Igaz.
Szóval ha már buherálod a gépet újraindítás előtt ne felejtsd Activesync módba állítani hogy ha balul sül el a buherálás vissza tudd állítani a módosításokat. Ehhez nem árt lementeni a még működő rendszert (ResidentFlash2, Registry).
Ha miopockettel próbálkozol telepítés előtt keresd meg Mioautorun\Miopocket.ini -ben
"InstallTranscriberDriver=0" ha itt nem nulla áll írd át 0-ra különben ujraindítás után nem fog működni a touch screen és egyből frászt kapsz mint én ha még az Activesync módot sem álítottad be
. Ha felraktad és már fut a rendszer nehogy ráklikkelj a jobb alsó sarokban lévő Transcibe ikonra. Ugyan az a végeredmény, felrak egy kézírás drivert és elszáll a touh.
Én a 3.0 release 48 és release 49 et tudtam beizzítani. 50 és a felett már nem mükszik a dolog. Valamit módosítottak a programban ami miatt már nem indul el.
Tapasztalatom: Hiába nagyon szépek a menük barátságos a kezelőfelület látszik hogy nem 100%-ig kompatibilis wayteq-el. Wince 5.0 az alapja ebből adódóan míg az egyik program elindul a következő már nem.
. Tehát ha ezzel próbálkozol csak saját felelősségre és készülj fel hogy lesznek problémáid, de szerintem az ötlet nem rossz.
Ha már belefutottál egy hasonlóba a következöt teheted:
Töltsd le az n800 romfrissítő pack-ot. Segítségével tudod módosítani géped Registry bejegyzéseit touch-screen nélkül.
Csomagold ki egy frissen formázott memóriakártyára.
Töröld a memóriakártyáról az os80t.img -filet.
Most nyisd meg szerkesztésre a cfg80T.cfg -filet. és írd bele a következő sorokat:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\USB\FunctionDrivers]
"DefaultClientDriver"="Serial_Class"
Ez állítja vissza a gépedet Activesync módba
.
Ezután berakod a kártyát a gépedbe és nyomsz neki egy resetet.
Most már eléred a Residentflash2-t és a registry-t. Állítsd vissza az eredeti fileokat.

Így néz ki a touchscreen-re vonatkozó bejegyzés.
Ha ezen kívül még más bejegyzés is szerepel nállad akkor azt töröld mert azt a miopocket írta át és nem fog működni a touch míg nem állítod vissza az eredeti állapotot.
Az alábbi leírásért felelősséget nem vállalok, de én így tudtam megcsinálni a gépemet.
Üdv. mindenkinek