Ha már úgy is skype képes a tv, akkor már nem lett volna egyszerűbb a kávába integrálni? Igaz, akkor nem lehetne érte akkora felárat kérni 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
kokyt
(senior tag)

Sanci38
(PH! kedvence)
Azért kellene hozzá billentyűzet is képek betöltésére pendrive-ról,vagy hivatkozások beszúrására... adddig inkább marad a gép.
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.
20 éve még mennyire sci-fi volt a videótelefonálás...
Milyennapvan?
Pihaa, én meg a webkamera, kb.15 éve van Pc-m, de webkam., az nincs. Nem is lesz, minek. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

KTTech
(HÁZIGAZDA)
A Skype képes Panák mind kezelik az USB-s billzeteket...
www.prohardver.hu - www.kttech.hu

Integra
(Jómunkásember)
én nem szeretném, ha a fil millás panámba lukak lennének fúrkálva

Sicilian
(őstag)
Mindig van ok a lehúzásra, ha nincs akkor keresni kell 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Antibazsi
(fanatikus tag)
Mert az a kilógó bizbasz a tetején + a lógó usb kábel marha szép,plusz egy usb bemenetet is foglal... meg lehet oldani a beépítést szépen is, sztem van egy két monitor ahol ez már sikerült is.
[ Szerkesztve ]
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

D.Orion
(PH! kedvence)
1: Miért ilyen batár nagy ez az eszköz?
2. "és ellátták négy mikrofonnal is, aminek köszönhetően az egész család részt vehet a beszélgetésben." Mivan?
Kétlem, hogy a mikrofonokat be lehetne úgy állítani, hogy csak egy-egy családtag hangjára kapcsoljon be a kiválasztott miki(dedikálni egy személyhez egy mikit). Tehát ez a cikkbéli mondat hülyeség(marketing bullshit).
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Iránymikrofonról hallottál már?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

SkodaDuda
(lelkes újonc)
Zseniális.....
Annak is csak gratulálni tudok, aki ezt megveszi 190Dodóért (vagy majd itthon 40-50.000ért)
Hihetetlen..... 

Sanci38
(PH! kedvence)
Kérdés:sima webkamerát is felismerne a tévé?
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

Integra
(Jómunkásember)
elismétlem mégegyszer: nem akarok lukakat látni a fél milliós tévémen.
ha kell akkor felrakom rá, de ha nem akarom, akkor nincsen ott.
és lukaim sincsenek a keretben.
meg aztán marhára zavaró az az usb kábel a tévé mögött amiből semmit sem látsz, tényleg
[ Szerkesztve ]

Antibazsi
(fanatikus tag)
A kameránál nincs luk főleg ha egy káva nélküli tv-ről beszélünk (akkor még akár láthatatlan is lehetne), a mikrofon lyukakat meg millió helyen el lehet rejteni, hogy ne lásd.
Na mindegy én meg nem szeretnék ilyen otromba szart látni a fél millás TV-men pláne nem azzal foglalkozni,hogy le-fel szerelgessem, usb kábelt igazgassam. Ha már benne van a skype legyen benne a kamera is ne kelljen még azzal is külön foglalkozni.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

D.Orion
(PH! kedvence)
Persze, hogyne... és szerinted meg lehet azt oldani, hogy egy ekkora eszközben 4db 1mm átmérőjű lyukban legyen négy ilyen mikrofon? Ezt te sem gondoltad komolyan...
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Integra
(Jómunkásember)
majd veszel olyat.
elöfordulhat, hogy megoldották. Amíg nincs kipróbálva nem lehet tudni.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

elefant
(HÁZIGAZDA)
ezt konkrétan a vállalat itteni rendezvényén mondták, amikor még csak megemlítették, hogy lesz majd egy ilyen eszköz. ugyanezeket kérdeztük/tem (hitetlenkedve igen), és ezt válaszolták rá, azért írtam bele a hírbe.
ezek az infók azért szerepelnek benne, mert ezt kommunikálja a cég. ne haragudj, de szerintem te se arra lennél kíváncsi, hogy én mit gondolok ezekről az eszközökről vagy a marketing szövegről. azért van a fórum, hogy ki lehessen ezeket vesézni, ha érdekel valakit.
béke.
[ Szerkesztve ]

D.Orion
(PH! kedvence)
No örülök annak, hogy akkor ez mégsem marketing bullshit, így már rendben van. Thx.