Nagyon jó kis teszt, jól sikerült a q1-es középkategória..
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

Nagyon jó kis teszt, jól sikerült a q1-es középkategória..
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

Jó alternatíva ez a kis HD3850-es
.
Walter White is Bad*ss!!

egy, a felvett teljesítményeket összahasonlító grafikon jó lett volna
de mindezek mellett, még el kell telnie egy kis időnek, mire olyan VGA-t lehet venni, ami egyedül (tehát nem SLI és CF), 1680-ban gyorsan és szépen futtatja a Crysis-t 
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

A 8800GS tuningolt eredményeire azért kíváncsi lettem volna. 

Korrekt teszt!
Itt meglátszik, hogy még mindig parasztvakítás az 512MB-os VGA.
Természetesen a 256-os GT kivétel, mivel az rothadtbugos. 
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k
Érdekes teszt. Ez a 256os GT nem gondoltam volna hogy ilyen lesz, bár a 256 mega az 256 mega. Ennek a túlcsordulásnak van valami köze ahhoz amikor Hellgate Londonban az 512es GT-m valami eszeveszettül beszaggat?De olyan diavetítés szintre.
Egyébként meg 8800 GS-t a népnek.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
Lehet, mivel az összes GeForce 8-ast sújtja a hiba.
ezek a crysis fpsek nagyon érdekesek..
1280 minden highban kapok vmoddolt 8600gtvel 16.52 es átlagot AA nélkül
1900gtvel 18,5 volt kb...
szal nekem nem fér ide h 1024ben ilyen alacsonyak az fps-ek
vagy én voltnék hülye? 
Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!
Nem a benchmarkkal tesztelek, hanem készítettem egy replayt.

Rem jön a magyar piacra jó áron 8800gs
Megtetszett 
[ Szerkesztve ]

eddig a 8800GS -t fikázták jópáran
most kíváncsi leszek
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
Jó teszt. A 3850 512MB-ben csalódtam, de még mindig az a kérdés, hogy hogyan futnak rajta a közeljövőben megjelent játékok.
A 8800GT 256MB tulajok meg egyszerűen megszívták.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Én nem értem, hogy miért nem tetszett a HD3850 teljesítménye... jóval alacsonyabb az ára, mint a GS-nek és a 256MBGT-től is olcsóbb és mégis képes volt hozni egy szintet a nagyok közt. 
Vagy ATi kártya = sosetetszik? 
MOD: amugy a teszt tetszett. 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
A teszt nekem is tetszik, és én is egy 3850-esbe fogok beruházni.
Mer' jó.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Én is ezért vettem . Mert jó .
A teszt egyébként nem rossz , tud valaki 8800 GS árat ?
Az élet kegyetlen .
Itt az 512MB-s változaton volt a hangsúly, és tény, hogy nem igazán gyorsabb a 256MB-s változatnál.
Az egész cikk a 3850/512 és a 8800GS teszteléséről szólt.
Ennek ellenére nagyon jó kártya a 3850, én is olyat fogok venni. 
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Ha az 512-es 8800GT is még középkategória, akkor az NVidiának nincs felsőkategóriás videókártyája? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Na jó de szerintem nem sok olyan ember van aki 1600x1200hoz 256os kártyát vesz...illetve van, de ők nem csak a gtvel szívnak hanem akármelyik 256ossal. Szerintem a GT256 azért egy iszonyat jó kártya 1280 és 1024 alatt. Sőt...szinte a legjobb választás.
Ha valakik akkor a GT512 tulajok szívnak a memotúlcsordulás miatt. Mint kiderült a Hellgate Londonban a 0.00001 FPS helyenként pont azért van. Na ez a szívás.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
ja jó akkor nem szóltam
egyébként most mértem 1 1024e minden high-t 25.03 fps-t dobott...
szal mondjuk akkor is érdekes h ez a sz*r többet hoz vagy csak azonos nagyságrendet mint azok..
azoknak legalább 2szer olyan gyorsnak kellene lenniük nem? 
Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!
Portálajánlóba Középkategóriás VGA-k vagy valami hasonló cím kéne
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Elméletileg a 8800 GTX/Ultra lenne, ha lehetne kapni. Képről már mindenki látta.
Egyébként meg az ATI-nak van most felsőkategóriás egychipes kártyája?
[ Szerkesztve ]
Tomcat

A felsőkategóriának szvsz. nem kritériuma h. egychipes megoldás legyen.
A 8800GTX/Ultra gyártását meg épp most állították le. 
[ Szerkesztve ]
Az 512-es GTS most a felsőkat.
Ebből a szemszögből nézve.... a nV-nak nincs felsőkategóriás karija, mert elvileg csak a G92-es magra épülő karikat számítanánk, ha meg nem...akkor ott van a HD2900XT.
Az ATi-nak ott a HD3850 (középkat.), a HD3870 (középkat.) és az X2 (felsőkat.)...az nV-nak meg a 8800GS(középkat.), a 8800GT(középkat.), 8800GTS (felsőközépkat.).
Tehát az ATi van annyiból lépéselőnyben, hogy neki már kint van a felsőkategóriás karija, míg a GX2 csak 14.-én jön. 
(#23) fLeSs : nem csak felső-közép? 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Szerintem vagy a 8800gt is felsőkategória vagy a G92-es GTS sem az (kb. 8%-al gyorsabb).
Vagy pont ez a 8% választja el egymástól a felső- és a középkategóriát? 
Szerk.: elképzelhető h. bennem van a hiba, de nem értem: dec. 17.-én a középkategória még 1950GT-kből, 8600GT-kből meg 260XT-kből állt. Ilyen gyorsan fejlődne a technika?
Amúgy remek teszt. 
[ Szerkesztve ]

Ha már az a címe a tesztnek, hogy "VGA-variációk a középkategóriába", akkor már ki lehetett volna írni 8800GS tetszett mellé, hogy HD3850 256Mb ajánlott.
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

ebből nekem az jött le hogy nvidia
a crysis csak azzal megy szépen, a többihez meg tökmind1 milyet veszel
88Gt
bár ha az atinak szebb a képe 
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
Egy ideig én is elleszek a 3850-nel. 
Semmi szégyenkeznivalója nincs ennek a jó kis karesznak.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Azért, mert mi x játékkal x beállítással 8%-ot mértünk ki még nem biztos, hogy csak ennyi a különbség.
A GTS-sel nyilván nagyobb felbontásban/jobb minőségi beállítások mellett játszhatsz, és ott már jóval nagyobb is lehet a különbség, ezért felsőkat. kártya.

Szerintem azért nem írták ki, mert azt már tesztelték egyszer.
Most az 512-es 3850, a 8800GS meg a 256-os 8800GT volt soron, s ezek közül a 8800GS nyerte el fLeSs szimpátiáját.
Csak az a 20 rugó...

bocs, "egy csecsemőnek minden vicc új" alapon meglepődtem:
ez a memory leak hiba (ez komoly??) - mikor derült ki??
mekkora egy szörnyű bug ez, tejóég, minden game-nél van, vagy csak 1-2 spec. esetben??
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

sorry, igaz
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
Ha jól emlékszem, akkor régen kiderült már, még a 320-as GTS idejében!
Nem mindegyik játéknál van, de amelyiknél van, ott biza szívás. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

Pont én is ilyen ár/teljesítmény kategóriákban keresgélek.
Még csak olvasom...
cars1dA
Jó teszt lett, ez most meggyőzőtt, hogy a 8800GS a legjobb választás ár/érték tekintetében. Remélem lesz Galaxy 8800GS jó fajta hűtéssel és memóriával ![;]](/dl/s/v1.gif)
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Asus 8800gs kb 48-50K

jók ezek a HD 3850-ek.
jah és köszönet a színvonalas tesztért ! 
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress
(#39) cowboy_bebop válasza Flex Wheeler (#37) üzenetére

Pont ez az:
3850 256 MB: 34.000,-
8800GS 384MB: 49.000,-
Teljesítménykülönbség: 9%
Árbeli különbség: 44%
Aggregátor@#36: Téged ez arról győzött meg h. a 8800GS a legjobb választás ár/érték tekintetében? 
[ Szerkesztve ]

Sajnos a régi driverek miatt ez a teszt számomra nem mérvadó 
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M
Nem mondom, hogy nem veri meg a GTS a GT-t agyobb felbontásban... de akkor meg mit mondjon az, aki ránéz egy X2 tesztre?
Az X2-höz képest a GTS csúnyán leszerepel nagyobb felbontásokon.
Szerintem az nV-nak a következő felsőkategóriás megnevezésre jogosult gyermeke a GX2 lesz... de nem kötekedni akarok. 
Tuningban a HD 3850 gyári hűtéssel nem különösebben jeleskedik, ugyanis a ventilátor nagyon alacsony fordulatszámon jár (a csend érdekében), viszont emiatt jobban a melegszik a hűtőborda, a NYÁK. Ha HD 3850-esünket túlhajtani szándékozunk, kénytelenek leszünk egy külsős hűtőbe invesztálni.
Inkább némi talpraesettségbe kéne invesztálni és akkor már lehetne rivatunert használni a venti szabályozására. Nálam gyári hűtéssel megy a HD3850 a HD3870 GPU órajelén minden különösebb trükk nélkül. 
extra
jó lesz az 31%-nak is.

De jó is lenne egy jó kis Galaxy 8800GS Super! 
Shal'kek nem'ron!
Ezt azért újra kellene számolni , vagy az összegzésben nem jók a táblázatok .
Amennyiben a teljesítménybeli különbségre írtad . Viszont ár-teljesítmény arányban nem igazán a GS a nyerő , a 3850 256-hoz viszonyítva .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

Ne haragudj, de ezt nem értem.
49/34=1,4411764
Akkor ha a 34.000 a 100%, akkor a 49.000 144%.
A 8800GS 44%-kal drágább a 256-os 3850-nél, de csak 9%-kal gyorsabb (a teszt végén lévő táblázat alapján).
[ Szerkesztve ]

attól még jobbnak tűnik picit a 3850 
A vér nem válik VAZZE!™

Szerintem azt ott eliras az 512mb hd3850 mellett es a 8.1 driverrel teszteltek, vagy azert teszteltek ezekkel a driverekkel mert a regebbi tesztben is ezt hasznaltak amibol a tobbi kartya eredmenye szarmazik.
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
(#49) Aggregátor válasza cowboy_bebop (#39) üzenetére
Majd ha 40k körül lesz, megéri
Felette nekem nem, ugyanis nem adnék ki ~50k-t vga-ra.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)