser CX300

kingabo
(őstag)
"Szerintem senki nem említette, hogy közvetlenül telepítheted WM6.5-re."
A "téma" eléggé azt sugalja. 
[ Szerkesztve ]
Egyre jobban izgat ez a wm7, bár még messze van a nagy telefondömping.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

8nemesis8
(PH! addikt)
Nem rossz. Bár ha ezek így maradnak kiadásig, hogy egyes szavak picture vagy music nem fér ki egy oldalra, akkor ocsmány vagyis szerintem nem valami jó 5let.
Szándékosan van így, és szakemberek szerint jó ötlet. Én majd próba után nyilatkozok, egyébként a saját összeállítású UI-t szeretem.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
használhatóságáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de a kinézetre nekem sem jön be ez csíkból egy szeletet látunk elv. Számomra csúnyácska. persze ez egyéni.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

8nemesis8
(PH! addikt)
Ez érdekes. Nem találom esztétikusnak egyáltalán, de később fog kiderülni használhatóság szempontjából, mert ugye elvileg nagyon arra feküdtek rá, hogy a usernek kedvezzenek.
joey20: Én is így gondolom, de hátha meg tud cáfolni minket.
[ Szerkesztve ]