Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) sekli

sekli
(PH! addikt)

Wifi nekem nagyon hiányzik róla..., esetleg egy "házi" FW megoldhatná az USB-s WiFi adapter kezelését is...

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#102) Pali79 válasza sekli (#101) üzenetére

Pali79
(tag)

Hát igen de HD-t lejátszani wifin, legalábbis G-sen, elég reménytelen :U
Sztem nem véletlen, hogy a popcornba sincs. Persze avi lejátszásához elég volna :K

Szerk: valamelyik külföldi fórumon állítólag már sikerült valakinek a wifi kezelést megoldania, csak lejátszani továbbra se tud a hálóról.

[ Szerkesztve ]

Suzuki Bandit 1200N

(#103) star69

star69
(újonc)

Szép szép csak nem értem az 1 terrás vinyót miért nem látja. :W

(#104) iff

iff
(kvázi-tag)

Nem rég vettem egy ilyen lejátszót.Az árához képest nagyon jó.Nekem csak az hiányzik, hogy nem írja ki a hangsávot pl.: DD 5.1, dts 5.1, feliratnál (hun) stb. Esetleg a kép felbontása.A régebbi neve nincs divx-es lejátszóm kiírja ezeket és még a dvd-nél a bitrátát is.

......

(#105) iff

iff
(kvázi-tag)

Ami gondot okozott az a külső mobil rack SPIRE (új) típusú.Sata II Samsung 640GB winyó (új).Formázás tökéletes.A wd-n lejátszáskor folyamatos csíkok jelentek meg, még akkor is, ha nem volt bekapcsolva,csak 220v-ba dugva a wd és a winyó.Annyira,hogy nem lehetett normálisan nézni a filmet.Egy másik rack a winchester maratt és láss csodát semmi csík.Pedig elvileg jobb volt a spire teljesen alu a másik meg sajna műanyag.Valami az elektronikában nem jó, de sz.g-en ez nem jött ki. Az ember már a rackekben sem bízhat. :((( :W Ennyi az elmélet és gyakorlat között.

......

(#106) Pali79

Pali79
(tag)

Hát igen, nem minden házzal és vinyóval hajlandó együttműködni. A gyártó eleve csak a saját vinyóit javasolja, azzal biztosan megy :)

Suzuki Bandit 1200N

(#107) StoneBridge

StoneBridge
(senior tag)

A feliratokat az xvid-es filmekhez is kezeli a lejátszó?
Tervezem a beszerzését egy ilyen box-nak. 2 év garival is kapható? Több boltban csak 1 év van kiírva.

Válaszokat előre is köszönöm!

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

(#108) wassermann válasza Pali79 (#106) üzenetére

wassermann
(őstag)

Iff problémája, a csíkozódás a rosszabb minőségű kapcsolóüzemű tápokból eredő zavar hatása. Így valószínűleg a mobil-rack a ludas.
Semmiképp sem a vinyó-márkájából adódó dolog, mert az USB-s merevlemezek kezelése teljesen szabványos szoftveres dolog, mindenféle egyedi hókusz-pókusz nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#109) Pali79 válasza StoneBridge (#107) üzenetére

Pali79
(tag)

Külső srt feliratokkal egyenlőre jól működik, a beágyazott feliratokat viszont nem szereti. Ha jól tudom itthon csak 1 év gari van rá.

wassermann: Én a két hsz-re egyszerre írtam amit, vagyis, hogy az írta a kolléga, hogy nem látja az 1T-s vinyóját. Persze ettől még igen hasznos infót adtál :R

[ Szerkesztve ]

Suzuki Bandit 1200N

(#110) kutyuska válasza StoneBridge (#107) üzenetére

kutyuska
(fanatikus tag)

Pl itt: [link] 2 év a gari

" Babra munka, de megéri! "

(#111) kutyuska válasza Pali79 (#109) üzenetére

kutyuska
(fanatikus tag)

Ha jól emlékszem a beágyzott feliratokat is jól kezeli.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#112) Pali79 válasza kutyuska (#110) üzenetére

Pali79
(tag)

Jah itt meg kapni nem lehet :(

Suzuki Bandit 1200N

(#113) kutyuska válasza Pali79 (#112) üzenetére

kutyuska
(fanatikus tag)

Egy kérdést megér, hogy mikor érkezik. :)

(#114) futuredig válasza Pali79 (#112) üzenetére

futuredig
(újonc)

Megérkezett, már lehet kapni. :)
Minden kérdést, megjegyzést, véleményt szívesen veszünk.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#115) iff

iff
(kvázi-tag)

A DTS hangsávnál folyamatosan szakadozik a hang, ezt más fórumon is írták.Ez mitől lehet?Esetleg egy újabb firmvare frissítés ki tudja ezt javítani?Tudja valaki,hogy mikor lesz elérhető újabb firmvare?Találtam házi készítésűt, de azt nem mertem felrakni.Most ami elérhető az 1.01.02.vagy ennél van-e már újabb?

......

(#116) MrTwister válasza iff (#115) üzenetére

MrTwister
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem minden DTS hangsávnál akadozik a hang, csak néhánynál. Valószínűleg a DTS-ben valami máshogyan van kódolva és azt nem szereti vagy a magas bitrátával van gondja. Passz. Biztos lesz újabb firmware de, hogy mikor? Az 1.01.02 a legújabb!

8800GT-m nem jöhetett volna létre ha nincs: Antos :-)))

(#117) Shodan

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

A dobozra 2 year limited warranty van írva.
Most hoztam haza egyet, sajnos HDMI kábel nem jár hozzá, de azért composittal gyorsan kipróbáltam, és hát hogy is mondjam enyhén kaki a képe, már maga a menü is.
ekkora a különbség a hdmi és composit között? :S mert akkor gyorsan veszek egyet.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#118) dabadab válasza Shodan (#117) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kompozit v komponens?

Mert a kompoziton csak sima PAL jel megy at (~720x576), szoval ha azzal nem tul szep, azon ne csodalkozz.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#119) Shodan válasza dabadab (#118) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

köszi, akkor megyek veszek egy hdmi-t.
komposit és komponens között mi a különbség?

(#120) dabadab válasza Shodan (#119) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kompoziton egyetlen (sarga) RCA csatlakozos vezeteken megy a PAL/NTSC videojel, kompozitnal meg harom (voros, zold es kek) RCA csatlakozos kabelen megy a video, ami HD jel is lehet.

(#121) BITBOYS válasza Shodan (#119) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Kompozit videojel
Komponens videojel

dabadab:
Komponensnél :)

[ Szerkesztve ]

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#122) dabadab válasza BITBOYS (#121) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ja, igen, a haromcsatis az a komponens :)

(#123) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg, egy usb hubbal vajon mit kezdene a készülék?

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#124) Shodan

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Én ugy tudom működik vele, vagy legalábbis úgy emlékszem hogy valahol ezt olvastam.

(#125) BITBOYS válasza Shodan (#124) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Ne tartsd magadban :D

(#126) StoneBridge

StoneBridge
(senior tag)

Tegnap beruháztam én is egy ilyenre. Kellemesen csalódtam: egyszerű, könnyen kezelhető menü és lejátszás, nekem ez kellett. Emellett végre nézhetem a 720p-s videókat. :K
Kicsit tartottam tőle, hogy box és a mybook közötti 3m-es usb hosszabbító miatt nem fogja szeretni az adatátvitelt, de egyelőre nem láttam problémát.
A menüben való lépkedés talán lehetne egy kicsit pörgősebb, bár lehet, hogy ez függ az adatok mennyiségétől.

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

(#127) Shodan válasza BITBOYS (#125) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

[link] hogy az 50 oldalból pontosan hol azt nem tudom :)

(#128) Shodan

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

hogy kell firmware updatet csinálni?, rátettem a két fájlt a pendrive rootjába. Bekapcsolom a gépet, de nekem nincs is ilyen menüpont a settingsben hogy firmware upgrade , már végignéztem mindent de sehol nem találom :F

(#129) BITBOYS válasza Shodan (#127) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, azért átnyálazom :)

(#130) Shodan válasza Shodan (#128) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

letöröltem a wd.tv könyvtárat , és utánna a hátsó usb-be dugtam a pendrivot na így már ment.

(#131) Pali79 válasza BITBOYS (#123) üzenetére

Pali79
(tag)

Állítólag megy vele, de csak olyat érdemes használni aminak van külön tápja, nehogy túlterhelje a WD-t.

Suzuki Bandit 1200N

(#132) cousin333

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv újra a WD-HD tulajoknak (elsősorban)!

Adott egy video itt. Korlátozott számban (10x) letölthető. Az volna az általános kérdésem, hogy a topik címszereplője le tudja-e játszani megfelelő(nek mondható) minőségben, szaggat-e stb. Ez egy formátum teszt lenne, arra vagyok kíváncsi, hogy a lényegi műsort érdemes-e így tömöríteni a későbbiek során, vagy sem, ha ilyen eszközt akarok venni.

Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#133) BITBOYS válasza Pali79 (#131) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, ez jól hangzik. :K

(#134) milbo

milbo
(senior tag)

Csak ajánlani tudom ezt az igen apró szerkezetet. Tegnap vettem és csak egy 720p-s mkv erejéig volt tesztelve de azt szépen vitte akadás nélkül. Az asztali dvd-ket "dobálom" ki.

(#135) BITBOYS válasza milbo (#134) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a nagyobb bitrátájú, 1080p-s dts filmeket is viszi akadozás nélkül akkor benevezek én is egyre.

(#136) Pali79 válasza BITBOYS (#135) üzenetére

Pali79
(tag)

Volt már aki 30-50 gigás filmet is nézett vele gond nélkül :D

Suzuki Bandit 1200N

(#137) BITBOYS válasza Pali79 (#136) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

No, már a hátizsákom tartalmát növeli egy ilyen kütyü. Holnap tesztüzem:)

(#138) csizzah válasza cousin333 (#132) üzenetére

csizzah
(fanatikus tag)

Hi,

Minden gond nélkül viszi, oda vissza lehet pörgetni. Maga a kép és a hangminőség elég vacak de ez már az anyag hibája. :)

(#139) cousin333 válasza csizzah (#138) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen, sajnos az nem lesz jobb. És még mondja valaki, hogy minek a fejlődés... Akkor látszik igazán a folyamatos haladás mértéke, amikor az ember egy pillanatra visszatekint a pár lépcsőfokkal korábbi állapotokra.

Köszönöm amúgy, hogy megnézted. :R

Egyre jobban szimpatizálok ezzel a lejátszóval, csak az a baj, hogy nincs megjelenítőm, ami teljesen ki tudná használni a képességeit... :(

[ Szerkesztve ]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#140) BITBOYS válasza BITBOYS (#137) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Valamiért a Hellboy II iszonyat kockásodik meg színhibákat produkál :(
Különben pedig meglepően egyszerű kis gépezet, jól kezelhető. Kicsit talán lassú, gondolom ezt javítják később. Van egy 60GB-os könyvtáram, tele hd-s klippekkel de csak 18 számot vesz észre a lejátszó :F nem értem miért.

(#141) Pali79 válasza BITBOYS (#140) üzenetére

Pali79
(tag)

Az ilyen hibák általában a film kódolási hibái amik ilyenkor kijönnek.

Suzuki Bandit 1200N

(#142) szcsi

szcsi
(lelkes újonc)

Üdv!
(Többé-kevésbé) a cikk hatására én is vettem egy ilyen kütyüt, és (szinte) maximálisan meg vagyok vele eddig elégedve.
Viszont van néhány dolog amit sehol sem láttam leírva. Például, szerintem eléggé bosszantó, hogy a lejátszó, a távirányító és a 'merevlemez dokkoló' is ujjlenyomatgyüjtő fekete... :(
Nem túl jó megoldás, hogy kikapcsoláskor se a pendriveokat, se a merevlemezt(msi starbox) nem áramtalanítja. A pendrive nem lenne gond, de van amelyik már akkor világít, ha kap áramot(pl. Sandisk cruzer micro).
A feliratokkal egyedül az a gondom, hogy kicsit késik (ezt már írták előttem) és fehér háttérrel nem túl olvasható.
A tévém hibája (51cm-es képcsöves, kompozit kábellel összekötve), hogy a menü néha kissé vibrál, a tévéhez túl nagy a felbontása, ezt azért megoldhatták volna. Tudom, hogy hdtv kellene, de majd csak pár hónap múlva, addig elviselem :DDD
A távirányító egyébként szerintem nem rossz vagy átgondolatlan, inkább tetszik, hogy kicsi és kevés a feleslegesnek tűnő gomb.
Szoftverből a legújabb van fent.

[ Szerkesztve ]

HTC Radar || http://multi-cash.eu

(#143) csokibanán válasza BITBOYS (#140) üzenetére

csokibanán
(újonc)

Ahh ne mond már,teljesen elkeseredtem. :(( Én is pont most akartam venni egy ilyen kütyüt,de már kezdek letenni róla.18 szám az elég kevés szerintem.Ezek mind MKV kiterjesztésű fájlok???

(#144) BITBOYS válasza csokibanán (#143) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Még nem tudom mi volt a gond, sajna nem értem rá jobban belemélyedni.
Nem mind mkv, de nagy részük az.
Ne szegje kedved, a legtöbb filmet smán vitte. :K

(#145) Pali79 válasza szcsi (#142) üzenetére

Pali79
(tag)

Hali!
A távkapcs jobb oldali legalsó gombjával válaszd le a meghajtókat kikapcsolás előtt. Mondjuk én ki is szoktam húzni belőle. Egyébként a távkapcs power gombjára nem kapcsol ki csak nem ad képet a kimenetre. :K

[ Szerkesztve ]

Suzuki Bandit 1200N

(#146) Pali79 válasza csokibanán (#143) üzenetére

Pali79
(tag)

Sorry, de az előzőt már nem tudtam szerkeszteni :((

Nekem 160 GB vinyó van tele filmekkel, igaz, hogy nem egy könyvtárban, hanem rendezve, azt látja az egészet. Bár nem számoltam össze, de gyanítom, hogy picivel több mint 18 :K

Esetleg érdemes lenne megpróbálni, hogy azok közül amiket nem lát egyet áttenni egy pen-re és úgy megnézni, hogy mit kezd vele :U

[ Szerkesztve ]

Suzuki Bandit 1200N

(#147) csucsu52 válasza BITBOYS (#140) üzenetére

csucsu52
(újonc)

nincs köztük véletlen wmv formátum?
mondjuk egy párszáz db....... :D

(#148) BITBOYS válasza csucsu52 (#147) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem van, meg ts is. :)

(#149) csucsu52 válasza BITBOYS (#148) üzenetére

csucsu52
(újonc)

na, akkor ott a baj :)

(#150) BITBOYS válasza csucsu52 (#149) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Számomra nem valami jó hír :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.