Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Korrekt hozzáállás, de erre: "A készülék tervezése során azokra az idős emberekre gondoltak, akiknek a hallása már nem az igazi, viszont nem szeretnék családtagjaikat vagy szomszédaikat a túlságosan felhangosított tévével zavarni." - egy füles lehet, hogy jobb megoldás... :U

Alléz Olympique de Marseille!

(#2) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát ilyet is kell gyártani,a gondolat nem rossz,csak az árképzés megint a csillagokban jár

(#3) elefant válasza Duree (#2) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

hát azért japánban teljesen mások a jövedelmi viszonyok. Értem amit mondasz, és egyet is értek, biztos lesz ehhez hasonló, más márkanévvel érkező olcsóbb termék is.

(#4) elefant válasza yakuza.tora (#1) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

hát azért a nagymamára ráadni egy fülest, mert nem olyan jó a hallása.....

szóval érted, én se csinálnám.

(#5) Malachi

Malachi
(őstag)

hű, az alsó szomszéd kapna egy ilyet karácsonyra tőlem. ha maradnánk. de inkább költözünk, harcoltunk már eleget a paraszt tévéüvöltetőkkel.

(#6) Cadal válasza yakuza.tora (#1) üzenetére

Cadal
(őstag)

a fülessel valamelyest kizárod a külvilágból érkező zajokat. Szóval szegény mamika tévézés közben nem hallaná meg ha meghozzák az ebédet, vagy a postát. :)

[ Szerkesztve ]

(#7) dfdfdf válasza elefant (#4) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

Így van az öreglánynak jó lenne egy ilyen de egy füles nem tudnék ráerőltetni :D

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#8) yakuza.tora válasza Cadal (#6) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Igazad van! Erre nem is gondoltam. :(

(#9) elefant válasza Malachi (#5) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

ne viccelj már! mi az, hogy költöztök? nekem volt olyan korszakom, amikor napi szinten mászkáltam le az alattam lakókhoz az éjfélkor bekapcsolt mélynyomó miatt, behazudtam aludni nem tudó gyereket meg mindent amit kell. ha gond van, szólj a házfelügyelőnek, közös képviselőnek, és ha tényleg nincs más mgoldás, hívd rá a zsarukat. senki nem kényszeríthet arra, hogy kényelmetlenül élj miatta.

(#10) Malachi válasza elefant (#9) üzenetére

Malachi
(őstag)

kösz és amúgy igazad van, de sajnos mégsincs igazad. korábban laktunk olyan lakásban, ahol heti rendszerességgel járt fel a portás az alattunk lakóhoz, a végén már lekapcsolta a lakásában az áramot - és még őt hurcolták meg kb. rendőrök is heti rendszerességgel vendégeskedtek a kedves lakónál, vajmi kevés eredménnyel. ez van. amúgy albérlet, találtunk is szebbet/jobbat/a közelben, ez már csak így megy.

az ilyen tapasztalatok miatt jutottunk oda, hogy társasházban lakást venni - SOHA. elképesztően nagy lutri az egész. csak saját ház, alapos körültekintés után.

(#11) A szerzetes válasza Cadal (#6) üzenetére

A szerzetes
(lelkes újonc)

Én mindig azt hittem, hogy a nyuggerek a pénzes postást szagról ismerik fel :D
Amúgy teljesen jó az ötlet! :)

"Nem adom fel mert lehet, hogy holnap lesz az én napom"

(#12) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Ennyi pénzért ez luxuscikk. Mibe fáj egy hallókészülék? :(

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#13) Integra

Integra
(Jómunkásember)

az utóbbi évek legjobb a közösségek nyugalmának megőrzésére tett fejlesztések egyike ez a remek kis masinéria:K:DDD

(#14) Gergosz2

Gergosz2
(őstag)

5.1 es hangfalszett van vezetéknéllüli kiadásban emberi áron?

"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

(#15) shteer válasza Gergosz2 (#14) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha normális minőséget akarsz, eszedbe ne jusson

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#16) yakuza.tora válasza macilaci78 (#12) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

A jó minőségű abból sem olcsó. Ráadásul felerősít minden hangot, azt is, amit nem szeretnél. Arról nem is beszélve, hogy csak az ember tudja használni, akinek a fülére készült...

(#17) atuci válasza elefant (#9) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Ha meg erre sem reagál, akkor jöhet a jó kis "legyenmárvégeaházibulinakhajnalnégykor" nevű trükk: kapcsol le a villanyórát!

Hidd el a 4. után már érteni fogja. Saját tapasztalat.

üdv

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.