A PL-1 nekem tetszik, egész kellemesek az adatai.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
A PL-1 nekem tetszik, egész kellemesek az adatai.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Zalman MFC1 Combo szivesen elfogadnam a borsos ar ellenere, egy LianLi hazzal tokeletes part alkotnanak, mivel az is ilyen fekete 
-=The digital artist of the darkside=-

Olyan ventivezérlő előlap nincsen ami felpörgeti maxra a ventiket majd visszaveszi a beállított fordulatra (ami esetleg kisebb, mint amivel hajlandó lenne elindulni)
valamint kis késleltetésekkel egyessével indítaná a ventiket, hogy bekapcsolásnál a turbinazaj ne ébressze fel a szomszédokat
? Vagy ez a kéz a biliben effektus
?
Csak mondjuk ha valaki berakna a gépbe legalább 5-6 ventit, amik alacsony fordulatszámon kergetnék a levegőt, ilyen szolgáltatások nem jönnénak rosszul.
Valmint szerintem egy igazán profi megoldás, nem olyan, hogy a gyerkőc eltekergetheti, hanem pl, belső USB-n keresztül egy progival felprogramoznánk, és az előlapon már tényleg csak profilok között lehetne váltogatni, vagy esetleg ezt is egy segédprogi is tehetné automatikusan.
[ Szerkesztve ]

Eltekergetés ellen van a jobb házakon ajtó az előlapon 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
MFC2 ilyen (meg sztem a 3is, bár azzal tapasztalatom nincs)...felpörgeti, majd szépen beállítja a kívánt/beállított fordulatra és még a fogyit is kiírja...
[ Szerkesztve ]

Az olyan snassz! (R) (C) by eziskamu ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ha nem AC PWM-es házhűtőim lennének, már biztos N.Zero hydro 120-t vettem volna, egyrészt mert olcsó, halk és jó hűtési teljesitménye van, másodsorban mert magyar fejlesztés. 
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

lehet hogy csak nekem kell ilyesmi, de
ezzel könnyebb osszehasonlítani a légszállításokat
ELADÓ MP3 játékosok: iRiver: 2xT10 (FM) 1GB, H10 6GB COLOR, PMP-120, X20 8GB; Samsung: YP-53Z FM 1GB. Ha érdekel, küldj privit!

szerintem ez a kezdetekkor is pont ugyananniy áramot ad a ventiknek, mint utána. az miért is rossz?
nekem amúgy fix 5 volton megy az összes ventim, és senki sem ébred fel semmikor 
A vér nem válik VAZZE!™

Vannak ventik, amik csak x V felett hajlandóak elindulni, de miután már elindultak, annál alacsonyabb feszültség mellett is forgásban maradnak (pl. 7.5V-on indul, de utána 4V-ig még megy).
---
Biztos jó ventik, de az áraik még mindig el vannak szállva sajnos, főleg itthon. Amíg 1k körül/alatt már lehet minőségi 12cm-es ventiket kapni (a-c, átmatricázott yate loon, zalman-matricás xinruilian), addig ezek nálam labdába se rúgnak.

Jaja. Nekem is ilyen a venti. Kezdéskor magasabb feszültség kell nekik.
Scythe Kama Flex ventik egyébként.
Az egyik venti kábelje nem ért el az alaplapi csatlakozóig ezért megtoldtam egy Noctua Nf-S12b flx hűtő plusz kábelével. Mely ugye kevesebb voltot ad és így lesz alacsonyabb az rpm.
Na a lényeg, hogy a Kama ezzel nem tud elindulni. Más hűtő elindul vele(Thermaltake).
De pl egy gagyi ledes meg csak világít, az se megy.
CSS (Hun)Bloodkiller

"De pl egy gagyi ledes meg csak világít, az se megy."
viszont halk 
Örülnék, ha lenne (nagyobb) válaszék ~140mm és ~250mm ventikből itthon is. 
▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

Igen, tényleg nem zavart még a hangja... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Biztos drága lenne venni egy toldókábelt a ventihez...ugye mert akkor menne bármelyik hűtő. De nem én inkább ventiket próbálgatok.... 
CSS (Hun)Bloodkiller
szép az a zalmi mfc1
lehet ezzel már nem "nyekeregnének" a ventijeim alacsony fordulaton?...hm.
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

"Scythe Kama Flex ventik egyébként."
Egyébként? Egyébként mindegyik venti, ez max. a például kategória
csak vannak olyanok, amelyeknél elég nagy a különbség az induló és a legalacsonyabb működő feszültség között, ld 7V vs 4V, már nem emlékszem melyik, de talán már extrémebb példát is láttam már.. Meg más dolgok is, pumpák, motorok, stb.