Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A PL-1 nekem tetszik, egész kellemesek az adatai.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#2) kételkedem válasza Móci (#1) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem pedig az Englide 1.2k ;)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#3) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

Zalman MFC1 Combo szivesen elfogadnam a borsos ar ellenere, egy LianLi hazzal tokeletes part alkotnanak, mivel az is ilyen fekete :))

-=The digital artist of the darkside=-

(#4) eziskamu

eziskamu
(PH! addikt)

Olyan ventivezérlő előlap nincsen ami felpörgeti maxra a ventiket majd visszaveszi a beállított fordulatra (ami esetleg kisebb, mint amivel hajlandó lenne elindulni)
valamint kis késleltetésekkel egyessével indítaná a ventiket, hogy bekapcsolásnál a turbinazaj ne ébressze fel a szomszédokat :) ? Vagy ez a kéz a biliben effektus :) ?

Csak mondjuk ha valaki berakna a gépbe legalább 5-6 ventit, amik alacsony fordulatszámon kergetnék a levegőt, ilyen szolgáltatások nem jönnénak rosszul.

Valmint szerintem egy igazán profi megoldás, nem olyan, hogy a gyerkőc eltekergetheti, hanem pl, belső USB-n keresztül egy progival felprogramoznánk, és az előlapon már tényleg csak profilok között lehetne váltogatni, vagy esetleg ezt is egy segédprogi is tehetné automatikusan.

[ Szerkesztve ]

(#5) darkarthur válasza eziskamu (#4) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Eltekergetés ellen van a jobb házakon ajtó az előlapon :DDD

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#6) Gorneck23 válasza eziskamu (#4) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

MFC2 ilyen (meg sztem a 3is, bár azzal tapasztalatom nincs)...felpörgeti, majd szépen beállítja a kívánt/beállított fordulatra és még a fogyit is kiírja...

[ Szerkesztve ]

(#7) eziskamu válasza darkarthur (#5) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Az olyan snassz! (R) (C) by eziskamu ;]

(#8) sephi

sephi
(őstag)

Ha nem AC PWM-es házhűtőim lennének, már biztos N.Zero hydro 120-t vettem volna, egyrészt mert olcsó, halk és jó hűtési teljesitménye van, másodsorban mert magyar fejlesztés. :R

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#9) pityulee™

pityulee™
(tag)

lehet hogy csak nekem kell ilyesmi, de
ezzel könnyebb osszehasonlítani a légszállításokat

ELADÓ MP3 játékosok: iRiver: 2xT10 (FM) 1GB, H10 6GB COLOR, PMP-120, X20 8GB; Samsung: YP-53Z FM 1GB. Ha érdekel, küldj privit!

(#10) orbano válasza eziskamu (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem ez a kezdetekkor is pont ugyananniy áramot ad a ventiknek, mint utána. az miért is rossz?
nekem amúgy fix 5 volton megy az összes ventim, és senki sem ébred fel semmikor :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) .mf válasza orbano (#10) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Vannak ventik, amik csak x V felett hajlandóak elindulni, de miután már elindultak, annál alacsonyabb feszültség mellett is forgásban maradnak (pl. 7.5V-on indul, de utána 4V-ig még megy).

---

Biztos jó ventik, de az áraik még mindig el vannak szállva sajnos, főleg itthon. Amíg 1k körül/alatt már lehet minőségi 12cm-es ventiket kapni (a-c, átmatricázott yate loon, zalman-matricás xinruilian), addig ezek nálam labdába se rúgnak.

(#12) Geönczy válasza .mf (#11) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Jaja. Nekem is ilyen a venti. Kezdéskor magasabb feszültség kell nekik.
Scythe Kama Flex ventik egyébként.
Az egyik venti kábelje nem ért el az alaplapi csatlakozóig ezért megtoldtam egy Noctua Nf-S12b flx hűtő plusz kábelével. Mely ugye kevesebb voltot ad és így lesz alacsonyabb az rpm.
Na a lényeg, hogy a Kama ezzel nem tud elindulni. Más hűtő elindul vele(Thermaltake).
De pl egy gagyi ledes meg csak világít, az se megy.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#13) Cane válasza Geönczy (#12) üzenetére

Cane
(őstag)

"De pl egy gagyi ledes meg csak világít, az se megy."

viszont halk :)

Örülnék, ha lenne (nagyobb) válaszék ~140mm és ~250mm ventikből itthon is. :(((

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#14) Geönczy válasza Cane (#13) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Igen, tényleg nem zavart még a hangja... ;]
Biztos drága lenne venni egy toldókábelt a ventihez...ugye mert akkor menne bármelyik hűtő. De nem én inkább ventiket próbálgatok.... :U

CSS (Hun)Bloodkiller

(#15) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szép az a zalmi mfc1:C
lehet ezzel már nem "nyekeregnének" a ventijeim alacsony fordulaton?...hm.

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#16) .mf válasza Geönczy (#12) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"Scythe Kama Flex ventik egyébként."

Egyébként? Egyébként mindegyik venti, ez max. a például kategória ;] csak vannak olyanok, amelyeknél elég nagy a különbség az induló és a legalacsonyabb működő feszültség között, ld 7V vs 4V, már nem emlékszem melyik, de talán már extrémebb példát is láttam már.. Meg más dolgok is, pumpák, motorok, stb.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.