Kár, hogy nem lehet kapni sehol
Novemberben láttam utoljára Tuskóba, azóta semmi..
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Kár, hogy nem lehet kapni sehol
Novemberben láttam utoljára Tuskóba, azóta semmi..
(#2) Davidoff91

5000FT?

Jézus anyukájának a térdekalácsa, wow! Megint lemaradt a pénzérme, de a dobozképet köszönjük!
Hálistennek nincs Facebook, ezért tőlem kap egy pirospontot!
Mellesleg azon a képen, ahol a dobozzal van lefényképezve, meg nem mondtam volna, hogy ez fektetett kijelző.
Meddig bírja ez a pöttöm akksi? Bár nincs semmi extra ficsőr, egy darabig tuti elvan a teló.
Olyan jó funkciókat tudnak kitalálni amúgy a kínaiak, mint fake call, tiltólista, stb, stb, ezek nagyon tetszenek!
Amúgy a rózsaszín Samsung Champet ingyen megkapom a Djuice-nál.
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II

Megvakultam! 
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

Ez kérem egy UFO, juttassák vissza a bolygójára 
De határozottan lehet célcsoportja!
[ Szerkesztve ]
Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.

Pár darabbal én még találkoztam, biztos elkapkodták 
331 után ez a 345 sem rossz ennyiért, remélem folytatja ezt az utat az Alcatel 
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61
Felénk Hevesen kallódik egy darab a Profiban ennyiért
Már rég ott van...
Amúgy az a Fake call szerintem kurvajó!
tökéletes kibúvó 
Mennyi lehet ezeknek az előállítási költsége? 4-500 Ft? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű

Az arat megeri 
"There is nothing permanent except change"
Teljesen szuper kis telefon ebben az árfekvésben. Ha kellene egy low-end telefon, biztosan ezt venném, HA nem csak 100 férőhelyes lenne a telefonkönyve. Emiatt biztosan kiesik nálam a rostán, pedig nagyon sajnálom.
100 férőhely azért gázos egy kicsit, ennek ellenére bejön.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
PIM funkciók 1 pont
Adatkommunikációs képességek 0 pont
Multimédia
Vizuális 0 pont
Audio 2 pont

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
Ott a SIM, azért ne felejtsük el... Azon meg minden képen van 250 hely.
asd fgh jkl éáű
Úgy látszik, Pápa városa kitüntetett a Voda szemében, mert épp most voltam a "Tecso"-ban és van ilyen készülék, bár 5.990Ft-ért
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Pápai áldással minden összejöhet
Ha szerencséd van, találsz hozzá 500 férőhelyes SIM kártyát is ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egészen korrekt.
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

Jaj nekem, pont ebéd után futottam bele. 

A QWERTY klaviatúra erős kék háttérfényt kapott, sötét környezetben eléggé megcsapja a szemet, Golf-műszerfalak sunnyogva bújnak a sarokba a Vodafone 345 láttán.
LOL

Amúgy meg ötezeré' simán megéri...
Holnap majd jól beletépünk....

azért biztos akad egy szűk csoport akinek a funkcionalitása bejön az árával egyetmben
a zsákbamacska nem a kedvenc állatom ...

Nálunk a Fogarasi úti Tescoba van.Nem a vodánál,hanem benn hátul a telefonos részlegnél.
[ Szerkesztve ]
További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.

Mert a vodánál nincs is, csak teszkóban/baumaxban/akármiben 
Az árlistában benne sincs 
Az alsó gombsor tenger mélyen ül a plasztikban - kifogyott a granulátum a fröccsöntőből? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Kár, hogy még a GPRS-t is kispórolták belőle - egyébként másod- bulizós- stb. telefonnak bőven megfelel ezért az árért különösen!
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''

Van egy ilyen "telefonom",és nem rossz...ja,és van benne RDS.

Ez a Fake Call nagyot üt... 
A többi meg,amennyibe kerül... 
Memóriakártyák,tartozékok. Nézz körül : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=.bruszli.&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Bog, lehet hülye kérdés, de mennyire repeszt a menürendszer? Kattintasz és lép, vagy kattintasz .... és ..... ...... lép? A telefon maga ennyi pénzért teljesen jó egyébként, csak a szoftver tempó érdekelne.
[ Szerkesztve ]
Internet user
a logoutos cikkben is tetszett, itt is tetszik nagyon a telefon!
és persze 500ft-os simet nem feledjük. 
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Én úgy olvastam, hogy elég gyorsan reagál minden billentyűnyomásra.
Nyíregyházán múltkor még láttam belőle, de hetente változtatják az árát 5 és 6ezer között. Amúgy nekem nagyon bejön, sokat szemeztem vele, de végül csak nem vettem meg 
Jah, igen, ha azt nézzük, hogy 5k-ért elhozható és van benne egy 500Ft lebeszélhető sim, akkor már csak 4500Ft. Ha meg a sim-et is eladja az ember 500-ért, akkor már csak 4k ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Kösz a gyors választ, ebben az esetben teljesen jó készülék.
"Jah, igen, ha azt nézzük, hogy 5k-ért elhozható és van benne egy 500Ft lebeszélhető sim, akkor már csak 4500Ft. Ha meg a sim-et is eladja az ember 500-ért, akkor már csak 4k"
Tehát ha veszek két zsömlét és az egyiket eladom amennyiért vettem, akkor ingyen van egy zsömlém? NEM.
Ha eladod a SIM-et, neked már nem lesz, tehát 4500 Ft-ba fájt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Internet user
Akkor úgy írom, hogy ha 1k-ért eladom az 500Ft-tal feltöltött sim kártyát, akkor nekem csak 4k-ba volt a telefon.
De lényegtelen, ezen nem kell pörögni, szerintem aki ilyen telefont vesz, nem hiszem, hogy ilyeneken törné a fejét 
amikor a 3. oldalra értem, mondom:
mi van? itt a vége?
Lehetne akár jobb is, de miért kell mindent túlbonyolítani, valakinek telefonálásra kell a telefon
Ez egy teljesen jó kis pofás telefon. Bulimobilnak tökéletes,akkor se fájna a szivem ha részegen a wc-be landolna,inkább mint a Spica-m 
Igazából meg nem csak bulimobilnak tökéletes.Idősebbeknek,anyunak,apunak,akiknek nemkell se a net se a kamera,de kell nekik olcsóért egy mobil,nekik tökéletes.Telefonálni lehet vele,ennyi,ennyi pénzért nem is kell többet tudnia. 
Доктор задницу .... пить!
Amugy a Vodafone újabban a SIMeket 500Ftal tölti ugye, de ez már csak hálózaton belül lebeszélhető, ugye 1 hónapig, viszont mindig bemondja majd a 20mp-es "számlája bla bla" szöveget, és ha feltöltöd akkor ez az 500Ft elveszik. Ergó érdemes vmi vodás ismivel ledarálni mielőtt valaki 3000-el tölt...
asd fgh jkl éáű

Hát szerintem elsö telónak egy gyereknek tökéletes,de jó melóstelónak is
Ötezerért teljesen jó, és még gyorsabban is lehet vele SMS-t írni.
(#35) Davidoff91 válasza littlelion21 (#24) üzenetére

Hát ez tök jó, kössz a linket, zúztam vele egy kicsit!

Samsung Galaxy S II
Egy kép jöhetett volna még arról, hogy milyen a szövegbevitel ezen a kis képernyőn - ha már úgyis ez az egyik legfőbb funkciója a telónak...
Amúgy ennyiért tényleg teljesen oké 
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

Szerintem nem éri meg az árát.
Nevetséges telefon 
Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher
én bulimobilnak vodafone 136-ot használok, eddig még nem sikerült megzúzni, vészhelyzetre jó ez is, én is féltem az omniám és a diamond2-met
Nekem a egy jól meghízott (szélességében) Siemens ME45re hasonlít
Annak voltak nagyon hasonló vonalai.
[ Szerkesztve ]
Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx
Jézus maris de apró!
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
En 5k-ert sem ezt vennem, az biztos. 
"Women and children can afford to be careless, but not men."

na akkor most 220x176 vagy 160x280 a felbontása?

5 ropit bőven megér másodtelónak nahh meg a fake call az dejó lehet 
_FoxY_ /Alcatel OT-908/
kis görcs telefon
de hát a t-mobilnál sincs sokkal szebb alcatel...ő úgy értem t-mobile.os készülék
LG Optimus 3D P920 // http://www.youtube.com/watch?v=z9eOQOHeJR4 The best!
5k?? Azt hittem még így is lesz vagy 10, de mégsem. 
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

bulis teló 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Jah,és gondolj bele,h egy szegény családban ahol azért mégis kéne a telefon egy normál teló árából mittomén 30 ezerből van mindenkinek telefonja.Ez sem utolsó szempont énszerintem.
Доктор задницу .... пить!
Én meg akkor überelem.
[link]
[ Szerkesztve ]
"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."
Nah igen, az ár tényleg fontos szempont sok helyen, nem csak nagyobb családokban.
(am. én a Motorola F3-ra esküszöm, csak nem lehet vele sms-t írni/fogadni a kijelző miatt
)
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!