Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) SkyLaci

SkyLaci
(senior tag)

Galaxy S-t is visszahozhatnák, decemberben nagyon jó áron volt, csak kár hogy nem volt már sehol készleten.

2 GB ingyen tárhely: http://db.tt/dmt91r8W

(#2) Moleman

Moleman
(fanatikus tag)

Vajon mit gondolhattak, mikor a ChaChának belőtték az árát? Csak elhanyagolhatóan drágább az Xperia Mini Pro, cserébe négyszer erősebb... Nem a Galaxy Ace árát kéne alapul venni minden egyes telefon árazásakor, mert az több mint kétszeresen van túlárazva.

(#3) pit stop

pit stop
(tag)

Mini pro-ra elég jó ár :)

(#4) Tomi0703

Tomi0703
(fanatikus tag)

akkor az optimus 2x mar nem is lehet kapni szolgaltatonal (eddig is csak ok arultak).

(#5) Youri

Youri
(PH! addikt)

Kevés undorítóbb telefont láttam ennél a ChaChánál...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#6) morfondőr

morfondőr
(fanatikus tag)

Üdv!
Barátnőm nézte ki magának a Cha Cha-t, de neki a fehér tetszik. Elérhető még fehérben, vagy csak feketék vannak már?

(#7) Rusi válasza morfondőr (#6) üzenetére

Rusi
(HÁZIGAZDA)

A korábbi időszakban csak fehéret árult a Telenor, aztán kivették a kínálatból, most meg hogy visszatették, csak fekete színben van. :)

(#8) próbakocka

próbakocka
(fanatikus tag)

A ZTE Skate az életben nem fog a telenorhoz elérni?

Nexus S stock 4.0.4

(#9) Moleman válasza próbakocka (#8) üzenetére

Moleman
(fanatikus tag)

Szerintem tudják, hogy kár, az már akkor sem volt egy modern telefon, mikor megjelent.

(#10) próbakocka válasza Moleman (#9) üzenetére

próbakocka
(fanatikus tag)

viszont OLCSÓ ...

Nexus S stock 4.0.4

(#11) Moleman válasza próbakocka (#10) üzenetére

Moleman
(fanatikus tag)

Azt aláírom, akinek olcsón kell nagy tepsi, nem talál mást.

(#12) próbakocka válasza Moleman (#11) üzenetére

próbakocka
(fanatikus tag)

Igen, nekem olcsó tepsi kell ... csak nem zománc :DD

De tényleg nem tud senki arról, hogy lesz e telenornál még a második nyegyedév előtt?

[ Szerkesztve ]

Nexus S stock 4.0.4

(#13) Tomi0703 válasza próbakocka (#12) üzenetére

Tomi0703
(fanatikus tag)

Még november közepén- végén kérdeztem az egyik Telenor üzlet főnökét, hogy várható-e de azt mondta nem tudja. Mindenesetre érdekes mivel a Pannon ZTE cuccokkal van ellátva (ha jól tudom).

(#14) SkyLaci válasza Tomi0703 (#13) üzenetére

SkyLaci
(senior tag)

én is sokáig vártam a skatere, de most már jobban örülnék a Blade v881-nek pár hónapon belül

(#15) Moleman válasza SkyLaci (#14) üzenetére

Moleman
(fanatikus tag)

Ott a pont. Bár mire megjelenik itthon, már öregecske lesz az a hardver is. :D

(#16) SkyLaci válasza Moleman (#15) üzenetére

SkyLaci
(senior tag)

azért ellenék vele, ha olyan áron jönne mint amilyenen a Taniára lehet számítani (50-65) akkor is nagyon jó lenne, 36000 forintos decemberben jósolt ár meg egyszerűen óriásit tarolna, egyébként japánban már piacon van (008z), sőt van egy strapa verzió is a v882 (009z)

(#17) Moleman válasza SkyLaci (#16) üzenetére

Moleman
(fanatikus tag)

Igen, én is láttam a japán verziókat (pont Te írtad a V881-es fórumban). Nekem 50-et még megérne, ha 40 alatt lenne, akkor gondolkodás nélkül venném. Legalább addig jó lenne, amíg nem veszek egy komolyabbat. Most még próbálom húzni az időt a Blademmel, már nagyon kinőttem, kéne egy erősebb, de minden "ideális" telefonban találok valamit, ami miatt mégse veszem meg. :S Legjobban az Atrixet sajnálom.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.