igazából már mindenben amiben van SD olvasó abban már van Wifi is, egyedül talán a fényképezőgépek a kivétel. Azokba meg minek wifi?
Vagy csak én nem látom át hogy, hol lenne gyakorlati haszna?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
jubilleum
(fanatikus tag)
Na ez azért már komoly.
Hát, csatlakoztatás nélkül (kábel nélkül) adatátvitel.
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________
Ennek nem igazán látom a gyakorlati hasznát.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Ebbe lessz vmi mini akkumlátor vagy hogygondolták? 

Allien
(PH! kedvence)
Akkor Te NEM veszel ilyet, mások meg igen.
Akiknek mondjuk fontos, hogy két helyen is meg legyen, mondjuk a memkártyán is, és wincsin is, annak jól jöhet. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Allien
(PH! kedvence)
Minek is?
Gondlom, felszíjja az eszköz tápjából az energit. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
Végülis nemhülyeség,már ebben van a jövő....
(de gondolom vezeték nélkül nem?)
Bár lehet, hogy én vagyok nagyon retro ezen a téren. 

kovy79
(őstag)
Mármint mit vezeték nélkül? Ha a tápra gondolsz, egész egyszerűen a memóriakártya táprészéről párhuzamosan "szívja" a szuflát a wifi rész is.
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

zazahoho
(őstag)
ez a jövő,mondjuk most
5 év múlva meg azt,hogy ez volt az őskor ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

freeapro
(fanatikus tag)
Az elkészült képet rögtön látod pc-n. Stúdiókban hasznos pl.
Illetve régi PDA-kba kiváló. Haver csak azért vett Arenát mert a régi Mio 501-ese nem volt WiFi képes.
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Allien
(PH! kedvence)
Talán (pont) nem csak stúdióban, hanem rendezvényeken, ahol mondjuk egyből a "potenciális" vásárlók már válogathatnak is a képekből, és ki is lehet nyomtattatni. Tipikus ilyen pl táncversenyek, stb...
Nem kell külön cserélgetni a kártyát, mert egyből megy a laptopra, ahonnan megy tovább. 

macilaci78
(PH! addikt)
Ott van madzag a géppel.
Inkább a hatótávolsága az érdekes ilyen fizikai méret mellett.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

PNP
(senior tag)
Profi fotósoknak hasznos, csak ők jórészt CF kártyát használnak, a CF-SD adapter meg jól leárnyékolja a wifit, plusz lekorlátozza a sávszélességet. Eye-fi már kijárta ezt az utat.
Jahh de hülye vagyok

Igen a tápra gondoltam,de én az egészre úgygondoltam, hogy a kártya pl az asztalon van (nincs semmibe) és úgyis működik az adatátvitel... 
De akkor már így értek mindent 
[ Szerkesztve ]

zazahoho
(őstag)
jól mondod,mostanában sok tánc versenyen voltam nézőként,és hasonló technikával dolgoznak ,mert az előtérben már ki is lehet választani a képeket(piszok drágán 1 kép 600-1300 ft között mozog
)
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

miezanick?
(újonc)
Milyen ritkán hallani a Trek 2000 felől 

Quan-Chi
(őstag)
biztos jó ... de mire és hol 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

MLaca
(HÁZIGAZDA)
miért lenne az drága? gondolj bele: ki kell menni a fotósnak a helyszínre, ez x ezer ft benzinpénz. viszi magával a félmillás vagy drágább fotós cuccot, ami kopik, használódik. ki kell nyomtatnia az adott képet, ami szintén nem kis anyagköltség. egy 1300 ft-os képen van jó esetben 500,- haszna. szted mennyi idő alatt térül meg csak a fotós felszerelése? mikor lesz (ha egyáltalán) pluszban? ne dolgozzon már mindenki ingyen! te örülnél, ha a szolgáltatásodért csak pár forintot kapnál? nehogy azt hidd, hogy minden fotós milliókat keres! nem a szolgáltatás drága, hanem mi vagyunk csórók.
[ Szerkesztve ]
http://mlzphoto.blog.hu/
Fotós ismerőseim se a pénzért csinálják már, hanem a szenvedély viszi őket előre 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

kovy79
(őstag)
Teljesen egyetértek. A "helyben képek" 500-1500ft-os ára nem túlzó, csak a vevő bevételei kevesek...
FRENK1988, gratula az avatarodhoz! 
Mod: ha ezt még olvasod, javítsd ki az egyik település nevét az adatlapodon!
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

jap
(fanatikus tag)
Ha jól tudom Eye-fi-vel még az is gond volt, h csak a jpg-et - RAW-t nem volt hajlandó! - tudott átvinni és ezt is tetü módon... pont arra nem volt jó, amire használnák
Kíváncsi vagyok ennél megoldják-e ezeket a hibákat.
...negogymár mindig + 1 markolatot kelljen feltenni a vezeték nélküli átvitelért 
''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

PNP
(senior tag)
Úgy rémlik, hogy az újabbak már viszik a rót, de attól még CF kártyás gépben ugyanúgy kábé használhatatlan, ezzel se lesz másképp.