Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Hmmm, lassan beszerzek egy Wii-t. Eddig hidegen hagyott, de ez a sok sportág már izgalmasan hangzik.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#2) Stavi válasza Jim Tonic (#1) üzenetére

Stavi
(fanatikus tag)

nekem egyre inkább birizgálja a fantáziám. Eddig is szimpi volt ,de most már méginkább :)
utánna kéne olvasni a dolgoknak vele kapcsolatban...

Msn-en gyorsabb-an elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu

(#3) aneurysm

aneurysm
(kvázi-tag)

Ja engem is el kezdett érdekelni. Azt nem tudom, hogy az online szolgáltatása milyen színvonalú. Ugye lehet neten pontokat gyűjteni, egymással ellen játszani, kapcsolatot tartani meg ilyenek? És mi magyarok nem vagyunk kizárva belőle mint XBox Live-ból? Örülnék, ha valaki mesélne erről az online dologról egy kicsit bővebben. Köszönöm!

(#4) orbano válasza Jim Tonic (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

vegyé' BEAC-ot pl. az is nagyon jó, sokféle sportágat ki lehet próbálni ;)

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) Integra válasza Jim Tonic (#1) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én is.
hatalmas társasági játék, sörözés, sütögetés, duma és wii..
na meg ps3-on a guitar hero.. :)

(#6) tob!as

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Hát tény hogy feelinges egy game, csap pár percre tudtam kipróbálni egy nagy áruházban, és majdnem sírva jöttem el onnan, mint egy kisgyerek.

Remélhetőleg ennek a controllernek nem lesz gyenge a csuklópántja, mert egy egy teniszezés után azért vicces egy tv-ben kikötött WiiMotion :D

http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

(#7) ody42 válasza tob!as (#6) üzenetére

ody42
(senior tag)
LOGOUT blog

ez ahogy nezem nem uj controller, hanem csak a nunchuk helyere bedughato kiegeszito.
remelem nem lesz draga, mert ebbol is 2-t kell majd beszerezni :)

(#8) worthless

worthless
(tag)

tehát kötelező fejlesztés lesz a konzolon, és akinek az első lapagép van, az szívni fog a pontoságot megkövetelő új játékokkal. Minth a Box mostantól csak vinyós játkokat vinne.

http://browsehappy.com/

(#9) ginfoka válasza ody42 (#7) üzenetére

ginfoka
(kvázi-tag)

Végülis mondhatjuk hogy nunchuk helyére de van motion+ alján ugyanugy nunchuk bemenet szoval megmarad a nunchuk, wii sport resort nagyon jó kis játékokkal van kitömve :D

"Az üt először, aki igazán nagyot üt...és először!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.