Gyönyörű árak...
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Gyönyörű árak...
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
mégis hogy gondolják az arc S emelését? XD
asd fgh jkl éáű

ezt hívják ARC plasztikának 
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

hát ez elég érdekes....múlt héten sok dillemma után eldöntöttem, hogy veszek ARC-ot, mert akkor is 89000 Ft volt már, ami marha sok érte!
Erre, tessék, még +10 rugó..... a bunkótémobil..... 
Nem tudtok olyan műszaki áruházat, ahol meg lehet venni olcsóbban, és ugyanúgy kamatmentes részletre? 
NO dissatisfied costumer is ever allowed to leave my business!!! Always send pm. to me!!!

óóó a p.csába...
remélem, ez látszat emelés, amiből majd később tudnak csökkenteni jófejségből...
Wave 3 egyes árai egész jók lettek.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

Ha válsz az előfizura is hűséget úgy nem emelkedett az ára, ráadásul úgy több kedvezményt is kapsz!
Úgy látszik a T inkább a dijcsomag hűségeket erölteti ami érthető csak nekünk nem annyira jó...
Mondjuk külföldön is ez van...

Eléggé kifogytak a készletek. Na de majd április-májusban jönnek az idei modellek. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
(#9) rudymester

A Nokia 100-as ára különösen vicces annak fényében, hogy a legtöbb helyen 9999.- ft a független verzió (nem csak sarki gsmnél).
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

Most emelnek mert jön a 4. mobilszolgáltató, hogy aztán tudjanak miből csökkenteni és majd büszkén verik a mellüket, hogy mi olcsóbbak lettünk.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

Az ÁFAemelés mindenre hatással van, az üzemanyag úgyszintén, nem beszélve a többi rossz folyamatról ami ebben az országban folyik... Szóval nem lehet mindig a szolgáltatókra fogni mindent.
http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

Na ne!!Holnap akartam ARC S-t venni

Elmehet a tré-mobil... 

Ugyan ez! Pénteken akartma venni.....most nem tudom mit kéne csinálni. 
Várni kicsit, vagy mást venni?! De, mi mást?
NO dissatisfied costumer is ever allowed to leave my business!!! Always send pm. to me!!!
Hát ha ennyire azt akartatok venni, akkor nem ez a 10k fog megállítani....szerintem. 

Jolvan basszak meg, pont most gondolkodtam az arc s-en, ilyet se fogok mar venni

Next comment!....No comment! Valakit mégis....
De már a korábbi ár is olyan volt, hogy "na jól van, legyen, bár qrva sok"

Sejthető volt, hogy az áfa emelkedés miatt sok készülék ára fog emelkedni. Ezért vettem Arc S-t még december végén 
Samsung Sgh 450-->Siemens Cxt 65-->SE k700-->SE w300-->SE w200-->SE w580-->Samsung Star-->Samsung Jet-->SE Xperia X8-->SE Xperia Arc S

És nem is kicsit, nagyon...
[ Szerkesztve ]

Biztos a kőolaj drágulása miatt emelnek ezek is. Vicc. Samsung galaxy mini-t szinte újonnan alig tudtam ma eladni 24 ezerért. Itt meg 34 ért árulják...
[ Szerkesztve ]
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

Euronics áruházban van 100.000-ért vagy az alatt HTC Evo 3D. Elég jó ára van, nemrég láttam szórólapon. 
LG Optimus 2X White, Sony Ericsson Xperia Arc S. És, a-JAYS One fülhallgató.

Emelni kell, higgyétek el, legyetek megértőek. Hisz e nélkül egyes vezetők a T-Mobile-nál nem biztos, hogy mehetnek majd szakmai-tanulmányi útra valamelyik mediterrán szigetországba. Fogjatok össze és segítsétek meg ezeket a szerencsétleneket.

Tényleg vicc amit itt művelnek.. nem is pazarlom rá a szót. Viszont annak nagyon örülök, hogy oda írtátok mennyivel drágult. Csak így tovább! 

Azért nem túl teljes a lista. 
Olcsóbb lett:
HTC Rhyme 114.990 Ft helyett 99.990 Ft 2 év hűséggel (tarifahűség nélkül)
ZTE Skate 48.990 Ft helyett 44.990 Ft 2 éves hűséggel (tarifahűség nélkül)
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Egyszer írnák, azt hogy olcsóbb lett az iphone
Vagy nulla forinttal elvihető.
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.
Az semmi, E1190-et anyámnak (ha jól emléxem) 5990-ért vettük karácsonyra a "hülye azért nem vagyok" áruházban és még volt hozzá Quick Sim Domino kártya is 600 Ft lebeszélhetőséggel! Sőt a hálózatfüggetlen verzióját is ott árulták mindössze 2k többletpénzért.
[ Szerkesztve ]
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
2 dolog
1. Nem tudom mióta írjátok oda zárójelbe az árváltozás mértékét, de jár a piros pont 
2. Minden drágul sajnos manapság, így ezeken az árakon sem lehet csodálkozni. Mondjuk az Arc S esetében a +10k azért elég pofátlan 
pdtdi

Bennfentesektől vagy hozzáértőktől kérdezem: szerintetek hogyan alakul a következő hónapban a készülékek ára? Várható, hogy újabb emelések lesznek vagy csökkenésre van esély? Azért kérdezem, mert egy hónap van hátra a hűségidőmből és nem tudom eldönteni, hogy kivárjam vagy hosszabbítsak most. Köszi!

Szerintem várjál még. És ha azt is kibírod hogy ne írj alá még két évet akkor az is jobb lenne. Nekem decemberben járt le a hűség, direkt nem írtam alá még 2 évet mert várok valami jó vételre. Szerintem kora nyárig simán várhatsz, vagy tovább is mert jönnek a jobbnál jobb mobilok.
Samsung Galaxy S3, középkategóriás Sony Ericssonok, lg is kiad párat. Szóval várj és nem fogod megbánni.