Kíváncsi leszek az árára. Szerintem ez az alaplap legalább 60.000 Ft lesz, ha nem több.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Kíváncsi leszek az árára. Szerintem ez az alaplap legalább 60.000 Ft lesz, ha nem több.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

És még vegyél hozzá kijelzőt, erősítőt, hangszórókat (az eredetik úgyis legtöbbször retkek
), na meg hová ragasztod a billentyűzetet és az egérpadot? 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN
több lesz
1 dolog fura nekem: hogy nem ssd-vel adják... mert hát csak kocsiba megy és tudom, hogy a jóminőségű/kátyúmentes magyar utakon is bírni kellene a hdd-nek a rázkódást, de hát akkor is... ssd-vel szimpibb lenne 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Én már gondolkodtam azon hogy szétkapok 1 netbook-ot és beépítem a kocsiba... Kár hogy a gyártóknál ez olyan lassan megy... 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

Örüljél, hogy a VIA csinál most egyáltalán ilyet, mikor az autóipar olyan helyzetben van amilyenben.
Ez a része a számtechnikának tényleg kihasználatlan még ilyen szempontból.
Volna is értelme.
És reméljük hogy nem a Microsoft fog rá szoftvert csinálni.
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.
fagyállós XP 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
És fogja vinni a fullHD-t?
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Nem fogja.

Nem, de nem is lesz rá szükség. Autóba minek fullHD panel?
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
Autóba FullHD? 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

tök jó, még egy érintőkijelző kell hozzá, meg egy erre a célra kihegyezett linux...
[ Szerkesztve ]
Mehetne erről a sávfigyelés, a tábmegjegyző, tolatókamera. Ja természetesen érintés nélkül nincs értelme. Persze innentől lehet ez már a hifi, navi, wárjlessz-tévé, wimax hsdpa stb minden központ. 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

touch screen és a kijelző körül 4-10 gomb bőven elegendő szinte az autóban használt összes funkció kezeléséhez. Várható volt, hogy valaki ki fog jönni egy "általános" megoldással ebben a szegmensben amivel ellátható a útvonal tervezés, audió központ és esetleg dvd lejátszás.
Bár nem tudom, hogy a nagyobb OEM rádió/cd lejátszó gyártók mit fognak szólni ehhez. Bár nem lenne hülyeség kompatibilis fejegységeket kihozni, vagy létrehozni egy közös kvázi szabványt mind az audió komponensek, mind a külső kijelzők illesztéséhez.
Hiszen a közép konzolba elhelyezett navigációs panel nem a legjobb megoldás.
SZVSZ ezzel megoldható a klíma vezérlés, átlag fogyasztás mérés, és egyéb diagnosztikai adatok kezelése. Igy létre jöhetne egy "szabványos" fedélzeti számítógép, amihez az autó gyártók a sw "csak" testre és modelre szabnák... Persze tudom, hogy ez is csak álom...
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

Fura bizony, sőt nem hogy a ssd, hanem másnak bírnia kell a rázkódást.

Hát biztos nem lesz olcsó mulatság a cseréje, ha esetleg tönkremegy az autóban. Ennél sokkal egyszerűbb áramkörökért sok 10 ezret kell lepengetni egy esetleges csere esetén.
Tel: 0630 / 447 1223

Kár, hogy az árról mélyen hallgatnak 
.::www.megadanceradio.hu::.
Ezzel két baj van:
- autóban nem a pc-t nehéz eldugni, mert felcsavarozok egyet a csomagtartó fedelére oszt jónapot, erre alkalmas doboz via-s alaplappal régen létezik, akár miniITX akár picoITX méretben. Hanem a kijelző tisztességes elhelyezése a kérdés mindig.
- ilyen kategóriás pc-ket más is gyárt, építenek be gyári szerelésként, akár a pioneer linuxos cuccát, akár másokét lehetne példának hozni...
Egyébként nekem kéne, ha valaki rendesen belefaragná a szekerembe...
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
rendes merevlemez helyíett autóba inkább flash tároló kellene 
True Success is Blonde
Jaja. Magyar utakra vinyó
Hamar megadná magát 
VIA sem tud megülni a seggén két percig. Nembaj. 
Winyót kicsit tényleg át kéne gondolni...
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Ez nem új találmány, autóba szerelhető számítógép már kapható csak lusta vagyok megkeresni hol láttam. Az ára valahol 100-150k körül mozgott. Asszem valami Celeron-os okosság volt.
Jópofa lenne a dugóban netezni vele, bár gyárilag ennél is biztos le lesz tiltva a menet közbeni működés mint a tv-nél.
[ Szerkesztve ]

Ja, és ezen futni fog az iGO8 PC Edition 

Szerintem ezt nem mi fogjuk venni hanem az autógyártók, és mint gyári rendszer kerül beépítésre.... azokba a (nem alsó és közép kategóriás) autókba ahol a középkonzolon már jelenleg is látható érintőképernyős okosság, ami navigál, zenél, autóban levő funkciókat vezérli... nem tudom eddig ezeket ki gyártotta, lehet vki más, lehet a via eddig is, és ez csak újítás... passz... de hogy nem mi fogjuk ezt megvenni a boltba és betenni a magnó helyére, az szerintem tuti....
Pedig simán elképzelhető,hogy egy mp3-as rádió méretben lehet a magnó helyére bepattintani ,mint egy legó-elemet 
Egy autórádió kb akkora mint egy 5'25-ös (pl. DVD) meghajtó.
Akkor viszont itt a Via Artigo ami pont ekkora. Kompletten, mindennel. Ehhez már csak egy kijelző kell pl. napellenzőbe és kész az autó PC.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Neked mennyi ram van az Audiba? Csak 512? Nem is megy rendesen...

Milyennapvan?
Jajj, lehagytam a szmájlit. Legyen egy kis humorérzéketek 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Én csak azt mondom, szerintem ez nem egy kiskereskedelmi platform, hanem megy a gyártóknak! Ha valaki autóba való boltba megvásárolható mini PC-hez fejlesztene, szerintem nem ilyen opciókat tenne benne ... Ezek a bővítési lehetőségek inkább egy gyárilag beágyazott rendszerhez passzolnak...

De szar lesz, amikor az autópályán lefagy a winfos 200-nál 

Nem vmi hasonló platformot tervez az NV is? Vagy az teljesen más? 

A Microsoft már jóideje készül erre a "kategóriára".
Amúgy elég zavaró már ez a sok értelmes csak ne a Microsoft kijelentés
negyed annyi alapja sincs mint amennyire az emberek nyomják. Főleg ha azt is nézzük hogy a sok hibából (nem találom, nem működik, fagy stb) mennyi a usererror... Ez természetesen nem csak rád értem, csak most tört ki... Amúgy részemről akármi futhat rajta Linux, OS, MS, egyéb, csak megbízhatóan működjön.
A VIA pedig addig hódítsa meg a terep minél nagyobb részét, amég van lehetősége. Előbb, utóbb gondolom jönnek majd a többiek is, de hátha itt majd a VIA lesz az úr : ) Csak az áraira figyeljen.
Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D

SSD meg valszeg a gariidő lejártáig sem húzná, nemhogy 10 évig...

Pl. egy mennyezeti vagy bármilyen külső kijelzőre.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Az a baj, hogy ami nem célhardver vagy nem célszoftver, az gyakran lassú.
Én jóideje tervezem a carPC-m, de máig nehéz lenne utolérnem vele egy Pio fejegységet.
Ezen felül a másik érdekesség, hogy a luxusjárművekben már egész komoly számítástechnikai háttér fut, ami a légkonditól kezdve a navigáción át mindent vezérel. Az kapásból megbukna egy ilyen rendszeren.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

A Pio nem WinCE-t futtat? Nekem az van.
#33: Miért egy merevlemez kihúzza szerinted majd 10 évig a magyar utakon?
[ Szerkesztve ]

Majd az új SSD-k mennek bele 

Milyen verdád van öcsi? 1méterenkét fut 5Ghz-et!! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/