Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Még nagyon régen használtam, amikor beindult az MSN láz. Aztán valahogy elfelejtődött, és azóta sem használtam, na meg ugye azóta "beindult" a Gmail.

Valamelyik nap épp néztem, hogy mennyit változott a régihez képest, elég jó. :)

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#2) Maxentius

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

A spamszűrő eddig tényleg gagyi volt néha napján (de inkább mindig), úgyhogy (többek között) ennek is örülök.

De még inkább kíváncsi leszek, milyen újdonságok lesznek még a Skydrive-ban, azt mostanában elég sűrűn használom.

Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

(#3) leslieke válasza Maxentius (#2) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem a spamszűréssel nincs gondom. Heti 1-2 ilyen levél esik be maximum.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#4) gabor85 válasza hackeeeee (#1) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

nem akarok flame-t indítani, de sokkal rendezetteb mint a gmail. De sajnos lassú is.

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#5) hackeeeee válasza gabor85 (#4) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez megszokás kérdése sztem. Nekem a Gmail-ben pont az tetszik amilyen.. :K

(#6) Maxentius válasza leslieke (#3) üzenetére

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Az az érdekes, hogy nem is ezt használom fő levelezőnek, hanem a Gmail-t, mégis oda is mennek spam-ek. Lehet, hogy ez azzal van összefüggésben, hogy másodlagosnak be van állítva a live-os címem a Gmail-ben?

(#7) leslieke: Akkor lehet, hogy rég látogatott oldalak tisztelnének meg velük? :D

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

(#7) leslieke válasza Maxentius (#6) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem hinném, hogy attól lenne. Nekem elsődleges cím a hotmailes, és ennek is ellenére alig van spam.

(#8) Mackósajt

Mackósajt
(senior tag)

A freemail is most vezette be az aliast, megelőzve a hotmailt.:P

Ez a szolgáltatás egyébként nagyon hasznos. Remélhetőleg a címzett semmilyen módon nem bogozhatja ki a fő fiók adatait. Én más-más címeket használok internetes regisztrációkhoz, és a tényleges privát levelezéshez.

(#9) David75 válasza gabor85 (#4) üzenetére

David75
(őstag)

Céges szintű levelezés gmail-es kezelő felületen nekem őszülést, agresszivitást, és masszív dohányzást okoz. Úgyhogy én is hotmail-t használok. Bár van gmail-em is meg yahoo-s email címem is. Utóbbi mondjuk azért mert 2008 tájékán az már push-os volt amit iphone-on tudtam értékelni rendesen. Most már ezt minden más is tudja normálisan.

100% No Modern Talking

(#10) Core2duo6600

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Használj saját levelező szervert és az olyan amilyent akarsz.
Amúgy , nem tudom minen ennyit fektetni a webes elrendezésbe dizájba vagy bármibe is.
Inkább egy rendesen használható IMAP kliens kellene, ami ténylegesen jól megy, ahogyan az MS EXCHANGE és az MS Outlook.
És kész.

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#11) leslieke válasza Maxentius (#6) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Előfordulhat. De ha sorban letiltod mindet, akkor több levél nem esik be a postafiókba.

(#12) David75 válasza Core2duo6600 (#10) üzenetére

David75
(őstag)

Ott a windows live mail. Az emberek 70%-ának az igényeit szerintem bőven kielégíti.

100% No Modern Talking

(#13) hackeeeee válasza Core2duo6600 (#10) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Főként céges szinten!

Magán levelezésre jó a Gmail és a Hotmail is...

(#14) opeter87 válasza Core2duo6600 (#10) üzenetére

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Amiket te írtál azok a céges levelezésekre jók.
Céges emailezésre pl. én is Outlook-ot használok. (igaz néha megőrülök tőle :W )

De, ahogy David75 (#9) kollega is írta magán emberek max live mail-t használnak vagy azt sem.

Összes ismerősöm webes felületen lép be a gmail, hotmail, stb. fiókokba.
szóval igen is fontosak ezek a változtatások sztem is.

[ Szerkesztve ]

pdtdi

(#15) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Én évek óta átálltam hotmailre, eddig amit tapasztaltam: alig esik be néha nap egy spam, de az is egyből a spamek közé. Ismerős, vagy "megbízható forrásból származó" leveleket még egyszer sem tett a spamek közé. Ráadásul inaktivitás után sem töröl mindent, mint mondjuk egy freemail, igaz a gmail sem, de annak a felületéhez képest hotmail meseszép. Nemrég kaptam egy üzit tőlük, hogy bevezettek valami védelmet arra, ha a rosszul beállított levelezőprogim véletlen leszívná a mailboxom összes tartalmát (valami biztonsági másolatot készít magától ilyen esetre)

Mondom ezeket úgy, hogy használok még (néha) freemail-t, gmail-t, yahoo-s mailt. Nekem marhára bevált, csak dícsérni tudom, remélem javára változik.

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#16) arty válasza Core2duo6600 (#10) üzenetére

arty
(senior tag)

"ami ténylegesen jól megy, ahogyan az MS EXCHANGE és az MS Outlook."

igen, az aztán "tényleg jó" :DDD

(mióta 2010 van úgyahogy oké felhasználói szemszögből)

(#17) robika03 válasza hackeeeee (#1) üzenetére

robika03
(lelkes újonc)

igen csak új lehetőségek tárultak fel a felhasználük számára :DD kinézetre is sokkal jobbak én folyamatosan használtam az első generáció óta és mondhatom mindent csak jó irányban fejlesztettek :DD

Telefonszám ,elérhetőségeim az adatlapomon!

(#18) neooen

neooen
(fanatikus tag)

Szerkesztegetem a névjegyeimet, de valami iszonyat mód fagy. 2. 3. frissítésekre hozza csak be az addott oldalt. Másnál nem *zarakodik? Minden más villámgyors, szóval a netem jónak tűnik.

Nem találtam más topikot hirtelen.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.