Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Raktársöprés sokadik kör... olyan ez, mint a Rambo, mindig jön egy újabb rész belőle. :DDD

Komolyra fordítva: jó kártya lehet, de ki vesz éppen most ebből a sorozatból, amikor a következő generáció a szivárgó hírek, előzetes tesztek alapján nagyon nagyot fog szólni?

PH semleges

(#2) adorjant válasza stevve (#1) üzenetére

adorjant
(senior tag)

ha valahogy 800sp-re lehetne alakítani,jó vétel lenne :D

(#3) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A ddr5 itt már tudhat órajelkapuzást?

New world...old thinking...IBM T60;)

(#4) AMD_ok

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

ezt minek már... a kutya se veszi majd meg :(

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#5) Mr.Csizmás válasza AMD_ok (#4) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

később jó lesz olcsógazdaságos kártyának a gazdaságos és nemhülye áruházak gépeibe :K

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#6) gfefe

gfefe
(őstag)

"Sapphire Radeon HD 4860 Platinum forgalmazása már megkezdődött a kínai piacon"

Melyik kínai piacon mert ami hozzám közel van ott csak ruhát árúlnak ;] ;]

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#7) Cayman válasza Chaser (#3) üzenetére

Cayman
(PH! addikt)

Hát ha a 4890 tudja (nem tudom hogy tudja-e) akkor ez is, elvileg ugyanaz a GPU csak letiltva az a pár sp...

"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

(#8) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valakinek csak jó lesz :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#9) shteer válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

bárcsak ilyennel szerelnék mindet :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) Mr.Csizmás válasza shteer (#9) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tuti jobb lenne mint a 9400GT @40 Gb DDR2 :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#11) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az új kártyák előtt ki kell szórni a felesleget. :)
Nem lesz ez rossz valóban, de most már minek?

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#12) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minek gyártottak annyi chipet, ha egyszer nem tudják már majd eladni? Há jó ez a cucc semmi kétség, de már réges-rég volt mikor kihozták a 4850-et, most aztán ahhoz képest nem olyan hatalmas előrelépés ez a cucc, szinte semmi értelme, spóroltak volna inkább.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#13) Stiky válasza Mr.Csizmás (#10) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Muhaha :C

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#14) AMD_ok válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

az oké,hogy olcsó lesz,de itt lesz az uj széria,abból is lesz még olcsóbb,hasonló teljesítménnyel...

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#15) aleister

aleister
(őstag)
LOGOUT blog

Naja, kicsit gyorsabb, mint a 4850. Mondjuk ha itt is kiderülne valami turpisság, mint 4830 esetében, akkor jó vétel is lehet.

[ Szerkesztve ]

Eladó 2db bontatlan Samsung 3D-s szemüveg, Cooler Master Wavemaster full alu ház

(#16) Mr.Csizmás válasza AMD_ok (#14) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

aztán utána a még olcsóbb, még gyorsabb, és a végén már 1 USD-ért elérhető lesz a NASA számítási kapacitása egy Radeon VGA-n :DDD

(#17) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

25 körüli áron nem lesz ez rossz, a cég meg még mindig jobban jön ki mintha kulcstartót gyártana a "selejt" csipekből . Ha a tuningpotenciálja lesz olyan jó mint a 4830-as kártyáké akkor jó lesz ez . Az 5xxx széria meg szerintem nem erről az árról fog indulni .

Az élet kegyetlen .

(#18) Pala válasza aleister (#15) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Nem mindenhol. Itt-ott azért lassabb vagy egál (pl. Far Cry 2, HAWX, Stormrise), gondolom ilyenkor a 640sp húzza kicsit vissza.

[ Szerkesztve ]

(#19) AMD_ok válasza Mr.Csizmás (#16) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

:DD

Úgy legyen, Ámen :R

[ Szerkesztve ]

(#20) Izzé válasza lsc (#17) üzenetére

Izzé
(senior tag)

Szerintem is ebben az évben még igen komoly létjogosultsága lesz ennek a karinak, pont az evergreen árai miatt. Az rv 770-nél meg már rég elkezdték a raktársöprést, szóval nem kell meglepődni, ha a 4800-as szériából 1-2 hónap múlva már csak ezt és a 4890-t lehet majd kapni. ;)

(#21) Sunyi Sanyi

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Én örülök neki, hogy bevillant így hirtelen, ugyanis tegnap néztem a grafikonokat 4870 és**90-nél és a 90-es az drágább a 70-nél, de annyival nem tud többet, viszont a 70-es melegszik és sokat zabál. A 60-as egy áthídaló megoldás lehet számomra (olcsóbb, teljesítményben nincs akkora lemaradása, -csak adják 1gb vrammal-), mert most akarok gépet fejleszteni és ahogy a bulvár pc oldalak suttogják az a 300dolcsis kis evergreenre nincs keretem.
De kivárom a 23.-át és meglátjuk az árcédulát és a offical specset.
Mindenesetre én örülök ennek a kártyának.

Iriver & Iaudio ------trancetream.fm----- /www.tiesto.hu/ ---www.ferrycorsten.com---

(#22) &rew

&rew
(őstag)

es tobbet is fogyaszt (nyilvan a magasabb orajelek miatt). nem tunik jobb alternativanak egyelore, mint egy 4850. 4xAA-nal is kijon a hatranya.

[ Szerkesztve ]

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#23) Móci válasza Mr.Csizmás (#16) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Legyen úgy, tervezek is egy Radeon űrhajót magamnak a vga-val! Veszek kb. 1000 dollárért kártyát s a dobozokból meg megépítem. ;]

(#24) kételkedem válasza AMD_ok (#4) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hidd el veszik majd! Nem mindenki tudja naprakészen követni a vga gyártók fejlesztéseit, a termék számozásról már nem is beszélve! Olcsó, Radeon, jó nagy szám van a HD után, jó lesz :K

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#25) hibavissza

hibavissza
(senior tag)

A világon, nem is oly messze, vannak országok, ahol egy gyors P4-es gép még luxuscikk. Átlag felhasználó csak álmodozik 4 magos gépekről. Nos oda a DX11 elég sokára fog elérni és még jó néhány év múlva ia veszik a használható DX10-es karikat. Szóval nem minden a prohardveren megjelenő hír szól a prohardver átlagközösségének.

(#26) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lesz**om magam, ha az evergreen előtt jön még egy 4880 és egy 4840 is, hogy még jobban telítsék ezt a szériát :) (ásítós-szmájli)

innentől felesleges szidni a zöldeket az átnevezésekkel, mert a másik oldal is ugyanezt csinálja raktársöprés céljából... igaz, okosan csinálják: selejtes gpu-k egy részét letiltják... vagy visszavesznek a frekiből és ezt minden irányból kombinálják, aztán kész is van fél tucat új típus... :) csak jobb, mint kulcstartókat készíteni belőle...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#27) Sunyi Sanyi válasza mephi666 (#26) üzenetére

Sunyi Sanyi
(senior tag)

4880 nem volna hülyeség. :DDD
Nehogy bohóc fényesítés legyen belőle. LoL

Iriver & Iaudio ------trancetream.fm----- /www.tiesto.hu/ ---www.ferrycorsten.com---

(#28) Mr.Csizmás válasza hibavissza (#25) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ott a pont! :C :R :R

(#29) Pala az az nvidiának a jogvédett eljárása ;]

[ Szerkesztve ]

(#29) Pala válasza mephi666 (#26) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

+ 4895(X2), illetve alul a 4820 és 4810 1GB 32bites DDR2-es rammal. :D

(#30) Aggregátor válasza Sunyi Sanyi (#27) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

5-ös széria középkategóriás (30e ft-s ársáv) kártyái mikor jönnek ki? Mert ha csak fél év múlva, vagy később, addig jó vétel lehet ez. Tudva hogy az RV790-nek milyen tuning képességei vannak a 4890-en, valószínűleg ez is jól tuningolható lesz.

Amúgy mi a helyzet a 4770-el? Gyártják még?

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#31) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Kérdem én: DE MINEK ??? :W
Aztán csodálkozunk hogy nem tudnak optimalizálni kismillió féle hardverre.
Inkább a driverekre kéne gyúrni.

[ Szerkesztve ]

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#32) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Hirtelen tetszett, de azok a fogyasztási adatok viszont rémesek.
A tesztelt kártya azzal a kicsi hűtővel gondolom eléggé süvíthetett, hogy ezt a teljesítményfelvételt "lehűtse".

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#33) Móci válasza Pala (#29) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Huh tényleg, a DDR2 majdnem kimaradt! Anélkül nincs csúcskártya! :R

(#34) Sunyi Sanyi válasza Picturemaker (#32) üzenetére

Sunyi Sanyi
(senior tag)

aleister féle linkelt tesztre gondolsz? Abban tényleg gáz volt a fogyasztás. Ami a hírekben van Sapphire karesz annak a fogyasztására lennék kíváncsi. Bár.... :U

[ Szerkesztve ]

(#35) ]Phobos[ válasza aleister (#15) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

"PAGE19:Overclocking performance test" - hát ez jópofa :))

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#36) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Milyen kártyák lettek nekünk szeptember 10.-én bemutatva? :F A legközelebbi dátum is, amiről hallottam szeptember 22. amikorra az új vga-k bemutatása várható.

Az ára pedig nagyon jól hangzik, de egy vicc, pont tegnap néztem az üzletekben, a 100 dollár alatti 4770-et, de 28-30K volt az ára, elméletileg ez mégtöbb lesz. Így egy 4670-et kellett vennem 17,8K-ért. Ez sem egy nagy szám, de a többi kártya már olyan gyenge, hogy nem éri meg azt a 15K-t sem.

A mostani ujdonságot, pedig simán el lehetett volna sütni valamelyik meglévő szériában, dehát az újdonság varázsával lehet szédíteni a sok marhát. <--Ezk lennénk mi, a vásárlók

(#37) Ste válasza adorjant (#2) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó AMD-s szokás szerint itt is használható lehetne az ACC :D

True Success is Blonde

(#38) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem sem rossz 5let egy ilyen kari. Az 5-ös széria biztos nem erről az árról fog indítani, plusz gondolom ahhoz már nagyon nem fog ártani valami brutál 4 magos proci. 25000 Ft-ér jó vétel lenne, lehet hogy ő váltja a jó kis 3850-emet :F . Pedig még vele sincs nagy gond. És mivel nvidia-nál megint megy a parasztvakítás, hogy minek dx11 (aztán az lesz mint a 10.1-el), nem nagyon lesz konkurense az új szériának. Akkor meg AMD szép magasan fogja tartani az árakat, mert megveszik így is.

Laci

(#39) Cayman válasza aleister (#15) üzenetére

Cayman
(PH! addikt)

Fogyasztásban elég tré :) Valószínűleg akkor nem tudja kapuzni a gddr5-öt.

"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

(#40) Móci válasza Gusztáv (#38) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem ez nem nyerte nagyon meg a tetszésemet, inkább egy iceq-es 4850. 30 körül kijön, s a hűtés is jó rajta.

(#41) sephi

sephi
(őstag)

48**-ként igazán megkaphatta volna a 800sp-t. Igy szinte csak memória sávszélességben különbözik a 4770-től.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#42) Picturemaker válasza Sunyi Sanyi (#34) üzenetére

Picturemaker
(senior tag)

Igen arra.
A Sapphire jól néz ki, a hűtő komoly rajta, de sajna magát a Sapphire-t nem szeretem.
Sok a baj vele. A 4850-ek, még a VaporX is "megfőzi" magát vagy ilyesmi, mert igen sok tönkremegy idő előtt.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#43) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ez, nincs vele semmi gond. Sokan meg fogják még venni, mert nem gáz kártya ez. Nekem 4830 van és csak 2 játék fogta meg eddig. Azért meg felesleges...

sephi - Sajnos a 4830 sem kaptam meg a 800SP-t. :( (Persze vannak, akik jól jártak vele...)

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#44) antikomcsi válasza Gusztáv (#38) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Milyen parasztvakítás megy?

Nem azt mondják, hogy minek a dx11, ezt hol olvastad?
Azt mondják, mégha ez nem is igaz, mert jó reklám, hogy csak azért nem vesznek meg egy kártyát, mert az dx11-es. Az első időkben szerintük nincs jelentősége a hardveres dx11-nek, ami egyrészt igaz a szoftverek elenyésző száma miatt, másrészt nem igaz, mert sokaknak el lehet adni csupán azért, hogy nekik dx11-es vga-juk legyen.

(#45) tome.jr válasza aleister (#15) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

20 %-kal nagyobb fogyasztás és sok helyen gyengébb teljesítmény. Ahol meg gyorsabb ott max 5-10 % az előnye amit egy kis tuninggal a 4850 is tud. Valóban életképes termék lesz.

(#46) antikomcsi válasza tome.jr (#45) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Az....

Rendelj is gyorsan kettőt, nehogy lemaradj a jóról. ;] :DDD

És ráadásul a dupla tápcsati is, csak a tuning miatt kell. :DDD :DDD

(#43) PH-User

A 4830 teljesítményben, és árban jó helyre jött, még éppen időben, hogy népszerű legyen.
Viszont ez szerintem már tényleg túl sok a jóból.

(#41) sephi

Meg abban, hogy nem 40 nanon gyártják.

[ Szerkesztve ]

(#47) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

4830-at lehet még normális hűtéssel, persze elfogadható áron kapni?

(#48) lsc válasza Picturemaker (#47) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

Az élet kegyetlen .

(#49) Móci válasza lsc (#48) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egész baráti ennek is az ára...

(#50) Picturemaker válasza lsc (#48) üzenetére

Picturemaker
(senior tag)

Ennek a hangjáról lehet valamit tudni?
Esetleg személyes tapasztalat?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.