Tuti? Vagy vatera, teszvesz, expressz. Biztos találni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Tuti? Vagy vatera, teszvesz, expressz. Biztos találni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

ma beüzemeltük a skype-ot az n800-ason. a mikrofon része sajnos halk, de müködik
videó: http://zolee-ka.uw.hu/others/skype-n800.mp4

Egy kicsit bővebb infót kaphatunk?
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

eloszor letoltod ezt:
http://zolee-ka.uw.hu/others/skype-wince.zip
majd kicsomagolod tetszoleges helyre, es a skype.exe-vel elindit.
ha feher kepernyo van, akkor talcara letesz, majd viszahoz.

odáig oké, hogy megy rajta a skype, csak a mikrofont nem kezelte, tehát beszélni nem lehetett rajta.
Te kivel beszélgettél vele, hogy próbáltad?

Hurrá! Előkerültél!
Jól vagy?

az echo-t probaltuk csak, visszajatszotta a sajat hangunkat. a gephang szerint, ha visszahallom a hangomat, akkor minden oke. a elozoleg linkelt videon is hallani, hogy mukodik, sajnos eloben mi se probaltuk.
viszont az n800 mar nincs meg, tovabbi helpet nem tudunk adni.

Sziasztok!
Remélem nem túl off a kérés, sajna a kijelző bal alsó sarka megpattant, csak annyira , hogy a kép jó, de az érintő nem megy. Ha valaki tud kijelzőt vagy bontott gépet kérém segítsen!!!
Köszi....

Hasonloan jartam, nekem is megrepedt a kijelzo (de csak a fedolap..) viszont igy az erinto kepernyo resze megszunt... egyebkent tok jol mukodott 
azt a videot amit neztem rajta, meg vegig lehetett nezni 
a lenyeg, hogy en bevittem a wayteq-hez es ha jol emlekszem 12 eFt +afa-ert kaptam uj kijelzot bele... (szerelessel egyutt)
viszont vagy 2 hetre ott kellett hagynom, mert nem volt nekik raktaron.
A masik, hogy nekem is problemam volt a wifi , explorer fagyassal... mondtam a szervizesnek, hogy ha lehet gyogyitsak meg azt is.. megtettek es jo is lett !
kerdezem , hogy mit csinalt vele , azt mondta, hogy a gyari romot toltotte ra vissza !
[ Szerkesztve ]
hát ez má mieze ?

sziasztok !
a következő a problémám: az utóbbi időben néha előfordul, hogy hibernálásból felélesztve a navigációs szoftver néhány kattintás után lehal
korábban soha nem történt ilyen, és mostanában is csak néha-néha
namost, lehet hogy teljesen ostobaság amit feltételezek, de lehet ennek oka az, hogy ha hibernáláskor a (rezidens) flash-re menti a memóriaképet (nem tudom, ez így van ?), és a flash memória hibás, akkor felélesztéskor korrupt adatokkal fut tovább ?
előre is köszi a válaszokat

hahó ! ennyire leállt ez a téma ? vagy rajtam kívül már mindenki mindent tud ? 

nálam ez a probléma nem fordul elő.
de javaslom, hogy ne úgy hibernáld a kütyüt, hogy közben hagyod futni a zájgot !!
(szerintem inkább azlehet , hogy a hibernálási helytől jóval távolabbra kapcsolod ujra be és eszeveszetten elkezdi a poziciókeresést és ez bezavarja.)
Semmiképpen sem életszerű, hogy a program futása közben hibernálunk !!

köszi a választ !
kezdetben, amikor még csak Mo. térkép volt rajta, tényleg nem sokat számított, de utána rátöltöttem egész Európát, és így már igencsak komótosan indul a navi. szoftver, ezért praktikusabb hibernálni
most, hogy jobban belegondolok, a fagyások is csak azóta jelentkeznek, amióta rajta van ez a töméntelen térkép.. most leszedem őket újra, és meglátjuk, megjavul-e
más kérdés: tudtok rajta futtatni a beépített exploreren kívül más böngészőt úgy, hogy a wifi kapcsolatot használja ?
ha esetleg igen, és le van írva itt a topicban a mikéntje, akkor rákeresek, de ha eleve reménytelen, akkor jó lenne már most tudni, köszi

Attól hogy teleraktad a kártyádat térképekkel, attól nemfog lasabban indulni, nekemis fentvan full európa és megy mint a golyó.
UC WEB nevű "kici kínai" böngészőre keress rá, win CE alatt fut, nekem legalábbis, csak be kell másolni és a fájlkezelővel futtatod.

Érdekes a szitu, mert 2010 juliustől a skyfire nem megy magyarországon, előtte az is működött az N800-on.
Gondolom most a wifi-routertől kapott IP alapján azonosít be a böngésző, hogy magyarországon vagy és ezért nem működik.
hogylehetne meghekkelni, hogy becsapjuk ???

ha nemtalálnád meg ittvan az UC WEB böngésző az N800-ra !!

Üdv! Tapasztalataim megosztanám. Elpattant érintő üvegem helyett Ebay-ról rendeltem és fele árból kijöttem. Ha valaki ezzel a problémával küzd, írjon.

Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
-Az egyik, hogy az Opera böngészőt használom, és amikor felmegyek egy weboldalra, hogy ott megnézzek egy videót, akkor azt ajánlja fel, hogy töltsek le egy Flash Playert, hogy megtudjam nézni. Amikor rákattintok akkor elvisz az Adobe oldalára, ahol azt írja ki, hogy nem támogatott eszköz vagy oprendszer, nem található flash player hozzá.
Mit tudok tenni?
-A másik, pedig az, hogy használni szeretnék egy VNc programot az otthoni gépem eléréséhez.
Hirtelen nem is tudom, hogy a Mha VNC-t ami rajta van, vagy egy másikat sikerült életre bírnom, de ezt a hibaüzit dobja:
Connect to 80.xx.yy.yy:5910
Tcp session established Server security type is not valid
Az első sor ugye az IP címe az otthoni gépnek és a nyitott port amire csatlakozni akarok.
Melóhelyről simán sikerül elérnem és csatlakoznom az otthoni gépre, a melóhelyi gépen is Windows7 van, de XP-ről is megy REALVNC-vel.
Az otthoni gépemen RealvNC van, és Windows 7 64 bit.
Az N800-al T-Mobil netet használok bluetotth-os mobillal, és simán netezek vele.
Miért nem tudok VNC-vel csatlakozni és hogy tudok Flash Playert varázsolni, letölteni az opera alá a videó megnézéséhez?

Sziasztok!
Van egy nagy problémám az n800-as navimmal, Win Ce módban ismerkedtem a géppel a vezérlőpultban valami partíciós résznél, szerintem valamelyik partíciót töröltem, semmi baja nem is volt mindaddig, míg újra nem indítottam, ez után, mint mindig, megjelenik az a fekete járgány az elején, de közben megjelenik a Hardware Test kisablak, amin ugye lehet kalibrálni a kijelzőt meg a hangot meg többi dolgot végig is tesztel mindent de az uccsó ok gomb megnyomások megáll, megfagy az egész sehogy nem tudok tovább lépni, USB-n csak tölt, a reset meg nem segít rajta.
Kérlek, benneteket segítsetek!
előre is köszi!!

Sziasztok.
Olvastam, hogy sdhc 4 gb kártya exfat-ra formázva nem indul a pna.
Nekem x990-m van, és ugyanúgí jártam. Visszaformáztam fat32-re és akkor minden ok volt indult a kütyü.
Pár indítás, másolgatás után, újra exfat formázású volt a kártya és megint nem indult el csak a kártya kivétele és reset után.
A 2 gb -val nem csinálja.
Miért formázza mindig újra magának a kártyát?
Üdv Karicsek