nem arpózzák el a srácok... nekem is kéne pci-e 1x-be valami karaj cucc, de mondjuk megelégednék egy szros satással is, csak legyen jó nagy ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
nem arpózzák el a srácok... nekem is kéne pci-e 1x-be valami karaj cucc, de mondjuk megelégednék egy szros satással is, csak legyen jó nagy ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Nem Micron az a "Micros" véletlenül?

ezen agyalok én is, mert micront ismerek, de microst...
és a kép alatt meg micron van
na akkor most mi van?
1 GB/s
omg
True Success is Blonde
Igen az Micron ... köszönöm
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Nem semmi a videó.Kicsit fejlesztenek...mi meg itt tötymörgünk a winchestereinkkel.
Valami hihetetlen, 1gb/s
.Érted, 5 másodperc se egy dvd.
A csávónak kicsit ráfagyott mosoly szindrómája van nem?! 

Ize, de a dvdolvaso nem tudja olyan gyorsan olvasni a lemezt 

de "winyórol winyóra" megoldható az 5mp!
az meg elég jó nem? 
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD
Egy vista bootot megneznek rajta. amugy ez tenyleg elorelepes mar a normal hdd-khez kepest. jo lenne kapacitassal es arral is hasonlot villantananak kovetkezo lepesnek.
tenyleg erdekes arc mutatta be a termeket. bar lehet en is igy mosolyognek vegig, ha igy menne a hattertaram 
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
ilyen pozícióban ki nem mosolyogna? ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Ja az is igaz.
De hogy ennyire rajta ragadjon a mosoly az arcán?!
Vagy lehet csak szimplán ilyen az arcszerkezete.Mondjuk a beszéde is kicsit fura.
Na mindegy, eléggé jó lenne, ha egy 3-4 éven belül elérne ez a technika az átlag felhasználókhoz is és persze elérhető áron.
csak a pontosság végett: 1 GB, vagy 1 Gb? a cikkben az első van... ami valóban igen impozáns.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
1 gigabájt.
De nem lehet, hogy a videóban elmondja?Már nem emlékszem.

Jófej a fickó! 
Úgy mondja, mint akinek ott a farzsebében a nyertes lottószelvény, és most indul beváltani 
Nem semmi sebességek!
És kitudja még éppen min dolgoznak mostanában, ha ez már ugymond "kész"! 
Family Guy Online - Closed Beta
Nem akarok unnepronto lenni, de elettartam?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Igen, épp az újabb "lottószelvényét" mutatta be nekünk! 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i
nem tudtam a videót megnézni...
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Hát eléggé elviselhetetlen az ürge ezzel a folyamatos mosolygással; de ami még jobban idegesítő ahogyan beszél hozzá. Na mind1, magánvélemény. Sajna a képernyőről gyakorlatilag semmit nem lehetett leolvasni, még ha magas minőséget választ az ember YouTube -nál akkor sem. Gyanítom már a forrás amit föltöltöttek is ilyen szutyok volt.
Ennek ellenére ha ez az 1GB/s tényleg működik, akkor erőteljesen OMG!
Az fix hogy nem egyszeri halandó áron lesz ez sem, eleve kétprocesszoros rendszerben tesztelték, szóval gyanítom hogy a célterület a szerverek. Mondjuk a sebességek fényében érdekelne egy konkrét élettartam.
[ Szerkesztve ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Úgy érzem a SATA 3 nem lesz hosszú életű, erőteljes nyomás van a csatoló sebességének fejlesztésére, vagy valami másikra. Még az is lehet, hogy eldobják a soros technikát, és visszahoznak egy új párhuzamosat, a mostani soros sebességgel.
[ Szerkesztve ]
Egy everestet ráengedtem volna csak a kivánsciság kedvéért. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

Azt az erőteljes nyomást én még azért nem vettem észre 
Ízirájder öcsém, ízirájder...

Hehe, részemről sem ( a magam 40MB/s SATA2 HDD sebességgel), dehát mint látszik 1 GB/s kell már ennek a SDD-nek, gyanítom a többi gyártó is előáll hamarosan hasonló specókkal, és valjuk be nem túl egészséges egy nem erre a feladatra létrehozott (PCI-E) csatolóra kötözni a külső perifériákat. Dehát ahogy mondani szokás a szűk keresztmetszet most ott van.
[ Szerkesztve ]