szép kis monstrum,egész pofás a vizhütés..azért azokra a megemelt órajelekre kiváncsi lennék 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
szép kis monstrum,egész pofás a vizhütés..azért azokra a megemelt órajelekre kiváncsi lennék 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Hűű de babául néz ki....fekete-fehér. Dizájnból 5-ös! 
Egyre jobb dolgokat talál ki az Inno. Nagyon tetszik kinézetre is.

Emléxem amikor az inno elkezdett mozgolódni Magyarhonban és jöttek az új kártyák inno kiadásban akkor azok jelentették az alját. Ha valakinek szar kellett kapott inno-t. Tipikusak voltak a hűtőből kieső ventilátor és ilyenek...
Most meg talán az egyik legszebb vízhűtéses kártyát csinláták. És gondolom jó is ha már ennyit rászántak...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

Hát azért egy svideo ki/ve menet mintha le lenne spórolva róla?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
NV és tetszik. Beteg lennék talán?
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Igen.

szép kártya.
svideo tényleg nincs rajta ahogy nézem, de azért valszeg egy ilyen mellett már olyan tv lesz, amivel lazán meg lehet a DVI/analóg PC csatit is etetni. mondjuk a +2 kimenet lehagyását sajnálom, bár kérdés, hogy a driver meg tudna e vele birkózni.
inno meg amikor bejött... hála égnek nem lett 6600gtm tőlük, pedig kétszer is sanszos volt (egyszer egy x1600pro lett helyette még agpn -occsóbb volt-, egyszer pedig egy x800gto -pciE, átmeneti kari platformváltás idején, az x800ak pedig sokkal gyorsabbak voltak-).
mondjuk amikor bejöttek, occsó kártyáik voltak, aztán amint tudjuk, occsósághoz társulhat jó minőség (pl ha piacot akarnak fölözni gyorsan, ld amd/ati jelenlegi 48x0 kidobálási stratégia), de akkor éppen a relative alacsony ár -mert tegyük hozzá baromi drágák voltak- az alapanyagok spórolásával lett elérhető.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Még a végén sokan belátják, hogy régen kár volt az Inno kártyákra azt mondani, hogy hulladékok. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Tudtam hogy rád mindig számíthatok. 
(#11) kapcsandika válasza juliabrilke (#9) üzenetére

Régen hulladékok voltak hidd el! 
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
De az már hány éve volt? Sok.
(#13) juliabrilke válasza kapcsandika (#11) üzenetére

Sokan még most is gondolkodás nélkül rámondják, hogy vacak kártyák.
Pedig az már jó pár éve volt.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Sok! Új tapasztalatom nincs. Ezért mostanában nem mondok semmi rosszat ha Inno-s cikk van
Most is főleg azt szerettem volna ha kitűnik az első írásomból hogy jófajtának találom ezt a kártyát
6-os széria
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Melyik része, a 8 pines, vagy a 6 pines része? ![;]](/dl/s/v1.gif)
ON: tetszik a kártya, sőt mostanában nagyon tetszenek ezek a fehér videókarik, puritán, egyszerű matricával.
Asszem a Sparkle-nek volt hasonló dizájnú VGA-ja. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Nah, meg is van végre.
Jól emlékeztem a Sparkle készített még fehér VGA-t.
A következő VGA-m, fehér lesz. (még ha azt nekem is kell majd lefestenem) 

Nem lenne rossz, de nagyon elüt a ronda kék NYÁK 
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
Nagyon szép, esztétikus kártya. Jól hűti a vízhűtés. Ezzel ki is merült minden pozitív tulajdonsága a cuccnak. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Megállapítottad, hogy a titkárnődet nem helyettesíti. Mondjuk 3D-ben mindkettő melegszik rendesen. Csak az előzőnél nem probléma. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(Mondjuk néztem is volna, ha ma egy MX440-es hozza be a kávét reggel) 
szép. gyönyörű.
a köv. gépem biztos vízhűtéses lesz, ezt 2 napja döntöttem el, amikor kis tdu-zás közben, zotac 280 amp, 100% venti melett 91 fokos gpu-t láttam...
egy ilyent elnéznék benne.
más:
"+2 kimenet lehagyását sajnálom, bár kérdés, hogy a driver meg tudna e vele birkózni."
semmi köze hozzá. rég óta több kijelzőt használok. 1 gpu -> max. 2 display, 2 gpu -> max 4 display, és így tovább. természetesen csak kikapcsolt sli / több gpu-s mód mellett. (mert bekapcsolva az összes közül csak az elsődleges kijelző aktív.) a driver megbírkózik vele, attól függetlenül, hogy egy vagy több vga-n csücsül a több gpu. csak elég kimenet kell legyen, nem úgy, mint itt....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

annoék chill szériája mindíg jó volt
100% venti melett 91 fokos gpu-t láttam...
nálam ez tegnap 106 volt az atival
de már folyamatban arra is a víz
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
(#26) Aggregátor válasza kapcsandika (#4) üzenetére
Jah de az nem is iChill volt...
Vajon lehet-e majd Mo-n kapni? Mert hogy nem nagyon találkoztam még itt iChill verzióval.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Van pedig, csak marha ritka, én már láttam.
hm, és legalább hangos is volt?
120as venti van mellette a cm690ben? az egész sokat tud segíteni.
köszi a leírásért
anno egy időben volt három kijelzőm (2x19" + 32"es tv), de senki nem tudott segíteni, hogy akkor most a chip nem bírja el a három kimenetet egyszerre, vagy a driver a ludas. gondolkodtam mégegy 38x0ás beszerzésén, de senki nem tudott válaszolni erre a kérdésre érdemben (úgy meg nem akartam mégegy potenciális zajforrást berakni), aztán végül meg lett bontva végül a gép.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Na. Hova eljutott már az Inno, a gf2mx-től.. 
Bár az én Inno kártyáimmal a múltban se volt gond. A GF2TI-jük annyit ment mint a nagynevű Asus se. 
[ Szerkesztve ]
az inno? kártyát az nv szerződött gyártó partnerei készítik, blokkot a bitspower... inno csinálja a marketinget meg a garit 
de szó nélkül behajítanám a gépbe ![;]](/dl/s/v1.gif)
<láma kérdés>
Ha már blokk van rajta miért nem oldható meg, hogy 1 slotos legyen?
</láma kérdés>
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Az iChill mindig is szép és jó volt, ha már a többi inno termék nem tűnt ki semmivel (csak árával) a tömegből.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Nagyon kis pofás darab, elfogadnám nagyon...
Ha meglenne a biztos talaj, és tudnék annyit hobbikra áldozni, amennyit nem lehet, akkor olyan szívesen állítanék össze egy ilyen csodát. Nagyon szép ez a kártya. Már túlzás, belsőre, de tényleg tetszik. És milyen halk lenne... te jó ég, sírok, ha lefülelek jobbra az asztalom mellé 
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

Ez odavág. Ref órajelek? 
• De hova temetik a túlélőket? •
hangos? ááá. csak mint a hajszárítóm a kisebbik fokozaton.... 
oldalt 2 db. 12-es tolja be a hideget a procinak és a vga-nak. és egy háttsó meg húzza ki a procitól...
shteer:
most majdnem vettem még egy qx9650-et, de inkább hagyom így a gépet, ahogy van. és majd egy ci7, ha kijöttek az új dx11-es karik, és agyonvizezem az egészet....
a forró helikopterekből már elegem van.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Nagyon csinos darab. Vizet mindenkinek ebben a hőségben...
Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K
,,Szegény ember vízzel hűt"... 
on: tetszik a kártya, végre nem ződ meg pinosz 
tuti, ezek valami tesco gazdaságos gépek. (mintha a kép valami bevásárló park környékén lenne.)
de ilyen erővel akár le is hugyozhatta volna....

tetszik,de amin vizes blobb van sok mindent nem lehet variálni.Van a kártya és van a vizhütés ,ennyi!
Aki másnak vermet ás az sirásó!

INNO? Kell rá a hűttés piszokul mert szeretnek húzás nélkülis elégni.
személyes tapasztalat ezért nem természetes a mosolyom.
mesélj, mid égett el
6600GT-re emlekszunk meg?
mostani kartyak tobbnyire rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!
3 inno 6600gt-m is volt, mind be is haltak. megfogadtam, nekem tobbet inno nem lesz, lehet akar milyen olcso 

Na ne mááá hogy te is áttértél a piros oldalra.
Én csak a gpu-t vizezem és a vrm bordát egy 8-as ventivel hűtöm szép halkan. Elég is neki. (persze ez nem a ref. digi.vrm-es 4870)
pedig de
eljött az idő, hogy beteljesítsem végzetem, ami megvan írva a csillagokban 
még jó áron lehet eladni a 8800gt-t, de már olcsón kapni a pirosokét. és az egyetlen játék amivel játszom vagy nem komálta a 64bit nv drivert vagy csak elfogyott a kráft ![;]](/dl/s/v1.gif)
Pofás 'kis' kártya, tetszik, bár vizhűtést én nem tennék a gépbe. De attól még durva.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
GPU -> 600 (ref 576)
Mem -> 2160 (ref 2016)
Different songs for different moods.
A festésről egy dolgot tudni kell, ami talán nem annyira köztudott. Azt mindenki tudja, hogy például tűző napon egy fekete ruha jobban magába szívja a hőt, jobban felmelegszik mint egy fehér, ezt bárki kipróbálhatja. Viszont az tudni kell hogy ez visszafele is igaz. Egy feketére elokszált borda kb 15% -al jobban hűl mintha maradt volna fém színű.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)