Ez biztos jól szólna rajtuk
A verbatim tényleg szép 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Geönczy
(fanatikus tag)
Ez a Verbatim Bluetooth Audio Cube laza.
Mész az utcán a kezedben a dobókocka, teló a zsebben és szól a zene.
Azt kéne még tudni mennyit bír pl folyamatos zenelejátszásnál.
CSS (Hun)Bloodkiller
te is feltünési viszketegségben szenvedsz hogy cicergeted a telefonon a zenét az utcán?
[ Szerkesztve ]

Alex91
(PH! nagyúr)
Na, remeljuk, hogy a Klipsch hangeroszabalyzo potmetere nem olyan gagyi, mint pl. a Promedia Ultra 2.0-nak. Mert igy kivulrol elnezve eleg hasonlo
.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Geönczy
(fanatikus tag)
Isten ments, nem vok pózer.
De ha kimegyünk bojlizni ott pl nem lenne rossz.
CSS (Hun)Bloodkiller
oda mundjuk tényleg hasznos 

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Én inkább ezt hallgatnám rajta [link] Hiába TLK Broadway
De inkább egy komolyabb cuccon természetesen FLAC formátumban 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

eziskamu
(PH! addikt)
A Klipsh paramétereit jobban elhiszem, mint azét a Verba mütyűréjét, az jó ha 30dB-s szórással tudja (vagy minek is hjvják azt a hangerőtartományt amiben értelmezik a frekvenciaátvitelt ) , de még akkor se hiszem ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

TK36
(tag)
Jól néznek ki, de a valóságban kíváncsi lennék a tudásukra.
Mi van srácok, gyerekmatiné van itt zenék terén.? 
Én is szeretem ezeket (amiket beszúrtatok), de azért utcán nem mennék evvel a zenével végig, hogy ez szól.
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
Ez egy 5.1es yamaha erősítővel és magnat hangszórókkal eredeti cd-n is tökéltes 

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Na igen
Én nekem csak egy X-FI hang kari + egy Sennheiser HD555-ös van no meg a flac
Nagy kár hogy nincs meg eredetiben, szégyenlem is magam e miatt mint nagy TLK fan 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

nLali
(fanatikus tag)
Klipsch az a márka, amit vennék mégegyszer.
De vezeték nélkül biztos, hogy nem.
Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.
Abu! Hova lett a többi cikkíró? Már egy ideje csak tőled és Thrawn-tól látok cikkeket. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
"A 20 hertztől 20 kilohertzig terjedő frekvenciatartományt visszaadó"
Majd írok levelet a télapónak h hozzon egyet 

[ Szerkesztve ]
Ha a 2.1-eshez nincs írva, hogy Klipsch, simán Logi-nak néztem volna. 
A Verbatim kocka jó! 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
A Verbatimnál jó tulajdonság, hogy 8m távolról is lejátssza a zenét a telefonról, kár, hogy ott már hallani nem lehet 
True Success is Blonde
Én 2002ben vettem klipsch 4.1-et ami ugyanez csak 4 hangszóróval (nem wireless). Anno 130ezer forintomba fájt és sokan kiröhögtek.
Aztán éveken keresztül röhögtem amikor a BME-s koleszben a szomszéd probált basszust generálni a hatalmas mélyládájából majd az én zörgésemre átjött hogy na itt meg mi van, de első körbenézésre nem talált semmit... asztal alá benéz és ott a kis mélyláda.
Összeségében azt tudom mondani hogy 2.1ben szerintem nagyon elnyomja a 2 hangszorot a bassz mert még a 4.1-em is közel kiegyenlitetlen. Különben kiváló termék.
A klipsch elég jó volt eddig is. Bár nem tudom minek kell elhagyni a kábelt. Szerintem a minőségi hangzáshoz nem elhanyagolható.
Biztos ez a rendszer is jó, csak hát az ára....
edward2:: a 2.1-ek jellegzetessége, hogy kicsit mindenre jók, de semmire nem tökéletesek. Egyik rendszer sem 100%-ig kiegyenlített.
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg
A Verbatim aranyos, a Klipsch kegyetlen. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

eziskamu
(PH! addikt)
Lehet, tőlük vették. Úgy voltak vele, hogy egy átcimkézett felsőkat Logitec csak jó lesz alsókat Klipsch-nek ![;]](/dl/s/v1.gif)

eziskamu
(PH! addikt)
Az nem baj hogy elhagyták. Sőt szerintem pont hogy segíti a megfelelő elhelyezést, már csak a 230V-al kell bajlódni.

Alex91
(PH! nagyúr)
IMHO itt csak azert van a kabel elhagyva, hogy a noti tulajdonosok barhonnan nyomhatjak ra a zenet. Nem konnyit ez meg semmi elhelyezest, mert a sateliteknel csak maradt a vezetek...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

eziskamu
(PH! addikt)
Akkor a noti elhelyezését 
Én úgy gondoltam, hogy a gép és a rendszer közt nincs vezeték, a szateliteknél szerintem van.
Bár, ha a szateliteknél nincs akkor ottmarad a 230V, az se sokkal szerencsésebb.
Nem volt még vezeték nélküli hangrendszerem, de a vezeték nélküli fejhallgatók sokmindeni ősszeszednek a levegőből, és elég zajosak.
A képen csak egy USB-s adó van. Beépített hangkártyája van vagy hogy működik? Ha van egy elég jó beépített hangkártyája (ami szerintem valószínű) akkor mondjuk annyira nem is drága pl.: egy Logitech Z2300-hoz képest. 
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

eziskamu
(PH! addikt)
Én is azt remélem (de minek, úgyse veszek), hogy digitálisan küldi a hangot, úgy max nagyobb zavarnál ki-ki marad a hang, igaz az se szerencsés, viszont szobán belül nem hiszem, hogy ne tudna átmenni rendesen a jel.
Én amúgy egy haver Philips infrás (!) fülesét próbáltam annó, és valami kis alapzaj volt, de szépen szolt (viszont a potija hamar tönkrement).
PS: persze a zavarhatóság függ attól is, hogy milyen frekin üzemel, használnak-e hibajavítást, és milyet. A digitális tv-nél is az a baj, hogy elméletileg jó lesz a régi antenna is, de ha nem elég jó a nyeresége, bekockásodhat a kép és szakadhat a hang, az analógnál meg max csak zizisebb volt egy kicsit a kép.
[ Szerkesztve ]

beef
(lelkes újonc)
A Verbatim feltalálta az örökmozgót!
4 ceruzaelemből 3W kimenő teljeseítmény, nem semmi 
A 0.3W-ot még el is hinném, a 20-20000Hz-re meg már elsírom magam az örömtől.
Hihetetlen hová fejlődőtt az elektronikai ipar vagy a marketing. 

Archer
(őstag)
A Klipsch egész pofás csak lenne rendes vezetékes annyival olcsóbban és máris korrekt a cucc. Mondjuk az ára Klipsch-hez képest így sem annyira vészes, kár, hogy nálunk az lesz 
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Ja tuti. Főleg azért mert amikor megjelentek ezzel a hangrendszerrel még más cég nem is gyártott kábé ilyen kategoriájú rendszert, de biztosan tőlük lopták. ![;]](/dl/s/v1.gif)

eziskamu
(PH! addikt)
Nem azt mondtam, hogy lopták, hanem hogy vették tőlük, vagy attól a cégtől akivel a Logitech (vagy az Altec Lansig, mert nekem meg inkább az ugrik be formailag) is gyártat.
Most milyen kategóriáról is van szó? Sima nagy teljesítményú 2.1-es egy USB-s Bluetooth kütyüvel és beépített sztereó Bluetooth vevővel (vagy más nem túl körülményes, és nem túl drága vezetéknélküli technikával)
Ha veszek egy ilyen Bluetooth hangadaptert és házibarkáccsal berakom a Genius 2.0-ámba, és a tápellátást egy nyamvadt 7805-el megoldom a belső tápról, már kész is a vez nélküli Genius, bár nem annyira kultúrált az összeszerelése mint pl ennek a Klipshnek 
[ Szerkesztve ]