Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

Az a baj ezekkel a "vezeték nélküli" dolgokkal, hogy a tápellátás vezetéken jön, így a kötöttség maradt.

Emlékszem amikor megvettem életem első és utolsó vezeték nélküli egerét a Logitectől, hogy csökkentsem a kigyózó madzagok számát az asztalon, erre az egy egér vezetékből 2 lett belőle, mivel egy kellett a tápnak, a másik az adatot továbbította a PS/2 port felé. Igaz az egér vezeték nélkül működött :P

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#2) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Yo! Bebaszcsizva lehet majd karaokizni a gépelött ;] :DD :DDD

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#3) ^Clown válasza Puma K (#2) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pontosan :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#4) shteer válasza Puma K (#2) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

még rajta is :) meg az erkélyen

Godefroy: azért egy mai vezeték-nélküli egérrel már nincsenek ilyen problémák

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Azt hittem ez már rég ki van találva.
A 9m elég lakáson belül, de azért kicsit nem ártana még erősebb. :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

Majd lehet mire fogni a plébeket.. ŐŐ Késik a Lodzsitek Vezetéknélküli... :B :W

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#7) Ayg0 válasza sNORh (#6) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

:DDD

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#8) Grobber

Grobber
(lelkes újonc)

hűha, Kordagyuri wannabe-k előnyben :DDD

Ullyoncz

(#9) Fürkész

Fürkész
(kvázi-tag)

Én nemigazán látok benne újdonságot, kb 3 éve vettem bluetoothos Logitech headsettet, és ha jóltudom akkor ez a techonlógia is a 2,4GHz-et használja
[link]
Amúgy én is a számítógéphez használtam, pontosabban skype-hoz és a messengerhez.
Az ember vesz egy buletooth adaptert, majd felteszi a bluesoleil nevü progit, ami többek között telepít egy plus hangkártyát is a gépre, a csevegő progiknál pedig már csak ezt a hangkártyát kell beállítani audióeszközként és már lehet is beszélgetni vezeték nélkül. Én volt, hogy közben a szobám alatt lévő konyhában a hütőben kotorásztam :P :P :D . Sajna a cucc kb 2 év használat után megpusztult, nem lehetett feltölteni többet. Amúgy néha kicsit nyűg is volt, mivel használat elött csatlakotatni kellett, vagyis headsetten a gombot nyomni amíg nem villog a led, bulesoleillel kerestetni, ha megtalálta akkor összakapcsolni, és csak utána lehetett használni. Szóval a megcsörrent a skype, akkor még kellett pár perc mire lehetett használni.

(#10) Godefroy válasza shteer (#4) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Hogyan oldják ezt meg mostanában? :F

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.