Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

Teljesen jó! :R

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#2) CYX

CYX
(fanatikus tag)

Már csak az a kérdés, hogy mikor és mennyiért fog megjelenni nálunk.

Valószínű, hogy kell majd egy ilyen a céghez, pláne, ha tudja tartani a 20kHUF alatti árat, bár ha figyelembe vesszük a trendet, akkor ez legalább 25kHUF-os áron fog jönni.

(#3) 4sal3

4sal3
(fanatikus tag)

ethernet karin keresztül lehet bele netet csatizni? mer az tuti lenne akkor nem adom el a routerem :DDD

edigital.hu --- xbox live: tisimaster

(#4) vedini

vedini
(őstag)

hát az árára én is kiváncsi lennék, bár szerintem sok lesz :(((

workworkwork...

(#5) misirulez válasza CYX (#2) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Fene tudja...
Szerintem akár 50-et is megér, mert egy idő után úgyis vissza hozza az árát.
Az lenne csak az igazán jó, ha minden embernek lenne egy ilyen otthon/munkahelyen, jelentősen csökkennének a havi telefonszámláink.

Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem létezik skype mobiltelefon is...bárcsak ne kellene sokat várnunk ahhoz, hogy véglegesen elfelejthessük a havi telszámlákat. :U

(#6) siriq válasza misirulez (#5) üzenetére

siriq
(őstag)

Van olyan telefon is. Mindenesetre igen hasznosnak talalom ezt a "kutyut" :D

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#7) Krix válasza misirulez (#5) üzenetére

Krix
(senior tag)

Van skype-os mobiltelefon. Én egy hónapja vettem. A skype hívások ingyenesek rajta. Mondjuk még csak pár országban érhető el, reméljük gyorsan terjed. :)

[link]

Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

(#8) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az a baj, hiába vennék ilyet, egy ismerősöm se használ Skypot... :(

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#9) 4sal3 válasza Krix (#7) üzenetére

4sal3
(fanatikus tag)

megkérdezhetem, hogy hogyan és mennyiért vettél ilyen telót? légyszi pü, köszi :R :R

edigital.hu --- xbox live: tisimaster

(#10) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Azért örülök, hogy ennyi ember látja értelmét, bevallom azt hittem nem lesz nagy keletje, én semmi hasznát nem venném az biztos.+

(#11) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

Ez a telefon szerintem ocsmány :U

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#12) OkosTibiKing válasza WonderCSabo (#8) üzenetére

OkosTibiKing
(tag)

nekemsem sok ismerös használja
igaz mostanában énsem
igaz azért 10-20 perces beszélgetésekre szoktam :) bár azt msn-en is :DDD

Okos Vok.

(#13) Finwe válasza WonderCSabo (#8) üzenetére

Finwe
(őstag)
LOGOUT blog

Ki kell írni msn-re, hogy "használjon mindenki skype-ot" :DDD

Egyébként én pont ilyet szerettem volna, csak még nem találtam -nem meglepő ha em létezett S:-. Remélem gyorsan fog terjedni és akkor kicsit jobb áron is lehet majd kapni.

Finwe

-{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán) || Fysiikka || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||

(#14) szucsati

szucsati
(fanatikus tag)

Őőő... 100dolcsi az kb 17500HUF. Mintha pont ennyiért láttam volna a Metro áruház katalógusában a Belkin WiFi-s Szkájpofonját. Kár, hogy a vezetékes is ugyan ennyibe kerül.

http://szucsati.net/

(#15) wach

wach
(lelkes újonc)

Ilyet gyűjtöttem be a múltkor: [link]

Teljesen korrekt. :R 30e, routerbe bedugva azonnal látja a netet, felhasználónév, jelszó és megy.
Jó hangosan cseng, a menüje lehetne gyorsabb, de még elmegy, szabvány headset csatlakoztatható, aksi sokáig bírja (legalábbis egy 950-es AAA, amit külön gyűjtöttem be ;)), és brutál az antennája: elnyom minden mást :D Engem speciel ez nem zavar, kevés a rádiós kütyü, de egy erősítős fejhallgatóba simán bezavar.

[ Szerkesztve ]

(#16) Teaway válasza wach (#15) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

"legalábbis egy 950-es AAA, amit külön gyűjtöttem be"

De ugye kettő kell bele?

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#17) klaczi

klaczi
(fanatikus tag)

Vipower VPET20 Skype adapter
Egy éve használom. A rendes vonalas telefon van bedugva. Olcsó és tök jó.
20 dolcsi kb. :)

[ Szerkesztve ]

(#18) wach válasza Teaway (#16) üzenetére

wach
(lelkes újonc)

Igen, kettővel megy. :B

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.