Végre valami techdemo a 4800-as sorozathoz is!
Azt sajnálom, hogy nem azt az über demót adták ki amiről keringett a neten egy rövid flv videó. Azt nem lenne semmi élőben látni.
twitter: MatrixfanLive

Végre valami techdemo a 4800-as sorozathoz is!
Azt sajnálom, hogy nem azt az über demót adták ki amiről keringett a neten egy rövid flv videó. Azt nem lenne semmi élőben látni.
Gyá e mi?!
Hát nem tudom, engem nem nagyon gyöz meg a képek alapján h letöltseg 300mb-t 
M@trixfan: Én is a másikat vártam nagyon... de nagyon ,dehát kaptunk egy hadsereg békát 
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

" A program ennek megfelelően view-frustum és occlusion culling technikákat használ az erőforrások felszabadítására"
Ez most komolyan feature? 
A vér nem válik VAZZE!™
(#4) antikomcsi

Van valami extra ezeken a képeken, amit én nem veszek észre???

jah, az utolsón van egy nagy kék béka 
[ Szerkesztve ]

Az,hogy csak ATI-n fut le 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
De jó, már töltöm is és meglesem 
<-ƘƘ-> Rendszerment

-Ez aztán a látvány egy rakás randa béka menetel hegyekkel a háttérben.
-Csinálhattak volna valami látványosabbat is. 

Van, csak nem hajoltál elég közel a monitorhoz, amíg a szád hozzá nem ér 
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Ma már nem, de ezt használja, mint minden más program. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Jah... A Rubi-s demó tényleg durvább lett volna, de szerintem anak nem csak a DX10.1 lenne az alap követelménye, miután elvileg két RV770 futtatja a videón látott sebességgel.
(#6) TTomax : Ha tartalmaznának a GF-ok is tesszellátort, akkor minden bizonnyal azokon is lehetne futtatni.
Így viszont ők várhatnak a DX11-es csodákig, bár azok sem biztos, hogy tudják majd futtatni. (Ha az NV csak a DX11-es dolgokat építi bele a kártyáiba, akkor a X360 féle tesszellátor kimarad, ehez pedig az kell...)
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Szerintem is elég gáz ez a demó, ha legalább valami jó csajok menetelnének. Ruby nude, vagy ilyesmi! 
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”

Jah, biztos ők is elfelejtették, hogy csak a nagymellű nők, meg a sportkocsik a látvány 
Most nem azt akarom mondani, hogy én a kétéltűekre gerjedek (már látom, hogy valaki kihozta volna ezt belőle
), de azért hozd már ezt össze lécci 
Szerintem látványos lehet (bár nincs Ati-m, a videot meg enm néztem meg még)...
szerk.: Közben finest már kimondta a kimondatlant ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

haha, én csak a képeket néztem, de nagyon viccesen néztek ki a békák azokban a fapapucsokban 
"Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni."

A lényeg a békák száma!
Bár tényleg jobb lett volna ha pár száz Ruby végzi véletlenszerűen napi teendőit 
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál
A videón valami elképesztő gagyi, hogy viszik a békák az aranyat (minek a békának arany?, fapapucsról ne is beszéljek...) és amikor lerakják elsüllyed a földbe és köddé válik... legalább ezt megcsinálták volna, mert nem tudtam a videóra figyelni annyira idegesített Xd
UI: + Egy szavazat 250 Ruby formás alakjára!
Ezek a mai, fiatal, virtuális, nőstény egyedek Xd
De inkább béka mint gumimacik
A legrosszabb a zene!!!!
[ Szerkesztve ]
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

Hmm.. Nem tudom mennyire lehetnek mesterségesen intelligensek ezek a dögök, de most halál őszintén, mire vágynátok inkább: még komolyabb grafikára vagy normális AI-ra?? Még ha nem is ez a demó közvetlen célja, de én spec nagyon tudnék örülni neki, ha végre offline játékokban sem lenne minden ellenfél síkhülye (ez lehet enyhén sarkítás volt) . A játékélmény realitásán szerintem az ilyen irányú fejlesztések most már többet dobnának, mint a vizualitás.
A kicsit hozzáértőbbektől kérdezem, hogy a játékokba integrált mesterséges intelligencia fejlődésének hardveres akadályai vannak, vagy inkább a viselkedést mintázó algoritmusok járnak még gyerekcipőben? (magyarul a játékgyártók hülyék vagy a tudósok?
)
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."
Ezt most érdemes letölteni 4670-re, vagy hanyagoljam??? 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Ezt csak te tudhatod. Ha jelenleg a kártyád memóriái 2360MHz-en ketyegnek, akkor szerintem akkora baj nem lehet a sávszélességgel. A HD3850-nek és 70-nek gondolom illene bírnia, tehát elvileg a tiédnek is. Bár az lenne a legjobb, ha Abu is véleményt nyilvánítana, mert nem tudom, hogy az RV730-ban mennnyire lett átdolgozva a tesszellátor az RV670-éhez képest és jó, vagy rossz irányba...
MOD. vagy hogy egyáltalán hozzányúltak-e a tesszellátorhoz, vagy sem...
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Bányászbéka. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
Itt azt írja hogy HD4800 kell hozzá:
AMD Froblin demo requires Windows Vista® and an ATI Radeon™ HD 4800 Series product with at least 512MB of video memory, ATI Catalyst™ 8.11 or higher, a dual- or quad-core CPU and 2GB of RAM.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

ezért kérdeztem... doom-nál még kunszt volt megemlíteni, de 2008-ban... 
A vér nem válik VAZZE!™
LOL
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

Megy a HD 3800-as sorozaton is!
Igaz, egy 3870 X2 kártyán 18-20fps. 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Akkor akiknek atijuk van, most mind közösen örüljenek, és mutassanak fityiszt az nvidiásoknak, hogy, bibibíííí, nekünk ez is lefut.
![;]](/dl/s/v1.gif)
A többieknek, pedig köszönöm, hogy felhívták a figyelmem a lényegre.

Bár azt gondolom, nem ez lesz ami miatt rohanok 4800-as karit venni. Nem mondom, ha egy jó dekoltázs lenne ami takar, de mégis mindent látsz, már hoztam volna egyet. 
Bár azt gondolom, nem ez lesz ami miatt rohanok 4800-as karit venni.
Igazad van, ne csak ez miatt rohanj.... Csak rohanj, és kész. 
Viccet félretéve, valószínű nem is ezért készült a cikk. Egyébként itt a PH!-án van NV erőfitogtatás is ami odaba.z. Keress rá a tesztek között. 
Leviske: Aggregátor kollega meggyőzött, hogy nem érdemes. Na meg utána sonja is. 
[ Szerkesztve ]
most vajon a HD3850 nem tetszik neki?

extra

Tudtam hogy fáradt és zsibbadt vagyok ma este, de hogy annyira, hogy rá is nyomtam a képen az OK gombra az már túlzás
Ja és mily meglepő... nem történt semmi, már majdnem elkezdtem megkeresni az okát :d
mod: próbáld meg letölteni a legújabb windows installert... asszem 4.5-nél járunk, hátha megoldja 
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
Hidd el én is rákattintottam vagy kétszer, de nálam sem történt semmi. 
Az a baj, hogy 8.11-es driver kell hozzá, szerintem az lesz a gond dokar-nál. 

-Na jó egye fene közkívánatra Ruby 

Hogy nezne ki Ruby ilyen rucskos borrel?
Mert gondolom itt ez volt a lenyeg...
Fuck yourself Jay Wilson

4670 - 8.11 kombinációval megy. De nem egy nagy durranás.
Hát szerintem ha a mennyiséget nézzük elég kemény a dolog.
Rengeteg poligonból álló objektumok, azokból is megszámlálhatatlan mennyiségű.
A textúrák minősége, a földön áteső aranytömbök jelensége, stb viszont valóban nem túl szép, de hát nem is ezt akarták bemutatni, hanem a tesszellációt, stb. 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Ennyire nincsen fantáziád, vagy csak simn bele akartál kötni valamibe?![;]](/dl/s/v1.gif)
Rajzfilmeket szoktál-e nézni? 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Hagy kössön már bele sok-sok ikszdével, az olyan jó szakmai hozzászólásszám növelő eszköz... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

HI!
mikro jutubk mar oda hogy csak a vga-kat kel beleszorni a gepbe, mert a Linda dogozik a vga-kon?
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Szarul. 
Viccet félretéve, annyira gáz a demó fizikája. A békák a stoplis fapapucsok hegyein járnak, nyomot persze nem hagynak, a göröngyök eltűnnek a semmibe, amikor ledobják őket, ráadásul ki kíváncsi egy rakás rucskosbőrűre?
Pl. írhattak volna mindenféle shader intenzív rutinokat Ruby bőrére is. Meg egy csomó másik nőjére. Pl. lehetett volna a téma, h "nude cheerleaders dance at Giants Stadium on a gameday", ahol sok az ember, a bőrfelület, meg az egyéb felszín, amit kedvükre modellezhetnek a dx. 10.1-gyel. Ehelyett egy csomó, üres tekintetű béka...
Ráadásul a mennyiség nem minden. Vegyük pl. az NV techdemóit, évek óta folyamatosan kiscsajokkal demonstrálnak. Rendszerint egy-egy modellel, legutóbb a Nurien techdemónál csodálkoztam is, h rögtön 3-at is előhoztak - igaz az is ugyan az a modell volt háromszor a divatbemutatón. Most mi jobb 2500 béka vagy 3 modell csaj?
Egy szó mint száz, csalódott vagyok.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”

Ne vicceljetek már gyerekek! Hogy ez nem nagy szám? Ez igenis nagyszám! Több ezer egységet mozgat a gpu, amiből nyugodtan beletehetsz manapság már 4et is a gépedbe... Ha így számolták volna a supreme commander egységeinek a mozgását, nem szaggatna a játék a legjobb gépeken mikor 4 csapat küzd egymással, tized ennyi egységgel mint amit itt láttunk...

Bezzeg ha nagy kardos csávók lennének, és gombaszedés helyett egymással vívnának véres csatát. akkor mindenki oda lenne meg vissza...

Megnéztem a videókat...Majd felteszem a demót is. Szerintem a megvalósítás nagyon gagyi. Sokkal ütősebb lenne egy LOTR csatajelenet epikus környezetben, vagy pl. egy modern hadászati terep. Az eltűnő arany meg ez az egész képi világ nagyon bugyuta.

Azt gondoltam nem fogok hozzászólni de nem bírtam ki...
Emberek! Mióta van a békáknak köldökük???
Igaz, egy ideje nem tanulom már a biológiát, de lehet hogy azóta már ilyen nagyot léptek előre a törzsfejlődésben a kétéltűek?
nem azért, de a játékokban is sokszor látni baromságokat pl. a pókoknak fullánkjuk van
de már olyat is láttam hogy szarvasbogaraknak is volt. komoly...
Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD

SZálljunk már le ezekről a dolgokról, hogy van-e a békáknak köldökük, meg papucsuk...
OMFG
Szerintetek nem tudták volna reálisabbra megcsinálni, ha akarják?
Vagy most tényleg az van, hogy közületek senki nem néz rajzfilmet? Vagy csak nincs fantáziátok? Vagy csak hsz.-t gyűjtötök?![;]](/dl/s/v1.gif)

Szerintem az utobbi.
Most veszek egy 3850-et, azon vajon elindul? (szeretem a rajzfilmeket)
[ Szerkesztve ]
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

Hát leszedtem a videót... most csak nekem tűnik úgy mintha kissé szaggatna? 

A nagy "durranás" amit nehéz észrevenni, h tessalációs technikát alkalmaz, azaz egy távolságon belül olyan polignom számot generál (igen generáll) h nem látsz át a frame vonalak között szinte... + megfigyelhető a global ilumination is (mondjuk ilyen környezetben nehéz észrevenni. Továbbá maga a program is jó optimalizációkat mutat be...
Ha ezt mezei technikával akarták volna megcsinálni akkor, ha magasabbra emelnéd a kamerát beszaggatna mint a szar, míg itt nincs túlnyomó fps esés (hd4870 80froblin 26fps, 1500froblin 23fps)
U.i. Nem hinném h ez mesterséges inteligencia lenne, inkább egy fejlett és orientált útkereső algoritmus, aminek a számolását a vgad végzi. (Hasonlítsd össze a rome total war-ral amiben a katonák egy ótvarok ezekhez a figurákhoz képest és éppenséggel tömbökbe kezelve, egymáson átmenve is leakasztják a cput...)
(a rubis nekem is jobban tetszett vonal

A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
az a baj hogy az nvidia kártyák nincsenek kitiltva, tehát nem azért nem fut mert érzékeli hogy nvidia, hanem azért mert nem tud lefutni mert nincs benne tesselator
lehet a későbbi nvidia kártyák le fogják tudni futtatni
egyébként megnéztem a videót szedem le
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Már elnézést a kukacoskodásért, de mit csinál ilyenkor a processzor?
Ő is gyönyörködik a békákban és közben röhög, hogy a videokártya majd megszakad? 
[ Szerkesztve ]
"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker
nemtudom ****** egy techdemo miert lenne jobb csatajelenettel vagy 10k rubival, vagy koldok nelkul. Az a lenyege, hogy tesszalatorral iszonyat sok poligont szamol, annyi egysegre, mint egy maxos total warban - csak kozben jobban neznek ki - es a vga szamolja az utkeresest is. de legalabb a marketingvilag jo munkat vegzett. nok, meg akciojelenetek nelkul mar semmi sem jo. nincs is masra igeny, meg techdemo szintjen sem. Akkor ott a krajzisz.
Arra meg kivancsi leszek mikor fut ez nV-n. Csak egyszer probaltam nvidia-s demot futtatni ATI-n (sikertelenul)
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

Az erdőpillés nvda tesztet még lelehetett futattni ati kártyán is de az utána jövö demokanál letiltotta az ati kártyákat... (nem vet jó fényt ha a villongásra használt tech demók lefutnak a konkurenciánál..
)
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.