Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) jubilleum

jubilleum
(fanatikus tag)

igazából már mindenben amiben van SD olvasó abban már van Wifi is, egyedül talán a fényképezőgépek a kivétel. Azokba meg minek wifi?
Vagy csak én nem látom át hogy, hol lenne gyakorlati haszna?

(#2) szombatitomi

szombatitomi
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ez azért már komoly.

Hát, csatlakoztatás nélkül (kábel nélkül) adatátvitel.

"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

(#3) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennek nem igazán látom a gyakorlati hasznát.

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#4) gyulus08

gyulus08
(tag)
LOGOUT blog

Ebbe lessz vmi mini akkumlátor vagy hogygondolták? :F

(#5) Allien válasza Killing (#3) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Akkor Te NEM veszel ilyet, mások meg igen. :K Akiknek mondjuk fontos, hogy két helyen is meg legyen, mondjuk a memkártyán is, és wincsin is, annak jól jöhet. ;)

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#6) Allien válasza gyulus08 (#4) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Minek is? :F Gondlom, felszíjja az eszköz tápjából az energit. :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#7) gyulus08 válasza Allien (#6) üzenetére

gyulus08
(tag)
LOGOUT blog

Végülis nemhülyeség,már ebben van a jövő.... :) (de gondolom vezeték nélkül nem?)
Bár lehet, hogy én vagyok nagyon retro ezen a téren. :D

(#8) kovy79 válasza gyulus08 (#7) üzenetére

kovy79
(őstag)

Mármint mit vezeték nélkül? Ha a tápra gondolsz, egész egyszerűen a memóriakártya táprészéről párhuzamosan "szívja" a szuflát a wifi rész is.

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#9) zazahoho

zazahoho
(őstag)

ez a jövő,mondjuk most :K 5 év múlva meg azt,hogy ez volt az őskor ;]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#10) freeapro válasza jubilleum (#1) üzenetére

freeapro
(fanatikus tag)

Az elkészült képet rögtön látod pc-n. Stúdiókban hasznos pl.

(#11) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Illetve régi PDA-kba kiváló. Haver csak azért vett Arenát mert a régi Mio 501-ese nem volt WiFi képes.

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#12) Allien válasza freeapro (#10) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Talán (pont) nem csak stúdióban, hanem rendezvényeken, ahol mondjuk egyből a "potenciális" vásárlók már válogathatnak is a képekből, és ki is lehet nyomtattatni. Tipikus ilyen pl táncversenyek, stb... :B ;) Nem kell külön cserélgetni a kártyát, mert egyből megy a laptopra, ahonnan megy tovább. :DDD

(#13) macilaci78 válasza freeapro (#10) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ott van madzag a géppel.
Inkább a hatótávolsága az érdekes ilyen fizikai méret mellett.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#14) PNP

PNP
(senior tag)

Profi fotósoknak hasznos, csak ők jórészt CF kártyát használnak, a CF-SD adapter meg jól leárnyékolja a wifit, plusz lekorlátozza a sávszélességet. Eye-fi már kijárta ezt az utat.

(#15) gyulus08 válasza kovy79 (#8) üzenetére

gyulus08
(tag)
LOGOUT blog

Jahh de hülye vagyok :W :U
Igen a tápra gondoltam,de én az egészre úgygondoltam, hogy a kártya pl az asztalon van (nincs semmibe) és úgyis működik az adatátvitel... :F
De akkor már így értek mindent :B

[ Szerkesztve ]

(#16) zazahoho válasza Allien (#12) üzenetére

zazahoho
(őstag)

jól mondod,mostanában sok tánc versenyen voltam nézőként,és hasonló technikával dolgoznak ,mert az előtérben már ki is lehet választani a képeket(piszok drágán 1 kép 600-1300 ft között mozog :((( )

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#17) miezanick?

miezanick?
(újonc)

Milyen ritkán hallani a Trek 2000 felől :U

(#18) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

biztos jó ... de mire és hol :F

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#19) MLaca válasza zazahoho (#16) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

miért lenne az drága? gondolj bele: ki kell menni a fotósnak a helyszínre, ez x ezer ft benzinpénz. viszi magával a félmillás vagy drágább fotós cuccot, ami kopik, használódik. ki kell nyomtatnia az adott képet, ami szintén nem kis anyagköltség. egy 1300 ft-os képen van jó esetben 500,- haszna. szted mennyi idő alatt térül meg csak a fotós felszerelése? mikor lesz (ha egyáltalán) pluszban? ne dolgozzon már mindenki ingyen! te örülnél, ha a szolgáltatásodért csak pár forintot kapnál? nehogy azt hidd, hogy minden fotós milliókat keres! nem a szolgáltatás drága, hanem mi vagyunk csórók.

[ Szerkesztve ]

http://mlzphoto.blog.hu/

(#20) FRENK1988 válasza MLaca (#19) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fotós ismerőseim se a pénzért csinálják már, hanem a szenvedély viszi őket előre :(((

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#21) kovy79 válasza MLaca (#19) üzenetére

kovy79
(őstag)

Teljesen egyetértek. A "helyben képek" 500-1500ft-os ára nem túlzó, csak a vevő bevételei kevesek...

FRENK1988, gratula az avatarodhoz! :)
Mod: ha ezt még olvasod, javítsd ki az egyik település nevét az adatlapodon!

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#22) jap válasza PNP (#14) üzenetére

jap
(fanatikus tag)

Ha jól tudom Eye-fi-vel még az is gond volt, h csak a jpg-et - RAW-t nem volt hajlandó! - tudott átvinni és ezt is tetü módon... pont arra nem volt jó, amire használnák

Kíváncsi vagyok ennél megoldják-e ezeket a hibákat.

...negogymár mindig + 1 markolatot kelljen feltenni a vezeték nélküli átvitelért :(((

''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

(#23) PNP válasza jap (#22) üzenetére

PNP
(senior tag)

Úgy rémlik, hogy az újabbak már viszik a rót, de attól még CF kártyás gépben ugyanúgy kábé használhatatlan, ezzel se lesz másképp.

(#24) Quan-Chi válasza kovy79 (#21) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

igen, pont írni akartam nekem is nagyon adja FRENK avatarja ;]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.