Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Rover623

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Riszpekt az apukának...:R
No meg az ausztrálok is lyo fejek...szerintem...:C

primus inter pares

(#2) wolruf

wolruf
(senior tag)

Mekkora (jó) ötlet!
Végre valami hasznos és valóban értelmes dolog!

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#3) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól értem, két liter vér közel 330 ezer pontot ér? :D

(#4) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hatalmas ötlet, gratz, remélem minnél több emberhez eljut :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#5) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Már látom, ahogy beperlik a gyártót, mert a gyerek elvérzett, hogy meglegyen az 50000 pont :D

[ Szerkesztve ]

Aki él és nem boldog, az téved!

(#6) Rover623 válasza pilóta (#5) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azért Ausztrália nem az USA...:DD

Laci: ja...ha csak úgy nem...:C

[ Szerkesztve ]

primus inter pares

(#7) Cs_Laci válasza Rover623 (#6) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Nem, de ha egyszer eljut az USA-ba... :DD

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#8) pilóta válasza Rover623 (#6) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Hát akkor amcsi turista vesz a gyerekének szidnibe (persze mire leszáll a repülő a JFK-n már vérszegény a csávó) :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#9) zsiga667

zsiga667
(PH! kedvence)

Na ki másnak jutott még eszébe a Plasma Blaster 3000? :DDD

(#10) Probiker válasza zsiga667 (#9) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

anyós, ez aztán a beszarás. Ki az a normálatlan aki ilyet kitalál.......

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#11) RpPRO válasza zsiga667 (#9) üzenetére

RpPRO
(őstag)

Ez mar elegendo anyag egy vercukorszint mereshez. :DDD

Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

(#12) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

az apuka és a fejlesztök valószinüleg nem idióták ezért nagy valószinüséggel szabályozták a folyamatot. Napi x mérést értékel ki a rendszer, illetve valószinüleg figyelmezetet is, ha elmulasztottál az orvosilag javasolt idöpontban cukorszintet ellenörizni. Pontozásnál kritérium lehet, hogy az egészségügyi határon belül legyen a cukorszintje a gyereknek. Ezzel össztönzik is a lurkót, hogy rendszeresen szedje a gyógyszert (oltópisztolyt használja) a diétát betartsa, stb.

szerintem :R :R :R a készitönek - bár az igazán korrekt az lenne, ha mega a nintendo karolná fel a projektet.

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#13) TheDragon007

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

lool ez a cim... teljesen másra gondoltam..

[ Szerkesztve ]

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#14) Cs_Laci válasza TheDragon007 (#13) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Más címmel én sem biztos, hogy megnéztem volna ;]

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#15) rudi válasza gliskard (#12) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt se felejtsük el, hogy rengeteg gyereknél már csak akkor derül ki, hogy cukros, amikor kezdenek jelentkezni a mindenféle áttételes más és egyéb bajok... Szóval az egészséges gyereknek is jól jöhet.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#16) gabó

gabó
(tag)

Zseniális! A képből nem veszem ki,hogy tesztcsíkot használ vagy fix lapot. Ha tesztcsíkot akkor gátló tényező lehet hazánkban is a bevezetése...nagyon drágák a tesztcsíkok, TB nem nagyon támogatja :(((

Nekem8

(#17) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:R :C

True Success is Blonde

(#18) yetike

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ötletes, pedig a cikk címe alapján úgy voltam vele, hogy "na ne, már megint valami agyament baromság". Meg ilyen innovációkat!

(#19) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez tényleg zseniális ötlet!
Mintha egy felnőtt férfi egy meztelen nőt kapna ha elmegy rákszűrésre. :) Erős motivációt látok én ittenfele.
Mostanában ami szuperjó, ahhoz vagy az Apple-nek, vagy a Nintendonak köze van. Én mondom ők építik a jövőt!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#20) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

húú én már azt is látom ahogy a láma Turkiye türkmüsün gémer gyerkőcök csítelnek (természetesen) az aki nem cukorbeteg természetesen jó pénzért adja a cukorbeteg nintendós haverjainak a saját vérét :DDD így mindig megvan a szorzó a sikeres határérték alatt maradásért :))

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#21) izee

izee
(tag)

A cím félrevezető és rettentő "szenzációhajhász"! Hánynom kell :(

PH-sok tegyétek nagyobbra a lécet, légyszi. Nemtudom, lehet, hogy csak egy angol-magyar fordítás történt a hír kapcsán, de én a címet lecseréltem volna. Itt különösen nincs szükség rá, a téma anélkül a hülye cím nélkül is érdekes, azaz akkor is ha az tényleg a hírre utal. Nem mellesleg ha benne van a cukorbeteg szó, talán több érintett is olvasta volna, nem csak a barátok köztön "edződott" emberek.

A vásárlók típusai: http://prohardver.hu/teszt/humor_a_vasarlok_tipusai/a_tapasztalatlan_1-5.html

(#22) klambi válasza KrenAtesz (#4) üzenetére

klambi
(őstag)

ha kell valakinek akkor majd tudok hozni! ;)

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#23) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ez mind szép és jó, csak az csavar egyet a dolgon, hogy a játékok által kiváltott sympatikus hatás és ezáltal megnövekedett adrenalin szint tovább ronja a cukorbetegség fokát :(

All Black...

(#24) maross

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ugyanaz talalta ki a cimet mint az ageia-set? vagy ez most mar altalanos parancsba van adva hogy blikk cimeket kell adni neki? :(

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#25) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

így a cikkeket nem olvasó embereket is rá lehet venni az olvasásra. Ezen nem kell megsértődni sztem.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#26) kretenallat válasza edipqe (#25) üzenetére

kretenallat
(senior tag)

szerintem semmi szukseg nem volt erre a cimre, en is masra gondoltam pedig egyebkent is elolvastam volna plusz tenyleg blikk ize van es ez abszolute nem pozitivum. :S

jah es regebben nem arrol szolt a ph h ravegyuk az embereket arra amit maguktol nem tennenek meg.

az apuka meg otletes, de en is feltem a talalmanyt az idiota amerikai kolykoktol :S

:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.