Nem a vízhűtést utálom, csak a házibarkács jellegét.
Az ilyesmi az nagyon ott van a szeren. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
DigitXT
(PH! kedvence)
Rá is fért...
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Angel1981
(PH! addikt)
Ja! Kevés volt a 360W-os csúcsfogyasztás! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Erdei88
(őstag)
Nekem az EK blokkjai jobban tetszenek.
Origin -> Erdei88

kenwood3
(PH! addikt)
Rá, de azért az ár elég durva lett átszámolva 206k, plusz itthon lesz ez még több is

[ Szerkesztve ]

NOD
(senior tag)
230k lesz kb itthon.

kpal
(PH! kedvence)
Ha vizes 59 kéne és a lé nem számít akkor ez EVGA GeForce GTX 590 Classified Hydro Copper 

Devid_81
(PH! kedvence)
Vagány vízforraló! 
Ezen a tuningon gyorsabb mint a gyári értéken, vagy itt már lassabb? ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

KKaresz45
(fanatikus tag)
A PoW nak 10%-kal magasabb az órajele. Persze nem biztos, hogy ez a végeredményben is +10% lesz (sőt, biztos, hogy annyi nem). De hát tudod, hogy van ez, ha már lúd, akkor legyen a lehető legkövérebb...

kpal
(PH! kedvence)
Ettől a lúdtól nincs kövérebb az tuti EVGA GeForce GTX 590 Classified Hydro Copper Quad SLI (2 pack
árban szép kövér.
[ Szerkesztve ]

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Tetszik a póló, amit adnak hozzá 
Kíváncsi lennék Magyarországon is él-e az élettartam garancia rá 
[ Szerkesztve ]
TRON addict

KKaresz45
(fanatikus tag)
Na és hogyha a PoW-ot rakom SLI-be? 

Razermazer
(senior tag)
Él, de csak akkor ha jó helyen vásárolod, mondjuk a chs nagykerbe ez az egyik, bár kötelesek elfogadni más reital forgalmazó számláját is, de jobb félni mint még jobban félni
. Második 3-év alap garancia van rájuk, tehát ebben az intervallumban, csak a kereskedőhöz kell visszaküldeni, ő intézi a garanciális cserét(ha hajlandó annak kéne lennie ,de ugye tudjuk, hogy itthon nem minden arany ami fénylik). 3-év után, miután beregelted 30 napon belül, a vásárlást követően, él a 10 év gyártói gari. 14 napon belül vissza kell juttatni USA-nkaba (vagy Englandba) hogy meglegyen a csere, ha túlfutsz a 14 napon akkor se-la-vi. De azt hiszem, ekkora értéknél a gyorsasági felár nem kérdés. Vannak itthoni reitalok akik még a 3-évet is lenyelik törvényt sértve, de ez egy másik történet.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Igen, pont ezért kérdeztem, mert nálunk nem követik nagyon sok helyen a nemzetközi "szabályokat".
TRON addict
engem valami ilyesmire emlékeztet 

DigitXT
(PH! kedvence)
Nem olyan sok az, az én kártyám is annyiba került.
Mondjuk ahogy kpal írja, az EVGA sokkal szebb.
[ Szerkesztve ]
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****
Nem sokan fogják ezt megvenni úgy érzem...
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Mit értesz házibarkács alatt? Ezt is össze kell rakni-csövezni a többi komponenssel.
Az user error itt is fennállhat.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Aki ilyet vesz, az nem amatőr.
-max van rá pénze.
Aki meg autót vesz, ott sem feltétel hogy vezetni is tudjon. 
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
nem tudok jót mondani

kpal
(PH! kedvence)
Hát ez király

yakuza.tora
(PH! addikt)
Nekem tetszik ez a blokk! 
Alléz Olympique de Marseille!