Nem lehet, hogy ez gyorsabb is, mint mondjuk egy ilyen művelet egy átlag pc-n?
ha már erre van kitalálva a hardver is benne...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák

Esoxmoller
(újonc)

sekli
(PH! addikt)
ha a gepen on-the-fly digitalizalsz, akkor ugyan olyan gyors..., a videokazettat ennek is vegig kell porgetnie...
[ Szerkesztve ]
Kiváncsi lennék milyen minőséget produkál...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
És az analóg forrást hogyan gyorsítod fel hozzá?
Analógból csak real time felvétel van. Nincs gyorsabb vagy lassabb.
A te videodon nincs gyorstekeres? 
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Nono...
Régen is volt gyorsmásolás...audió és video kaziról is...![;]](/dl/s/v1.gif)
Elvileg megoldható lenne...
Persze "élő" forrásból nehezen, de "konzverből" minden probléma nélkül...
[ Szerkesztve ]
primus inter pares
fogok egy kisméretű kompozit kimenetű kamerát, rárakom egy sisakra, rákötöm erre, és még rákötök egy nagyobbacska flash tárolót. -> így tudok felvenni egyből digitálisan? ez olcsó megoldás vagy van olcsóbb, egyszerübb? pl egy ejtőernyős ugrás felvételéhez?
</end.?>
Gondolom, ha egyszeruen vennel egy miniDV kamerat, az talan egyszerubb lenne. (Eddig egyszer hajitottak ki egy repulorol
, azt azzal vettek fel.)

daa-raa
(MODERÁTOR)
Útközben mindig van nálam DVD lejátszó, videorögzítő és SetTopBox is jelforrás gyanánt...
Si vis pacem, para bellum.
És a te tévéd 100 félképet jelenít meg hirtelen, amikor a videódon megnyomod a gyorstekerés gombot, vagy képeket dobál el?
Egyébként meg nincs videóm. Meg tévém se 
Nekem pl jól jött volna tavaly... elutaztam, gépre kellett volna vennem elég sok adást közben (7x14 órát), a hotelben ottvolt a TV... ha van ilyenem, elég lett volna csak ezt meg vinyót vinni. (így meg cipelhettem a komplett gépet... asztalit persze, monitorral, meg mindennel)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Ahogy neztem, ezen nincs tuner, csak alapsavi jelet fogad, szoval nem lettel volna vele kisegitve.
Igen, egy SCART csatit kellett volna még vinnem... azthiszem az nem olyan nagy gond 

balco
(fanatikus tag)
Én is ezért néztem, hogy ez jó lehet erre a célra, mondjuk nekem biciklihez kellene. Oda meg nem merek DV kamerát sisakra tenni.
Egyébként van ilyen is: [link] 100kHUF Baromira drága, de egyből SDre tolja.