Érdekesek a színek, és a mintázatok is. Kissé szokatlan a Sony-tól.
Kíváncsi leszek mit mondanak majd, akik elsőként kézbe vehetik.
CoVboy Forever!

Érdekesek a színek, és a mintázatok is. Kissé szokatlan a Sony-tól.
Kíváncsi leszek mit mondanak majd, akik elsőként kézbe vehetik.
CoVboy Forever!
A kéknek elég elviselhető a színe.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Basszus, a Sonynál is elgurult a gyógyszer? Vagy ennyien akarnak 15"-os E-350-es gépet venni?
--> http://ppeterka.hu <--

Az Acer-nek is van ilyen notija, más kérdés hogy én se látom értelmét
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Gondolom tesztelik is a "szegmenst". Elvégre egész jó lett az E-350-es proc, megbírkózik kényelmesen a "standard" 15"-ös felbontással a legtöbb alkalmazást illetően, és ehhez viszonyítva kellemes üzemidőre számíthatunk. Kérdés persze az ár is, mert i3-as gépet is kapni kb. ennyiért.
Biztos ennek tudható be a számomra kissé fura forma és színvilág. Tény, hogy sokkal inkább passzolna egy kisebb géppel párosítva a cuccos.
CoVboy Forever!

Mindíg is utáltam a Sony Vaio gépeket,és ahogy elnézem ez a nézetem most sem fog megváltozni.

Pedig klassz masinák. Nem tudom mi válthatta ki belőled ezt a szörnyű érzést.
CoVboy Forever!

A notebook szerelők általában nem kedvelik a vaio-kat. Bonyolultabb szerelni, mint a többi masinát.
Szegeden nagyon olcsó 1,5 szobás lakás kiadó június 1-től.

Én csak user-ként írtam. Sokat kell szerelni? (+1: Legalább van munkájuk
)
CoVboy Forever!

Én speciel már vártam, hogy mikör jön ki a Sony egy ilyen modellel. Kis feleségem nem nagyon bírja 15 col alatti képernyőket (elfárad a szeme hamar, a szemüveget meg utálja
) és az E350 pedig kényelmesen meghajtja ezt a gépet. Netezni, Picasa-ban képeket editálgatni, feltölteni, stb. Ráadásul mivel reggeltől estig megy majd a gép, nem mindegy mennyi kér enni.
Az átlagvásárlókat kevésbé érdekli mi a hardver, ha működik akkor sokaknak mindegy, hogy E350, vagy i3 (pedig ugye nem ugyanzon "focipályán játszanak") csak minden működjön.
[ Szerkesztve ]

Üdv.
nem mai
vaio.. kb.4 éve Kínából hozva... Azóta is hibátlan.. de gyorsítanám, ha lehet.
Mostani állapot:
VGN-C25G/B "espresso Black" - Kínai típusszám! eu-ban más...
model PCG-6R6P - u.a.
core 2 duo T5500 (1,66Ghz) - gondolom nem érdemes cserélni?
Nvidia Go 7400 - van-e javaslat (kompatibilis)
DDR2 Max 2GB - tényleg max2GB??? nem vinne el többet?
Serial ATA/5400rpm 80GB - a legfontosabb! SSD ? javallat?
Ill van bármi trükk a hdd kivételnél? kiszedtem az egy csavart, de nem akar.. vagy csak nem merem erőltetni???
Köszönöm a segítséget, előre is..
[ Szerkesztve ]
330xd az isten:) i7-2600K + ASUS SABERTOOTH P67 REV 3.0 + KINGSTON 8GB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz + EVGA GTX580 3GB