500mA@5V az nem 2,5W? csak kérdezem...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
500mA@5V az nem 2,5W? csak kérdezem...
ugyan ez jutott eszembe nekem is... P=U*I
az utolsó hűtő az nagyon tetszik, illetve nem tetszik, csak jöhetne ide az asztalomra télre. Beleteszem a teát és kellemes langyosan tartja. zsíír 
HP Pavilion g6!
Én is ebben a melegen-tartóban látom a slusszpoént... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Elnézést, valamiért 1000 mA-rel számoltam. Máris javítom!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
a teljes igazsághoz még annyit, hogy szakirodalom szerint egy usb portnak nincs áramkorlátja, van egy "max 5A" kritérium, de ezzel nem ér tervezni. szóval ha egy portból ki akarok venni mondjuk 1A-t, akkor azzal valszeg nem lesz gond. de a terv számomra akkor is vagány, nem olvastam a cikkben, hogy mellékelve lenne a termékhez egy útmutató, hogy egyszerre hány ilyen hűtőfűtőt lehet csatlakoztatni.
A végén az a sárga Gallardo-makett nagyon üt.
Én két USB-s vacaknak látom az értelmét: ventilátor (nyáron), lámpa (rossz látási viszonyok között a billentyűzet fölé). De van elfekvőben egy-két PC tápventim, amivel nyáron szoktam szórakozni, csakhogy az USB-ről nem lenne elég az 5V, így mindig megetetem őket mezei adapterrel (9-12V). 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
Nekem a Gallardo tetszett a legjobban!
Sztem körül is nézek valami fain lamborghini makett után mert megszállotja vagyok ennek a sportmárkának! 
Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%
a rakéta luncher jobban tetszik 
"van egy "max 5A" kritérium, de ezzel nem ér tervezni. szóval ha egy portból ki akarok venni mondjuk 1A-t, akkor azzal valszeg nem lesz gond."
A max 5A, inkább max 500mA, de az előlapi USB portokból ezt az 500mA-rt sem lehet kinyerni.
Ezért szoktak a 2.5"-os USB külső merevlemezekhez duplázott USB csatlakozót adni.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

Nekem is az tetszett a legjobban. 
A bemutatót a Coca-Cola Zero szponzorálta? 
VIGYORRRGAZMUS.....
Utánanéztem ennek az USB dolognak. Elvileg a normál USB 2.0 csatlakozók 500 mA-t tudnak, ami az USB 3.0-nál 900 mA-re emelkedik majd. Ellenben, ha nincs jelátvitel, akkor magasabb áramerősség is megengedett - kérdés, tudnak-e ilyet a csatlakozók. A powered USB, ami egyben SATA is, pedig további ampereket tud.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
100w/s = 100J
1 C 1 dm3 víz hűtéséhez 4,1868J kell.
100/4,1868=23.88w/s usb max 500mA 5V mellett 2.5W
2.5W/s=2.5J
100/2.5=40s
Ha minden igaz és ideális lenne akkor 40s mellett hűlne 1 C-ot? Kérlek javítsatok, mert ez nekem gyanús!!
(jó tudom hűtőknek szar a hatásfoka, de akkor is)
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Autó hifikkel rendszeresen megszívják az emberek. Külső 2,5"-os vinyók 400-480mA-t zabálnak(csaka a hdd) bekapcsoláskor, és ezt általában már nem tudják leadni a rádiók. Legutóbb egy nagyon erős akksival és egy PIO USB-s autórádióval próbáltam sikertelenül. PC viszont sokszor lead 6-700mA-t egy csatlakozón, így nem kell a dupla dugós miniUSB kábelt használni külső vinyónál. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy alaplap\noti vagy eszköz függő jelenleg,h mi a limit, és nem 500mA.
-a max 5A az max 5A. nem én találtam ki.
-ez így ebben a formában: "az előlapi USB portokból ezt az 500mA-rt sem lehet kinyerni" egy butaság. előlaposságnak semmi köze a dologhoz, csak az ekkora áramnál az odavezető mazzagokon eső feszültséggel lehet gond, de ez a fesz.esés nem törvényszerű.
-nem ezért szoktak. "This is born out by the appearance in the market of USB powered reading lights, coffee mug warmers, and other similar items that have no communication capability. They may not be "compliant," but they do function."
(és ez nem az a topik
)
méginfo
"A unit load is defined as 100 mA in USB 2.0, and was raised to 150 mA in USB 3.0. A maximum of 5 unit loads (500 mA) can be drawn from a port in USB 2.0, which was raised to 6 (900 mA) in USB 3.0.", ahogy rudi is írta már.
[ Szerkesztve ]

Úristen, ki iszik olyan szörnyűséget? Annak a folyékony fogkrémnek a hűtés is felesleges! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Én egyes amerikai börtönökben még el tudnám képzelni a usb ről müködtedhető villamosszéket is.
Esetleg tovvábbfejlesztve egy szivargyujtorol müködtethető villamosszéket is el tudnék képzelni a rendőrkocsikban és az eseleges szabálységtőket már az ut mellett el tudják szenesiteni!
Basszus mennyi szemetet kiadnak aminek semmi értelme....
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Hát uraim idáig jutottunk,már ilyenek is kaphatók.Ha április elsején olvasom akkor azt hiszem valami tréfa,de nem eu komoly
Csak lehet hosszútávon nem tesz jó az eszköznek.

a ventilátornál olvasom:
"Egy kis papírral, szigetelőszalaggal és némi fantáziával viszont félelmetes eszköz varázsolható belőle." Mi az a félelmetes eszköz? hidrogénbomba?
[ Szerkesztve ]
hideg pizza, meleg sör

Ha komoly a kérdés, akkor ragasztasz a lapátokra papírt, és nagyobb lesz hatásfoka.
Más: inkább ilyen teszt, mint 5750/5770/5850. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Rakétavetőt akarok. 
Milyennapvan?
-a max 5A az max 5A. nem én találtam ki.
Nem értem a reklamáció okát. Az angol idézetedben ott van az 500mA korlát az USB2 port esetére. Ez emelkedik 900 mA-re az USB 3 szabványban.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
5A?
A ventis webkamerát modelleknek ajánlanám, hogy video cset közben is a legsexibb oldalukat mutatthassák ezzel a mini szélgép segítségével!
szerk.: esetleg a Tankcsapda frontemberének ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Elolvastam a linkelt anyagot. Az 5A-t nem kéne keverni az USB2 port szabvány szerinti maximális terhelhetőségével. Az továbbra is 500mA. Miután a max. 100mA terheléssel csatlakoztatott eszköz ezt igényli.
-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...

Csupa hasznos kellék. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Ugye-ugye?
remélem Békés megyében is kapható lesz 

Megrendelheted olcsóé' a hűtőt szlovák szomszédainktól 
Csak 2800Ft a hülyének is megéri...
[link]

- nem értettem mire való ez a vörös hordozható slozi, aztán kiderült, hogy az egy hűtő akar lenni
- cherry coke nem volt?
- 24 °C alapból a szobában? meghalnék. 20 °C is bőven sok gyakran.
Szerk.: - hiányoltam a tuning teszteket, kíváncsi lennék miként teljesít a slozi ha a júzer ügyesen leszigeteli!
[ Szerkesztve ]
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Elfogadnék egy ilyen úesbés lábmelegítőt így télire... XD
De a kesztyű se kutya. 
#30:
Ki mihez van szokva... 24 lenne az egészséges.
[ Szerkesztve ]
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!
Nesze nektek, most a szalonna sütő a menő. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

30 USB!!!!
Hát ez durva. 
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

hat ez kessz
az a szalonnasuto atyauristen
kossz a cikket tetszett
No Hope = No Fear

Az utolsó ital-hűtő-főtőt űgy köll használni, hogy egy kis vizet töltünk bele aztán tesszük bele a dobozoskólát vagy akármit 
Ezzel lehet ám tolni a kaját!
Amúgy jó volt a cikk, mosolyogtam egyet a csoda eszközökön.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Van még USB-s Svájci bicska is.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Hát ez hatalmas.Usb-s porszívót hiányoltam csak,azok is brutálisak 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
usb 3.0 pocket pussy? (usb 3.0 azé' kell, hogy jó gyors legyen....)
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Melyik elmebeteg mobilklotyo fetisiszta dizajnolta ezt a dobozosudito hutot? 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Van még USB-s Svájci bicska is.
Nem kamu, tenyleg letezik.
Aaaaa, meg MP3 lejatszos svajcibicskat is gyartanak 

[ Szerkesztve ]

Aaaaa, meg MP3 lejatszos svajcibicskat is gyartanak 
Victorinox.hu webshopja szerint 56k a 2GB-s valtozat, de mar el is fogyott. 
Ezt a sok baromságot
Kíváncsi lennék a hűtő mennyire hűti le valójában az üdcsit, mert sztem max hidegen tartja..
Üdv: Csabee.
Hát no comment
és veszik, veszik
, mint az a hűtő legalább szigetelése lenne
És takarékoskodjunk az energiával...
Csabe gondolhatod 2,5w-al mennyit hűt szar szigeteléssel ráadásul a 2,5w-ból jó ha 50%-ot hűt...
[ Szerkesztve ]
Persze, ez csak parasztvakítás, meg lom! Amit pár évvel később lomtalanításnál kilehet lökni
Üdv: Csabee.

Piros hűtőbe sör se fér bele
maradok a rendes hűtőnél

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

Mit ki nem találnak 
Gépem: MSI P43 Neo| Intel DC E5400 | Gigabyte ATi Radeon HD 4770 OC (GPU 830, RAM 850) | 3 GB Ram