Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#951) FefeeX válasza tothl (#950) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Akkor érdemes lenne a filmet ellenőrizni CRC-re is. Valamint sajna én is úgy kezdtem, hogy a FastNFurious (asszem első rész fullhd) akkori verziómat cseréltem másikra, mert akadozott a lejátszása. Eddig kb 40 HD filmből egynél fordult elő, szerencsére általában nem egy release van... :) (Ja azóta lett mégegy dolog, a Ken Block HD video nem kompatibilis sajna a készülékkel :(( )

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#952) tothl válasza FefeeX (#951) üzenetére

tothl
(őstag)

Na masik vinyorol mukodik a film, szoval nincs nagy gaz. Vitt mindent a ketye, mondjuk hogy ne legyen teljes az orom van olyan film, aminel a magyar hang prologic, es nem jon ki a dobozbol valamiert.... :)

(#953) FefeeX válasza tothl (#952) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Átállítottad digital-ra a kimenetet a hanghoz? Vagy min hallgatod? TV+analog?

(Magyar hangok sajna 90-95%-ban sz@r DD-k :( )

[ Szerkesztve ]

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#954) tothl válasza FefeeX (#953) üzenetére

tothl
(őstag)

Optikain megy ki, digitalis persze. Konkretan a Black Rainrol van szo, azon az angol hang 5.1, a magyar meg szerintem sztereo, vagy prologic. Lenyeg, hogy mikor atvaltok, az erosito ki is irja, hogy valtozott a hang, de nem jon ki rajta semmi...ha visszakapcsolom, visszaall 5.1-re...es megy rendesen....erdekes... :)

(#955) FefeeX válasza tothl (#954) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Ha ez van meg:

Black.Rain.1989.1080p.BluRay.x264.DTS.Hungarian-TvTiME
Akkor
Bitrate........: ENG 1536 kbps|HUN 192 kbps
Channels.......: 5.1 | 2.0
Codec..........: DTS | AC3

Ergo DD 2.0 hang, amit ki kell küldenie optikán, de azért válaszd ki a beállításoknál a digitális hangot...

(#956) tothl válasza FefeeX (#955) üzenetére

tothl
(őstag)

ki van... ezt mondom :)

(#957) cintula187

cintula187
(senior tag)

Sziasztok.
Tudnátok ajánlani megbízható dts converter programot? Rájöttem hogy túl sok DTS hangsávos filmem van és át kéne őket alakítanon a Wd tvnek. És nincs erősítőm.

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

(#958) duffbeer válasza cintula187 (#957) üzenetére

duffbeer
(őstag)

(#959) cintula187 válasza duffbeer (#958) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Ezt próbáltam már.De nem tetszett, hogy marhasok audio codecfélét le akart szedetni. pl. besweet

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

(#960) duffbeer válasza cintula187 (#959) üzenetére

duffbeer
(őstag)

"...nem tetszett..."...
Akkor használj olyat ami szép...
Kérdezz rá gugli bátnál, hátha tud valami szépet.
Egyébként kiválóan működik. Ha neked fáj 35 mega plusz a merevlemezeden a "túl sok dts hangsávos feltételezhetően HD filmed mellett", akkor további jó keresgélést...

(#961) cintula187 válasza duffbeer (#960) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Talán te írtad a programot, hogy így besértődtél? :)

Jó akkor kipróbálom.

(#962) lszb19

lszb19
(lelkes újonc)

Valaki tudja hogy a Media Markt-ban lehet-e kapni ezt a lejátszót vagy esetleg más HD lejátszót?

(#963) Frizko

Frizko
(újonc)

Hali,

segítséget kérnék, nem vagyok a téma szakértője. Vettem én is egy wd tvt, van hozzá egy samsung lcdm 3 hdmivel, és egy panasonic sc-pt465 házimozim http://www.panasonic.hu/index.php?p=product&id=1475
A következőképp vannak összekötve:
wd tvből megy egy hdmi a tvbe, optikai a panasonicba, a panasonicbol egy hdmi a tvbe, a tvből L+R audio a panába (ha tvt nézek panán auxon megy a hang).
A problémám a következő: wd tvről szeretnék hd filmet nézni, kép van, de digitális hang az nincs, a wd tv setupban be van állítva az audionál a digital, a pana át van kapcsolva D-inre, a panán hiába állítgatok bármit a d-in menüjében, még sincs hang.
A filmet kipróbáltam PCn is, ott van hang.
Tömören ennyi, ha vkinek van ötlete megköszönném.

[ Szerkesztve ]

(#964) cintula187 válasza Frizko (#963) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Minek megy a házimozibol HDMI a tvbe?

(#965) Frizko válasza cintula187 (#964) üzenetére

Frizko
(újonc)

ha dvdt nézek róla. próbáltam azt is, h kihúztam a tvből, de úgy se...

(#966) duffbeer válasza cintula187 (#961) üzenetére

duffbeer
(őstag)

A program nem tetszésének a miértje vitte ki a biztosítékot...
De már lehiggadtam. :) :) :)

(#967) cintula187 válasza duffbeer (#966) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Értem. Leszedtem hozzá a hiányzo dll fájlokat meg egyebeket. Most dekódol éppen.

(#968) cintula187 válasza duffbeer (#966) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Müködik a cucc. Köszi

(#969) guppy válasza Frizko (#963) üzenetére

guppy
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet az erősitőd nem tudja a DTS-t.

Az élet olyan mint a wc-papir, ha egyszer vége van akkor nincs folytatás...

(#970) Jasonchan válasza csizzah (#15) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

Szia !

Olvastam a fórumban,hogy neked van egy ilyen:
WD TV
HD Media Player

kis szerkentyűd!
Tudnál nekem irni róla valami kis tapasztalatott róla?Előnyei,hibái!
Holnap szeretnék én is egy ilyet venni és nem találtam semmi érddekes leirást róla!!

Köszi

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#971) duffbeer válasza Jasonchan (#970) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Hát itt mindenkinek van ilyenje. Ezért ez a fórum neve.:)
Másrészt inkább tegyél fel pár kérdést, mi az ami érdekel és akkor azt meg tudjuk válaszolni. Én személy szerint meg vagyok vele maximálisan elégedve. Egy gondom volt, ami itt senki másnak, de külföldi fórumokon olvastam, hogy azért nem ismeretlen a hiba.
Néha nem reagált a távirányítóra, amire ez lett a megoldás. Ezen kívül én semmi rosszat nem tudok mondani.

(#972) Jasonchan válasza duffbeer (#971) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

Bocsi az előzőt priviben akartam irni,de elbambultam!
Egyébként ami a leginkább érdekelne:
Az egyik oldalon tesztelték és a következőt hozták ki róla negatívumként.Érdekelne,hogy ez a hiba jelenség mennyire aktuális!

""A leginkább mégis a DTS hangsávok nem egészen tökéletes kezelése a zavaró, a DTS hangsávokkal ritkán ugyan, de rövid, hallható szakadozást (kimaradást) tapasztaltunk.""

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#973) duffbeer válasza Jasonchan (#972) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Na erre majd tanult fórumtársaink fognak válaszolni, én nem tudok dts sávot hallgatni. Tudni kell, hogy a wdtv a dts-t optikán keresztül tuda csak kitolni az erősítőre, de önmaga szólaltatja meg.

(#974) guppy

guppy
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki rakott már fel ilyen [link]torrentes cuccot a gépre?
Mennire megbizható?
Hány torrentet futtathatok egyszerre?

Gondolom meg kell csinálni a netet hozá eőbb...

Az élet olyan mint a wc-papir, ha egyszer vége van akkor nincs folytatás...

(#975) immi77

immi77
(kvázi-tag)

Az 1.02.10-es firm. magyarosított változatát el lehet valahol érni? Egy korábbi hozzászólásban említett link már nem él.

(#976) FefeeX válasza Jasonchan (#970) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

ROTFLMAO :C :R
Majdnem leestem a székről... :) Elolvasod a topic címét és kiválasztasz egy embert akinek biztos van ilyen, csak az a baj hogy az az egy ember nem biztos, hogy épp gépnél lesz abban az intervallumban, amikor neked kellene :) Kicsit weird a történet :)

(#977) FefeeX válasza duffbeer (#973) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Ki mit szólaltat meg? :D
A DTS sávot untouched küldi az erősítőre, pont ez a lényeg. Ha a WDTV maga dekódolná, nem kellene dekóder nektek sem.
Nálam eddig 10+ filmnél nem volt semmi gond sem a magyar, sem az angol DTS sávval. Se pattogás se semmi. De lehet ez már a FW frissítéseknek köszönhető, volt ilyenekről szó régebben...
Emellett még egy kiigazítás: "wdtv a dts-t optikán és HDMI-n keresztül tuda csak kitolni az erősítőre" --> az már más kérdés, van-e HDMI-s erősítőd...

guppy: hát igen, net nélkül nehéz lenne torrentezni... :DD

[ Szerkesztve ]

(#978) duffbeer válasza FefeeX (#976) üzenetére

duffbeer
(őstag)

ROTFLMAO <-- Te így fejezed ki az érzéseidet?

(#979) FefeeX válasza duffbeer (#978) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nem ismered mit jelent? :)

(#980) duffbeer válasza FefeeX (#979) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Sajnos tudom mit jelent, ezért kérdeztem.

(#981) FefeeX válasza duffbeer (#980) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nem tudom mi a problémád, de szerintem ez már rég nem a totyik része... :)

(#982) duffbeer

duffbeer
(őstag)

Igazad van, ez már valóban OFF...
Csak van egyfajta véleményem az ilyen szlengekről...
Mivel ebben a virtuális világban, csak a képernyőre vetett betűkkel tudja magát kifejezni az ember, ezért kitalál ilyen szlengnek nevezett hanyag rövidítéseket, amikkel nyomatékosíthatja mondókáját. Ha beszélgetsz valakivel, egy mókás történetet felidézve, feltételezem nem ezt fogod mondani:
"Annyira durva volt a szitu, hogy ROTFLMAO!"....
Mivel a WDTV fórumot olvasva valójában éppen nem fetrengtél a földön miközben sugárban fostad magad össze a kolléga írásán, hanem maximum egy szolid mosolyt engedtél el, ezért innentől kezdve értelmét veszti a "kifejezés".
Egyszer szemtanúja voltam egy érdekes jelenségnek. Haver MSNezik valakivel... illető ír neki valami poénosat... haveromnak tetszik, ezért ezt válaszolja :LOL... viszont miközben írta, egy rezzenés nem látszott az arcán. Vajon kintről nevetett befelé? :F Nem tudom. Mindenesetre ugyanolyan üres tekintettel bámulta a monitort és gépelt tovább. :) Na kb itt alakult ki bennem ez a vélemény. Ennek ellenére a LOL még szolid, rövid, dallamos, feldolgozható. De a ROTFLMAO? :D
Emberek vagyunk, néha elszakad a cérna, néha természetesen túlozunk, de azért próbáljuk már szavakkal kifejezni az érzéseinket, ne ilyen külföldről átvett, lustán lerövidített szeméttel... Magyarul kb ilyen lenne: GAFSZAS. Na ezt nyomd el a földhözragatd haverjaidnak egy sörözés közepén, vagy a Rockmaraton Karakoke megmozdulásán a mikronfonba, a tomboló tömeg előtt...:) Majd magyarázd el nekik mit jelent és legfőképp honnan származik. :D :D :D

Félre ne érts, nem ellened szól ez az írás, hanem a "trend" ellen. Ettől függetlenül természetesen mindenki úgy fejezi ki magát ahogy szeretné.
Na röviden ez az álláspontom. :) :) :)

Szerk:
Elnézést a fosért, de így hangzik a legjobban. :))

[ Szerkesztve ]

(#983) iff

iff
(kvázi-tag)

Jó lenne, ha megoldható lenne, hogy a WD le tudná játszani az flv-s fájlokat is. :F

......

(#984) duffbeer válasza iff (#983) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Én ezt használom. Ingyenes, gyors, egyszerű, és nagyon jól működik. Persze nem elégíti ki az eredeti kívánságod, de talán segít. :)

(#985) Bitlisz válasza duffbeer (#982) üzenetére

Bitlisz
(fanatikus tag)

Na ez hatalmas volt:)
Maximálisan egyetértek.

(#986) FefeeX válasza Bitlisz (#985) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Énis, azért nem is írtam :) Teljes mértékben igaz :R , bár elsőre nagyot röhögtem ugyan a dolgon, utána mikor már olvastam mi miért került oda, max mosolyogni tudtam rajt...

Mondjuk melóhely ide-oda, gyakran van hogy úgy röhögök, hogy kérdik mi a fenét olvastam :) És az a baj hogy nem tudom nekik visszaadni, mi miért hogyan... :)

[ Szerkesztve ]

(#987) Sunzi válasza duffbeer (#971) üzenetére

Sunzi
(senior tag)

"thin antistatic reflective film" - ezt hol lehet beszerezni? Ebből van a hdd-k zacsija is?
Előre is köszi.

Ízirájder öcsém, ízirájder...

(#988) FefeeX válasza Sunzi (#987) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

HDD, VGA, Alaplap stb... Persze mindenből van kivétel, pl bubis zacskós VGA, rózsaszín zacskós alaplap meg dobozos HDD...
A szürke, nehezen átlátszó fóliát kell keresni... :)

(#989) Sunzi válasza FefeeX (#988) üzenetére

Sunzi
(senior tag)

Köszi, van otthon azt biztos, kipróbálom... :)

[ Szerkesztve ]

Ízirájder öcsém, ízirájder...

(#990) duffbeer válasza Sunzi (#989) üzenetére

duffbeer
(őstag)

ESD fóliáról van szó. Azt keresd otthon, ne sima szürke, nehezen átlátszót.:) Ahogy FefeeX írta, ebben vannak az érzékeny alkatrészek.
Egyébként nálad is előjött a hiba?

(#991) duffbeer válasza duffbeer (#990) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Ja most jut eszembe, ha szétszeded vigyázz, mert van egy pöcök hátul középen is a csatik fölött, nem csak a két szélén!

(#992) duffbeer

duffbeer
(őstag)

Találtam egy videót, ami ezekkel a paraméterekkel bír:
Video: MPEG4 Video (H264) 3840x2160 50.00fps [Video]
Szerintetek? :D
Ha jól számolom ez pont négyszerese a FullHD felbontásnak. A PCmen kicsit akad.:)

Szerk:
Ja és 10 sec, 125 mega.:)

[ Szerkesztve ]

(#993) FefeeX válasza duffbeer (#992) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Ki az az állat, aki ilyenbe kódol? :) Meg mit? :)

(#994) duffbeer válasza FefeeX (#993) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Valami emberek futnak rajta.
[link]

(#995) FefeeX válasza duffbeer (#994) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

sajnos melóból nem tudom megnyitni, security policy-t sért...
"Category: Adult/Mature Content"

(#996) duffbeer válasza FefeeX (#995) üzenetére

duffbeer
(őstag)

Adult?
"Film > Highres - Movies"
Gondolom a piratebay van letiltva, ahogy nálunk is a melóhelyen. Hát akkor majd otthon.:)

(#997) FefeeX válasza duffbeer (#996) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Ezt írta ki ez a szutyok, majd otthonról megnézem... Néha egyébként elég nagy baromságokat ír ki... :)

(#998) tothl

tothl
(őstag)

Vegignéztem egy 1080p -s filmet, közben háromszor kezdett el akadozni a kép és elmenni a hang.......megállítás folytatás után oké volt ismét...egy darabig...ilyet tapasztaltatok ?

(#999) FefeeX válasza tothl (#998) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

ez érdekes, nekem akkor csinált ilyet, mikor fél órára pauzoltam, és leállította a vinyót, de kessel a kis doboz, úgyhogy utána azonnal indult a film, azonban mire elfogyott a kess, a vinyó még nem pörgött fel rendesen, így akadt mint a fene...
Egy film volt eddig, aminél akadozott a kép, Halálos iramban 1 1080p, sok embernek ez a verzió volt meg, de egy másik verzióval nem volt már semmi gond :)

(#1000) tothl válasza FefeeX (#999) üzenetére

tothl
(őstag)

nade a tokom se ellenorizgessen meg konvertalgasson meg szerezzen masikat. :)
Elvileg a szgep kivaltasara vettem, de erdekes azzal nincsenek ilyen nyugok....remelem dolgoznak az fw fejlesztok ezerrel.. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.