Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

lol háteza V1 ugynézki mint kvázimótó..
de a Verbatim miótais gyárt egeret? :U

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#2) janpotocki válasza sNORh (#1) üzenetére

janpotocki
(VIP)

gyártani szerintem aligha gyárt, maximum tervez, de már jó ideje kaphatók - ezeknél szerényebb képességű - egerei

(#3) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Verbatimról kapásból a cd-dvd lemez gyártás ugrik be...
Am meg sztem elég randa egerek

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#4) sNORh válasza janpotocki (#2) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Nemhallottam még verba egerekről, de csúnya az első nagyon, amúgy 3200Dpi-vel 9000Ft körül annyira nem rossz, aki megtudja szokni a fogását. Meg belső memóriában tárolja a beállításokat, hmm..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#5) Jofi81

Jofi81
(őstag)

A V1 eléggé csúnyácska, a másik még elmegy... Azt hiszem, ezután is csak DVD-t fogok Verbatiméktól vásárolni.

(#6) mindfreak válasza Jofi81 (#5) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Ennyi pénzért rablás lenne, de valószínűleg itthon nem nagyon lehet majd kapni.

(#7) Integra

Integra
(Jómunkásember)

mmmmm
verbatim cd, dvd.. egér...
kiejteni is durva
sandisk egér mikor lesz?!

(#8) gPoint válasza Integra (#7) üzenetére

gPoint
(tag)

amikor majd Logitech DVD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9) sNORh válasza Integra (#7) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

lehet előbb lesz Arita egér mint Logitech DVD :DDD

(#10) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Taiyo Yuden muanyagbol van? A masodik egesz tetszik, es az ara sem veszes.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#11) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Hihetetlen, hogy lassan már mindenki egeret gyárt :(

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#12) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kövezzetek meg :d denekem tetszik a V1 :K

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#13) sagem

sagem
(tag)

Tökéletesen megegyezik a Trust gamer egerével, csak a logó más:)

(#14) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

[OFF](#4) sNORh

Elképesztő, hogy az júzerek még mindig dpi alapján esnek hanyatt vagy fújolnak egy egérre. Mikor jut már el a fejekbe, hogy a 800-as felbontás is olyan pontos, hogy szinte képtelen vagy ekkora pontossággal mozgatni a kütyüt. Egy minőségi cucc a hirtelen rántások kezelésében illetve a mintavételezés gyakoriságának stabilitásában tér el a gagyiktól, amit egy ilyen 'reklámot hallottak' cikkből értelemszerűen nem tudsz megállapítani.

(#8) gPoint

Blue-ray lesz az már... :D[/OFF]

A hírhez is valami: első csúnya, második egy rövid után még el is megy. Éjjen' a világítós csillivilli szemfényvesztés. :C

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#15) superecneB

superecneB
(őstag)

Ez a súlyozhatóság akkora baromság... Minél könnyebb legyen és szimmetrikus súlyelosztású. Fasznak kéne nehéz egér... még a skatezt is jobban eszi ha nagyobb tömege van és nehezebben hozod mozgásba is... :W :W mind1 vegyen mindenki súlyozhato egeret, rakjon bele még plusz 100grammot biztos jobban fog játszani xD

(#16) sNORh válasza Ayg0 (#14) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Ezt én mindet tudom, és nekem is egy 800-as mikroszoftom van, most vettem egy 2000-est azóta is a szekrényben döglik, nekem túl erős, ha leveszem akkorsem a régi, tul gyors..
Én csak a 3200-on hűháztam mert még annyira nemelterjedt, vagy 15k-nál kezdődik.
kavicssli: repül a kavics.. :D

(#17) Franklin válasza superecneB (#15) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Vitatkoznék ezzel, hogy minél könnyebb egy egér annál jobb.

Igaz, h könnyebb mozgásba hozni, de épp ezért nehezebb is megállítani a célkeresztet és stabilan egy ponton tartani.

Márpedig ez nagyon fontos pl. egy fps játékban... főleg sniperkedésnél.

Amúgy meg nem tudom mióta vesznek az emberek egeret kinézet alapján... lényeg h kényelmes legyen, ne fárassza a kezet. És jól lehessen vele lőni :-)

(#18) Bordoi válasza superecneB (#15) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Attól, hogy a te nem szereted a súlyozható egereket, nem jelenti azt, hogy senki nem szereti.
Egyáltalán próbáltál már olyan egeret, mondjuk 2-3 héten keresztül ?
Gondolod azért jönnek ki a gyártók egymás után a súlyozható egerekkel, mert senkinek nem tudják eladni, vagy nincs rá igény ? :F

[ Szerkesztve ]

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#19) rauschie válasza kavicssli (#12) üzenetére

rauschie
(őstag)

Na jó, de neked a Qosmio X300 is tetszett :P ;]

[ Szerkesztve ]

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#20) sNORh válasza rauschie (#19) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

mért, ez nekemis tetszik nagyondurván néz ki..

(#21) PROstitualt

PROstitualt
(újonc)

A 2. egér tetszik. Bár G5-öt nem tudom, hogy leakarom-e cserélni..

(#22) Ayg0 válasza Bordoi (#18) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

Próbált, ezt szabatolom. Bence koma nem egy hazai CS lanon megfordult és nekem elhiheted: jól tud pötyögni, vagyis képben van, hogy milyen egy jó rágcsáló. ;)
Amit pedig leírt szubjektív vélemény. (Ugye mäistro? ;])

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#23) Bordoi válasza Ayg0 (#22) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Én bárkinek elhiszem, hogy Pro Gamer, azt viszont nem nagyon hiszem el, hogy plusz 20-30 gramm súlyt, nehéz mozgásba hozni. Arról nem beszélve, hogy legalább annyian szeretik a nehezebb egeret, mint a könnyebbet. Aztán meg elég sok cikket olvastam régebben arról, hogy a nagynevű Gamer-ek szeretik a súlyozható egereket.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#24) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Húúú de tetszik a V1! Kíváncsi lennék az itthoni árra!

(#25) tisvol válasza superecneB (#15) üzenetére

tisvol
(kvázi-tag)

Hát nemtom....Nekem G5 van és kimondottan csak azért esett rá a választásom, mert súlyozható volt. Én sokkal jobban szeretem a "nehezebb" egeret, mint a pillekönnyű, súlytalan, műanyagot. De ízlések és szokás kérdése. Ennek ellenére eszembe nem jutna olyat írnom, hogy a könnyű egér mekkora egy baromság....Még szerencse, hogy van választék, mindenki olyat vesz, és annyiért amilyet akar. Valakinek sok 20 ezer egy egérért, én meg azt nem tudom felfogni, hogy hogy képes valaki akár csak egy fillért is kiadni cigarettára. :-)

Üdv:T.

(#26) szacsee válasza Bordoi (#23) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

8 éveseknek mondhatod, amikor még egy mezei egér arrébb taszigálása is a fizikai korlátjait feszegeti.. :D

(#27) LordX válasza Franklin (#17) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

épp ezért nehezebb is megállítani

Fizika 1-es. Ha kisebb a tömege, akkor könnyebb megállítani is.

(#28) Lasi válasza szacsee (#26) üzenetére

Lasi
(tag)

A 2 éves kislányomnak saját HP-s noti egere van a gépemen. Ha leül mellém csak rádugja az USB hosszabbítóra és megy a tili-toli. Az én dögnehéz egerem nem fekszik neki. :K
Nekem meg az nem, hogy mindig elrántja a célkeresztet, de hát ez van. :DDD

Nem hiába véletlen! - http://lasi.atw.hu/

(#29) szacsee válasza LordX (#27) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Súrlódási eggyütthatót kihagytad!
Leülhetsz 1-es! :P :DDD

(#30) Bordoi válasza szacsee (#26) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor én 12 évesen már a csúcson vagyok fizikailag ? ;)

(#31) l4ci

l4ci
(lelkes újonc)

Ritka bután néznek ki ezek az egerek, nem tudom mennyire lehetnek ezek kényelmesek.

(#32) superecneB válasza tisvol (#25) üzenetére

superecneB
(őstag)

Én nekem is volt a kezem alatt a G5 mondom max. kidobálom belőle a súlyokat (egyébiránt kipróbáltam súllyal/súly nélkül), de valahogy sehogysem adta... a lézeres optika szerintem nem való játékra és a "szőrös" oldalborítása sem ;) És 20k-t én se feltétlen adnék ki egérért sőt... 10-12 ért tökéletes egeret lehet kapni. Én az mx518amat versenyen nyertem ha vennem kellet volna egeret valószínűleg nem ilyet választanék. Szerintem játékra ms 1.1a ~ 5000ft tökéletes...
ui. és nem dohányzom :R

[ Szerkesztve ]

(#33) LordX válasza szacsee (#29) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondolom komp akar lenni, de nem sikerült.

FYI, a súrlódás mértéke az összenyomó erő (jelen esetben a súly) mértékével arányos (az arányosság a súrlódási együttható). Azaz ha nehezebb az egér, pontosan annyival nagyobb a súrlódás, amennyivel több erő kell ugyanakkora sebességgel lassítani.

Meg ha nagyobb súrlódás kéne a gamer egérre, akkor nem teflon talpa lenne, hanem tépőzár.

(#34) Franklin válasza LordX (#33) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Értem mit akarsz mondani, de én azt akartam kihozni belőle, hogy mivel nehezebb az egér, az ember könnyebben megállítja és stabilan megtartja egy pozícióban. Míg ha könnyebb, akkor egy kisebb erőkifejtés miatt is elmozdulhat. Pl. ahogy lenyomunk egy gombot, vagy megremeg a kéz, esetleg feltámad a szél, ilyesmik :-)

(#35) nyunyu válasza luw2win (#3) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Verbatimról kapásból a cd-dvd lemez gyártás ugrik be...

Rutinosabb versenyzoknek meg a floppy lemezeik...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#36) nyunyu válasza LordX (#33) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Meg ha nagyobb súrlódás kéne a gamer egérre, akkor nem teflon talpa lenne, hanem tépőzár.

Kovezzetek: nekem Hyperglide MS-1 teflon tappancs van az MX Revon.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#37) superecneB válasza Franklin (#34) üzenetére

superecneB
(őstag)

nem tudom engem még mindig nem győztél meg... hidd el elég pontosan egyben tudok tartani 1 toll pelyhet is és nekem ez sok h megnyomsz 1 gombot neked beremeg az egér? Szerintem fps az nem laserpointeres jatek :D még sniperrel sem nem 1 helyben van a célkereszt és nyomsz 1 gombot és akkor fontos h ott maradjon hanem RÁNTOD és a rántáshoz minel jobban kell csusznia minel konnyebben mozgasba kell hozni ( I = m*v ) ahoz pedig h minel kisebb impulzus kelljen kisebb tomeg is kell de mind1 ne menjünk bele
sry az ekezetekert csak sietek

(#38) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a márka tényleg elég érdekes,cd,dvd..egér. Kinézetre egyiksem jön be.
Mondjuk az egerekre véleményt tapintás,kipróbálás után lehet mondani. Szóval lehet még jó is.:)

There's an app for that

(#39) L Balázs

L Balázs
(kvázi-tag)

Visszamentek a 2. világháborúba, vagy honnan szedték ezeket a márkaneveket: V1 V2 :DDD

http://ldmnyblzs.wordpress.com | http://twitter.com/ldmnyblzs

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.