Kell az ilyen a polgárnak! Mindenesetre jól néz ki, nekem bejön a design! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Kell az ilyen a polgárnak! Mindenesetre jól néz ki, nekem bejön a design! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Persze, hogy kell! Evvel esőben is lehet kamerázni... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
azért csak óvatosan. amilyen viharok vannak mostanában lehet hogy merülni se kell és kímélő programot kap a vas benne öblítés és centrifuga nélkül 
egyébként meg olcsó, ennyiért egyértelműen kosárba. kettő lett, maradhat
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
2200$ért lehet hülye vagyok de gyanitom kapok már valami tengerbe tervezett masinát nem kell tokozni 

Ejjj, de szép ára van 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
az obi bírja?
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
Nem vennék rá mérget hogy jobbat kapsz, mintha csak a tokot veszed annyiért... Tegyük fel, megveszed. És mit csinálsz vele, mikor épp nem merülsz? Veszel még 1 gépet, vagy jársz-kelsz az egybetokos, vízalatti lencsés vizicumóval?
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

hmm a GF1 KB 1000-1100$ között mozog, oké hogy profi gép de ez az ár lópikula egy profi masina melett, nem értem miért venne vki 2200 dodóért tokot 2x annyi mint a készülék, hülyék ezek.
Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.
Nem értem az érvelésed, mert a 2200$os tokkal se tudsz semmit se csinálni ha nem a víz alatt vagy. Tehát ha ennyiből tudok egy kimondottan víz alá tervezett kamerát venni akkor pont ugyanannyi a haszna...
Mellé meg ugyanugy meg tudom venni a GF1-et a szárazföldre.

Esetleg próbáljátok meg értelmezni a mondatot:
"A teljes felszerelés, amely tartalmazza a tokot, a markolatokat és a világítótesteket összesen 2200 dollárnak megfelelő összegért vihető haza"
A megfelelően erős vízalatti világítást tudó szigetelt fényforrások nem két fillérbe kerülnek...
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
Én pl. értelmeztem és el is kezdtem googleben keresgélni.
Ennél azért lehet kevesebbért is találni tokokat gépeket.