Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) lukacsb válasza Viktor0610 (#99) üzenetére

lukacsb
(lelkes újonc)

Ennek ellenére hidd el, hogy 3,5 van benne. Viszont a beharangozott 4G RAM helyett csak 2 van benne (sok lett volna a jóból)

(#102) Anti666 válasza lukacsb (#101) üzenetére

Anti666
(fanatikus tag)

Ez szerintem részlet kérdés, ha tárhely kell, úgyis tehetsz bele SD karit, tényleg, normál kell bele vagy micro?

A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!

(#103) lukacsb válasza Anti666 (#102) üzenetére

lukacsb
(lelkes újonc)

Normál, de kezeli az MMC-t is

(#104) Anti666 válasza lukacsb (#103) üzenetére

Anti666
(fanatikus tag)

Ez jó hír! Nem szeretek a kicsi pöckökkel vacakolni:) Akkor majd át is mászhat a 770-esemből a 8 gigás:) Ment már le az ára?:)

A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!

(#105) kellerman

kellerman
(kvázi-tag)

Üdv.
2 napja vettem a gépet, de igo8-at nem sikerült elindítanom. Olvastam már egy csomó mindent róla, hogy miket kell átírni, de az igo indítása után nincs semmi csak a gép újraindul. A wifi nem talált semmit, több helyen is próbáltam (a számítógépem talált ugyan ott). Az usb apcsolat ActiveSinc-re kapcsolva először jó volt, azóta nem találja egymást a a gps és a számítógép ( ez lehet a gépem hibájai is).

Tudna valaki segíteni??
Köszönöm.

(#106) haimon97 válasza Anti666 (#100) üzenetére

haimon97
(újonc)

Kicsit probaltam a dolgot.
1. divx-t konvertalas nelkul lejatsza.
5. alapesetben nem cserélheto az aksi
8. Wifi elsore mukodott WPA2-vel.(gpsmarket felso menujet mondjuk nem tudta megjeleniteni, gondolom ez bongeszo problema)
11. RTA 3000 jo hozza, mukodik igo-val sygic-cel is.

Hasonlitos dolgokhoz nincs viszonyitasi alapom.
Igo alatt a memoria hasznalatot hogyan tudom megnezni?
8.3.2.93112 megy, a tobbi verzioba meg nem sikerult eletet lehelni.

Nekem egy 8 Gb SDHC micro kartya van benne SD konverterrel

[ Szerkesztve ]

(#107) haimon97

haimon97
(újonc)

Az normalis, hogy amikor a total commandert feltelepitem, (sajat WinCe futtatasaval lepek be a CE-be, gyari menubol) es kilepek a CE-bol, ekkor restartolja magat, majd megint belepek a CE-be, akkor mar nincs ott a total commander?

Erre van megoldas, ill. a tobbe wayteq-nel is igy van?

(#108) lukacsb válasza haimon97 (#107) üzenetére

lukacsb
(lelkes újonc)

Sajnos minden PNA-ra igaz - mivel "lebutított" Winfo$t tartalmaz, hogy reset után nem tartja meg az asztalon az ikonokat. Ezért nem érdemes az asztalra ikont kitenni, mert úgyis eltűnik. No de nem is nagyon muszáj azt a Commandert telepíteni, futtathatod a file explorerrel is (GsFinder). Ha meg nagyon azt akarod, add meg a Commandert a navi útvonalban, és a navi gombra azt indítja, de van másik száz megoldás is, ha ezek nem tetszenek, arra viszont ne számíts, hogy az asztalon megmarad az ikonja.

[ Szerkesztve ]

(#109) PLaci58 válasza lukacsb (#108) üzenetére

PLaci58
(őstag)

Ez biztos?
:D

"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

(#110) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Aki vett már N800-at mindenki 3,5 jack-el vette?

(#111) Shutdown válasza haimon97 (#106) üzenetére

Shutdown
(újonc)

Ma jutottam hozzá a kütyühöz, az eddigi tapasztalataim:
1, Ugyanaz a verziós igo és sygic is jól futott, mint az x820-as Wayteq készüléken
2, A WiFi-t néztem meg másodjára, amit kb 15mp alatt sikerült beállítani. Csak a jelszavat kellet megadnom, ennyi.
3, A netes böngészés ezek után kiválóan működött, csináltam Nektek egy képet:
Később még majd nyúzom a kicsikét, ma csak erre volt időm.

(#112) Sátán44 válasza Shutdown (#111) üzenetére

Sátán44
(őstag)

3,5 jack-el vetted és 2 gb belsővel?

(#113) kellerman válasza Shutdown (#111) üzenetére

kellerman
(kvázi-tag)

Hello

Melyik IGO-t raktad fel? Nekem egy sem indul, mindig reseteli a gépet.
Wifi-nél csak rányomtál a bekapcsolásra és uána már talált is valamit? Nekem nem talál semmit, csak keres. Pedig van hálózat.

(#114) Anti666 válasza haimon97 (#106) üzenetére

Anti666
(fanatikus tag)

Igo alatt a memoria hasznalatot hogyan tudom megnezni?

Ha WinCE alól indítod, vagy shell alól, akkor tudsz taszkot váltani, háttérbe tenni, de pl. vmelyik dimka skinben alapban benne van egy wince gomb.

1. divx-t konvertalas nelkul lejatsza.

Milyen felbontású videókat próbáltál?

Kettő az egyben.

[ Módosította: Viktor0610 ]

(#116) Anti666 válasza Shutdown (#111) üzenetére

Anti666
(fanatikus tag)

3, A netes böngészés ezek után kiválóan működött, csináltam Nektek egy képet:

Gyakorlatban mennyire használható ez? Elégséges a képernyő nagysága, olvashatóak a betűk, nem fárasztó a szemnek?

(#117) Shutdown válasza Sátán44 (#112) üzenetére

Shutdown
(újonc)

2,5 jack-el vettem és 2GB belső memóriával. 128MB RAM van benne, ami az AMIGO használathoz jól jöhet.

(#118) Shutdown válasza kellerman (#113) üzenetére

Shutdown
(újonc)

Azt a verziót használom, amelyik már az x820-nál is tökéletesen működött: 8.3.291972. A WiFi-nél bekapcsolás, majd megtalál több WiFi hálózatot, kiválasztom a sajátomat, jelszó és mükszik azonnal.

(#119) Sátán44 válasza Shutdown (#117) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Már a felhasználók kérésére 3,5 jack-el gyártják.

(#120) Viktor0610 válasza Sátán44 (#119) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ez így megy? :U

...

(#121) Anti666

Anti666
(fanatikus tag)

Én kérhetném WinCE50 downgrade-el?:)

(#122) Sátán44 válasza Viktor0610 (#120) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Nem tudom hogy így megy e,de elégedetlenek voltak ezzel a részével.Több ismerősöm 3,5-el vette :)

(#123) Shutdown válasza Anti666 (#116) üzenetére

Shutdown
(újonc)

Mivel a képernyőnek meglehetősen nagy a felbontása (800x480) ezért a netes böngészést csak cerkával lehet, illetve érdemes használni. Fontosnak tartom, hogy a képernyő jól be legyen kalibrálva, mert ezzel könnyen eltalálhatjuk az apró ikonokat, gördítő sávokat. A netes szöveg teljesen jól olvasható, hamar hozzá lehet szokni, legalábbis nekem sikerült.

(#124) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Sajnos a wlannal annyira nem vok megelégedve.Elég kicsi a hatótávolsága.A szomszéd wifijét nem látom,de wirelless adapterremmel meg igen.

kellerman:
Küldtem neked privát üzenetet,megkaptad?

Kettő az egyben.

[ Módosította: Viktor0610 ]

(#126) lukacsb válasza Sátán44 (#124) üzenetére

lukacsb
(lelkes újonc)

Ne wireless hack-re próbáld használni, a lakásban a saját hálózatot jól látja, az emeleten lévő routerhez a födszinten is bárhol csatlakozik, áruházban, netkávézóban, egyéb helyeken is azonnal talál hálózatot. Nem laptop, de ez csak egy plusz szolgáltatása, én így veszem, így nem is olyan rossz. Mondj már egy másik készüléket ebben az árkategóriában, amelyik ezt tudja! Nekem jobban jött volna helyette egy FM transmitter, de ez van.

(#127) ch_m

ch_m
(újonc)

Engem most már csak 1 dolog érdekel, az hogy hogy lehet alkalmazások közé 2 parancsikont be hackelni. A smart2GO és sygic ikonját :)

Baba a készülék, és ami meglepett hogy gyorsan rátalál a holdakra, érezhető a 600mhz "plátói" arm mag. IGO8 szépen fut rajta, IGO indítás után kevesebb mint 1 perc alatt holdat talál és navigál.

z71 2.3.x CM7

(#128) Sátán44 válasza lukacsb (#126) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Már kipróbáltam azóta. Ha valamit beletesznek ne csak mutatósba tegyék,hanem használható is legyen,nekem meg ez a véleményem.Bérházaknál egész jó ;] FM transmitterem meg külön van.

(#129) Anti666 válasza ch_m (#127) üzenetére

Anti666
(fanatikus tag)

Mortscript?:)

(#130) Anti666 válasza lukacsb (#126) üzenetére

Anti666
(fanatikus tag)

Nekem jobban jött volna helyette egy FM transmitter, de ez van.

Cserélünk?:)

(#131) Szauron

Szauron
(újonc)

Sziasztok !

N800 tulajdonosok: tudnatok nyilatkozni az aksi uzemidorol ?
- ugy altalaban
- autos navigacio mellett
- filmnezes kozben.

elore is koszonom !

hát ez má mieze ?

(#132) joe999

joe999
(kvázi-tag)

Hálózati töltőt adnak hozzá?
Csak azért kérdezem, mert a gyártó honlapja szerint nem, de néhány bolt, mint pl. az IPON is felsorolja a tartozékok között.

(#133) kellerman válasza Sátán44 (#124) üzenetére

kellerman
(kvázi-tag)

Meg.:)

Köszi.

(#134) Sátán44 válasza Szauron (#131) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Mai napon lemerítem az akksit meglátjuk mennyit bír töltés nélkül.

joe999
Nem adnak hozzá, most azután kajtatok.

(#135) DieHard

DieHard
(senior tag)

mai nap remélem már tudok irni pár sort a készülékről, teljesen el vagyok havazva bocsi :U

600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

(#136) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Röviden összefoglalom a Wayteq N800-al való tapasztalatomat:

1.Teljes némaságot parancsoltam neki és csak adja a klikkelő hangot.
2.A navi minden kikapcsolás után elfelejti az időt,de a gps vétele után beállítódik.
3.Wifi a bérházak környékén remekül használható.
4.Gps része kiemelkedő,téglaépítésű házban lakom és ezen keresztül is veszi a jelet.
5.Hiányolom a hálózati töltőt a csomagból,de az adatkábelen keresztül viszonylag hamar feltöltődik.
6.A bluetooth is szépen teszi a dolgát.K800-om van és simán áthúzta a teló listámat.
7.Hangereje a vasnak kiváló.
8.A kijelző láthatósága napfényes időben elég gyengusz.
9.A tartókar elég béna lett,de nagy nehezen sikerült beállítanom a kocsiban.A bölcsője amibe behelyezzük a vast, csak óvatosan mert műanyag,ahogy elnézem nem az erősebb fajtából.(erős kezűek figyeljenek erre)
10.Autós töltője nem spirálos,érdemes annyit kiengedni a kábelből,ami éppen hogy eléri a készüléket.

A készülék maga kiváló és ez a legfontosabb. Van néhány bosszúság amiket leírtam,de nem vészesek. Ezért az árért Profi készüléket kapunk!!

Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Ez alapján döntse el maga mindenki,hogy kell e neki.

(#137) Shutdown válasza Sátán44 (#136) üzenetére

Shutdown
(újonc)

Hasonlóak a tapasztalatok nálam is, de itt egy kis kiegészítés:
"1, Teljes némaság a klikkelő hangnál" - Amikor a pipát kiveszed ennél a funkciónál, az azt jelenti, hogy az asztalra kattintva (ikon mellé) nem fog klikkelő hangot adni. Persze mi mást várnánk, hogy teljes némaság legyen.
GPS vevő nagyon érzékeny eldugottabb helyekről is érzékeli a műholdakat.

(#138) joe999 válasza Sátán44 (#134) üzenetére

joe999
(kvázi-tag)

Köszi a választ!
Sejtettem, hogy csak elírás. Azért szerintem alap lenne, hogy hálózati töltőt adjanak hozzá.

(#139) Szauron válasza darthsmoke (#94) üzenetére

Szauron
(újonc)

nem birtam kivarni a tapasztalatokat es vettem egyet :)

elso korben szep es jo...

a fejhallgato kimenet szerintem 2,5mm .... (habar nem tudom , hogy melyik a 2,5mm vagy 3,5mm jack :) viszont az teny, hogy az (altalam) altalanosan hasznalt kimenettol kissebb (notebook, hangartya, stb..)

a divx - filmet roccenes nelkul vitte

nekem elotte wayteq n770 bt volt... (mar kb 2 honapja nincs meg), de emlekeim szerint a kijelzo fenyereje es a hangero kb ua. mint annak. (majd holnap osszehasonlitom pontosabban mert akkor a kettot egyutt tudom vizsgalni)

hát ez má mieze ?

(#140) Szauron válasza joe999 (#132) üzenetére

Szauron
(újonc)

"Hálózati töltőt adnak hozzá?
Csak azért kérdezem, mert a gyártó honlapja szerint nem, de néhány bolt, mint pl. az IPON is felsorolja a tartozékok között."

en nem kaptam a csomagban ..... es nincs is a leirasban, hogy kene lennie

hát ez má mieze ?

(#141) joe999 válasza Szauron (#140) üzenetére

joe999
(kvázi-tag)

Csak ezért kérdeztem:

A csomag tartalma:
Wayteq N800 PNA navigációs eszköz
Ceruza/Toll
Autós tartó (tapadókorong+kar)
Szivargyújtó töltő (autós használathoz)
Hálózati töltő
Használati utasítás
USB kábel

[link]

[ Szerkesztve ]

(#142) Sátán44 válasza Szauron (#139) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Egyszerű,ha van otthon fülesed, akkor próbáld beledugni,ha belemegy, akkor 3,5-est kaptál,ha nem, akkor 2,5-est.

joe999
A legjobb ha holnap felhívod őket!

[ Szerkesztve ]

(#143) Szauron válasza Sátán44 (#142) üzenetére

Szauron
(újonc)

"Egyszerű,ha van otthon fülesed, akkor próbáld beledugni,ha belemegy, akkor 3,5-est kaptál,ha nem, akkor 2,5-est."

kiprobaltam es nem megy bele...

hát ez má mieze ?

(#144) Szauron válasza joe999 (#141) üzenetére

Szauron
(újonc)

nekem a dobozra az van irva:

AC Charger (optional) - szoval gondolom van ahol adnak hozza.. van ahol nem...

hát ez má mieze ?

(#145) DieHard

DieHard
(senior tag)

Sátán44 megkönnyitette dolgomat. nem agyon füznék hozzá semmit. gondolom a divx, meg az xvid kódolás nem egyenlő, és valszeg nekem azért nem játszotta le a filmet amit próbára fellöktem. mp3at szintén nem próbáltam.
a gps funkció miatt vettem a készüléket, és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. sebességéről annyit, hogy egy párizsi utat szük perc alatt tervezett le. nekem gyorsnak számit, nincs tapasztalatom más készülékekkel szemben.
nem bántam meg a vásárlást, még megoldom a filmes/mp3as dolgokat, ha netán dugóba kerülnék, legyen min mulatni az időt.
bátran vegyétek, csak ajánlani tudom.
üdv, diehard

600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

(#146) Lonny válasza joe999 (#141) üzenetére

Lonny
(lelkes újonc)

Én inkább ezt fogadnám el, mégis csak az importőré!

[link]

A csomag tartalma:

Wayteq N800 PNA navigációs eszköz
Ceruza/Toll
Autós tartó (tapadókorong+kar)
Szivargyújtó töltő (autós használathoz)
Használati utasítás
USB kábel

(#147) joo13

joo13
(újonc)

N800 boldog tulajdonosaként azt tapasztalom, hogy behelyezett SD kártyával nem lehet elindítani. Hibernált állapotból minden zokszó nélkül elindul. Normális jelenség ez??

(#148) Szauron válasza joo13 (#147) üzenetére

Szauron
(újonc)

"azt tapasztalom, hogy behelyezett SD kártyával nem lehet elindítani"

en nem tapasztaltam ilyet

nekem 8gb kingston class4 -s kartya van benne

hát ez má mieze ?

(#149) joo13 válasza Szauron (#148) üzenetére

joo13
(újonc)

Kösz az infót, ezek szerint csak az én készülékemben van hiba.
Kártya: Kingston 8GB SDHC

[ Szerkesztve ]

(#150) PLaci58 válasza joo13 (#149) üzenetére

PLaci58
(őstag)

Vagy SD vagy készülék :D
Ezzel jó nagyot mondtam.
Érdemes megformázni a kártyát FAT32-re. Ha utána is csinálja és más készülékben jó a kártya, akkor lehet érintkezési hiba az aljzatban. Nemrég volt kezemben olyan készülék amibe 3-4x kellett betenni a mikroSD-t, hogy felismerje. Aztán már ment rendesen.
Ezek a mikro SD foglalatok szerintem nem nagyon stabilak, bár a tulajdonosok majd kijavítanak ha tévedek.

"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.