Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#401) gyurma111 válasza Luissimo (#400) üzenetére

gyurma111
(fanatikus tag)

Amelyik kell tedd a Favoritokba,azt ugyis az RF-be menti

/ amennyiben azt is átirányítod / :)

[ Szerkesztve ]

(#402) snowdog

snowdog
(PH! addikt)

Búcsúzom ettől a topiktól. Nem tudták megcsinálni a gépet, visszadták az árát.

Vettem helyette egy 16 GB belső memóriával rendelkező Omniát! :C

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#403) Luissimo válasza snowdog (#402) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

akkor ünnepélyesen elsiratjuk a szerkezetet !
Hogyhogy nemtudták??
akkor cseréljék ki !!
Azé maraggyá mán, nemkell innen száműzetődni rögtön !!
Járnak ide omniások is, meg nekem is egy htc-m van , attól még ide is beköszönök !!!
:K :R :) :N

(#404) snowdog válasza Luissimo (#403) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Amire ki akarták cserélni, az ugyan olyan hibás volt! :(((

(#405) Luissimo válasza snowdog (#404) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

jaaaa, arra azért talán mégse !!
Ez a gyorsbolt v a vétek magyarország??

(#406) snowdog válasza Luissimo (#405) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Mindkettő. :)

A gyorsbolt ugyan kiakarta cserélni egy ugyan olyan rosszra, mert nekik is csak az van (ezért aztán őket nem is tudom hibáztatni, egyébként is korrekt módon jártak el), de a vétek (talán a főszervíz) meg azt üzente, két nap nem volt elegendő a hiba elhárítására. Na ez a röhej! Főleg ha csak egy ROM-ot kellett volna frissíteni. Mennyi ideig is tart egy ROM frissítés? 10 perc, 20 perc? :W

(#407) Luissimo válasza snowdog (#406) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Vevőszolgálat és márkaképviselet !!
Remélem korrektül megoldják, sokunk örömére !! :C :DD :K :R
[link]

(#408) Luissimo válasza snowdog (#406) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Szia !
Vagy még?
A backslash karaktert és a le ,fel, balra, jobbra nyilat szeretnék bele varázsolni a billentyűzetbe, a speciális karakter állásba !!
Mit is írtál át és hol , pontosan??

köszi !

(#409) snowdog válasza Luissimo (#408) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Szia!

Mivel a fórumot látogatom, de ezeket a topikokat már ritkán, az a célszerű, ha Privat üzenetet küldtök. Az akárhonnan jön megkapom.

Ide feltettem a két módosított fájlt: [link]

Mindkettőben ezt a sort módosítottam: Val35=005C
5C = \

(#410) snowdog válasza snowdog (#409) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Fontos!

Még annyit hozzá, hogy átírás után is az eredeti karakter látható a képernyőn, de a gombot lenyomva már az átírt karaktert illeszti be. Azzal nem értem rá foglalkozni, hogy a megjelenített karakter hol található.

(#411) Luissimo válasza snowdog (#410) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

tudom, azt mondtad, azt majd még ki kell törpölni !! :K .
nálunk a módosítás után egy négyzet karakter jelenik meg , ezért nemértem.
Na próba ujra.
A felnyil, lenyil, jobbranyil, balranyil, az vajon milyen kóddal adható meg !! :F

(#412) snowdog válasza Luissimo (#411) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Itt megtalálod a kódokat [link]

A fájlban hexában kell megadni!

[ Szerkesztve ]

(#413) Luissimo válasza snowdog (#412) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

ez is tiszta , a backslash-t már meg is varázsoltam, máshová mint te, de a négyféle léptetőnyil a felső sor jobbszélső három gombjára , és az alatta sor jobbról második gomjára (a visszatöröl mellé) nem megy, a teáltalad belinkelt kódtáblában sem találom ezen nyilak kódjait !
Ellenben ezen a linken találtam kódot , de arra kis négyzeteket ad fel, ez nem jó hozzá !!
[link]

valaki tudja? Ne tartsa magában a jobbra , balra, le, fel léptető nyilak ASCII kódjait , please !!!

Azután jön a helyes kép megjeleníttetése projekt !! :DD

(#414) Padisha

Padisha
(kvázi-tag)

16 GB-os SDHC kártyával próbálta már valaki? Müxik vele? Mert a leírás szerint 8 GB a max.

[ Szerkesztve ]

(#415) Luissimo válasza Padisha (#414) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Nem, de ha veszek (szert teszek rá:), igérem kiprobálom majd :K !!

(#416) VPetya79

VPetya79
(újonc)

Sziasztok!

Van valakinek ötlete, hogyan lehet feltenni skypet a N800ra? Sikerült már valakinek? Vagy valami más skype klienst.
Köszi előre is! :)
P

(#417) Luissimo válasza VPetya79 (#416) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Én pl.megpróbáltam pusztán bemásolni egy a win CE5.0-n futó skype-ot , de a 6.0-n meg se moccan.
Az ugyancsak 5.0-n futó PeekPocket (wifi-kereső) alkalmazás viszont első nógatásra futásnak indult a 6.0-n is.
felettébb érdekes lelkiviláguk van ezeknek a programoknak...

(#418) haimon97

haimon97
(újonc)

Sziasztok,,
pár kérdésem lenne:
1. N800-t hogy tudom az auto BT-vel összekötni, problémám, hogy mind a két eszköz fix PIN kódos.
2. mit kell beállítani, hogy a rózsaszín mobil szolgáltatót tudjam használni internet céljából telefonon keresztül?

köszi

(#419) Luissimo válasza haimon97 (#418) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

első kérdésre:
símán összepároztatod és mindkét kütyün egymásután benyomod a fix kódot és elfogadtatod a másikat vele.

másodikra: Itten van leírva a buletooth DUN modem beállítás módja lépésről lépésre:
[link]

(#420) haimon97 válasza Luissimo (#419) üzenetére

haimon97
(újonc)

Első: nemsoká kipróbálom, csak az a baj, hogy az autoban a BT hangvezérelt, úgyhogy azon nen tudok beadni semilyen kódot...

2. működik

(#421) Luissimo válasza haimon97 (#420) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

akkor lehet hogy nem is kell neki kód?
a telefonoddal anno hogyan pároztattad össze?
akkor sem tudtál ezekszerint beadni semmit, vagy igen?
vagy hogy?
Na , akkor most is ugyanugy csináld !!
Szívesen !

(#422) haimon97 válasza Luissimo (#421) üzenetére

haimon97
(újonc)

Telefonnal az autohoz adott kodot kellett beirni a telefonba.
Na megyek es megnezem.

(#423) Luissimo válasza haimon97 (#422) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

akkor valoszínűleg a kihangosító nem fog kódot kérni, azért adtad be a teloról akkor , mert azt kellett hozzá pároztatni, csak a PNA, annak meg emlékeim szerint 8888 a kódja.
Próbacseresznye !!

(#424) Luissimo válasza Luissimo (#423) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

várjál, ezt most nem is értem, neked nem a kihangositóval kell összepároztatni a wéteket, hanem a telefonnal, és akkor a telod hangja azon fog szólni és arról tudsz tárcsázni.
de ez annak, akinek van egyéb kihangosítója a kocsiban ( mint pl. Neked és pl. nekem is) annak ez nem perspektíva, mert minek.
Ez csak szűz autókban jó megoldás.
Nem??? :F

(#425) haimon97 válasza Luissimo (#424) üzenetére

haimon97
(újonc)

A próbálkozásom célja, hogy a navigáció átkerüljön az autó rádiójára, meg ha értelmes minőségben megy akkor az mp3 is.

No, a pároztatás sikerült (PNA-n beállítottam a 0000 kódot a 8888 helyett, mivel ez az auto gyári kódja és nem lehet változtatni), de a profilok között nem jön fel semmi és emiatt nem működik semmi hiába van összepárosítva.

Valakinek van tippje meg tapasztalata?

Köszi

(#426) bosstom válasza haimon97 (#425) üzenetére

bosstom
(újonc)

Nem tudom nekem nincs ilyen kütyüm, de ha jól olvastam Bt-n kersztül cska DUN-t tud. Tehát nem hiszem hogy az N800-as bt-jével át tudod küldeni a hangot a kocsi BT-s kihangosítójára mert mind a kettő csak a hozzá csatlakozott készüléket tud kihangosítani.

Ha BT-n szeretnél hangot továbbítani az N800-ról a kocsi kihangosítója felé akkor neked az Audio Gateway vagy az A2dp BT-s funkció kellene nem tudom hogy ez van-e az N800-asban, ha van valószínűleg menni fog de ha nem szeribntem nem lehet összehozni.
De javítsatok ki ha tévedek.

(#427) ShellKretor válasza haimon97 (#418) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

N800-t hogy tudom az auto BT-vel összekötni, problémám, hogy mind a két eszköz fix PIN kódos.

Sehogy. A PNA-ban a BT kihangosító ugyanaz, mint a kocsidban a BT kihangosító. Vagy az egyikkel hangosítod ki a telefonod, vagy a másikkal. Kihangosítót kihangosítóval nem tudsz párosítani, mert egyrészt nem lehet, másrészt meg egyébként is értelmetlen.

ҳ̸Ҳ̸ҳ AKCIÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k, NZXT 210 Source fekete: 9900 Ft

(#428) Luissimo válasza bosstom (#426) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Az Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) nem található az N800-ban, mert ez nem arra készült !
A telot a blututin keresztül szépen kihangosítja a saját hangszóróra, az A2DP pl. nagyon jól szuperál a legtöbb htc "okostelefonon", pl. a TouchPro2-n, ahol egy bluetooth-os sztereo headsettel kiválóan tudok telefonálni, zenét hallgatni és még a hangerőszabályozás is működik( ez szokott ezeknek a gyengéje lenni, hogy szabályozhatatlan, de ezen a kütyün (lekopogja) jól működik ) :K

(#429) bosstom válasza Luissimo (#428) üzenetére

bosstom
(újonc)

Azt vágom mi az A2DP(Nekem is HTC telóm van újabb fajta :) )csak azt nem tudtam az N800 tudja-e. Mert a kérdés az volt hogy bt-n rá lehet-e kötni kocsi kihangosítóra.Megoldás szerintem Fejegységbe aux-on kersztül vagy külön Fm transzmitterrel mert ugye ebben nincs. Bár azt hallottam hogy azoknak nem valami jó a hangminősége de navigáció utasításokhoz elfogadható zenéhez már kevés szerintem. van valakinek tapasztalata ilyen fm transzmitterekről?

(#430) Luissimo válasza bosstom (#429) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

mindenképpen az Aux-In megoldást ajánlom a magam részéről, én azt használom a Ford-ban , igaz mp3 lejátszóval ! :K

(#431) haimon97 válasza Luissimo (#430) üzenetére

haimon97
(újonc)

Köszi a tippeket.
1 hónap múlva úgy is le kell cserélnem az autot, majd meglátjuk mi lesz a másikban (remélem aux lesz benne).

(#432) Luissimo válasza haimon97 (#431) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

kicsit irányítsd a kiválasztást :):)
A Fordban van egy olyan autórádio , ami CD-t játszik, illetve a kesztyűtartóba be van rejtve egy AUX-In bemeneti csatlakozóaljzat, kis keresgélés után fedeztem fel énis, teljesen pozitív meglepetésként ért a dolog.
Az MP3/MP4 játszómra ráfér 6 giga zene, tehát a nyári görögországi ut oda-vissza ki volt töltve , nemkellett cd-ket cserélgetni, sem a helyi balkán-rádiok kínálatát hallgatni !! :K :K

(#433) haimon97 válasza Luissimo (#432) üzenetére

haimon97
(újonc)

Köszi :)
Első körben egy mondeo-ra (2004-2005) pályázok

(#434) Luissimo válasza haimon97 (#433) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

:):) és hány kör várható ? :):)
Szerintem a nemtúlrégi Mondeokban is van ilyen fícsör, attólfügg van-e lehetőséged választani. hajrá !! :C

(#435) _Hunter_ válasza Luissimo (#434) üzenetére

_Hunter_
(őstag)

Ha gyári Sony rádió van benne, akkor elvileg tudja, bár én újabb modellt használok, de szerintem a rádió ua.

Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

(#436) Luissimo válasza _Hunter_ (#435) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

nemcsak a gyári Sony rádiok tudják, hanem a gyári beépített "többemeletmagas" Ford Audio System-ek is !!
(hamár nemolvasnak mp3-as cd-t, nemis beszélve az mp3-as dvd-ről, legalább ezzel kárpótoljanak )

(#437) Schaf

Schaf
(tag)

Egy tisztán szakmai kérdés.. van ebben a kütyüben WordPad? vagy IE amivel meg lehet nyitni a gépről anyagokat?

"...sosem értettem azokat, akik két hozzászólást nem tudnak visszaolvasni egy fórumon, vagy beírni két szót a Google keresőjébe..."

(#438) Luissimo válasza Schaf (#437) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Pusztán szakmailag :F válaszolok mert szakmailag érdeklődtél !!
Itt Banja Lukában ugynézki, hogy van benne wordpad van benne excel és word nézegető és van benne msn chat és van benne e-book olvasó és pdf viewer is.
Pusztán szakmailag

(#439) Luissimo válasza Luissimo (#438) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

ja, és nem is beszélve az IE-ről...
egyébként meg , nemhiszem el, hogy még nemvettél egyet (pusztán szakmailag)
sznyt is eladja régi kütyüjeit, nemhiszem hogy bucsutmondana a pna világnak.
Staphylo is vett már egy x820-ast, lehethogy csak te állsz még ellen ?????

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.