Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Laci.M

Laci.M
(fanatikus tag)

629$ nem tudom, hogy fog változni mire ideér...
Maradok a netbookomnál.

Kijelző felbontásról tud valaki valamit?

[ Módosította: bolondember ]

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#2) David75

David75
(őstag)

Drága,de nem olyan rossz.Nekem tuti nem kell ennyiért.

100% No Modern Talking

(#3) 14adam válasza Laci.M (#1) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ne is,mert kapsz egy BANánt
Amúgy,ez mi? :U Na ezt a 10 óra aksi időt nem hiszem el :U

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#4) Alwares

Alwares
(fanatikus tag)

A GPS-es változat egyész jó, sokoldalú lehet. Bár nekem ez az egész egy kicsit bizarr...

Samsung Galaxy 3 -> HTC HD7, Nokia X3-02

(#5) k.

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Hát hmm. Az Ipad akarom mondani JézusPad sem váltotta meg a világot.
Úugylátom nem lett hirtelen világbéke:S. Nekem alapjában tetszik-a kieg billentyűzettel tök jól lehet majd rajta játszani pl- de jelenleg igényem az nincs rá. Amire pedig nincs igényem azt nem fogok venni:D

DANSZ!!

(#6) Kirrr

Kirrr
(tag)

háth... nemrossz, csak drága lesz nálunk

Bocsi ha bunkózok, de már belefáradtam az emberi hülyeségbe!

(#7) Alex91 válasza Laci.M (#1) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

1024x768

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#8) iZed

iZed
(fanatikus tag)

a dizajnban csalodtam kicsit.. jo tudom h a vastag fekete keret miatt lehet ugy fogni hogy nem log az ujjam a kepbe.. nade akkoris.. barmelyik korai fan-art jobban nezett ki. igy mar nemis biztos h kell:) de azert megvarom mennyi lesz itthon. ja, ebook olvasasra nem ez valo, ki szeretne orakig egy vilagito lcd-re eroltetni a szemet?

(#9) Alex91 válasza Kirrr (#6) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Miert, netbook nem draga :F

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#10) D1Rect válasza Laci.M (#1) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Elsőőő " Aki megy a BANán köztársaságba nyaralni...
Erre felé nem díjazzák az ilyeneket.

Az iPAD-ról meg megvárnám a független teszterek eredményeit.

Milyennapvan?

(#11) 33as

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ilyet sem nagyon tapasztaltam még, hogy az Appleblogon, Beszmacen is egyszerre szidják a cuccost! Az Apple is hibázhat néha...... :U

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#12) moma

moma
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem akkor lenne értelme, ha lehetne normálisan olvasni rajta. de így csak ugyanúgy az internetes kis híreket lehet a hosszabb dolgokat továbbra is nyomtatni kell (legalábbis én 5-10 a4-es felett már nagyon nem szívesen olvasok monitoron). szóval az ebook olvasót nem váltja ki. ez valami még egy, x-edik kütyü lesz, annak, aki igényli.

we all deserve a bit of luck.

(#13) szabage

szabage
(kvázi-tag)

Kár hogy nincs flash [link] :(

[ Szerkesztve ]

telefon+200sms+200perc+1gbnet != telefon

(#14) PH-User válasza Laci.M (#1) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kb., mint az óvodában. :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#15) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tegnapelőtt láttam valami "cikket", amiben már szerepelt ez az iPad név. Ha jól emlékszem MediaMarkt-os hirdetésben bukkant fel a név, amit aztán gyorsan levettek az oldalról.
Áhh, meg is van.

[ Szerkesztve ]

sálálé

(#16) Major Major

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

hát ez szerintem ronda lett. néhány e-book olvasó sokkal-sokkal jobban néz ki nála

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#17) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Néztem streamingen az előadást, hát eléggé rövig ideig tapsoltak, ami nem csoda. Semmi újdonságot nem vonultat fel a készülék. Videó nézegetés, weboldalak böngészése(flash nélkül), iBook(idehaza hogyan töltöd le? sehogy). Igazából még mindig nem látom értelmét, főleg ilyen ár mellett. Tepsi iTouch, semmi más...

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#18) DroneZ^ válasza Laci.M (#1) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

Kijelző: 1024x768 LED háttérvilágítás és IPS panel.

Szerintem ott rontották el hogy ipad oprendszer van rajta és nem rendes Mac OS X.

Végig azthittem hogy rendes független Apple oprendszer lesz rajta erre ugyanaz mint egy iPhone csak nagyban. Aztán megint Appstore-től függ mindenki.
Szélesvásznúban is megnéztem volna, bár lehet hogy az túl keskeny lett volna már, de a filmekhez sokkal jobb lett volna.
Egy jobb Win7-es TabletPC szerintem veri :))

[ Szerkesztve ]

Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

(#19) David75 válasza 33as (#11) üzenetére

David75
(őstag)

Ilyen se volt még:D

100% No Modern Talking

(#20) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Az elso iPhone-nal is nagyon ment a fanyalgas, aztan megis kikupalodott :)!

(#21) Stiky válasza moma (#12) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

De nem az e-book olvasó a lényeges tulajdonsága. Mert hamar lemerül. Viszont ha azt vesszük mellette még sok mást is megkap az ember.

- A cikkben 449 van írva közben meg 499 a legolcsóbb ;)

És már látom is mit fognak bejelenteni 1 év múlva, iPad 2G: - nagyobb ssd, - előlapi kamera skype-oláshoz ;]

(#17) hemaka
Pontosan. Egy jó nagy iTouch :P

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#22) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Csúnya.

(#23) zsirfecske válasza Alex91 (#20) üzenetére

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

rev2-rev3 már tuti sláger lesz szerintem is.

(#24) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt a vackot. Ez se nem néz ki jól, se nem használható, még csak nem is hiánypótló, ezzel együtt is kva drága.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#25) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk sokkal inkább egy ilyen, mint egy összetákolt netbook.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#26) hemaka válasza Stiky (#21) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

És az is hamar megunható, mint ez is. Drága megunható eszköz. :D

(#27) lordfreyr

lordfreyr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na, ez már majdnem tetszik, persze nem kéne. Csak az alaptéma hátborzongató, ez az 1024*768 meg valahogy nem az igazi, a mai 16:9 és 16:10 képarányú világban...
MultiTasking-gel hogy áll? ;] Az árából ítélve nem valami jól, egy Apple terméknél ez gyanúsan alacsony így elsőre. Persze lehet félreértettem valamit és ez nem is egy számítógép.. :U

"Whatever doesn't kill you... It's gonna leave a scar"

(#28) moma válasza DroneZ^ (#18) üzenetére

moma
(senior tag)
LOGOUT blog

ja, hogy rendes OS sincs rajta? :Y

a célcsoport lehet azok lehetnek, akiknek a számítógép már túl bonyolult volt, de egy telefont még eltudnak kezelni. nagyik előnyben? :DDD

szerk: lehet a chrome OS vetélytársa lesz :DDD

[ Szerkesztve ]

we all deserve a bit of luck.

(#29) hemaka válasza lordfreyr (#27) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Biztos nincs, mert az lett volna az első, amit megmutat, ha lenne benne :D

(#30) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A flash támogatás ezek alapján kimarad az újabb iphone os-ből is... valsz html5 támogatással váltják ki majd youtube esetén ezt. Féltik a flash játékoktól a boltot. Kár...

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#31) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gagyi, de egyáltalán nem drága.
Apám ilyen árban vette a 4,3''-os gps-ét.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#32) bmwk1200s

bmwk1200s
(senior tag)
LOGOUT blog

Valami konkrétat lehet tudni erről a saját chipről? A4? Mármint a hagyományos írópapír?! ;] :DDD

"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"

(#33) AXisBOLD válasza Laci.M (#1) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"a kijelzője pedig 9,7 hüvelykes, 1024x768 pixeles felbontással"

nem tudom hogy volt-e update a hírben, de csak a hatodik sorig kellett volna eljutni.

Aurea mediocritas

(#34) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Az első Apple termék aminek nagyon nem jön be a designja. Szerintem túl vastag a keret a kijelző körül
És a képaránya is érdekes manapság

[ Szerkesztve ]

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#35) Spindlyman

Spindlyman
(kvázi-tag)

Akkora volt a hype, hogy azt gondoltam valami mega-giga-űberbrutál eszköz fog világra jönni. Ehhez képest itt van ez..
Nem vagyok elájulva. És valahogy sehova nem tudom tenni. Nem jön be...már a neve is gáz. Számomra csalódás. :((

Jót nem tudok, rosszat meg nem akarok. Amúgy se érdekel senkit....

(#36) iZed

iZed
(fanatikus tag)

a cikkiro vajon honnan vette a 2napos keszenleti idot? azert az eleg nevetseges volna egy akkora akksitol ami belefer. a standby egy honap, ezt mondtak masfel oraja az elo kozvetitesen. es mivel teszt meg nincs rola foleg nem 2napos, igy csak az applera hagyatkozhatunk addig.

(#37) mob_zzz

mob_zzz
(fanatikus tag)

Szép cucc. Másfél év múlva vajon 4-6-oson mindenki ilyennel a kezében fog metroújságot olvasni? :)

(#38) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

"OH @ the office: (holding up an iPhone) "Did you see my new iPad Nano?" :D

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#39) hemaka válasza Spindlyman (#35) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Nem csak számodra, akik ott ültek a bemutatón... nos azok sem voltak elájulva egy feature-től sem.

"Up to 10 hours of surfing the web on Wi-Fi, watching video, or listening to music" Ennyi írnak, szó sincs az apple oldalán készenléti időről.

(#40) nkmedve

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Meg lehet kapaszkodni.

Nem hiába tűnt a $499 kevésnek :D

[ Szerkesztve ]

(#41) P00By válasza anaqer (#38) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:C :D

(#42) Kovács84

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Háááát, én úgy voltam vele, hogy ha olcsóért lesz akkor veszek egyet...olcsónak olcsó, ha figyelembe vesszük a 499$-os árat (vö. könyvolvasókkal), még a 10 óra is jó-jó, nade ritka randa lett ezzel a fekete kerettel, ha meg könyvolvasásra használnám fényerő miatt soha nem fog 10 órás akkuidő elérni, no meg ne feledkezzünk meg a szokásos apple dolgokról beépített itunes, helló-szia multitasking. Összességében, szerintem nem éri meg.

(#43) AXisBOLD válasza anaqer (#38) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

Aurea mediocritas

(#44) iZed válasza hemaka (#39) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

lehet h ennyit irnak de maga steve mondta az egy honapot, a sajat fulemmel hallottam. mellesleg az engadget is lehozta. mert az ottani cikkirok figyelnek. azert ketnapot irni egy honap helyett szarvashiba.

(#45) Depression válasza anaqer (#38) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:)
Ehhez is teljesen új store fog tartozni?
Kiváncsi vagyok a vezérlésére is, mennyire lesz használható a net kézzel.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#46) hemaka válasza iZed (#44) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Azért arra az egy hónapra kíváncsi lennék 1gigás procival. Kikapcsolt állapotban mérték? :D Vagy csak nagyzolt egyet Steve bácsi, ahogy szokott...

nkmedve: Szerintem itt senki nem gondolta, hogy idehaza $499-ért megkapjuk.
Ezt mindig automatikusan át kell váltanunk euró-ba 1:1-be, aztán rátenni még egy +összeget a forgalmazó által, aztán meg is kapjuk az itteni árat. :U

[ Szerkesztve ]

(#47) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erről az apple prociról lehet valami teljesítmény adatot tudni?
A végén az akár játékra is alkalmas kijelentés milyen vga-ra vagy csipszetre utal? Kissé nehezen nézem ki ebből a gépből, hogy akár játszani is lehessen vele.

Az akkus üzemidő viszont tetszik

True Success is Blonde

(#48) Shodan

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt mondjuk érdekes lehet előkapni a villamoson, nem is tudom doodle jumpozni egy képkerettel, hát érdekes lesz. nem baj majd cigók lehuzzák hamutálnak :D

[ Szerkesztve ]

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#49) nkmedve válasza hemaka (#46) üzenetére

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Persze át kell váltani, de akárhogy is, a végleges ár 899 euro függetlenül, az kicsit távol áll a 499-től.

(#50) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mint újítás, jó. Mint innováció, jó. Már csak értelmet kellene találni neki - legalábbis én nem találtam eddig.

PH semleges

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.