Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LA_COSTE

LA_COSTE
(senior tag)

Várom. Nekem tetszik.

(#2) kingabo

kingabo
(őstag)

Bakker ennyire nehéz lenne utána nézni a dolgoknak? :Y
Ez egy Wisbar Advanced Desktop skin, vagyis külön progi kell hozzá, csak úgy wm6.*-on nem használható. Készítő "oldala"

(#3) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi letöltési link a cikkben? :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#4) crey válasza kingabo (#2) üzenetére

crey
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem senki nem említette, hogy közvetlenül telepítheted WM6.5-re. SPB-t is skinnelhetsz úgy ahogy akarsz. . . :U

Viszont kiegészítés, hogy a srácnak aki csinálja WVGA készüléke van (Toshiba TG01), és ezért először a WVGA változat készül el, a többire tovább kell várni - szóval HD2, Acer S200, Omnia II, Toshiba, stb. tulajok előnyben.

HTC HD7 - iPhone 4s - iPad2 32 GB - NikonD90 - a legjobb "fényképezős mobil" - Jabra BT 3030 - Sennheiser CX300

(#5) kingabo válasza crey (#4) üzenetére

kingabo
(őstag)

"Szerintem senki nem említette, hogy közvetlenül telepítheted WM6.5-re."

A "téma" eléggé azt sugalja. :U

[ Szerkesztve ]

(#6) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyre jobban izgat ez a wm7, bár még messze van a nagy telefondömping.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#7) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Nem rossz. Bár ha ezek így maradnak kiadásig, hogy egyes szavak picture vagy music nem fér ki egy oldalra, akkor ocsmány vagyis szerintem nem valami jó 5let.

(#8) erdoke válasza 8nemesis8 (#7) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szándékosan van így, és szakemberek szerint jó ötlet. Én majd próba után nyilatkozok, egyébként a saját összeállítású UI-t szeretem.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#9) joey20 válasza 8nemesis8 (#7) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

használhatóságáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de a kinézetre nekem sem jön be ez csíkból egy szeletet látunk elv. Számomra csúnyácska. persze ez egyéni.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#10) 8nemesis8 válasza erdoke (#8) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Ez érdekes. Nem találom esztétikusnak egyáltalán, de később fog kiderülni használhatóság szempontjából, mert ugye elvileg nagyon arra feküdtek rá, hogy a usernek kedvezzenek.

joey20: Én is így gondolom, de hátha meg tud cáfolni minket.

[ Szerkesztve ]

(#11) kingabo

kingabo
(őstag)

Itt egy nem wad-os, videóval. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.