Ejjj, de szép példányok azok a Trust egerek 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Ejjj, de szép példányok azok a Trust egerek 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

én ezt a roccatot fogadnám el, bár lehet inkább klavi+egér kombóra kéne koncentrálnom, ha vezetéknélküli cuccokat akarok 
-=The digital artist of the darkside=-
nagyon szép ez a roccat. jöhetne egy kave-el együtt
.
Aurea mediocritas

Igen csak jó ötletnek tartom, hogy ha minden kötél szakad akkor is tudsz játszani, ha bedugod az egeret az USB-be 
http://www.spring-gas.hu
Azt a halálfejes trust egrentyűt szívesen elfogadnám a netbookomhoz, tök pofás. 
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Sztem ronda de jó megoldásnak tűnik az elején a mikro usb
nagyon jó ötlet

Az a zebrás az kicsit győzike feeling 
Ami a Roccatot illeti: Vezetékes és vezetéknélküli egyben, ez jóó! Már a PS3 kontrollernél is nagyon tetszett a dolog. Be kéne már szereznem valami normális egeret, bár az ezer forintos logitech egyenlőre tökéletes, így nincs túl sok kedvem 40-60 eurókat fizetni csak azért hogy "gémer" legyen, úgyse nyomom online.
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

Mennyire kell fiatalnak lenni, hogy bejöjjenek ezek a trust egerek? 
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

Nagyon. Vagy gondolkozz mászként

Komolyra fordítva a szót: Trustból soha semmit. Gagyi, gagyi, vérgagyi cuccok, igazi teszkós konzumer kategória: jóvanannyuk tegyedbe Öcsinek ezeröccá' csak
[ Szerkesztve ]
NEm a reklám helye de ha érdekel van 1 x710 em eladó
Tetszik a Roccat... Bár hiányolom róla az ESC-t és a SPACE-t... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
A trust egerek szerintem felejtősek, 10 éves korig max elmegy.
Viszont a Roccat Pyra Wireless Gaming Mouse nagyon bejön, nekem tetszik.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

ez a roccat ügyes. kikell próbálni élőben. 

Jól látom hogy a Pyra szimetrikus?
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
Ez a Roccat egér nagyon tetszetős! Nem azt mondom, hogy nem drága, de annyira nem vészes 1-2 társához képest...

Nem tudom de lehet nálam zavaró lenne a jobb gomb sor alatt az a Roccat felirat ![;]](/dl/s/v1.gif)
EVO & STi power

Oké
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
Jók ezek a Roccat cuccok, nekem is Kone + Kave + Sense kombó van.
[ Szerkesztve ]

Igen az jellemző rájuk, de én pl nem vennék soha többet roccat egeret. Nagyot csalódtam a Kone-ban...
www.oaziscomputer.hu

Szerintem a Trust az a cég, ahol a dizájnerek -és legtöbbször a mérnökök is- zöldet szívnak meló közben 
Nem tudjátok, hová kell önéletrajzot küldeni? 
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick
Szép ez a pyra, de szerintem nyugodtan lehetne nevezni KovaWire-nek is. Legalábbis nagyon hasonlít a Roccat Kova-ra szerintem. Jobban szeretem a vezetékes dolgokat, de ezt elfogadnám
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)