SKYPE-ra egyenlőre nincs esélyünk.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Luissimo
(PH! addikt)

Luissimo
(PH! addikt)
na, még egy rosszhír, mert abból sosem elég !
"Most tört bele a bicskánk éppen gyurmával a ROM lementésbe, N800-on .
Az qrva win 6 háklis, nem fut alatta semmi olyan, amivel lehetett volna kíváncsiskodni, sem az ITSUTILs, sem a DISKRW.
Bedobtuk a törölközőt !!"
Persze próbálkozunk folyamatosan tovább!
Akinek van megoldása a problémára, az ne tartsa magában !!
Basszus, azért ez tulzás, hogy ez a gép ennyivel megelőzi a korát!!

Fring skype helyett?

Luissimo
(PH! addikt)
Mért?
Neked Müxik ??

nekem nincs ilyen készülékem, skype fórumon javasolták valakinek. Még csak nem is ismerem
csak gondoltam hogy ránézhettek erre a cuccra is, hogy hátha...
[ Szerkesztve ]

Luissimo
(PH! addikt)
oké
azt még nempróbáltuk, de ami késik az mulik !!
tesztlesz !! 

rolihir1
(újonc)
Úgy látszik nem csak a Wayteq forgalmaz ilyet. 
http://www.acco-tech.com/productsshow.asp?id=443
vagy egy kis video: http://www.youtube.com/watch?v=Vk3Fmu4u7eo

xOszi
(újonc)
Sziasztok,
Van a készülékben Remote Desktop? Csak kliens érdekelne, egy LAN-on belüli gépet szeretnék elérni az N800-as segítségével.

compi.hu
(fanatikus tag)
Gyárilag nincs, én a helyedben kipróbálnám ezt.
[ Szerkesztve ]
http://gpsforum.hu - Navigációról szájkosár nélkül

xOszi
(újonc)
Köszi, még vásárlás előtt állok, és ez is egy szempont lenne.
Találtam a neten olyan infót, hogy létezik RDP Win CE-hez, de nincs minden eszközben benne.
Van másnak tapasztalata bármilyen remote desktop alkalmazással N800-on?

TigerZoo
(újonc)
Sziasztok!
Pár napja büszke tulajdonosa vagyok egy ilyen kicsikének, és köszönöm a sok hasznos dolgot, amit tőletek tanultam.
Van egy kérdésem, amire nem találtam eddig választ, és a google sem segített - bár nagyon nem mélyedtem bele.
Használja valaki geocahingelésre a kütyüt? Ha igen milyen programmal?
Előre is köszi!

rolihir1
(újonc)
Egy kis segítségre lenne szükségem a hozzáértőktől. Mikor megvettem a készüléket lementettem a registryt a CeRegistryEditor nevezetű progival. Azóta próbáltam rajta sokmindent elindítani és már nagyon teleszemetelődött. A kérdésem az lenne hogyan tudnám visszamenteni a biztonsági mentésemet. A compare funkcióval össze tudom hasonlítani a jelenlegit és a mentést, de nem tudom hogyan lehet felülírni.

Luissimo
(PH! addikt)
válasz a másik helyen

PLaci58
(őstag)
Lui bátyó!
N800 menüből belépve WinCE-be, hogyan lehet egyszerűen visszamenni a menübe?
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

compi.hu
(fanatikus tag)
Bar nem vagyok Lui batyo, de en elinditanam helyedben a \Residetflash2\YFAPP\YFLoader.exe-t
Bar jobb az az exit ikon a desktopon ami ujrinditja a cuccot mert az elobbi modszerrel a wince desktop (exlporer) a memoriaban marad foloslegesen.

PLaci58
(őstag)
Köszi.
Vagyis a legegyszerűb egy resetet nyomni 

Luissimo
(PH! addikt)
Lacibáttyó !!
Van az RF2 ben egy ShellRotate nevű okosság, az hívja meg az eredeti menűrendszert !!
Bemásoltam onnan az asztalra széoen és akkor már kitudok lépni reset nélkül, mert az eredeti exit kilővő ikon, amit az asztalon találsz, az sajna mindenegyes alkalommal "megreteszelte" a kütyüt !!

Luissimo
(PH! addikt)
már mérlenne az baj, ha a memoriában marad?

Luissimo
(PH! addikt)
apropó , juteszembe a mai beszélgetésem valakivel !!
tessékmondani van remény az N800 ROM tartalmára belátható időn belül , a másikfórumon?? 

PLaci58
(őstag)
Köszi. Úgy tudom a CE6-nak nem árt időnként egy reset 

Luissimo
(PH! addikt)
azért időnként szokott kapni egy-egy "reteszt", minden másnap. (tudod, husvét, karácsony és amikor iszok kicsit 
A win mobile 6.1-nek sem árt, mert pár nap alatt elfogy szinte a memóriája a htc TP2-nek,.
Ezzel a fránya memóriaszivárgással igazán kezdhetne már valamit valaki !!

Luissimo
(PH! addikt)
Sőt, egy TILBORG 900i-nek is kellene a ROMja mert igencsak ROMos állapotban van szegény !
Szóval, tudom, hogy nem kívánságműsor, de majd ott is felteszem akérdésemet !!

Lenne rá igény, mert van rá igény : )

compi.hu
(fanatikus tag)
már mérlenne az baj, ha a memoriában marad?
Mondjuk mert foglalja benne a helyet tokfoloslegesen?

Luissimo
(PH! addikt)
van ott hely elég !! : ) 
Na de viccet félretéve, gondoltam hogy ezt a választ fogod adni ! 
De azt pl. hogyan véded ki, hogy csinálsz valami módosítást a win CE asztalon (pl. felveszel egy uj parancsikont ) és aztán kilépéskor sutty , rányomsz a resetre és akkor a következő belépésnél voltikon-nincsikon??

gyurma111
(fanatikus tag)
-desktop mappát átraknám az RF-be
-regbejegyzést a megfelelő helyen módosítanám / elérési útvonal /
-rögzíteném a módosítást / alvás+visszakapcs /
-telepakolnám parancsikonokkal az új mappát és mind megmaradna 

Luissimo
(PH! addikt)
Gyurmadrága, ezen mi már tulvagyunk , hiszen együtt csináltuk, nem??
Én csak Compi kollégát kérdeztem, hogy hogyan tartaná meg a beállításokat , ha mindig resettel lépne ki a CE-ből, és előtte nem játszotta végig ezt a röpke másfélórát, amivel jobb működésre bírtuk a kütyüt !! 

gyurma111
(fanatikus tag)
Nem tudtam,hogy vizsgáztatsz 
ui: kék oldalon jártál ma este?
/birkanyírás/

Luissimo
(PH! addikt)
Dehogy vizsgáztatlak, hogyjönnék én ahhoz

benézek ide-oda

Jó a nullásgéped, gratula !!

Öröm a szívemnek, mikor dőlnek le a bálványok, ha már rajtamkívül álló okok miatt nemtudtam ottlenni a nagy navigátor, Joszip Visszárionovics Dzsugasvili ledöntésekor

Luissimo
(PH! addikt)
apropó, kicsit off, de nemtudja valaki hogyan tudnám az uj OPERA 10-es böngésző alá átimportálni a FireFox-os könyvjelzőimet , mert egy rejtett mappában vannak és az egyébként nagyon remek Operával nemtudom megtaláltatni !!

gyurma111
(fanatikus tag)
..no politik...
csak buhera

/ operett,opera /
[ Szerkesztve ]

Luissimo
(PH! addikt)
nem politik, csak mint BÁLVÁNY, jutotteszembe, de elisfelejtemgyorsan, na !!

vimre
(kvázi-tag)
Másold át egy nem rejtett mappába, ott taláncsak meglátja.

Luissimo
(PH! addikt)
nemvolt eccerű, mert agyas a szoftver, de kiizzadtam. 
Ha valakit érdekel:
-FF/Könyvjelzők fül/ Könyvjelzők kezelése /Importálás és Mentés majd itt a HTML exportálása.... A felajánlott mappába exportáld majd zárd be a FF-ot
és nyisd meg az Operát.
Operában >> Fájl (baloldalt felül) /Importálás és exportálás/>> FF könyvjelzők importálása.

s_knight
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Tegnap óta egy N800as navi gép tulajdonosa lettem. Az első észrevételem az, hogy időközönként lefagyogat és a dátum óra beállítás elveszik. Pl az IEt nyomogatom akkor történik ez vagy ha rárakom a gépre és onnan leveszem. Lehet, szoftverhiba? Vagy valami más a gond? Ti találkoztatok ilyen hibával a készülékkel kapcsolatban?
Üdv mindenkinek,
Knight
MSI EX700-020, 2GB, T5450

Luissimo
(PH! addikt)
Az IE nyomogatásánál kimért legyél, nem kapkodni, csak szépen lassan.
elvileg nemlenne szabad fagynia, de volt itt már olyan gép, ami háklis volt.
A gépreteszem, az mitjelent? Act Sync-el, vagy "csak" mint USB tároló?
Egyébként ha kikapcsolod v megreseteled, akkor az óra -idő-dátum beállításokat mindig el fogja felejteni!
azt nekem is elfelejti, de nem erdekel, mert ahogy talal holdat mar be is all. 

compi.hu
(fanatikus tag)
Sorra kerültek az N800 ROM fájljai is, mostantól azok is elérhetők a GPS fórum regisztrált felhasználói számára az oldalon. Használjátok ésszel és egészséggel 

Luissimo
(PH! addikt)
Megvan, leszívtuk, köszönet érte.
Továbbra is megismételném itt is kérésemet.
Egy TILBORG 900i ROM hasonló elérhetőségére lenne nagyon szükségem !!
Köszi !

Ezekben van frissites is, vagy csak ha elbax valamit az user akkor vissza lehet veluk loni a rendszert? 

compi.hu
(fanatikus tag)
Ezekben van frissites is, vagy csak ha elbax valamit az user akkor vissza lehet veluk loni a rendszert?
Ez a legutolsó kiadott firmware a készülékhez. Ha azzal ami jelenleg a készülékedben ketyeg nincs problémád ne frissítsd. Ha van vele és még garanciális, vidd el a szervizbe majd ők frissítik. Ha te frissíted magadnak - mint a legtöbb firmware-t tartalmazó termeknél pl. alaplap, dvd író - oda a garancia, de ez a bejelentésben vastag piros betűvel le is van írva az oldalon ahonnan a csomag letölthető. Ezek a rom fájlok alapvetően azok kedvéért kerültek kiadásra akin "nem rendeltetésszerűen" akarják használni az eszközt, hanem bütykölni (hackelni) szeretnék, amivel úgyis rövid úton véget vetnek a garancia érvényességének, vagy a garanciaidő lejártával fognak csak ilyesmibe. Nekik fontos lehet, hogy minden egyes elcseszett kísérlet után nem kell a szervizbe rohangálniuk drága pénzért romot frissíttetni.
Ok, tehat ezt a wayteq adta ki mint frissitest?

compi.hu
(fanatikus tag)
A fajlokat a wayteq-tol kaptuk, a fent leirt celokra. Nagyjabol ezt a csomagot hasznaljak a szervizek a keszulekek ujtaflesselesere (a mi csomagunkban nincs benne a bootloader mert azzal konnyu akkora bajt csinalni hogy a cucc mar csak nagyon nehezen lehessen ujraelesztheto). Az oldalon kozolt felteteleket figyelembeveve te arra hasznalod a keszulekeden amire szeretned. Akar teglagyartasra is, az osszes felelosseg minden esetben a tied, plusz ha garis volt a kutyud akkor vegyel a garanciatol is erzekeny bucsut. Ha ezzel nem vagy teljesen tisztaban vagy nem tudsz kibekulni, ne hasznald.
Nem hinnem hogy olyan szituacioban vagy amiben szukseged lenne egy ilyen frissitere sajat kezuleg, mert kulonben itt sirnal mar egy jo ideje hogy nem bootol be a ketyered, es 1800 km-re vagy a szerviztol, navi nelkul haza se talalsz es most mit csinalj.
Abbol kiindulva hogy az N800 nincs meg egy eve forgalomban, a garanciad meg el, ugyhogy megegyszer javasolnam hogy ha barmi olyan problemad van a keszulekkel amit szerinted egy firmware frissites megoldana, vidd be inkabb a szervizbe. Ha meg nincs akkor tartds szem elott a "dont fix if aint broken" elvet, azaz ne javitsd ha nem romlott el.
Komolyan jo sok bosszusagot es koltseget okozhatsz magadnak ha elrontasz valamit vagy akor is ha veletlenul mi rontottunk el valamit - a felelosseg mindket esetben a tied.
[ Szerkesztve ]

Luissimo
(PH! addikt)
A meglévő IE helyett, ami kicsit butított, lássuk be, ittvan egy alternatív böngészőokosság: a SKYFIRE !!
Kipróbálva, szuperül müxik !!
[link]

xOszi
(újonc)
Kösz, működik a progi. 

xOszi
(újonc)
Működik a Skyfire, gyorsabb mint az IE, megjelenít az IE által ismeretlen képeket (pl. png), animokat. 
Egy bajom van csak: a felbontásán lehet állítani? Zoom nélkül eléggé olvashatatlanok a szövegek.
Az előző hozzászólásom pedig a Remote Desktop alkalmazásra vonatkozott, ha valakit érdekel, működik rendesen az is, csak billenytűzet gyanánt a Windows on-screen keyboardját kell használni, az N800-asé nem használható (meg sem jelenik).
[ Szerkesztve ]

Luissimo
(PH! addikt)
hogynelehetne, kétszer ráböksz a zoomolandó felületre és akkorára nagyítod amekkorára csak akarod ( ellentétben azzal a köcsög IE-vel !!)

és lejátsza a youtube videokat is, és minden tekintetben a legjobb most a pocketPC-re !!!
És BuherálósBoldog Új Évet Kívánok Mindenkinek !!

Luissimo
(PH! addikt)
Na, ezt találjátok ki, miről hallgattam az előző hozzászolásban

Lehet hogy kimoderáltak

3Run
(újonc)
Sziasztok!
Én mostanában nézegettem a PDA-kat és nagyon megtetszett ez a "Wayteq n800". Azt kérdezném tőletek hogy ha új navigációs szoftvereket (pl.: túratérkép) rátennék, akkor jól menne-e , azt kérdezném még hogy az alap programok jól mennek-e vagy újabbakat érdemes rátenni. Jah...tudnátok pár dolgot mondani hogy mit tapasztaltatok jótulajdonságot és rosszat egyaránt.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!!

[ Szerkesztve ]

Luissimo
(PH! addikt)
Na, akkor előszöris.
Ez nem PDA, ez PNA !!
szerintem elsőkörben olvasd el a forumot az elejétől a végéig!
Sokat segít !
aztán találsz itt rá SI-ket, és egyéb okos programokat rá , pl. egy jobb böngészőt ( SkyFire), mint az eredeti IE!
stb stb
egyszóval én csak javasolnitudom neked a vásárlást, nekem bevált !!
[ Szerkesztve ]