Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Tactic3D BaseStation, integrált hangerőszabályzó, némító, zajszűrős mikrofon, egy rakás THX technológia, ahh végre! Mint egy falat kenyér. Az utóbbi hónapokban már aludni sem tudtam rendesen, annyira vártam ezt a csodát!

;]

(#2) Pikari

Pikari
(fanatikus tag)

Nem tetszik, nem nyűgöz le. Ránézésre sem tűnik valami minőséginek, az árával sem vagyok elégedett.

,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''

(#3) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes hogy a sound blaster név vissza tért.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#4) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy tűnik mostanság a fejhallgató az egyik legkeresettebb cikk. Az elmúlt hetekben rengeteg újdonságot mutattak be, de ez az SB is a "nem bejövős" kategóriába tartozik. :(

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#5) Petike1007

Petike1007
(tag)

180 EUR :Y
Hát ez azért kicsit túlzás egy fülesért...nem is volt kedvem továbbolvasni a cikket :)
A Creative szerintem inkább gyártson továbbra is atom minőségű hangkártyákat...(ez egyéni vélemény...nem kell belém kötni :) )

[ Szerkesztve ]

Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

(#6) jaffa 2843 válasza Petike1007 (#5) üzenetére

jaffa 2843
(senior tag)

inkább írjon drivert :D

##################Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!##################

(#7) Pikari válasza jaffa 2843 (#6) üzenetére

Pikari
(fanatikus tag)

jaj

azt inkább ne :D

,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''

(#8) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Mekkora egy böszme állat. Na meg az az ár :Y

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#9) nghost

nghost
(kvázi-tag)

180 EUR.. az igen.. mondjuk 70-80-ért elmenne. vagy ha kilóra adnák. és böszmén néz ki. :U

The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..

(#10) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért már normális fülhallgatót veszek.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#11) Cobra.

Cobra.
(senior tag)

Nem tudom milyen minőség lehet, de egy középkateógriás Sennheiser vagy AKG is ennyibe kerül mikrofon nélkül.
Mondjuk a műbőr fejpárna miatt nekem ingyen se kellene, szerintem nagyon kényelmetlen a szivacshoz képest.

(#12) Kleroo

Kleroo
(PH! addikt)

Kinézetre nem rossz. Más véleményt nem igazán lehet levonni. Én legalábbis hangkeltő eszközről nehezen tudnék érdemi véleményt alkotni meghallgatás nélkül. De látom sokaknak megy :)

Focus Ghia 1.8 <3

(#13) Pikari válasza Kleroo (#12) üzenetére

Pikari
(fanatikus tag)

nem mindig kell egy sütöt megkóstolni ahhoz, hogy eldöntsd, meg akarod -e enni :D

[ Szerkesztve ]

(#14) zsirfecske válasza Cobra. (#11) üzenetére

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

hát ezaz, miért ne vennék akkor AKG-t vagy Sennheisert? ez így butaság.

(#15) Kleroo válasza Pikari (#13) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

van igazság ebben a mondásban,de jelen esetben baromság :)
Én csak nem szeretem amikor egy cuccot már előre lefikáznak,pedig még meg sem jelent.és a tudása olyan dologtól függ,amit képről nem lehet megállapítani :)
A creative fülesek egyébként ár/tudásban mindig kiválóak voltak. Nem hiszem,hogy ez annyira túlárazott lesz a tudásához képest

Focus Ghia 1.8 <3

(#16) Pikari válasza Kleroo (#15) üzenetére

Pikari
(fanatikus tag)

Én ezt a sütit akkor sem akarom megenni :D
Látok én ebben a kirakatban más sütiket is, amiket inkább megeszek helyette ;)

(#17) Kleroo válasza Pikari (#16) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

De honnan a retekből veszel bármilyen sütit is,ha meg sem kóstolod őket? :D
És hogyan minősítesz le egy sütit anélkül,hogy megkóstolnád.
:)

Focus Ghia 1.8 <3

(#18) Kami11 válasza Pikari (#13) üzenetére

Kami11
(senior tag)

A sütőt én sem igazán szoktam megkóstolni, ránézésre is tudom hogy igen kemény lenne! :DDD

Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

(#19) Pikari válasza Kleroo (#17) üzenetére

Pikari
(fanatikus tag)

már kóstoltam creative sütit. most is van egy a szekrény.. izé.. gépben. és nem finom :D

Kami11: süti vazze, süti :D
de látod, neked legalább van eszed. látod rajta hogy nem lehet megenni, ezért nem is kíséreled meg :D

[ Szerkesztve ]

(#20) nyunyu válasza jaffa 2843 (#6) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

inkább írjon drivert :D

Utoljara az SB16nak volt normalis drivere, meg DOS alatt.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#21) atok666

atok666
(kvázi-tag)

Kivancsi volnek hogyan szol egy $200 "gamer" fejhallgato. Hol van hangban mondjuk egy arban hasonlo kozepkategorias "klasszikus" sztereo senn/akg/... fuleshez?

Atok

(#22) jaffa 2843 válasza nyunyu (#20) üzenetére

jaffa 2843
(senior tag)

igen már megbántam, hogy nem írtam oda a "normális" jelzőt :)

(#23) Wolverine válasza Cobra. (#11) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez nem audiofileknek készült, ezért nem érdemes összehasonlítani azokkal a fülesekkel.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#24) jaffa 2843 válasza Wolverine (#23) üzenetére

jaffa 2843
(senior tag)

azonos árkategóriába tartozó fejhallgatóval összehasonlítani abszolút korrekt, és nem valószinű, hogy jobb lenne náluk, sőt..

[ Szerkesztve ]

(#25) nyunyu válasza Wolverine (#23) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ez nem audiofileknek készült, ezért nem érdemes összehasonlítani azokkal a fülesekkel.

Sennheiser PC360 ~160€-ert kaphato idehaza, celkozonseg ugyanaz.
Igaz, az madzagos headset.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#26) Pikari válasza nyunyu (#20) üzenetére

Pikari
(fanatikus tag)

Cáfolnám, az enyém fagyogatott :D

(#27) Kiflinger

Kiflinger
(lelkes újonc)

A Creative nem gyárt fülest, csak árul. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Sennheiser füleseket tudsz venni Creative logóval (közép és felső kategóriában). A mellé adott elektronikán tweak-elnek, a komponensek a Sennheiser fejlesztései. Innentől kezdve, ha ez jobban néz ki, vagy ad bármi olyan funkciót ami a konkurens Sennheiser fülesben nincs, akkor jó lehet. Hangzásra pont olyan jó lesz, mert a Creative-al soha nem az volt a baj, hogy nem értenek a hanghoz és rosszúl szólnak a termékeik, hanem, hogy nem támogatták őket. Ehhez nem kell driver... :-)

(#28) Shufny válasza Kiflinger (#27) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Ehhez a Sennheiser -> Creative kapcsolathoz tudnál mellékelni egy forrást? Eddig max a Foster -hez volt közük (CAL!) és igen a többi is biztos másik OEM gyártótól van, de ettől még nem lesz semmi köze a Sennheiser -hez. Na meg a Sennheiser is igen tág minőséget fed le.

M-Stage fejes erősítő és MSII+ DAC eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#29) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

A cikk egy fontos tartalmi összetevőjét elfelejtettétek: 1$=/=1€! :U

Amúgy ha már hír: milyen a tömege, üzemidő? Jól látom, hogy infra port van a bal oldalán? De ha nem, akkor milyen sávon kommunikál, hatótávolsága?

Nem csak játékra, skype-ra és zenehallgatásra is keresek egy jó minőségű vezeték nélküli sztereó headsetet 10 méteres hatósugárral. Most ezt egy fm-transmitterrel és egy jobb féle PMR rádióval oldom meg. Irányított antennával a hatótávolság városban kilométeres nagyságrendű, csak így nem kimondottan legitim, de antenna nélkül lefedem a lakást.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#30) Bird

Bird
(fanatikus tag)

Egy kicsit húzósra sikerült a termék beárazása.... Biztos ezért késett ennyit :P

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#31) Kiflinger válasza Shufny (#28) üzenetére

Kiflinger
(lelkes újonc)

Nem tudok neked bizonyítékkal szolgálni. Én onnan tudom, hogy dolgoztam együtt a Creative-al 4~5 évvel ezelőtt. Akkor a Sennheiser volt a legfontosabb beszállítójuk füles fronton. A minőségi szórás igaz, de összességében a Sennheiser komponensek az átlagnál jobbak.

(#32) Shufny válasza Kiflinger (#31) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Valami konkrétum azért jó lenne, hogy melyik fülesekről van elvileg szó. Alsó kategóriában a Sennheiser is bérgyártót alkalmaz tudtommal. Szóval ezért furcsállom, hogy miért rajtuk keresztül kötnének üzletet.

Nem gyártási minőségről beszéltem, hanem hogy az "olcsó" Sennheiser -ek se túl kiemelkedőek. Ha erre raknak még valami kirakat feature -t, és x1.5 -ezik az árát, az minden lesz, csak nem jó vétel.

Szóval például állítólag az EP-630 egyezik a CX300 -zal, és fülhallgatóknál lehet több ilyen is, de ezek inkább közös kínai OEM -nél készülnek, és nem a Senn valamelyik saját gyárában.

M-Stage fejes erősítő és MSII+ DAC eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#33) Kleroo válasza Shufny (#32) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

szerintem ott van a kutya elásva,hogy a sennheiser rendel ultrasok cx300drivert, majd amik elbuknak a bevizsgaláson, azokat eladják a creativenak. igy minden igaz ami itt elhangzott és szerintem reális.

[ Szerkesztve ]

Focus Ghia 1.8 <3

(#34) jaffa 2843 válasza Kleroo (#33) üzenetére

jaffa 2843
(senior tag)

sz@rból pénzt politika :)
még hihető is lenne valóban

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.