Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak negatívumokat találok: Ha Bt-s akkor minek neki saját adó, miért nem elég neki a rendes Bt? Annó a logitech is elkövette ezt a hibát, igaz az ipod mellé kiadott sima füles volt.

Minek impedancia érték feltüntetése Bt-s füleshez (hacsak nem lehet vezetékes módban is használni) és miért ilyen gagyi a frekvencia tartománya?

Ennyiért olcsóbb és jobb megoldások is vannak szvsz.
A neve se biztos, hogy eladja ezt a terméket

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#2) Thrawn válasza Ste (#1) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha Bt-s akkor minek neki saját adó, miért nem elég neki a rendes Bt?

:F

Different songs for different moods.

(#3) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Tetszik a kialakítása csak az ára! :(((

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#4) Ste válasza Thrawn (#2) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A képen van neki egy adóvevő ami a lejátszóba van dugva.
Valszeg azzal párosítja össze magát automatikusan, vagyis nem biztos, hogy Bt-s telóval, pc-vel össze lehet párosítani. Legalábbis a Logitech elkövette már ezt a hibát, csak a hozzá adott jack-Bt átalakítóval lehetett használni.
Ezért gyanús nekem, hogy itt is ilyesmiről van szó.

True Success is Blonde

(#5) Thrawn válasza Ste (#4) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 903-as és 906-os ugyanaz, de csak utóbbihoz jár az a kütyü. Ettől függetlenül mindkettő használható Bluetoothos telóval, lejátszóval, stb.

(#6) Yutani válasza Ste (#4) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A BackBeat 906-os modellhez egy külön adapter is jár, ami lehetővé teszi olyan készülékek, például MP3-lejátszók használatát is, amelyek nem rendelkeznek Bluetooth-támogatással.

Értelmezzük: Van egy 20 éves walkmanod, és azt így tudod a 906-os készülékkel használni, mert adnak hozzá egy BT adóvevőt. Arról persze nem esik szó, hogy a hozzá adott adóvevőn kívül mással lehet-e párosítani.

Szerk: Mire leírtam, Thrawn megelőzött. De ő pontosabban is tudja. :R

[ Szerkesztve ]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#7) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Öööö..nekem tetszik...:D

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#8) jones965

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

A bluetooth egy szabvány, ami függetlenül készülék gyártótól képes a fájlátvitelre is, feltéve ha a párosított eszköz kommunikációs portjához hozzá vannak a különböző ( média ) fájlok rendelve.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#9) Ste válasza jones965 (#8) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ő az ami csak a saját jack-Bt adapterével működik. Semmilyen más Bt-s eszközzel nem lehet összepárosítani.

Thrawn: köszi az infót. Már csak a freki tartományát kéne javítani :)

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#10) Thrawn válasza Ste (#9) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Beszédre elég az a hangtartomány, zene ügyben meg... Hát, elektronikus műfajt kedvelők előnyben :)

(#11) jones965 válasza Ste (#9) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Gondolom ez a bluetooth funkcióval nem rendelkező eszközök miatt lett így.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#12) pilsner

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

erről az altec lansingről már hallottam, valamilyen amerikai cég ha jól tudom, azt hiszem az asus reklámozta nagy betűkkel, hogy valamelyik laptopjában ilyen gyártmányú hangszórók vannak. akkor ez most valami hi-end gyártó?

www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photograpy company

(#13) NoLF válasza pilsner (#12) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha az asus ilyet tesz a notebookjába, akkor mi és mitől lesz high-end?

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#14) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Valahogy éreztem , hogy nem lesz túl olcsó, pedig nagyon bejövős a cucc!

.::www.megadanceradio.hu::.

(#15) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ez a cég minöséget gyárt azért drága.Ezzel nem lessz recsegés tompa szar hang

(#16) pilsner válasza NoLF (#13) üzenetére

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem azért hi-end, mert az asus beletette a laptopjába, hanem mert NAGY betűkkel reklámozta, hogy iggenfasza öcsém, ebbe' ilyen van.

[ Szerkesztve ]

www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photograpy company

(#17) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem - igaz vezetékes - Altec Lasing fejhallgatóm van.már és már kb. 1 éve használom. Napi szinten skypeolok több órákat. Nagyon kényelmes a viselése és teljesen tisztán hallom a másik felet és ő is engem. Nagyon meg vagyok vele elégedve, tényleg minőségi cucc.

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#18) Scalpel válasza Ste (#9) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

Ha elmúltál 25, akkor már nem számít, hogy tudja-e a 20kHz-et, mert úgysem hallod... és megnyugtatásként mondom, hogy ez már csak rosszabb lesz. :)

Nekem egyébként tetszik a cucc, főleg, a plusz adapteres változat, az sokat dob a használhatóságán.

(#19) Ste válasza Scalpel (#18) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

voltam hallásvizsgálaton, még hallom egyelőre :)

True Success is Blonde

(#20) Scalpel válasza Ste (#19) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

Akkor így tényleg más fülesre van szükséged. :)

(#21) Ste válasza Scalpel (#20) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az alsó tartomány elvesztése számomra a legnagyobb fájdalom. Annak hiányán a megabass sem sokat javít

True Success is Blonde

(#22) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

12 khz?
Nem keves az egy kicsit?

(#23) dabadab válasza twollah (#22) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De, foleg, hogy -10dB-en tud ennyit.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#24) akicsrak válasza pilsner (#12) üzenetére

akicsrak
(újonc)

Igen, Amerikai cég, az I. Világháború alatt már "gyártogattak" mindenféle hangszórókat, meg füleseket, késöbbiekben szinte Amerika összes vezetékes telefonjába Lansing hangszórók, és mikrofonok voltak. Lansing papa hajthatatlan volt, ő inkább ipari elektronikát gyártogatott, természetesen profi dolgokat, de fiacskája a szórakozatató elektronikára állt be. No és ki ez a kicsi fiu? James B. Lansing. Asszem a JBL név manapság jobban cseng, de az "anyacég" akkor is az ALTEC LANSING. Manapság már "mindkét" cég gyárt ezt is, azt is. Nálam Lansing előrébb van a rangsorban, mint a JBL. De kinek a pap....

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.