Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ChRiS_RS

ChRiS_RS
(fanatikus tag)

Azért a címet nem ártana javítani. :o :U

A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.

(#2) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Most ezt csak én nem értem?!
Ott van rajta az RJ45, akkor minek a Wlan adapter az USB csatlakozójába, ha netről akarunk zenét hallgatni?
Annyira szeretem, hogy mindig Apple vacakhoz van valami jó cucc... :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#3) Hebry

Hebry
(senior tag)

A cím szúrt nekem is először szemet, mondom ONKO-rol még nem hallottam.

Egyébként pofásan néznek ki a maguk visszafogott módján, de hogy előre lógjon ki belőle egy USB-s valami, az számomra nem elfogadható.

[ Szerkesztve ]

(#4) macilaci78 válasza Devid_81 (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Gondolom, azért van a lan, hogy a hálózati tartalmakat is elérje. Azért van az USB, hogy mondjuk pendrive-ról is tudj zenét hallgatni. És azért van a wlan, mert van egy USB-port és okosították. Előny, ha nincs a szekrény mögött UTP kábel, de én azért nonstop jelleggel nem hagynék benne egy wifi adaptert.
Azt sajnálom, hogy filmekhez tartozó hanganyagot nem játszik le. Egy ilyen erősítő és még egy másik eszközből kell kapja a jelet. :U

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#5) Zodicus válasza Hebry (#3) üzenetére

Zodicus
(fanatikus tag)

Dettó (Onko), de azért elolvasom. Ha Onkyo -ról van szó, akkor rossz nem lehet.

(#6) Daywalker válasza Zodicus (#5) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Nyilván Onkyo, elgépelés volt, javítva.

[ Szerkesztve ]

(#7) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Éljen a sznobizmus. CD lejátszó 250 dollárért? Mintha a technológia bevezetésénél járnánk, ezek eltévedtek.. És igen, tudom milyen minőségi. De akkor is.
Egyébként ez a visszafogott stílus nagyon tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#8) Bohus

Bohus
(kvázi-tag)

Az erőlködő ára egészen baráti. Főképp annak tükrében, hogy webrádiót 30E ft alatt csak elvétve látni. Az meg külön jó pont, hogy optikai bemenettel is ellátták, stereo vonalon ez sem mindennapi.

Nincsen egyenes, minden sréh, sz@r az egész mindenség...

(#9) Duree

Duree
(PH! addikt)

Kicsit retróérzésem van ezekkel kapcsolatban,mintha 1990 ben jelent volna meg a hír,persze leszámítva a webrádiót meg az mp3-at.De persze ez nem baj így is remek cuccok,igaz én biztosan nem venném meg egyiket sem

(#10) Lompos48

Lompos48
(PH! addikt)

...VLSC technológiáját, mely eljárás kiszűri a zavaró torzításokat és zajokat az MP3, illetve WMA kiterjesztésű fájlokból...

Nagyon meghallgatnám, hogy mennyire javít a minőségen.

Egyébként két szép, klasszikusnak mondható cucc. Kicsit konzervatívabb (vagy inkább a házi elektronikával a hetvenes-nyolcvanas években ismerkedő) embereknek való, nekem is. Szívesen használnám és az árak sem ijesztőek. Gondolom az ár tükröződik a kivitelezési/konstrukciós minőségben is.

(#11) Sanci38

Sanci38
(PH! kedvence)

Ezeket a technológiákat már mindet használták a Házimozi TX-NR sorozatban,akár netrádió,akár VLSC(Vektoros lineáris jelformáló áramkör).De még a WRAT-ot és az Intellivolume-t sem tartom elképzelhetetlennek a szolgáltatások terén. Sztem a NR 708 szintjét simán hozza szolgáltatásban,hangban pedig akár a 3008-at is. külön jók a digitális bemenetek,számuk is több mint elég, és a Phono (gyengébbek kedvéért:lemezjátszó) bemenet,amely RIAA-t is tartalmaz.Kiváncsi lennék a magyar beárazására,mert igen ritka még a digit bemenet is,nemhogy a netrádió vagy a Flac illetve az mp3 lejátszás nem beszélve a hálózati megoszthatásról.
Jól látom:pre out illetve main in csatlakozók? GND van rajta? És kompozit csatlakozók???

[ Szerkesztve ]

Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

(#12) jézusom

jézusom
(lelkes újonc)

Bazzeg ez olcsóbb, mint egy Logitech Squeezbox :)) :)) :))

http://spieler-daten.de/bf2_stats/%5BHUN%5DPepperoni79

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.