Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) qky

qky
(tag)

A felszereltségért és a tudásért piros pötty. HDMI, eSata stb :C

De ez külső... :W akkor inkább maradjunk meg a tucat termékeknél.
Na jó igazából az a fehér billentyűzet ami kib@szta a biztosítékot.
A többi rendben van.

Ja és még az akksi. ?!?!?!?!?! :(((

[ Szerkesztve ]

(#2) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

úgyláccik továbbra se süllyesztik be a tapipadot, fejlövést érdemelnének érte

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#3) whiz

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát, ez bizony ocsmány...

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#4) SoTL válasza whiz (#3) üzenetére

SoTL
(tag)

ízlések és pofonok.
én fényes vackok gondolatától is írtózom.

Think.

(#5) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Ki fogja megvenni azt undorító verziót fehér billentyűzettel? Ez már tényleg a "király meztelen" kategóriája. Vannak idióták a Toshibánál is.

Kéne egy szavazás itt a PH-n, hogy kinek melyik verzió kellene, ha csak a külsőt nézzük.

[ Szerkesztve ]

(#7) whiz válasza SoTL (#4) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nyilván a saját véleményemet írtam, amúgy csak a fehér bill-es változat az, ami ennyire nem tetszik.

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#8) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

A "zongoralakk" vegre kezd kipusztulni a divatbol... :)

alba gu brath

(#9) icezozo

icezozo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

én arra lennék kíváncsi,hogy sötétben a bekapcsolt billentyűzetnek milyen világítása van?
és állítható a világítás?
( mert akkor megmagyarázza a fehér billentyűzetet :) )

http://playbook.blog.hu BlackBerry PIN: icezozo@gmail.com Playbook 16 GB OS 2.0.0.7971

(#10) dani3l

dani3l
(fanatikus tag)

Hát, nekem az a piros fedél sem igazán tetszett, de a fehér billentyűzet valami iszonyat.. Barnában biztos szebb. (Egyébként csak megjegyzésként, krómozott műanyag nincs, csak króm színű, mivel a krómozás folyamatából kiindulva műanyagot nem lehetne krómozni.. de úgyis érti mindenki a lényeget, csak ezen így megakadtam. :) ) Nekem a szálcsiszolt fém felületű notebookok tetszenek nagyon, ezek a zongoralakkosak elég cefetül néznek ki időnként. Fém annyiból jobb, hogy nem lesz újlenyomatos, meg mégiscsak minőségibb érzést kelt, és talán még a hűtés szempontjából is hatékonyabb, bár ezt nemtudom.. :)

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#11) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Vastag, mint a dög. Drága. Én inkább CLUV-os gépet vennék SU7300-al, mert ennyiből már 4 GB RAM-os, 500 GB vinyós CULV notebookot kapok, 8 órás üzemidővel.

(#12) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nah ez nagyon széép :) tetszik!

Üdv: Csabee.

(#13) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

Szép kis cucc ez :C

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#14) core2 válasza Champipi (#11) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

230k-ból? :)

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#15) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Oh az a fehér billentyűs változat.... :U
Viszont ez a matt szín feketébe és pirosba jól mutat.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#16) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem jól néz ki

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#17) stifi válasza core2 (#14) üzenetére

stifi
(senior tag)

van az olcsóbban is, 200 körül
ha kevesebb memória is elég meg kisebb vinyó, akkor olyan 180 körül

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#18) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Elég ronda ez a fehér billentyű szin maga a gép se valami szép..

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#19) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Hat ez valami fertelmes, majd 5 centi vastag (kepek alapjan saccoltam) es megy 3 orat...ez a subnotebook? Max a kijelzoje miatt...

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#20) Voyage

Voyage
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Második oldal, legalsó kép alatti szövegbe Hitechi van, Hitachi helyett. :)

http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

(#21) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Ez a súly kicsit sok a kategóriában. Az akkumulátoros üzemidő meg nagyon gyenge.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#22) eBeni

eBeni
(kvázi-tag)

Azért azt ne felejtsük már el, hogy ez nem egy kategória egy CULV-s laptoppal, azokba van egy 10W-os proci meg egy integrált VGA, számítási teljesítményük jóval kisebb mint ennek. Ezt a gépet úgy kell elképzelni mint egy picire zsúfolt asztali konfigot. Persze kicsit túlzok, de nem állok messze az igazságtól. Jelenleg Mo-on, csak a Dell XPS 13 veszi fel ezzel a versenyt teljesítménybe (ebbe a méretbe).
Olyan ez a CULV-s hasonlítgatás, mint ha csak a fogyasztás alapján választanál egy sportautó és egy utcai autó között...

(#23) orbano

orbano
(PH! félisten)

" x 32-38 mm"

Egy ilyen kategóriájú notebookot 5 évvel ezelőtt is körberöhögtem volna ilyen vastagságért. Most már inkább sírok.

A vér nem válik VAZZE!™

(#24) rudi válasza eBeni (#22) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Olyan szinten áll meg a CULV-s hasonlat, hogy a kétmagos, 1,4 GHz körüli Core 2 Duo a mezei felhasználók 99%-ának elegendő teljesítménnyel bír. Főleg, ha van mellette egy jól megválasztott kis IGP is. Jelenleg az U500 ára fölött 10 000 forinttal van a fémfedelű Asus UL80 1,3-as kétmagossal, ugyancsak GeForce G 210M-mel és 500 GB-os HDD-vel. Igaz, hogy csak két év gari van az árban és nincs eSATA, de akkuról több mint háromszor annyit bír a gép. Emellett 2,6 cm vastag és csak 2 kilós. Az IGP-s verzió meg 200k körül van. Hameg nem kell ODD, akkor jöhet az UL30 vagy az Acert Timeline 3810T.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#25) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A külseje nem csúnya de az a fehér billentyűzet nagyon nem passzol oda. Amúgy is kár eme alkatrész minőségéért meg a kicsi akksiért. Ja és ha már a külső matt akkor a kijelző mért nem? :F

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#26) Surfym@n válasza rudi (#24) üzenetére

Surfym@n
(fanatikus tag)

Azért a félreértések elkerülése végett:
nem maga a diszkrét alrendszer, hanem annak megléte, vagy megnem léte van belekódolva a bill. szinébe ;]

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#27) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem ez a legjobban sikerült Toshiba noti. Ettől a géptől függetlenül továbbra is azt mondom, hogy manapság a legjobb ár/érték arányú notikat a Toshiba gyártja.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#28) rudi válasza ^Clown (#27) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondjuk a Satellite L505 tényleg egy jó ár/értékű gép, és lehet még ott hasonlókat találni. Nem is beszélve a nemrég 30%-kal árcsökkentett R500/600 kiszórós modellekről.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#30) fateless

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van itthon egy U200 és egy U300. Azokhoz képest megdöbbentő a visszaesés az U500-nál.
Nem azt mondom, hogy nem jó ez a gép, de a két említett géphez képest csalódás.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#31) Porcupain

Porcupain
(fanatikus tag)

Én már sose fogok venni toshiba-t, mert nem képesek a régebbi modellekhez rendes vista és win7 drivereket csinálni. A mostaniban is ott vannak a harman/kardon hangfalak, de a fülem mögé kenhetem, amikor csak XP-hez létezik szoftver. Win7-hez meg semmi driver nincs....

eladó hardvereim: http://bit.ly/c81IFm

(#32) tgabi333 válasza fateless (#30) üzenetére

tgabi333
(fanatikus tag)

Nekem is egy U300-asom van, tényleg nulla a fejlesztés.

Ami egyedül tetszik az a tapipad kikapcsoló. A szokásos hardver fejlődésen kívül csak visszafejlődött ez az U500.

Az enyémben még teljes értékű pci-express slot van, firewire is van (igaz még két év alatt sosem használtam :P) és ha jól látom a szokásos toshiba hangerő szabályzó (potméterhez hasonló) sincs rajta...

szerk: Igaz az ára mérséklődött, mert régen a csillagos égben volt....

[ Szerkesztve ]

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#33) GD

GD
(őstag)
LOGOUT blog

13,3" az nálam már nem subnote...

(#34) orbano válasza GD (#33) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

az valóban még inkább T&L

de igazából tökmindegy, mert ez 12 colosban sem lenne szubnoti

A vér nem válik VAZZE!™

(#35) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

tetszik a felülete, több gyárto is készithetne néhány ien modelt

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#36) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Egész jó kis gép ez, de a fehér billentyűzet nagyon csúnya, túl nagy a kontraszt így ezekkel a szinekkel. :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#37) gabyyh

gabyyh
(lelkes újonc)

De jó hogy olyan notebookot teszteltek amit nem lehet Magyarországon kapni (a tesztben szereplő színben).

A kiváló bérnigger

(#38) Alun

Alun
(újonc)

Kicsit MSI koppintás (Gaming Series)
Csak az MSI jobban eltalálta, az tetszik, ez viszont nagyon nem.

(#39) hobizoli

hobizoli
(PH! kedvence)

Szerintem amire az atlagjuzernek kell egy mobil gep, arra tok eleg egy netbook is, 11-12"-s kijelzo alig kisebb ennel, en a DVD-t a jelenlegi 15.4" notebookban sem hasznaltam mar vagy 2 honapja semmire, ugyhogy ilyen gyakorisag mellett kibirnam egy kulso USB-s eSATA-s egyseggel is azzal... mindez fele ennyibe fajna, mikozben kisebb, vekonyabb, konnyebb, es 2.5-3x hosszabb akkus uzemideje van. Ez a 13.3" subnotebook kategoria a jaszkariknak van kitalalva, hogy elmondhassak nekik 2x dragabban van az 1:1 15.4"-s tudasu gepuk, es lassak, hogy vaahaaan phéééénz

hobizoli