Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) madgie

madgie
(VIP)

Nagyon ügyes cucc, scripteket is tud kezelni, annak idején AF sorozatot csináltam vele, amit egy másik progi (CombineZM) összerakott egy darab, nagy mélységélességgel rendelkező képpé (tárgyfotósoknak ez mondhat valamit) :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#2) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

A Nikon P50 kompakt ezt a time lapse felvételt nativ tudja.....

(#3) madgie válasza philoxenia (#2) üzenetére

madgie
(VIP)

És ha rákötöd a 22"-os monitorra, akkor tudsz vele élesre állítani szinte perpixel méretben? :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#4) philoxenia válasza madgie (#3) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Azt nem, bár még nem próbáltam.... :D
De élességbaj nincs általában, inkább a megvilágításkülönbségek lehetnek érdekesek mondjuk egy virág kinyílását "filmezve" így, a szoftver ezt mennyire tudja kivédeni?

(#5) madgie válasza philoxenia (#4) üzenetére

madgie
(VIP)

Ha beállítod a záridő/blendét kézzel, akkor nem kavarodik meg a kinyíló virágtól, nem? :)

(#6) philoxenia válasza madgie (#5) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Közben változhatnak jelentősen a fényviszonyok a szabadban, lassan nyíló virágra gondolok.

No meg a kankalinnal lehet még baj, hiszen " A kankalin sötétben virágzik" :D

(#7) madgie válasza philoxenia (#6) üzenetére

madgie
(VIP)

Ja, hogy kültéren! Ott a fene tudja, a nyíló virág és a változó fényviszonyok miatt érdemes rawban lőni, ott a konvertálásnál valamennyire helyrehúzható a probléma :)

[ Szerkesztve ]

(#8) v.tom

v.tom
(őstag)

Hmm. Ez a szoftver mennyivel tudd többet, mint pl a Nikon camera control? Ha jól tudom abban is van live view támogatás.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#9) madgie válasza v.tom (#8) üzenetére

madgie
(VIP)

Abban a script-es, programozható dologban, amiben lentebb írtam. Szvsz nem érdemes lecserélni a Camera Control-t, ha csak "sima" vezérlés a cél :)

(#10) KTTech válasza philoxenia (#4) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Mi annó egy hardvert építettünk FZ20-hoz, ami kioldott bizonyos időnként. Deflicker plugin kellett Virtualdub alá hozzá és nem ugrált az összefűzött videó.

Az egyik fotós kolléga sokat használja, itt az oldala, pár demóval (ugyan virág nyílás nincs rajta, de más, erősen változó fényviszonyú kép igen): http://web.t-online.hu/bozsiki/

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.