Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szép kis monstrum,egész pofás a vizhütés..azért azokra a megemelt órajelekre kiváncsi lennék :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#2) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hűű de babául néz ki....fekete-fehér. Dizájnból 5-ös! :C

(#3) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Egyre jobb dolgokat talál ki az Inno. Nagyon tetszik kinézetre is.

(#4) kapcsandika

kapcsandika
(senior tag)

Emléxem amikor az inno elkezdett mozgolódni Magyarhonban és jöttek az új kártyák inno kiadásban akkor azok jelentették az alját. Ha valakinek szar kellett kapott inno-t. Tipikusak voltak a hűtőből kieső ventilátor és ilyenek...

Most meg talán az egyik legszebb vízhűtéses kártyát csinláták. És gondolom jó is ha már ennyit rászántak...

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#5) Sárpac

Sárpac
(PH! nagyúr)

Hát azért egy svideo ki/ve menet mintha le lenne spórolva róla?:F

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#6) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NV és tetszik. Beteg lennék talán?:D

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#7) BR4D válasza Skizz (#6) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen. :K :D

(#8) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szép kártya.

svideo tényleg nincs rajta ahogy nézem, de azért valszeg egy ilyen mellett már olyan tv lesz, amivel lazán meg lehet a DVI/analóg PC csatit is etetni. mondjuk a +2 kimenet lehagyását sajnálom, bár kérdés, hogy a driver meg tudna e vele birkózni.

inno meg amikor bejött... hála égnek nem lett 6600gtm tőlük, pedig kétszer is sanszos volt (egyszer egy x1600pro lett helyette még agpn -occsóbb volt-, egyszer pedig egy x800gto -pciE, átmeneti kari platformváltás idején, az x800ak pedig sokkal gyorsabbak voltak-).

mondjuk amikor bejöttek, occsó kártyáik voltak, aztán amint tudjuk, occsósághoz társulhat jó minőség (pl ha piacot akarnak fölözni gyorsan, ld amd/ati jelenlegi 48x0 kidobálási stratégia), de akkor éppen a relative alacsony ár -mert tegyük hozzá baromi drágák voltak- az alapanyagok spórolásával lett elérhető.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#9) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Még a végén sokan belátják, hogy régen kár volt az Inno kártyákra azt mondani, hogy hulladékok. :U

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#10) Skizz válasza BR4D (#7) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtam hogy rád mindig számíthatok. :D

(#11) kapcsandika válasza juliabrilke (#9) üzenetére

kapcsandika
(senior tag)

Régen hulladékok voltak hidd el! :U

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#12) Skizz válasza kapcsandika (#11) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De az már hány éve volt? Sok.

(#13) juliabrilke válasza kapcsandika (#11) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Sokan még most is gondolkodás nélkül rámondják, hogy vacak kártyák. :U
Pedig az már jó pár éve volt.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#14) kapcsandika válasza Skizz (#12) üzenetére

kapcsandika
(senior tag)

Sok! Új tapasztalatom nincs. Ezért mostanában nem mondok semmi rosszat ha Inno-s cikk van :) Most is főleg azt szerettem volna ha kitűnik az első írásomból hogy jófajtának találom ezt a kártyát

(#15) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Szexi :K

(#16) shteer válasza Skizz (#12) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K 6-os széria

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#17) tzsolesz válasza P00By (#15) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Melyik része, a 8 pines, vagy a 6 pines része? ;]

ON: tetszik a kártya, sőt mostanában nagyon tetszenek ezek a fehér videókarik, puritán, egyszerű matricával.
Asszem a Sparkle-nek volt hasonló dizájnú VGA-ja. :U

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#18) tzsolesz válasza tzsolesz (#17) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah, meg is van végre.

Jól emlékeztem a Sparkle készített még fehér VGA-t.

A következő VGA-m, fehér lesz. (még ha azt nekem is kell majd lefestenem) :DDD

(#19) HyP3b0y válasza tzsolesz (#18) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Nem lenne rossz, de nagyon elüt a ronda kék NYÁK :(

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#20) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon szép, esztétikus kártya. Jól hűti a vízhűtés. Ezzel ki is merült minden pozitív tulajdonsága a cuccnak. :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#21) tzsolesz válasza Kendek (#20) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megállapítottad, hogy a titkárnődet nem helyettesíti. Mondjuk 3D-ben mindkettő melegszik rendesen. Csak az előzőnél nem probléma. ;]

(Mondjuk néztem is volna, ha ma egy MX440-es hozza be a kávét reggel) :DDD

(#22) szab.tam válasza proci985 (#8) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szép. gyönyörű.

a köv. gépem biztos vízhűtéses lesz, ezt 2 napja döntöttem el, amikor kis tdu-zás közben, zotac 280 amp, 100% venti melett 91 fokos gpu-t láttam...
egy ilyent elnéznék benne.

más:
"+2 kimenet lehagyását sajnálom, bár kérdés, hogy a driver meg tudna e vele birkózni."

semmi köze hozzá. rég óta több kijelzőt használok. 1 gpu -> max. 2 display, 2 gpu -> max 4 display, és így tovább. természetesen csak kikapcsolt sli / több gpu-s mód mellett. (mert bekapcsolva az összes közül csak az elsődleges kijelző aktív.) a driver megbírkózik vele, attól függetlenül, hogy egy vagy több vga-n csücsül a több gpu. csak elég kimenet kell legyen, nem úgy, mint itt....

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#23) Hebry

Hebry
(senior tag)

annoék chill szériája mindíg jó volt

(#24) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon csinni iChiLL :)

(#25) shteer válasza szab.tam (#22) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

100% venti melett 91 fokos gpu-t láttam...

nálam ez tegnap 106 volt az atival ;] de már folyamatban arra is a víz

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#26) Aggregátor válasza kapcsandika (#4) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jah de az nem is iChill volt...
Vajon lehet-e majd Mo-n kapni? Mert hogy nem nagyon találkoztam még itt iChill verzióval.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#27) Hebry válasza Aggregátor (#26) üzenetére

Hebry
(senior tag)

Van pedig, csak marha ritka, én már láttam.

(#28) proci985 válasza szab.tam (#22) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hm, és legalább hangos is volt?:DDD 120as venti van mellette a cm690ben? az egész sokat tud segíteni.

köszi a leírásért :R anno egy időben volt három kijelzőm (2x19" + 32"es tv), de senki nem tudott segíteni, hogy akkor most a chip nem bírja el a három kimenetet egyszerre, vagy a driver a ludas. gondolkodtam mégegy 38x0ás beszerzésén, de senki nem tudott válaszolni erre a kérdésre érdemben (úgy meg nem akartam mégegy potenciális zajforrást berakni), aztán végül meg lett bontva végül a gép.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#29) Tifosi87

Tifosi87
(lelkes újonc)

Na. Hova eljutott már az Inno, a gf2mx-től.. :)
Bár az én Inno kártyáimmal a múltban se volt gond. A GF2TI-jük annyit ment mint a nagynevű Asus se. :)

[ Szerkesztve ]

(#30) shteer válasza Tifosi87 (#29) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az inno? kártyát az nv szerződött gyártó partnerei készítik, blokkot a bitspower... inno csinálja a marketinget meg a garit :)

de szó nélkül behajítanám a gépbe ;]

(#31) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

<láma kérdés>
Ha már blokk van rajta miért nem oldható meg, hogy 1 slotos legyen?
</láma kérdés>

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#32) venember83 válasza Ari18 (#3) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az iChill mindig is szép és jó volt, ha már a többi inno termék nem tűnt ki semmivel (csak árával) a tömegből.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#33) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nagyon kis pofás darab, elfogadnám nagyon...

(#34) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha meglenne a biztos talaj, és tudnék annyit hobbikra áldozni, amennyit nem lehet, akkor olyan szívesen állítanék össze egy ilyen csodát. Nagyon szép ez a kártya. Már túlzás, belsőre, de tényleg tetszik. És milyen halk lenne... te jó ég, sírok, ha lefülelek jobbra az asztalom mellé :D

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#35) syC

syC
(PH! addikt)

Ez odavág. Ref órajelek? :U

• De hova temetik a túlélőket? •

(#36) szab.tam válasza proci985 (#28) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hangos? ááá. csak mint a hajszárítóm a kisebbik fokozaton.... :DDD

oldalt 2 db. 12-es tolja be a hideget a procinak és a vga-nak. és egy háttsó meg húzza ki a procitól...

shteer:
most majdnem vettem még egy qx9650-et, de inkább hagyom így a gépet, ahogy van. és majd egy ci7, ha kijöttek az új dx11-es karik, és agyonvizezem az egészet....
a forró helikopterekből már elegem van.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#37) Cclone

Cclone
(lelkes újonc)

Nagyon csinos darab. Vizet mindenkinek ebben a hőségben...

Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K

(#38) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

,,Szegény ember vízzel hűt"... :DDD

on: tetszik a kártya, végre nem ződ meg pinosz :C

(#39) shteer válasza Atis707 (#38) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

vízzel ám :))

(#40) szab.tam válasza shteer (#39) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tuti, ezek valami tesco gazdaságos gépek. (mintha a kép valami bevásárló park környékén lenne.)
de ilyen erővel akár le is hugyozhatta volna....

(#41) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

tetszik,de amin vizes blobb van sok mindent nem lehet variálni.Van a kártya és van a vizhütés ,ennyi!

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#42) ufocsalad

ufocsalad
(tag)

INNO? Kell rá a hűttés piszokul mert szeretnek húzás nélkülis elégni. :DD
személyes tapasztalat ezért nem természetes a mosolyom.

(#43) shteer válasza ufocsalad (#42) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mesélj, mid égett el

(#44) Konflikt válasza Skizz (#12) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

6600GT-re emlekszunk meg?
mostani kartyak tobbnyire rendben vannak.

[ Szerkesztve ]

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#45) gaborbol válasza Konflikt (#44) üzenetére

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

3 inno 6600gt-m is volt, mind be is haltak. megfogadtam, nekem tobbet inno nem lesz, lehet akar milyen olcso :(

(#46) bim válasza shteer (#25) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

Na ne mááá hogy te is áttértél a piros oldalra. :Y ;]
Én csak a gpu-t vizezem és a vrm bordát egy 8-as ventivel hűtöm szép halkan. Elég is neki. (persze ez nem a ref. digi.vrm-es 4870)

(#47) shteer válasza bim (#46) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

pedig de :K eljött az idő, hogy beteljesítsem végzetem, ami megvan írva a csillagokban :)

még jó áron lehet eladni a 8800gt-t, de már olcsón kapni a pirosokét. és az egyetlen játék amivel játszom vagy nem komálta a 64bit nv drivert vagy csak elfogyott a kráft ;]

(#48) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pofás 'kis' kártya, tetszik, bár vizhűtést én nem tennék a gépbe. De attól még durva.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#49) Thrawn

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

GPU -> 600 (ref 576)
Mem -> 2160 (ref 2016)

Different songs for different moods.

(#50) caprine válasza tzsolesz (#18) üzenetére

caprine
(tag)
LOGOUT blog

A festésről egy dolgot tudni kell, ami talán nem annyira köztudott. Azt mindenki tudja, hogy például tűző napon egy fekete ruha jobban magába szívja a hőt, jobban felmelegszik mint egy fehér, ezt bárki kipróbálhatja. Viszont az tudni kell hogy ez visszafele is igaz. Egy feketére elokszált borda kb 15% -al jobban hűl mintha maradt volna fém színű.

Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.