A GTX260/280M ikrek vajon hogy melegedhetnek?
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
(#1) Mr.Csizmás
A GTX260/280M ikrek vajon hogy melegedhetnek?
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

Ez egy új "gémer nótbúk" Vérpistikének,ráadásul "sztárwórsz edisön"!

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))
ennyi kék fényt az arcba
de szép teljesítmény
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
én a biztonság kedvéért 15ezren pörgő sas vinyókból építettem volna mellé azt a raid-et
"ha már lúd, legyen kövér"
...biztos jól termelte volna a hőt 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Az ajándék táska miatt is megéri 
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
Még jó hogy lehet kapni 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Ütős anyag, de azért ennyi pénzért már 4 kerekű játékszert is lehet venni 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...
SSD? vagy akkor már "túl" drága lett volna? 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Közel 1 millió Ft egy notebookért? No way...
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Egy ilyen értékű notira rá se mernék nézni, nemhogy játszani vele. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Brutális, de ennyiért azért tartsák inkább meg. Na meg egy ekkora méretű dögöt biztos öröm bárhova is cipelni.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
A BFG kinjaban mar notit gyart... ![;]](/dl/s/v1.gif)
alba gu brath
Ah, fenébe... ha most is adtak volna vele tasit, akkor rohantam volna megvenni 

szintem a milliós notebooknál nem is a szállítás a probléma ( valszeg bedobja a bmw hátsó ülésére oszt kész). a méret helyett az érték az, ami miatt nem tenném le sehová testőr nélkül 

úgy is kellett egy táska, veszek egyet.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
De azért a béemvéig is el kell vinni... vagy erre lesz felvéve egy külön személy? 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Mondom, hogy megéri. Lehetne ez a cájg a Kék Fény logója.
Egy mindenkiért - mindenkiért egy

Az ALC883 aztán minőség a javából.
Döbbenet, hogy milyen dilettánsok állítják össze ezeket a gépeket...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
(#20) Mr.Csizmás válasza VaniliásRönk (#19) üzenetére
tipikus kék-led effekt... ![;]](/dl/s/v1.gif)
egy x-fi jobb lett volna, nem lenne sokkal több az ára 

Nagyon bejön ez a letisztult elegáns design, bár némileg kevesebb "kéket" elbírt volna.
(#22) VaniliásRönk válasza Mr.Csizmás (#20) üzenetére

Ez nem a szuperintelligens, hanem inkább szupervakító árnyalat lehet. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
elég pofás notik,de azért én maradok az asztali vonalon 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

szerintem éri...

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

Nekem nem tetszik. Mi az, hogy a billentyűzet nem kékledes?? Enélkül nem illik az UV neonos béemvémhez. 
[ Szerkesztve ]
Compaq Armada 7400.
Felejtsék már el azt a k**** g92 alapú átnevezett sz@rt. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Legalább nem kell fűteni ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy egy ilyen konfig még asztaliban is üt...Hát még notiban... 
Ha úgynézzük ez is asztali, mert nem nagyon tudod arrébbvinni az asztaltól, mivel kell konnektor, mert szvsz 2 pályaszakaszt végigmész Crysis-ba fullon oszt úgy lecsapja az aksit hogy az ihajj
Vagy veszel pótaksit, és azokkal rohangálsz 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

A suliban az egyik srácnak egy a legolcsóbb verzióhoz rendkívül hasonló felszereltségű Dell szörnyűsége van. Kb. egy fejjel alacsonyabb nálam, és a táska majdnem nagyobb mint ő. Ráadásul a táp akkora mint 2 tégla...
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.