Jópofa kis ketyere, de a design elég gagyi 
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!
Jópofa kis ketyere, de a design elég gagyi 

Kezelése egyszerűnek tűnik.
A kinézete viszont 
CSS (Hun)Bloodkiller
mire gyerekeim lesznek már tényleg fillérekért fog menni a videofonálás és minden nap láthatják akár a nagyit
(3-4évben gondolkozok max...) és mindezt simán meg lehet majd oldani gép nélkül úgy, hogy a kezelést akárkinek meg lehet tanítani 2perc alatt... még aki nem látott gépet, annak is... jó ez az irány... tetszik... és lesz ez még olcsóbb is... 
ui: a dizájn viszont szerintem is elég gáz...
kínaipiac feelinget ad neki...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Mire bejön magyarországra lesz vagy 70-80 ezer forint. Annyiért már veszek valami notebook-ot a muternak. Ha 20 ezerért árulnák, már venném is meg
Loading... [████████░░]77%
lehet hogy az Asus design csapata túl elfoglat. 
Cégeknek még jól is jöhet
True Success is Blonde

Jajj de "szep" cucc 
.::www.megadanceradio.hu::.
rákérdeznék: minek az a marék gomb rá ha érintőképernyős??? a formaterv meg egy kiscsoportos óvodáscsoport gyurmagyűjteményéből választva.. 
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
jajj de cunna
de kezelésre elég egyszerű
bár én telefonálás közben enm szeretem ha nézik az arcom és a grimaszaimat
Szerk.: Durva én elsőre Videotont olvastam 
[ Szerkesztve ]

Ha megszunik a Skype akkor ki lehet dobni? 
Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.
ha megszűnik csak írnak helyette valami más programot
vagy tök jó lesz "digitális tükörnek"

Ez lenne a jövő?

Press any key to continue ...
Akkor lenne jó ha msn-t is támogatná.
skype-ot nem használtam soha, de sokan mondták, hogy jobban szeretik, mint az msn-t, mert gyorsabb általában... a kép-/hangátvitel közel real-time... (msn-en ha valakivel beszéltem és volt kamerája, láttam, hogy mennyit késett kb mindig...
)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris