Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) emre33

emre33
(PH! addikt)

Ezt a vezeték nélküli töltést komolyan gondoták? Technika még szinte vicc kategóriát képviseli

5-10watt tudnak vezeték nélkül átküldeni..Laptopnak ez édes kevés

(#2) klambi válasza emre33 (#1) üzenetére

klambi
(őstag)

az hogyazistenbe működik?

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#3) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Nagyon tetszik ez a gép! Szép lett, és hát tényleg nem vastag :DDD

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#4) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Elég "csecse" :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#5) akosf válasza klambi (#2) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyanúgy mint egy transzformátor. A primer tekercs a töltő lapba van építve, a szekunder meg a laptop peremén körbe ( persze az sem látható ). A lényeg, hogy töltéskor elég közel kell egyen egymáshoz a két tekercs ( néhány mm-re a burkolatok alatt) és akkor nincs gond a teljesítményével sem.

(#6) varga911

varga911
(senior tag)

Mikrohullámmal 90%-os energiaátviteli hatékonyságot el lehet érni. :) (Persze ilyen kis antennákkal tuti nem...)

(#7) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Azta nagyon szép, bár ezt a extra NAGY dolgot kihagyhatták volna az ára miatt...

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#8) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik, szívesen megvenném! Na ennek lehetne az ára 700 dollár...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#9) Kendek válasza varga911 (#6) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, aztán felrobban a macska ha a közelbe ér. :DDD
Persze akkora teljesítmény nem kellene.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#10) bsh

bsh
(senior tag)

azért az sem semmi, hogy a gépben van egy második kis komplett gép, egy arm procival, 512 rammal és saját wifi kártyával, és egy saját linuxot futtat, amivel a gép azonnal bekapcsolás után használható netes böngészésre, levelezésre, exchange-t is tud, satb. és ezzel a másodlagos lappal napokig(!) elmegy egy töltésről.

(#11) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon ronda lett szvsz :( A billentyűk sem tetszenek, nem illenek a géphez.

"a gépbe csupán négycellás akkumulátor került, viszont hagyományos merevlemez helyett 64 GB-os SSD-vel szerelték fel, ami jótékony hatással van a fogyasztásra." mikor lesz olyan, hogy a fogyasztás helyett a Fogyasztóra szó szerepel a mondat végén?

Az még érdekelne, hogy a vékonyság hogyan van összefüggésben a port-szegénységgel?
A vezeték már nem fért el 2cm-en?

True Success is Blonde

(#12) KicsiUbul

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Sokkal szimpatikusabb lenne egy ilyen a sub kategóriában. Igaz akkor lenne 3000$ is :(
Maga a vezeték nélküli töltés, és a mini OS nagyon biztató iránynak tűnik.

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#13) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

kövezzetek meg, de szerintem nagyon ronda :)
az meg más kérdés, hogy megint irreálisan magas árcetli került rá

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#14) Timyyy

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

A színe gyönyörű... a többi meg... :U

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#15) Komplikato válasza -=Libria=- (#13) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Irreálisan? Egy átlagnoti 1500 dodo, már valami márkás. Igaz néha ki lehet fogni ilyen 900 dodo körül alig rosszabb, generációváltásból maradt gépeket is. A lapos gépek meg mindig extra felárral jöttek ki.

Close the World ..... Open the Next!

(#16) -=Libria=- válasza Komplikato (#15) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

csak a laposgépek már lassan trendszerűek lesznek, nem pedig kirivó darab oknak számítanak. Az, hogy képes egy még kiforratlan, és gyakorlatilag ismeretlen technológiát alkalmazni, az nem előny, inkább hátrány mert fordíthatták volna másra is - nagyobb vinyó, jobb aksi (4 cella??? komoly?), vagy csak szimplán vegyék ki a featuret és akkor olcsóbb. De ennyiért semmi más, mint egy sötétben tapogatózós, kisérletezős noti. Amolyan meglátjuk mi lesz, oszt ha teccik, lesz belőle állandó széria

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#17) JanR

JanR
(őstag)

Hat ha a DELL azt mondja, akkor biztos ugy van ;]

www.oaziscomputer.hu

(#18) Mr.Csizmás válasza Komplikato (#15) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az utolsó mondatban 1800 $-t említ, mint Dell webshopból.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#19) area_51

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem kell meglepődni az áron, a Latitude típusok mindig is a gyártó legdrágább gépei voltak. Szvsz teljesen korrekt ár ebben a kategóriában.

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#20) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon szép nekem bejön, de egy valami most nem világos. Nem is lehet tölteni konnektorból?:D Mert ott a luk neki, de bezavarodtam..:DDD

szerk.: megvilágosodtam:)

[ Szerkesztve ]

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#21) Noddy

Noddy
(senior tag)

Az biztos, hogy elfogadnám.

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#22) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kar, hogy ilyen nagy tepsi, mert amugy nagyon csinos gep.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#23) Jim Tonic válasza emre33 (#1) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Azért ez így nem igaz. És itt gondolom arról van szó, hogy azzal is lehet tölteni (főleg, mivel opciós). Hazaviszed, ráteszed, reggel leveszed.
Amennyit ez a szerkezet ehet, annyi talán átmegy az opciós megoldáson is.

BTW: nagyon szépséges. Azért ekkora notin elférne egy numerikus rész.

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#24) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Szép darab :)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#25) evone válasza dabadab (#22) üzenetére

evone
(őstag)

Mit vartal egy 16" geptol, hogy akkora legyen mint egy 10" netbook? :)

[ Szerkesztve ]

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#26) dabadab válasza evone (#25) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nyilvan, ha 16"-os, akkor tepsi, egy 4:3-as 14"-essel sokkal jobb lenne.

(#27) Khaal válasza Ste (#11) üzenetére

Khaal
(őstag)

Nem értem miért nem tudnak már túllépni ezeken a nyomorított billentyűzeteken :W
Lényegében már csak szélesvásznú kijelzővel szerelt laptop létezik, mégis ezeken a nagy tepsiken is ilyen kis nudli billentyűzet van, körülötte meg ott a széles kihasználatlan terület :(((

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#28) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Nekem sem tetszik,kifejezetten zavarna ha ilyen vékonyka gépem lenne,félnék hogy ráülök,mert ugyebár a trehányság fél egészség.Sokszor felejtem a fotelba a mostanit is.
:)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#29) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyönyörű darab, minden hibája ellenére határozottan kéne :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#30) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Szerintem is a különálló numerikus billentyűzetet azért belerakhatták volna, hiszen az már az ekkora széles notiknál alap, de sebaj, majd jön a következő, amiben már benne lesz.

Press any key to continue ...

(#31) Vassili

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Integrált 4500MHD.... Mást nem mondok!

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#32) dabadab válasza Vassili (#31) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Miert, mi legyen benne, quad-SLI 280?... :U

[ Szerkesztve ]

(#33) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

Nem vagyok homo :DDD de ez a szín nekem tetszik :DDD meg az egész úgy ahogy van

(#34) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

A numerikus blokk kéne, ODD is el szokott férni 16"-nál. Elnézem, mert alig 2 centi vastag, egy slim ODD meg 9mm. Az is piros pont, hogy külső ODD-t adnak mellé.
A portokat kevesellem, az meg vicces, hogy a cikk szerint a tőltő 400$ áron megvásárolható és nem tartozék. :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#35) TuTa86

TuTa86
(lelkes újonc)

Érdeme megnézni ezt a kis bemutatót róla. Eszméletlen nagy ötletnek tűnik ez a kávába épített érintés érzékeny felület. :Y

Jótündér, a kívánság az kívánság! Hajolj csak szépen előre!

(#36) carrot

carrot
(fanatikus tag)

Kinyítva nekem nem teszik, sőt mondanám, h hogy egy korábbi fuji-siemensre hasonlít, szvsz. 16" - kéne numpad (ha már asztali pótlószerű). 4 cella talán kevés. Ez ilyen szép star trekes, sci-fis, az enyém meg úgy néz ki mint egy Klingon (d620).

[ Szerkesztve ]

Happy challenge based learning to me!

(#37) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

végre valami formát csináltak a kilógó aksinak, nem csak egy otromba kocka a gép hátulján. viszont 1800 dolcsi, az rengeteg :Y

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#38) BloodRay válasza Khaal (#27) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Szerintem is ez a billentyűzetkiosztás a legrondább ezeken a "tepsi"-ken.
Plusz nekem is szimpatikusabb lenne 12-14"-os kiadásban.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#39) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nekem tetszik.Kíváncsi vagyok mi lesz a következö vékony termék.Ugye volt a motorola penge mobil,azután a vékony Samsung Lcd tévék,és most itt vana vékony Notebook is.
Lehet,hogy még lesz ultravékony autó is?

(#40) NagyVillany válasza Duree (#39) üzenetére

NagyVillany
(kvázi-tag)

"és most itt vana vékony Notebook is"

??
nekem 2004 ben volt pár hónapig egy samsung q20-as noti, amit már használtan vettem, az 23mm vastag, de hamar átváltottam egy acer c110 tabletre, azóta is azt nyaggatom, mindenre jó amire nekem kell :)

szóval a kb 2 centi vastag notbuk téma min. 5-6 éves dolog már, nem újdonság.

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#41) bwoay válasza area_51 (#19) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem te kevered a Precision termékvonallal.
A Latitude az üzleti típus. Mondjuk amióta láttam az új Vostrot,
azóta komoly kétségeim vannak a pozíciókkal kapcsolatban.
Erről a gépről elég nehéz elképzelni, hogy munkagépként megállná a helyét.

[ Szeretkezve ]

(#42) NagyVillany válasza NagyVillany (#40) üzenetére

NagyVillany
(kvázi-tag)

ja, ami miatt az előbb elkezdtem hozzászólást írni, azt kifelejtettem belőle:
körülöttem 3 dolog is van ami ilyen elven működik mint ennek a Dell notinak a töltője:
- a tabletem ceruzája, 2-3 cm ről már követi a nyíl, nem muszály hozzáérni a képhez, csak klikkeléskor, jobbklikk gomb is van a cerka oldalán, a képernyöben van egy háló ami mágneses teret lebegtet, azzal müködik
- elektromos fogkefének a töltője, nincs fémes kontakt, ha a tartója közelében van, töltődik
- jópáréve szerváltam azta optikai A4tech egeret, már anyám gépénél szolgál, se akksi, se elem, se drót, és világit, müködik azóta is szépen

de ilyen elvet használ az összes áruházi lopásgátló RF chip matrica is, azok a kapuk a bejáratnál mágneses teret lebegtetnek, és abból nyer a chip annyi erőt, hogy rádiójelet tudjon sugározni (háthavalakinemtudja azérirtamide)

ez is az elözöhöz Samsung Q20

:)

[ Szerkesztve ]

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#43) Geönczy válasza dabadab (#32) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Gondolom valami 4xx0 szériás alsó kategóriás kis fogyasztású kártyára gondolt.
Mert amellett elbújhat 4500mhd.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#44) raszputyin

raszputyin
(senior tag)

Szerintem borzasztó csúnya és semmire se jó. Kuka.

(#45) Tolkarius

Tolkarius
(kvázi-tag)

Sztem jól néz ki, tetszik a letisztult egyszerű de igényes forma... a vezeték nélküli töltés meg lol.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.