Amelyik kell tedd a Favoritokba,azt ugyis az RF-be menti
/ amennyiben azt is átirányítod / 
[ Szerkesztve ]

Amelyik kell tedd a Favoritokba,azt ugyis az RF-be menti
/ amennyiben azt is átirányítod / 
[ Szerkesztve ]

Búcsúzom ettől a topiktól. Nem tudták megcsinálni a gépet, visszadták az árát.
Vettem helyette egy 16 GB belső memóriával rendelkező Omniát! 
http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

akkor ünnepélyesen elsiratjuk a szerkezetet !
Hogyhogy nemtudták??
akkor cseréljék ki !!
Azé maraggyá mán, nemkell innen száműzetődni rögtön !!
Járnak ide omniások is, meg nekem is egy htc-m van , attól még ide is beköszönök !!!

Amire ki akarták cserélni, az ugyan olyan hibás volt! 

jaaaa, arra azért talán mégse !!
Ez a gyorsbolt v a vétek magyarország??

Mindkettő. 
A gyorsbolt ugyan kiakarta cserélni egy ugyan olyan rosszra, mert nekik is csak az van (ezért aztán őket nem is tudom hibáztatni, egyébként is korrekt módon jártak el), de a vétek (talán a főszervíz) meg azt üzente, két nap nem volt elegendő a hiba elhárítására. Na ez a röhej! Főleg ha csak egy ROM-ot kellett volna frissíteni. Mennyi ideig is tart egy ROM frissítés? 10 perc, 20 perc? 

Vevőszolgálat és márkaképviselet !!
Remélem korrektül megoldják, sokunk örömére !!
[link]

Szia !
Vagy még?
A backslash karaktert és a le ,fel, balra, jobbra nyilat szeretnék bele varázsolni a billentyűzetbe, a speciális karakter állásba !!
Mit is írtál át és hol , pontosan??
köszi !

Szia!
Mivel a fórumot látogatom, de ezeket a topikokat már ritkán, az a célszerű, ha Privat üzenetet küldtök. Az akárhonnan jön megkapom.
Ide feltettem a két módosított fájlt: [link]
Mindkettőben ezt a sort módosítottam: Val35=005C
5C = \

Fontos!
Még annyit hozzá, hogy átírás után is az eredeti karakter látható a képernyőn, de a gombot lenyomva már az átírt karaktert illeszti be. Azzal nem értem rá foglalkozni, hogy a megjelenített karakter hol található.

tudom, azt mondtad, azt majd még ki kell törpölni !!
.
nálunk a módosítás után egy négyzet karakter jelenik meg , ezért nemértem.
Na próba ujra.
A felnyil, lenyil, jobbranyil, balranyil, az vajon milyen kóddal adható meg !! 

Itt megtalálod a kódokat [link]
A fájlban hexában kell megadni!
[ Szerkesztve ]

ez is tiszta , a backslash-t már meg is varázsoltam, máshová mint te, de a négyféle léptetőnyil a felső sor jobbszélső három gombjára , és az alatta sor jobbról második gomjára (a visszatöröl mellé) nem megy, a teáltalad belinkelt kódtáblában sem találom ezen nyilak kódjait !
Ellenben ezen a linken találtam kódot , de arra kis négyzeteket ad fel, ez nem jó hozzá !!
[link]
valaki tudja? Ne tartsa magában a jobbra , balra, le, fel léptető nyilak ASCII kódjait , please !!!
Azután jön a helyes kép megjeleníttetése projekt !! 

16 GB-os SDHC kártyával próbálta már valaki? Müxik vele? Mert a leírás szerint 8 GB a max.
[ Szerkesztve ]

Nem, de ha veszek (szert teszek rá
, igérem kiprobálom majd
!!

Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogyan lehet feltenni skypet a N800ra? Sikerült már valakinek? Vagy valami más skype klienst.
Köszi előre is! 
P

Én pl.megpróbáltam pusztán bemásolni egy a win CE5.0-n futó skype-ot , de a 6.0-n meg se moccan.
Az ugyancsak 5.0-n futó PeekPocket (wifi-kereső) alkalmazás viszont első nógatásra futásnak indult a 6.0-n is.
felettébb érdekes lelkiviláguk van ezeknek a programoknak...

Sziasztok,,
pár kérdésem lenne:
1. N800-t hogy tudom az auto BT-vel összekötni, problémám, hogy mind a két eszköz fix PIN kódos.
2. mit kell beállítani, hogy a rózsaszín mobil szolgáltatót tudjam használni internet céljából telefonon keresztül?
köszi

első kérdésre:
símán összepároztatod és mindkét kütyün egymásután benyomod a fix kódot és elfogadtatod a másikat vele.
másodikra: Itten van leírva a buletooth DUN modem beállítás módja lépésről lépésre:
[link]

Első: nemsoká kipróbálom, csak az a baj, hogy az autoban a BT hangvezérelt, úgyhogy azon nen tudok beadni semilyen kódot...
2. működik

akkor lehet hogy nem is kell neki kód?
a telefonoddal anno hogyan pároztattad össze?
akkor sem tudtál ezekszerint beadni semmit, vagy igen?
vagy hogy?
Na , akkor most is ugyanugy csináld !!
Szívesen !

Telefonnal az autohoz adott kodot kellett beirni a telefonba.
Na megyek es megnezem.

akkor valoszínűleg a kihangosító nem fog kódot kérni, azért adtad be a teloról akkor , mert azt kellett hozzá pároztatni, csak a PNA, annak meg emlékeim szerint 8888 a kódja.
Próbacseresznye !!

várjál, ezt most nem is értem, neked nem a kihangositóval kell összepároztatni a wéteket, hanem a telefonnal, és akkor a telod hangja azon fog szólni és arról tudsz tárcsázni.
de ez annak, akinek van egyéb kihangosítója a kocsiban ( mint pl. Neked és pl. nekem is) annak ez nem perspektíva, mert minek.
Ez csak szűz autókban jó megoldás.
Nem??? 

A próbálkozásom célja, hogy a navigáció átkerüljön az autó rádiójára, meg ha értelmes minőségben megy akkor az mp3 is.
No, a pároztatás sikerült (PNA-n beállítottam a 0000 kódot a 8888 helyett, mivel ez az auto gyári kódja és nem lehet változtatni), de a profilok között nem jön fel semmi és emiatt nem működik semmi hiába van összepárosítva.
Valakinek van tippje meg tapasztalata?
Köszi

Nem tudom nekem nincs ilyen kütyüm, de ha jól olvastam Bt-n kersztül cska DUN-t tud. Tehát nem hiszem hogy az N800-as bt-jével át tudod küldeni a hangot a kocsi BT-s kihangosítójára mert mind a kettő csak a hozzá csatlakozott készüléket tud kihangosítani.
Ha BT-n szeretnél hangot továbbítani az N800-ról a kocsi kihangosítója felé akkor neked az Audio Gateway vagy az A2dp BT-s funkció kellene nem tudom hogy ez van-e az N800-asban, ha van valószínűleg menni fog de ha nem szeribntem nem lehet összehozni.
De javítsatok ki ha tévedek.
N800-t hogy tudom az auto BT-vel összekötni, problémám, hogy mind a két eszköz fix PIN kódos.
Sehogy. A PNA-ban a BT kihangosító ugyanaz, mint a kocsidban a BT kihangosító. Vagy az egyikkel hangosítod ki a telefonod, vagy a másikkal. Kihangosítót kihangosítóval nem tudsz párosítani, mert egyrészt nem lehet, másrészt meg egyébként is értelmetlen.
ҳ̸Ҳ̸ҳ AKCIÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k, NZXT 210 Source fekete: 9900 Ft

Az Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) nem található az N800-ban, mert ez nem arra készült !
A telot a blututin keresztül szépen kihangosítja a saját hangszóróra, az A2DP pl. nagyon jól szuperál a legtöbb htc "okostelefonon", pl. a TouchPro2-n, ahol egy bluetooth-os sztereo headsettel kiválóan tudok telefonálni, zenét hallgatni és még a hangerőszabályozás is működik( ez szokott ezeknek a gyengéje lenni, hogy szabályozhatatlan, de ezen a kütyün (lekopogja) jól működik ) 

Azt vágom mi az A2DP(Nekem is HTC telóm van újabb fajta
)csak azt nem tudtam az N800 tudja-e. Mert a kérdés az volt hogy bt-n rá lehet-e kötni kocsi kihangosítóra.Megoldás szerintem Fejegységbe aux-on kersztül vagy külön Fm transzmitterrel mert ugye ebben nincs. Bár azt hallottam hogy azoknak nem valami jó a hangminősége de navigáció utasításokhoz elfogadható zenéhez már kevés szerintem. van valakinek tapasztalata ilyen fm transzmitterekről?

mindenképpen az Aux-In megoldást ajánlom a magam részéről, én azt használom a Ford-ban , igaz mp3 lejátszóval ! 

Köszi a tippeket.
1 hónap múlva úgy is le kell cserélnem az autot, majd meglátjuk mi lesz a másikban (remélem aux lesz benne).

kicsit irányítsd a kiválasztást 

A Fordban van egy olyan autórádio , ami CD-t játszik, illetve a kesztyűtartóba be van rejtve egy AUX-In bemeneti csatlakozóaljzat, kis keresgélés után fedeztem fel énis, teljesen pozitív meglepetésként ért a dolog.
Az MP3/MP4 játszómra ráfér 6 giga zene, tehát a nyári görögországi ut oda-vissza ki volt töltve , nemkellett cd-ket cserélgetni, sem a helyi balkán-rádiok kínálatát hallgatni !!

Köszi 
Első körben egy mondeo-ra (2004-2005) pályázok

és hány kör várható ? 

Szerintem a nemtúlrégi Mondeokban is van ilyen fícsör, attólfügg van-e lehetőséged választani. hajrá !! 

Ha gyári Sony rádió van benne, akkor elvileg tudja, bár én újabb modellt használok, de szerintem a rádió ua.
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

nemcsak a gyári Sony rádiok tudják, hanem a gyári beépített "többemeletmagas" Ford Audio System-ek is !!
(hamár nemolvasnak mp3-as cd-t, nemis beszélve az mp3-as dvd-ről, legalább ezzel kárpótoljanak )

Egy tisztán szakmai kérdés.. van ebben a kütyüben WordPad? vagy IE amivel meg lehet nyitni a gépről anyagokat?
"...sosem értettem azokat, akik két hozzászólást nem tudnak visszaolvasni egy fórumon, vagy beírni két szót a Google keresőjébe..."

Pusztán szakmailag
válaszolok mert szakmailag érdeklődtél !!
Itt Banja Lukában ugynézki, hogy van benne wordpad van benne excel és word nézegető és van benne msn chat és van benne e-book olvasó és pdf viewer is.
Pusztán szakmailag

ja, és nem is beszélve az IE-ről...
egyébként meg , nemhiszem el, hogy még nemvettél egyet (pusztán szakmailag)
sznyt is eladja régi kütyüjeit, nemhiszem hogy bucsutmondana a pna világnak.
Staphylo is vett már egy x820-ast, lehethogy csak te állsz még ellen ?????