Riszpekt az apukának...
No meg az ausztrálok is lyo fejek...szerintem...
primus inter pares
Riszpekt az apukának...
No meg az ausztrálok is lyo fejek...szerintem...
primus inter pares

Mekkora (jó) ötlet!
Végre valami hasznos és valóban értelmes dolog!
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Jól értem, két liter vér közel 330 ezer pontot ér? 
Hatalmas ötlet, gratz, remélem minnél több emberhez eljut 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Már látom, ahogy beperlik a gyártót, mert a gyerek elvérzett, hogy meglegyen az 50000 pont 
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
Azért Ausztrália nem az USA...
Laci: ja...ha csak úgy nem...
[ Szerkesztve ]
primus inter pares

Nem, de ha egyszer eljut az USA-ba... 
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

Hát akkor amcsi turista vesz a gyerekének szidnibe (persze mire leszáll a repülő a JFK-n már vérszegény a csávó) 
Aki él és nem boldog, az téved!

Na ki másnak jutott még eszébe a Plasma Blaster 3000? 
anyós, ez aztán a beszarás. Ki az a normálatlan aki ilyet kitalál.......
Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

Ez mar elegendo anyag egy vercukorszint mereshez. 
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

az apuka és a fejlesztök valószinüleg nem idióták ezért nagy valószinüséggel szabályozták a folyamatot. Napi x mérést értékel ki a rendszer, illetve valószinüleg figyelmezetet is, ha elmulasztottál az orvosilag javasolt idöpontban cukorszintet ellenörizni. Pontozásnál kritérium lehet, hogy az egészségügyi határon belül legyen a cukorszintje a gyereknek. Ezzel össztönzik is a lurkót, hogy rendszeresen szedje a gyógyszert (oltópisztolyt használja) a diétát betartsa, stb.
szerintem
a készitönek - bár az igazán korrekt az lenne, ha mega a nintendo karolná fel a projektet.
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-
lool ez a cim... teljesen másra gondoltam..
[ Szerkesztve ]
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

Más címmel én sem biztos, hogy megnéztem volna ![;]](/dl/s/v1.gif)
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Azt se felejtsük el, hogy rengeteg gyereknél már csak akkor derül ki, hogy cukros, amikor kezdenek jelentkezni a mindenféle áttételes más és egyéb bajok... Szóval az egészséges gyereknek is jól jöhet.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Zseniális! A képből nem veszem ki,hogy tesztcsíkot használ vagy fix lapot. Ha tesztcsíkot akkor gátló tényező lehet hazánkban is a bevezetése...nagyon drágák a tesztcsíkok, TB nem nagyon támogatja 
Nekem8
Ötletes, pedig a cikk címe alapján úgy voltam vele, hogy "na ne, már megint valami agyament baromság". Meg ilyen innovációkat!
Ez tényleg zseniális ötlet!
Mintha egy felnőtt férfi egy meztelen nőt kapna ha elmegy rákszűrésre.
Erős motivációt látok én ittenfele.
Mostanában ami szuperjó, ahhoz vagy az Apple-nek, vagy a Nintendonak köze van. Én mondom ők építik a jövőt!
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
húú én már azt is látom ahogy a láma Turkiye türkmüsün gémer gyerkőcök csítelnek (természetesen) az aki nem cukorbeteg természetesen jó pénzért adja a cukorbeteg nintendós haverjainak a saját vérét
így mindig megvan a szorzó a sikeres határérték alatt maradásért 
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

A cím félrevezető és rettentő "szenzációhajhász"! Hánynom kell 
PH-sok tegyétek nagyobbra a lécet, légyszi. Nemtudom, lehet, hogy csak egy angol-magyar fordítás történt a hír kapcsán, de én a címet lecseréltem volna. Itt különösen nincs szükség rá, a téma anélkül a hülye cím nélkül is érdekes, azaz akkor is ha az tényleg a hírre utal. Nem mellesleg ha benne van a cukorbeteg szó, talán több érintett is olvasta volna, nem csak a barátok köztön "edződott" emberek.
A vásárlók típusai: http://prohardver.hu/teszt/humor_a_vasarlok_tipusai/a_tapasztalatlan_1-5.html

ha kell valakinek akkor majd tudok hozni! 
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

Ez mind szép és jó, csak az csavar egyet a dolgon, hogy a játékok által kiváltott sympatikus hatás és ezáltal megnövekedett adrenalin szint tovább ronja a cukorbetegség fokát 
All Black...
ugyanaz talalta ki a cimet mint az ageia-set? vagy ez most mar altalanos parancsba van adva hogy blikk cimeket kell adni neki? 
senki se mondta, hogy könnyű lesz!
így a cikkeket nem olvasó embereket is rá lehet venni az olvasásra. Ezen nem kell megsértődni sztem.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

szerintem semmi szukseg nem volt erre a cimre, en is masra gondoltam pedig egyebkent is elolvastam volna plusz tenyleg blikk ize van es ez abszolute nem pozitivum. :S
jah es regebben nem arrol szolt a ph h ravegyuk az embereket arra amit maguktol nem tennenek meg.
az apuka meg otletes, de en is feltem a talalmanyt az idiota amerikai kolykoktol :S
:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::