Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

folyadekhutes egesziti ki? Ugyan mar... :o

0 venti = 0 dB(A) s kesz, ha mar vizhutessel problemaztak, akkor minek hibridelik...

Retekeger: ja, en is most figyeltem fel ra.

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#2) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Igényes cuccnak néz ki, vajon mennyiért fogják vesztegetni?

Jéé, az 1. hsz. dönti el, hogy mely témakörbe kerüljön a cikk? :D

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#3) Coyot

Coyot
(őstag)

Ehhh ez nagyon szar:D akkor vagy víz legyen vagy levegő fölösleges ilyenekkel szórakozni.

Jáájjj

(#4) Renwick válasza Retekegér (#2) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

A hír témakörét a szerző határozza meg, itt újdonság, hogy egy anyag a RI/OS5-ben már több témakörhöz is tartozhat. De a hozzá nyíló topik értelemszerűen csak egy fórumtémához kapcsolódhat, erről viszont a topiknyitó dönthet.

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#5) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Cooler Master szerint az újdonság a GeForce 8800 család legnagyobb teljesítményű tagjaira problémamentesen felszerelhető

ez a mondat a jövő 7een már nem biztos, h igaz lesz :) - teljesen más memória és feszstab-elhelyezkedés a GT esetében

szintén nem értek egyet a hibrid megoldásokkal: jelenleg a 6600GT-m van fullblokkal hűtve és az egész kártyát kellőképpen áthűt a memókon keresztül - még a fetek sem olyan forrók, mint léggel
ebből kiindulva a fullblokkos GTS/GTX hűtés is teljes mértékben elegendő még extrém tuningra (inc vmod) is

a derékszögű csati pedig inkább probléma, mint fícsőr

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#6) EQMontoya válasza shteer (#5) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és nem elég, hogy zajong a pumpa meg a radihütés, még ez a venti is...

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#7) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

annó szerintem a TT sem jutott sokra az ilyen hibrid megoldásaival
nem tudom minek erőltetik ezeket (meg a saját vízhűtésű kariket)

True Success is Blonde

(#8) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Epp tagnap este neztem a cg honlapjat. Ezt a vmit nem nagyon sikerult megertenem mire jo, de elvileg megy a leghutes nelkul is, a leghutas a ceg szeritn meg par fokot lehuz a VGA homersekletebol. Anyway, a cegnek van ennel ertelmesebb vizhutese is VGA-re, az raadasul nem foglal el egy bovitohelyet. Es ha jol lattam teljesen lefedi a 8800-at.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#9) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

CM meg a 19 dB(A)....

hahh...

a nap vicce volt.. :DDD

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#10) Csyppa

Csyppa
(senior tag)

Az előbb említett hivatalos oldal

A Features fülnél van egy test report. Sikeresen "elfelejtették" megírni hogy mennyi volt a hőm. csak ventivel. :U Bár gondolom aki megveszi az nem csak sima ventivel fogja használni

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#11) sanyixXx

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

Vizet vezet a GeForce 8800 hűtőjébe a Cooler Master

zannya :Y mások árammal csinálják és arra sincs panasz :DD :DD

I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.

(#12) Egzee válasza sanyixXx (#11) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

:D Háhá! De hülye vagy! Ezen jót kuncogtam... :DD
Sztem nem hülyeség... Nagyon is jó hűtés lehet, ha húzni szeretnék!!!
Én mondjuk anti-vízhűtés hív vagyok, mert a vízhűtés lényege, hogy zajtalan legyen... Hát sokan alapból olyat csinálnak, hogy venti hűti le a folyadékot... Nem látok benne sok rációt! De például a zalmann tornya jó ötletnek tűnik számomra... Mondjuk nem tudom, hogy van-e benne venti, vagy kell-e valahova máshova...
Sztem ez egy jó megoldás, de nem hiszem, hogy 19dba... Megint az a fránya marketing!
Jah? 20dba alatt nem hall a fül? legyen 19 és akkor nem hazudtunk akkorát... De ettől függetlenül jó dolognak látom... Amit nem értek, az az, hogy ez már minimum egy hónapja fent van a CM honlapján, és még csak most van róla hír?????
Én már jó rég tudtam róla, megcsodáltam, és továbbkattintottam...

(#13) shteer válasza EQMontoya (#6) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

zajong a radihűtés??? kinél? :DDD

van egy 40*60cm-es radi a ház oldalán, a 8800GT megvételével a tetejére kerül egy 20*35-ös és egy 13cm-es hőcserélős tartály hátulra, ha ez nem lesz elég még elfér egy 20*20-as hátul :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#14) zombikiller válasza Coyot (#3) üzenetére

zombikiller
(tag)

jah és akkor még az áráról nem is hallottunk :(((

(#15) shteer válasza Egzee (#12) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a zalman tornya semmit sem ér erősebb gép hőtermeléséhez - azonban 3db Sfelx ventivel megtámogatott triplaradit bőven a 20dB(A) tehetsz...

persze megoldható ez passzívba is, mint ahogy én fogom - azonban drága mulatság, ha mindent úgy kell megvenned, egyedileg méretre gyártatnod

ez viszont szvsz semmivel sem nyújt többet mint a normál léghűtős alapverzió (aminek mellesleg jól eltalált igényes gyári hűtője van) - a vízhűtéssel határozottan kivezetjük a termelt hőt a gépházból, itt a venti ugyanúgy bent kavarja azt

(#16) Egzee válasza shteer (#15) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Ha csinálsz egy jó kis kereszthuzatot, és ésszerűen átgondolva állítod be a sebességeit a ventiknek, akkor igenis lehet halk és jól hűtött házat 2 ventiből csinálni... És ha a perifériák jó hűvös levegővel tudnak dolgozni, akkor azok sem pörögnek annyira...

[ Szerkesztve ]

(#17) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Már megint ez a hulladék hybrid hűtés :F :W

All Black...

(#18) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vagy venti, vagy víz. De a kettő együtt. :Y Sztem kiütuk egymás értelmét. Akkor inkább folyékony N. :P

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#19) tsar válasza Egzee (#12) üzenetére

tsar
(fanatikus tag)

A vízhűtésnek nem az a lényege hogy hangtalanul hűt. :U
Ha te így tudod akkor megértem hogy anti-vízhűtés hívő vagy.
Viszont ennek a vegyes hűtésnek semmi értelme. :W

(#20) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most vagy rendesen megcsinálják vizre, vagy hagyják a francba...
Nekem a legszimpatkusabb az XFX megoldása volt. Ráraktak egy Danger Den blokkot átfújva és kész.

(#21) Ste válasza bolondember (#9) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és a 7-8cm-es venti akkora fordulaton

kezdenek ezen a téren is a TT-re hajazni :U

True Success is Blonde

(#22) Egzee válasza tsar (#19) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

És akkor azok a 8800-asok amik alapból vízzel mennek azok jók???

(#23) tsar válasza Egzee (#22) üzenetére

tsar
(fanatikus tag)

Gondolom igen, de biztosat nem mondhatok, mivel nekem egy 7900GT-m van amit én alakítottam át vízhűtésesre. Érdeklődj a vízhűtés topicban.

(#24) shteer válasza Egzee (#22) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

igen, jók. :)

(#25) Stalker-2572 válasza Egzee (#22) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ha arra gondolsz, hogy kézzel válogatottak szerintem nem. Belőnek egy olyan gyári órajelet, amivel a legtöbb vizes megy és kész nem fognak 20-at átböngészni, hogy melyik lesz "az ütős" kártya.

All Black...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.