Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Végre valami techdemo a 4800-as sorozathoz is! :C Azt sajnálom, hogy nem azt az über demót adták ki amiről keringett a neten egy rövid flv videó. Azt nem lenne semmi élőben látni.

twitter: MatrixfanLive

(#2) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Gyá e mi?! :DDD
Hát nem tudom, engem nem nagyon gyöz meg a képek alapján h letöltseg 300mb-t :U

M@trixfan: Én is a másikat vártam nagyon... de nagyon ,dehát kaptunk egy hadsereg békát :DDD

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#3) orbano

orbano
(PH! félisten)

" A program ennek megfelelően view-frustum és occlusion culling technikákat használ az erőforrások felszabadítására"

Ez most komolyan feature? :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#4) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Van valami extra ezeken a képeken, amit én nem veszek észre???

(#5) tlac válasza antikomcsi (#4) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

jah, az utolsón van egy nagy kék béka :D

[ Szerkesztve ]

(#6) TTomax válasza antikomcsi (#4) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Az,hogy csak ATI-n fut le :U

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#7) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De jó, már töltöm is és meglesem :)

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#8) joi29

joi29
(őstag)

-Ez aztán a látvány egy rakás randa béka menetel hegyekkel a háttérben. :W
-Csinálhattak volna valami látványosabbat is. :(((

(#9) xuldar válasza antikomcsi (#4) üzenetére

xuldar
(őstag)

Van, csak nem hajoltál elég közel a monitorhoz, amíg a szád hozzá nem ér :DDD

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#10) TTomax válasza joi29 (#8) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

:DDD :C

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#11) Abu85 válasza orbano (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ma már nem, de ezt használja, mint minden más program. :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#12) leviske válasza M@trixfan (#1) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah... A Rubi-s demó tényleg durvább lett volna, de szerintem anak nem csak a DX10.1 lenne az alap követelménye, miután elvileg két RV770 futtatja a videón látott sebességgel.

(#6) TTomax : Ha tartalmaznának a GF-ok is tesszellátort, akkor minden bizonnyal azokon is lehetne futtatni. :) Így viszont ők várhatnak a DX11-es csodákig, bár azok sem biztos, hogy tudják majd futtatni. (Ha az NV csak a DX11-es dolgokat építi bele a kártyáiba, akkor a X360 féle tesszellátor kimarad, ehez pedig az kell...)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#13) finest válasza joi29 (#8) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem is elég gáz ez a demó, ha legalább valami jó csajok menetelnének. Ruby nude, vagy ilyesmi! :DDD

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#14) Nyugdíjas válasza joi29 (#8) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Jah, biztos ők is elfelejtették, hogy csak a nagymellű nők, meg a sportkocsik a látvány :U

Most nem azt akarom mondani, hogy én a kétéltűekre gerjedek (már látom, hogy valaki kihozta volna ezt belőle;]), de azért hozd már ezt össze lécci :D
Szerintem látványos lehet (bár nincs Ati-m, a videot meg enm néztem meg még)...

szerk.: Közben finest már kimondta a kimondatlant ;]

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#15) mrzolee86

mrzolee86
(kvázi-tag)

haha, én csak a képeket néztem, de nagyon viccesen néztek ki a békák azokban a fapapucsokban :)

"Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni."

(#16) Hakuoro

Hakuoro
(senior tag)

A lényeg a békák száma! :U Bár tényleg jobb lett volna ha pár száz Ruby végzi véletlenszerűen napi teendőit :DDD

Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál

(#17) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

A videón valami elképesztő gagyi, hogy viszik a békák az aranyat (minek a békának arany?, fapapucsról ne is beszéljek...) és amikor lerakják elsüllyed a földbe és köddé válik... legalább ezt megcsinálták volna, mert nem tudtam a videóra figyelni annyira idegesített Xd

UI: + Egy szavazat 250 Ruby formás alakjára!
Ezek a mai, fiatal, virtuális, nőstény egyedek Xd

De inkább béka mint gumimacik:D

A legrosszabb a zene!!!!

[ Szerkesztve ]

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#18) rauschie

rauschie
(őstag)

Hmm.. Nem tudom mennyire lehetnek mesterségesen intelligensek ezek a dögök, de most halál őszintén, mire vágynátok inkább: még komolyabb grafikára vagy normális AI-ra?? Még ha nem is ez a demó közvetlen célja, de én spec nagyon tudnék örülni neki, ha végre offline játékokban sem lenne minden ellenfél síkhülye (ez lehet enyhén sarkítás volt) . A játékélmény realitásán szerintem az ilyen irányú fejlesztések most már többet dobnának, mint a vizualitás.

A kicsit hozzáértőbbektől kérdezem, hogy a játékokba integrált mesterséges intelligencia fejlődésének hardveres akadályai vannak, vagy inkább a viselkedést mintázó algoritmusok járnak még gyerekcipőben? (magyarul a játékgyártók hülyék vagy a tudósok? ;] )

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#19) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt most érdemes letölteni 4670-re, vagy hanyagoljam??? :F

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#20) leviske válasza tzsolesz (#19) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt csak te tudhatod. Ha jelenleg a kártyád memóriái 2360MHz-en ketyegnek, akkor szerintem akkora baj nem lehet a sávszélességgel. A HD3850-nek és 70-nek gondolom illene bírnia, tehát elvileg a tiédnek is. Bár az lenne a legjobb, ha Abu is véleményt nyilvánítana, mert nem tudom, hogy az RV730-ban mennnyire lett átdolgozva a tesszellátor az RV670-éhez képest és jó, vagy rossz irányba...

MOD. vagy hogy egyáltalán hozzányúltak-e a tesszellátorhoz, vagy sem...

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#21) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

Bányászbéka. ;]

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#22) Aggregátor válasza tzsolesz (#19) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt azt írja hogy HD4800 kell hozzá:
AMD Froblin demo requires Windows Vista® and an ATI Radeon™ HD 4800 Series product with at least 512MB of video memory, ATI Catalyst™ 8.11 or higher, a dual- or quad-core CPU and 2GB of RAM.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#23) orbano válasza Abu85 (#11) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ezért kérdeztem... doom-nál még kunszt volt megemlíteni, de 2008-ban... :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#24) malwy válasza CYBERIA (#21) üzenetére

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

LOL

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#25) Sonja válasza Aggregátor (#22) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Megy a HD 3800-as sorozaton is! :) Igaz, egy 3870 X2 kártyán 18-20fps. :D

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#26) antikomcsi válasza TTomax (#6) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Akkor akiknek atijuk van, most mind közösen örüljenek, és mutassanak fityiszt az nvidiásoknak, hogy, bibibíííí, nekünk ez is lefut. :DDD ;]

A többieknek, pedig köszönöm, hogy felhívták a figyelmem a lényegre. :B :DDD

Bár azt gondolom, nem ez lesz ami miatt rohanok 4800-as karit venni. Nem mondom, ha egy jó dekoltázs lenne ami takar, de mégis mindent látsz, már hoztam volna egyet. ;)

(#27) tzsolesz válasza antikomcsi (#26) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bár azt gondolom, nem ez lesz ami miatt rohanok 4800-as karit venni.

Igazad van, ne csak ez miatt rohanj.... Csak rohanj, és kész. :DDD

Viccet félretéve, valószínű nem is ezért készült a cikk. Egyébként itt a PH!-án van NV erőfitogtatás is ami odaba.z. Keress rá a tesztek között. ;)

Leviske: Aggregátor kollega meggyőzött, hogy nem érdemes. Na meg utána sonja is. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#28) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most vajon a HD3850 nem tetszik neki?

extra

(#29) V!ck válasza dokar (#28) üzenetére

V!ck
(kvázi-tag)

Tudtam hogy fáradt és zsibbadt vagyok ma este, de hogy annyira, hogy rá is nyomtam a képen az OK gombra az már túlzás :DDD Ja és mily meglepő... nem történt semmi, már majdnem elkezdtem megkeresni az okát :d

mod: próbáld meg letölteni a legújabb windows installert... asszem 4.5-nél járunk, hátha megoldja :)

[ Szerkesztve ]

Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#30) tzsolesz válasza V!ck (#29) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hidd el én is rákattintottam vagy kétszer, de nálam sem történt semmi. :DDD

Az a baj, hogy 8.11-es driver kell hozzá, szerintem az lesz a gond dokar-nál. :U

(#31) joi29 válasza Nyugdíjas (#14) üzenetére

joi29
(őstag)

-Na jó egye fene közkívánatra Ruby :D

(#32) schwartz válasza finest (#13) üzenetére

schwartz
(őstag)

Hogy nezne ki Ruby ilyen rucskos borrel? :D Mert gondolom itt ez volt a lenyeg...

Fuck yourself Jay Wilson

(#33) sysrq válasza tzsolesz (#30) üzenetére

sysrq
(senior tag)

4670 - 8.11 kombinációval megy. De nem egy nagy durranás.

(#34) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát szerintem ha a mennyiséget nézzük elég kemény a dolog. :Y
Rengeteg poligonból álló objektumok, azokból is megszámlálhatatlan mennyiségű.
A textúrák minősége, a földön áteső aranytömbök jelensége, stb viszont valóban nem túl szép, de hát nem is ezt akarták bemutatni, hanem a tesszellációt, stb. :U

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#35) Nyugdíjas válasza malwy (#17) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ennyire nincsen fantáziád, vagy csak simn bele akartál kötni valamibe?;]
Rajzfilmeket szoktál-e nézni? :D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#36) lezso6 válasza Nyugdíjas (#35) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hagy kössön már bele sok-sok ikszdével, az olyan jó szakmai hozzászólásszám növelő eszköz... ;]

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#37) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

mikro jutubk mar oda hogy csak a vga-kat kel beleszorni a gepbe, mert a Linda dogozik a vga-kon?

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#38) finest válasza schwartz (#32) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szarul. :DDD

Viccet félretéve, annyira gáz a demó fizikája. A békák a stoplis fapapucsok hegyein járnak, nyomot persze nem hagynak, a göröngyök eltűnnek a semmibe, amikor ledobják őket, ráadásul ki kíváncsi egy rakás rucskosbőrűre?

Pl. írhattak volna mindenféle shader intenzív rutinokat Ruby bőrére is. Meg egy csomó másik nőjére. Pl. lehetett volna a téma, h "nude cheerleaders dance at Giants Stadium on a gameday", ahol sok az ember, a bőrfelület, meg az egyéb felszín, amit kedvükre modellezhetnek a dx. 10.1-gyel. Ehelyett egy csomó, üres tekintetű béka...

Ráadásul a mennyiség nem minden. Vegyük pl. az NV techdemóit, évek óta folyamatosan kiscsajokkal demonstrálnak. Rendszerint egy-egy modellel, legutóbb a Nurien techdemónál csodálkoztam is, h rögtön 3-at is előhoztak - igaz az is ugyan az a modell volt háromszor a divatbemutatón. Most mi jobb 2500 béka vagy 3 modell csaj?

Egy szó mint száz, csalódott vagyok.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#39) Fary86

Fary86
(újonc)

Ne vicceljetek már gyerekek! Hogy ez nem nagy szám? Ez igenis nagyszám! Több ezer egységet mozgat a gpu, amiből nyugodtan beletehetsz manapság már 4et is a gépedbe... Ha így számolták volna a supreme commander egységeinek a mozgását, nem szaggatna a játék a legjobb gépeken mikor 4 csapat küzd egymással, tized ennyi egységgel mint amit itt láttunk...

(#40) Fary86

Fary86
(újonc)

Bezzeg ha nagy kardos csávók lennének, és gombaszedés helyett egymással vívnának véres csatát. akkor mindenki oda lenne meg vissza...

(#41) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Megnéztem a videókat...Majd felteszem a demót is. Szerintem a megvalósítás nagyon gagyi. Sokkal ütősebb lenne egy LOTR csatajelenet epikus környezetben, vagy pl. egy modern hadászati terep. Az eltűnő arany meg ez az egész képi világ nagyon bugyuta.

twitter: MatrixfanLive

(#42) Gábor vitéz

Gábor vitéz
(fanatikus tag)

Azt gondoltam nem fogok hozzászólni de nem bírtam ki...

Emberek! Mióta van a békáknak köldökük??? :F
Igaz, egy ideje nem tanulom már a biológiát, de lehet hogy azóta már ilyen nagyot léptek előre a törzsfejlődésben a kétéltűek?

nem azért, de a játékokban is sokszor látni baromságokat pl. a pókoknak fullánkjuk van :F de már olyat is láttam hogy szarvasbogaraknak is volt. komoly...

Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD

(#43) Nyugdíjas válasza Gábor vitéz (#42) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

SZálljunk már le ezekről a dolgokról, hogy van-e a békáknak köldökük, meg papucsuk...
OMFG:U

Szerintetek nem tudták volna reálisabbra megcsinálni, ha akarják?
Vagy most tényleg az van, hogy közületek senki nem néz rajzfilmet? Vagy csak nincs fantáziátok? Vagy csak hsz.-t gyűjtötök?;]

(#44) szalai56 válasza Nyugdíjas (#43) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Szerintem az utobbi.
Most veszek egy 3850-et, azon vajon elindul? (szeretem a rajzfilmeket)

[ Szerkesztve ]

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#45) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Hát leszedtem a videót... most csak nekem tűnik úgy mintha kissé szaggatna? :o

(#46) K21_overlord

K21_overlord
(tag)

A nagy "durranás" amit nehéz észrevenni, h tessalációs technikát alkalmaz, azaz egy távolságon belül olyan polignom számot generál (igen generáll) h nem látsz át a frame vonalak között szinte... + megfigyelhető a global ilumination is (mondjuk ilyen környezetben nehéz észrevenni. Továbbá maga a program is jó optimalizációkat mutat be...
Ha ezt mezei technikával akarták volna megcsinálni akkor, ha magasabbra emelnéd a kamerát beszaggatna mint a szar, míg itt nincs túlnyomó fps esés (hd4870 80froblin 26fps, 1500froblin 23fps)

U.i. Nem hinném h ez mesterséges inteligencia lenne, inkább egy fejlett és orientált útkereső algoritmus, aminek a számolását a vgad végzi. (Hasonlítsd össze a rome total war-ral amiben a katonák egy ótvarok ezekhez a figurákhoz képest és éppenséggel tömbökbe kezelve, egymáson átmenve is leakasztják a cput...)

(a rubis nekem is jobban tetszett vonal :) :)

A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.

(#47) Bluegene válasza antikomcsi (#26) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az a baj hogy az nvidia kártyák nincsenek kitiltva, tehát nem azért nem fut mert érzékeli hogy nvidia, hanem azért mert nem tud lefutni mert nincs benne tesselator

lehet a későbbi nvidia kártyák le fogják tudni futtatni

egyébként megnéztem a videót szedem le

[ Szerkesztve ]

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#48) MBazsee

MBazsee
(tag)

Már elnézést a kukacoskodásért, de mit csinál ilyenkor a processzor?
Ő is gyönyörködik a békákban és közben röhög, hogy a videokártya majd megszakad? :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#49) divrapier válasza M@trixfan (#41) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

nemtudom ****** egy techdemo miert lenne jobb csatajelenettel vagy 10k rubival, vagy koldok nelkul. Az a lenyege, hogy tesszalatorral iszonyat sok poligont szamol, annyi egysegre, mint egy maxos total warban - csak kozben jobban neznek ki - es a vga szamolja az utkeresest is. de legalabb a marketingvilag jo munkat vegzett. nok, meg akciojelenetek nelkul mar semmi sem jo. nincs is masra igeny, meg techdemo szintjen sem. Akkor ott a krajzisz.
Arra meg kivancsi leszek mikor fut ez nV-n. Csak egyszer probaltam nvidia-s demot futtatni ATI-n (sikertelenul)

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#50) K21_overlord válasza divrapier (#49) üzenetére

K21_overlord
(tag)

Az erdőpillés nvda tesztet még lelehetett futattni ati kártyán is de az utána jövö demokanál letiltotta az ati kártyákat... (nem vet jó fényt ha a villongásra használt tech demók lefutnak a konkurenciánál.. :) )

A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.